The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2014, 16:55
Podaj warszawski frajerze konkretny przykład a nie gmatwaj sprawy. Dla każdego myslacego sprawa jest czytelna i jasna. tylko dla tych bezmozgow legijnych jest problem. zaloz koszulkę od dupka stanowskiego i paraduj po stolicy a stąd won
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 09.08.2014 o godz. 17:01.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.08.2014, 16:59
Przez chwile to nawet współczulem Legii ale szybko mi przeszło jak zaczął się ten kabaret w mediach i żale jakby co najmniej Legie nieuczciwie ograbili z mistrzostwa galaktyki. Jakieś patetyczne listy prezydenta wawy .. Kuźwa... Co to w ogóle jest za cyrk?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.08.2014, 17:02
Emj10, dotrudnijcie prawnika by wam takie rzeczy śledził pilnował skoro nie ogarniacie. Nie będziecie musieli sie oglądać sie na innych. Co więcej, wszelkie podobne sprawy przestaną być 'zastanawiające' - będa dokładnie znane i przeanalizowane, skoro w przeszłości mialy już miejsce.

Argument 'duch sportu' w profesjonalnym klubie nie powinien istanieć w kontekście przymknięcia oka na jasny przepis, o ktorym się zapomniało.

Edit:
Znamienne jest jak Saganowski przekazuje interpretacji przepisów jaka otrzymał od działaczy:

Cytat:
Zgodnie z regulaminem za taką pomyłkę można albo nie karać, albo ukarać walkowerem.

Co za mentalność - można ukarać albo można olać przepis - UEFA wybiera co zrobić. Nie ma to jak przyzwyczajenia z polskiej kopanej - 'przegrac w regulaminie'.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 09.08.2014 o godz. 17:16.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.08.2014, 17:08
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Przeciez nikt tutaj nie spiera się czy walkower powinien byc czy nie, bo powinien byc zgodnie z regulaminem, ale zastanawiajaca jest uznaniowosc tych kar. Przypominam, ze byly podobne przypadki w tym swiezy Vojevodiny.
cały czas krązysz wokół wymiaru kary wiec nie pieprz mi tutaj 3po3.

poza tym co chwile jakies glosy ze nalezała się kara pieniężna. kara pieniężna w ogole nie jest przewidziana w takim przypadku wieć dajcie sobie siana.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.08.2014, 17:13
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, że wszyscy uwzięli się na Legię. Od momentu wygranej w pierwszym meczu 4:1 zaczęły się dziać dziwne rzeczy wokół meczu rewanżowego. Najpierw brak sprzedaży praw do meczu w TV, ewidentnie wskazuje na to, że już przygotowywano mecz pod szwindel. Brak transmisji, tylko kibice na trybunach, delegat pewnie po wódeczce albo też w łapę wziął, 3 karne z kapelusza 1 czerwień dla Legii i out. Każdy w Polsce by uwierzył w taki przebieg meczu, polskie kluby są zdolne do wszystkiego. Plan jednak nie wypalił przez nadgorliwość CelticTV, transmisja poszła do paru milionów odbiorców przez co trzeba było się wycofać z tego pomysłu. UEFA jednak to mafia, a gdzie mafia tam kontakty bogatych ze światkiem przestępczym. Prezes Celticu był wielokrotnie widziany z wysoko postawionymi "urzędnikami" z UEFY zarówno przed, w trakcie jak i po meczu. Pomimo dostania w dupę 2:0 mieli świetne miny, przypadek? Jest również info z potwierdzonego źródła, że prezes Celticu kontaktował się przed meczem z samym Platnim! Nie zdziwię się jeśli cała ta akcja udupienia Legi była planowana dużo wcześniej już podczas meczu z St. Patrick, Bereś zapewne znajdował się w liście zgłoszonych do gry ale został wykreślony przez samą UEFE po otrzymaniu listy od Legii! Jak widzicie poszedł duży wałek, a cierpi na tym znowu najlepszy klub w Polsce. Moim zdaniem kluby w ekstraklasie powinny teraz okazać solidarność i pozwolić wygrać MP Legii, aby mogła wziąć srogi rewanż w przyszłorocznej LM.
Oczywiście "ironia mode on" bo widzę, że nie wszyscy załapali

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 09.08.2014, 17:13
Od kogo takiego glosy? Ode mnie? Chyba cos się komus pomylilo. Ja raczej wyraznie pisalem od wczoraj rano, ze niestety, ale czeka nas walkower.

Wczesniej twierdzilem, ze moze nam się upiec, ale jak wyszly na swiatlo dzienne informacje o niedopatrzeniach i bajzlu ze skreslieniem Bereszynskiego z listy to nie było już ratunku.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 09.08.2014, 17:22
Wczesniej twierdzilem, ze moze nam się upiec, ale jak wyszly na swiatlo dzienne informacje ...
Juz w samolocie jak legjoniści wracali, wiadomo było jak się to skończy. Na 100%. W momencie jak delegat się skapnął wszystko bylo zamiecione, tylko nikt nie chciał jasno i wprost o tym powiedzieć. W myśl zasady - nadzieja umiera ostatnia.

Niby dlaczego mialoby się upiec? Tego ne rozumiem.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 09.08.2014, 17:33
Dlatego ze w czwartek wieczor nie byly jeszcze znane szczegoly. Moze je znales bo leciales w samolocie.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 09.08.2014, 17:45
emj10 - miałeś podać przykład gdzie w analogicznej sytuacji UEFA postąpiła inaczej.

Ból dupy warszawskiej społeczności i wszystkich ich przydupasów już zaczyna w......iać, łącznie z wpisami niektórych na tym forum. Za Wasze przewinienie należała się kara taka jaką zastosowano. Co Wy ku..rwa upośledzeni jesteście ?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 09.08.2014, 17:47
Pewnie że nie leciałem Wydaje mi się natomaist 'szczegóły' że nie byly znane głównie opinii publicznej - wiadomo było że że błąd na 100% został popełnoiny. Pozostawała teoretycznie jedynie kwestia interpretacji przepisów przez UEFA ale patrzac na wypowiedz Saganowskiego:.
Cytat:
Zgodnie z regulaminem za taką pomyłkę można albo nie karać, albo ukarać walkowerem.
Czyli wiadomo było również że kara jest jedna - walkower. Co zatem pozostało? Tylko liczenie na to że uefa walkower zamiecie pod dywan.

Edit:
Wiem ze to boli jak cholera, ale widać pola manerwu nie było. Zadnego. Chyba że zielony stolik - czyli awans wbrew przepisom damy temu kto wygrał oba spotkania.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 09.08.2014 o godz. 17:55.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.08.2014, 18:15
W Polsce wiadomo, jakby taka sytuacja się wydarzyła, to dziwnym trafem walkower zmieniłby się w karę finansową.

Tak właśnie wygląda zarządzanie w polskiej piłce, której kwintesencją jest wypowiedź śmiecia Koseckiego, który krytykuje UEFA za to, że postąpiła zgodnie z przepisami. Brawo! Dalej bawmy się z jakieś warunkowe licencje i naciąganie przepisów do granic możliwości, a potem się dziwmy, że polskie drużyny są ruchane przez UEFA.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.08.2014, 18:18
wiertar napisał(a):Wyświetl post
no nie wytrzymie...
jaką wy chcecie kare finansową i co to znaczy z duchem sportu?

kara za występ nieuprawnionego zawodnika może być tylko jedna i nie ważne czy wystepuje 90 minut i strzela 3 bramki dające awans czy gra 1 minute i nie dotyka piłki. rozumiecie że on NIEMÓGŁ grać w tym meczu ?!!

a czy z duchem sportu jest wpuszczanie zawodnika nieuprawnionego? równie dobrze Legia mogła by na ostatnie 3 minuty wprowadzić 12 zawodnika i też bylo by to z "duchem sportu"?

prawdopodobnie nigdy za występ nie uprawnionego zawodnika nie bylo kary finansowej, karą zawsze był walkower.

jak by zrobili wyjątek to pomyślcie co by mogło się dziac w polskich ligach( interpetacje itp)
jest takie madre powiedzienie... daj palec a wezmę reke
Czy ty człowieku potrafisz czytać ze zrozumieniem? Dla mnie absolutnie walkower, ale to mija się z duchem sportu(bo wygrała drużyna lepsza, a o to w tym sporcie przede wszystkim chodzi). Nie żal mi Legii, bo sama zatrudnia takich idiotów. Leśny dobrał sobie amatorów, to ma . I jak mowie do ostatnich minut UEFA próbowała ratować Legie(tez czując ten paradoks miedzy Fair Play, a przepisami), ale Celtic nie wyraził takiej woli. Wszystko można znaleźć, bo to żadna tajemnica.
A druga sprawa...ty zdajesz sobie sprawę, ze Legia go nie zgłosiła(formalnie), ale przecież i tak pauzował przez te 3 mecze(Berg nie brał go pod uwagę, bo wszyscy wiedzieli o tej karze). Dlatego wlasnie UEFA robiła wszystko, żeby znaleźć jakiś kruczek, bo klub tylko zle wypelnil jeden papierek, a facet w rzeczywistości odcierpiał karę. Ale narazanie się na odszkodowanie, plus zrobienie wyjątku, to za dużo. Wiadomo, że Celtic dostalby odszkodowanie przed każdym sadem i trybunałem. Teraz odwołania nic nie dadzą, bo wystarczy zajrzeć w przepisy. Na przyszłość najlepiej byłoby zrobić, tak jak w przypadku piłkarza niezgłoszonego(tzn. walkower nie jest obligatoryjny). Ale prawo to prawo i trzeba go przestrzegać. Klub musi być też profesjonalny, jeśli chodzi o pion zarzadzajacy.
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.08.2014, 18:28
Nawiazujac do tego listu pana v - ce prezydenta wypada zacytować klasyka : to mialo byc o ogórkach a nie o martyrologii. Nawiązywanie i zestawianie na równi tragizmu powstańców z tym co miało miejsce w przypadku druzyny ze stolicy po prostu zakrawa na jawna kpine. Ręce opadają .
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 09.08.2014, 18:36
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Czy ty człowieku potrafisz czytać ze zrozumieniem? Dla mnie absolutnie walkower, ale to mija się z duchem sportu(bo wygrała drużyna lepsza, a o to w tym sporcie przede wszystkim chodzi). Nie żal mi Legii, bo sama zatrudnia takich idiotów. Leśny dobrał sobie amatorów, to ma . I jak mowie do ostatnich minut UEFA próbowała ratować Legie(tez czując ten paradoks miedzy Fair Play, a przepisami), ale Celtic nie wyraził takiej woli. Wszystko można znaleźć, bo to żadna tajemnica.
A druga sprawa...ty zdajesz sobie sprawę, ze Legia go nie zgłosiła(formalnie), ale przecież i tak pauzował przez te 3 mecze(Berg nie brał go pod uwagę, bo wszyscy wiedzieli o tej karze). Dlatego wlasnie UEFA robiła wszystko, żeby znaleźć jakiś kruczek, bo klub tylko zle wypelnil jeden papierek, a facet w rzeczywistości odcierpiał karę. Ale narazanie się na odszkodowanie, plus zrobienie wyjątku, to za dużo. Wiadomo, że Celtic dostalby odszkodowanie przed każdym sadem i trybunałem. Teraz odwołania nic nie dadzą, bo wystarczy zajrzeć w przepisy. Na przyszłość najlepiej byłoby zrobić, tak jak w przypadku piłkarza niezgłoszonego(tzn. walkower nie jest obligatoryjny). Ale prawo to prawo i trzeba go przestrzegać. Klub musi być też profesjonalny, jeśli chodzi o pion zarzadzajacy.
ja wiem o co chodzi ale dlaczego mówimy o duchu sportu skoro przepisy zostały złamane. jak by nie patrzeć To legia pierwsza wykazala się brakiem ducha sportu bo złamała przepisy.

down
nie znajomosć przepisów nie zwalnia z nie przestrzegania ich. fakt moze oszustwo to nie najlepsze slowa ale sens chyba kazdy widzi.
Ostatnio edytowane przez wiertar : 09.08.2014 o godz. 19:04.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 09.08.2014, 18:50
A mnie oszustwo zawsze kojarzyło się z działaniem świadomym...
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.08.2014, 19:41
Jagul napisał(a):Wyświetl post
W Polsce wiadomo, jakby taka sytuacja się wydarzyła, to dziwnym trafem walkower zmieniłby się w karę finansową.
Ale to sie w Polsce wydarzyło i znowu Legia jako główny bohater. Oczywiście PZPN nie dał walkowera:

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...meczowym/r48h8
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 09.08.2014, 20:00
hehe no widzisz, pzpn jednak lubi legie po dupce calować
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.08.2014, 20:23
wiertar napisał(a):Wyświetl post
hehe no widzisz, pzpn jednak lubi legie po dupce calować

Jeśli na krajowym podwórku traktuje się takie przypadki z przymróżeniem oka - no bo jak tu podnieść rękę na Legiunię - to później jest taki szok, niedowierzanie i skomlenie jeśli ktoś całkiem niezależny weźmie za twarde egzekwowanie przepisów...
Paradoksalnie jeśli wówczas Legia dostałaby vo z dużą dozą prawdopodobieństwa można przewidzieć że teraz przy Ł3 umieli by liczyć kartki... a tak to jest płacz i zgrzytanie zębów...
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 09.08.2014, 20:25
swieta prawda...

poczekaj jeszcze chwile to juz nie bedzie uefa winna tylko zaraz pzpn zbierze cięgi dlaczego legii nie ukarał jak powinien

https://www.facebook.com/photo.php?v...348944&fref=nf a propos calej sytuacji
Ostatnio edytowane przez wiertar : 09.08.2014 o godz. 20:30.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 09.08.2014, 20:27
Jeszcze raz- Debrecen - zawodnik nieuprawniony
Legia- ZAWIESZONY

Dwa- niektórym się popier*doliły regulaminy. Obecnie obowiązuje ten na lata 2012-2015, a nie z 2010 r.

Trzy- fuck uefa, bo nie przestrzegaliśmy regulaminu. Śmiech na sali. My jesteśmy Legia, nas nie obowiązują przepisy. Może w TME to przechodzi, w LE czy LM już nie.

Odkręćcie te słoiki, bo Wam za bardzo ogór kiśnie.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.08.2014, 20:28
od nastepnej kolejki wszystkie kluby robia kondolencyjna oprawe przeciwko uefie i popierajaca mega frajerstwo 7egii .....a tak na powaznie : WSTRZYMAJCIE SIE Z SZYDA I KOMENTARZAMI DO SRODY ..... mam dziwne wrazenie ze dla tych wiesniakow jeszcze nie wszystko skonczone ....1 odszczekam to jesli sie nie spelni
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 09.08.2014, 21:00
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
od nastepnej kolejki wszystkie kluby robia kondolencyjna oprawe przeciwko uefie i popierajaca mega frajerstwo 7egii .....a tak na powaznie : WSTRZYMAJCIE SIE Z SZYDA I KOMENTARZAMI DO SRODY ..... mam dziwne wrazenie ze dla tych wiesniakow jeszcze nie wszystko skonczone ....1 odszczekam to jesli sie nie spelni
Sadzisz, że Koralik jeszcze cos wskura?
Rozumiem, że gdyby to zależało od PZPN to panująca obecnie histeria części mediów i skowyt pseudoekspertów cały czas powołujących się na casus Debreczyna to wszystko byłoby możliwe i PZPN odszczekałby taką decyzję...

Chyba że założymy taką opcję: UEFA bojąc się skargi Celticu i ewentualnego odszkodowania rozstrzygnela wszystko z przepisami i obserwuje postawe Celticu. Ci podnoszą ręce i mówią że niczego od UEFA nie chcieli i dostali to dość niespodziewanie ,nie wiercili dziury w brzuchu więc może by tak... małe sciencie fiction
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 09.08.2014, 21:15
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Sadzisz, że Koralik jeszcze cos wskura?
Rozumiem, że gdyby to zależało od PZPN to panująca obecnie histeria części mediów i skowyt pseudoekspertów cały czas powołujących się na casus Debreczyna to wszystko byłoby możliwe i PZPN odszczekałby taką decyzję...

Chyba że założymy taką opcję: UEFA bojąc się skargi Celticu i ewentualnego odszkodowania rozstrzygnela wszystko z przepisami i obserwuje postawe Celticu. Ci podnoszą ręce i mówią że niczego od UEFA nie chcieli i dostali to dość niespodziewanie ,nie wiercili dziury w brzuchu więc może by tak... małe sciencie fiction
niewiem, moze jestem jakos dziwnie uczulony przez te wszystkie lata ze ICH macki siegna i tam ....po prostu mam wrazenie ze nie wszystko jeszcze skonczone- z ulga odetchne dopiero po werdykcie z Lozanny ...
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 09.08.2014, 21:27
Werdykt z Lozanny bedzie za kilka miesiecy, więc herbata po obiedzie. Kilka precedensow jednak trzeba wziac pod uwage, glownie chodzi o sytucje Vojevodiny.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 09.08.2014, 21:35
Werdykt z Lozanny bedzie za kilka miesiecy, więc herbata po obiedzie. Kilka precedensow jednak trzeba wziac pod uwage, glownie chodzi o sytucje Vojevodiny.
werdykt bedzie w srode .....widac jak sie znasz na sytuacji swojego klubu ... grojec, pultusk ...hhmmm- zreszta niewazne ...uwazaj na slome
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 09.08.2014, 21:49
Jesteście w .... nudni
Kara jest? Jest. To rozgrywki UEFA? Tak. Odwołać się można ? Można. Cokolwiek to zmieni? Nie.
No i ..... Może tak zajmijcie się swoimi sprawami Jedni i drudzy... Zęby ....a bolą. Jedni kibice Legii bez sensu się spinają a drudzy kibice Wisły zachowują się jak ciule z KSP albo Amiki.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.08.2014, 21:58
Najlepsze jest to jak teraz wszyscy dziennikarze, eksperci czy szmaty pokroju Romana Koseckiego płaczą jak to skrzywdzono Legię, że regulamin w sumie można było nagiąć, że jak to, że zgodnie z regulaminem walkowera dostali. A jak trzeba gnoić polskich kibiców to ci wszyscy szmaciarze się powołują na regulaminy, prawo, dokładają jeszcze represji z dupy wziętych i jakoś żaden się nad losem kibiców nie użala. Wtedy się nikt nie zastanawia czy może skrzywdzono i źle potraktowano kibiców jak np milicja ich wozi pół dnia wokół miasta, w którym ich drużyna gra mecz, po to aby ci nie zdążyli wejść na część/całe spotkanie, jak się zamyka trybunę czy stadion za byle gówno, jak się ludziom daje niesłuszne zakazy stadionowe, jak się dalej chce zaostrzać prawo względem kibiców. Dlatego .... w dupę tym hipokrytom, niech cierpią a my się cieszmy, że Legia to nasza kosa i możemy mieć w dupie te sytuację albo się z tego śmiać i cieszyć.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 09.08.2014, 22:01
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Jesteście w .... nudni
Kara jest? Jest. To rozgrywki UEFA? Tak. Odwołać się można ? Można. Cokolwiek to zmieni? Nie.
No i ..... Może tak zajmijcie się swoimi sprawami Jedni i drudzy... Zęby ....a bolą. Jedni kibice Legii bez sensu się spinają a drudzy kibice Wisły zachowują się jak ciule z KSP albo Amiki.
nie przesadzaj, po prostu wiekszosc zyczy wam jak najgorzej - to chyba normalne - ...ale ja osobiscie wciaz sie boje ze jednak Wam przyznaja wynik i zagracie z Moriborem .... chcialbym sie mylic.... ale jakos dziwnie sie tego obawiam ... nie pozdrawiam, nie lubie, na piwo nie pojdziemy ... sory... taki mamy klimat
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 09.08.2014, 22:04
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Najlepsze jest to jak teraz wszyscy dziennikarze, eksperci czy szmaty pokroju Romana Koseckiego płaczą jak to skrzywdzono Legię, że regulamin w sumie można było nagiąć, że jak to, że zgodnie z regulaminem walkowera dostali. A jak trzeba gnoić polskich kibiców to ci wszyscy szmaciarze się powołują na regulaminy, prawo, dokładają jeszcze represji z dupy wziętych i jakoś żaden się nad losem kibiców nie użala. Wtedy się nikt nie zastanawia czy może skrzywdzono i źle potraktowano kibiców jak np milicja ich wozi pół dnia wokół miasta, w którym ich drużyna gra mecz, po to aby ci nie zdążyli wejść na część/całe spotkanie, jak się zamyka trybunę czy stadion za byle gówno, jak się ludziom daje niesłuszne zakazy stadionowe, jak się dalej chce zaostrzać prawo względem kibiców. Dlatego .... w dupę tym hipokrytom, niech cierpią a my się cieszmy, że Legia to nasza kosa i możemy mieć w dupie te sytuację albo się z tego śmiać i cieszyć.

kolego, nasza kosa sa parchaTe scierwa ... i Amika Poznan ....7egia to wrog, a to duza roznica ...ZAPAMIETAJ !!!!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.08.2014, 22:08
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Jesteście w .... nudni
Może i tak ale cała historia nudna nie jest.Za 20 lat(jak się dożyje), będzie można wspominać i to nie będąc kibicem Legii
a że nie jestem i do tego mam wredny charakter to oczywiście beka choć tak po ludzku to żal mi tych przepłaconych grajków(nie pomyślał bym że to napiszę) a szczególnie waszego prezesa.Dał dupy, zatrudniając tych a nie innych ale co najbardziej dziwi - jako jedyny od razu był w stanie przyznać się do błędu.
Wasza kierowniczka pomyliła zawody bo podeszła do sprawy jak typowy polityk - wypierając się wszystkiego, męska część nie lepsza, powyłączała komórki a Leśny wziął to na klatę.Nie bił piany, nie .......ił głupot - Łysy od nas, na bank zaczął by .......ić o spiskach itp.
Szacun dla prezesa.
Swoją drogą, kompromitacja o tyle większa że wygląda na to że nie trzeba było niczego liczyć, wystarczyło przeczytać papir który uefa wysłała.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów