The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Aimable
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 13:19
Jasne żałujcie ich - "LM taki ch..." w naszą stronę nie pamiętacie, co
UEFA jest mafią, to nie ulega żadnej wątpliwości, z tym że w tym przypadku wina leży wyłącznie po stronie Legii. Ten konkretny przepis jest jednoznaczny. UEFA aby pójść im na rękę w imię "ducha sportu" musiałaby go nagiąć, narażając się na przegraną i burdello w rozgrywkach po odwołaniu Celtiku. Takiego gestu i ryzyka na rzecz klubiku, który bruździ im na stadionach od lat a w zeszłym roku pozwolił sobie na oprawę skierowaną bezpośrednio przeciwko nim, na pewno nie byli gotowi ponosić.
Przypominam również, że sprawki Legii to nie niewinne race i brzydkie okrzyki ale sprawy o wiele poważniejsze, w których trudno się solidaryzować (Wiedeń, Wilno).
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Aimable : 08.08.2014 o godz. 13:52.
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!!
Odpowiedz cytując
kws
Member

Od: 10.2011

Stary 08.08.2014, 13:20
Scenariusz MOŻE być taki: Dostajemy się do LE.
Trybuny jednak muszą swoje zrobić: Race, f*ck uefa, regualrna bitwa na stadionie, Wilno II itd.
Jak trafimy jeszcze na Szkotów, to zlituj się panie...będzie jak z Jagą albo i gorzej.

Uefa nakłada karę na L.(wyrzuca nas na dwa lata albo więcej z rozgrywek europejskich). No to już będzie słabo, dla nas... na spadek z ligi mimo wszystko nie macie co liczyć ...ale kilka lat się będziemy zbierać...do kupy.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 08.08.2014, 13:20
fialo napisał(a):Wyświetl post
Posłuchaj pajacu z Barcelony.

Against Modern Football. Fuck UEFA.

Mówią Ci coś te dwie świete zasady ultrasow z całej Europy?! ....y z UEFA zabijają futbol na naszych oczach, papierki ważniejsze niż boisko, a banda paziow się głupio cieszy. Legii życzę jak najgorzej ale zasady kibicowskie są jasne: na pierwszym miejscu AMF !! Później lokalne animozje, zresztą z kim ja rozmawiam większość z was stadion widzi w TV. Dziś Legia jutro Lechia pojutrze Wisła. Ta mafia na każdego coś znajdzie. Dla nich liczą się tylko srebrniki. We care about money.

Fuck UEFA!
Fialo, ale gdyby UEFA ukarała kibiców za racowisko, sektorówkę, itp. to ruzumiałbym solidarność w tym zakresie. Ale na litość boską, tu chodzi o sprawy działaczy, a nie kibiców. cweLe i tyle.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.08.2014, 13:21
Cytat:
Warto podkreślić, iż Celtic nie zabiegał o to, by komitet dyscyplinarny podjął korzystną dla niego decyzję. Jak informowaliśmy w czwartek wieczorem, błąd popełniony przez Legię dostrzegł delegat UEFA

i to tyle w temacie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 08.08.2014, 13:24
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
i to tyle w temacie
tyle, że jak UEFA chciała od nich oświadczenie, że nie będą się odwoływać od ich decyzji (nakładającej tylko karę finansową dla Legi) to już nie byli tacy chętni. Zresztą byliby głupi, gdyby to zrobili. Byli dalej w grze o LM, dalej mieli szanse na wiele milionów euro z tytułu gry w LM.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.08.2014, 13:28

Mówią Ci coś te dwie świete zasady ultrasow z całej Europy?! ....y z UEFA zabijają futbol na naszych oczach, papierki ważniejsze niż boisko, a banda paziow się głupio cieszy. Legii życzę jak najgorzej ale zasady kibicowskie są jasne: na pierwszym miejscu AMF !! Później lokalne animozje, zresztą z kim ja rozmawiam większość z was stadion widzi w TV. Dziś Legia jutro Lechia pojutrze Wisła. Ta mafia na każdego coś znajdzie. Dla nich liczą się tylko srebrniki. We care about money.

Fuck UEFA!
Idź się przejdź, zaczerpnij powietrza...
Jakie AMF? Nie wiem czy się zdążyłeś zorientować, ale tu mówimy o piłkarzu ZAWIESZONYM a nie o racach i kibicach?
Tu chodzi o to, że grał piłkarz, który był ZAWIESZONY za kartki! Nie rozumiesz tego? Ma czerwoną - dyskwalifikacja 3 mecze. Sugerujesz, że ...., z kartkami? To może .... ze spalonymi, autami i innymi zasadami gry. Złamali zasadę i koniec. Mają regulamin i koniec, bo zaraz każdy by korzystał i w ch uja grał. Prawo to prawo. Nie ma możliwości obejścia, chyba żeby się im to opłacało, ale wtedy taki numer musiałby wystrzelić Real Madryt z jakimś słabeuszem, ale Legia to nie Real Madryt(koszty pójścia im na rękę się nie zwrócą), więc się trzeba z tym pogodzić i wziąć to na klatę jak mocni ludzie, znaczy Legia, w tej sytuacji bo ja mówię teraz ogólnie o naszej sile piłkarskiej jako całości.
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.08.2014 o godz. 13:31.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
kws
Member

Stary 08.08.2014, 13:30
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Fialo, ale gdyby UEFA ukarała kibiców za racowisko, sektorówkę, itp. to ruzumiałbym solidarność w tym zakresie. Ale na litość boską, tu chodzi o sprawy działaczy, a nie kibiców. cweLe i tyle.
Pół żartem, pół serio... to skoro wy tez cierpicie za zatrudnionych w klubie działaczy (jednego konkretnie):
My mamy się cieszyć, czy wam współczuć z tego powodu ?
Masz racje, dobrze wam, bo to wasz właściciel go zatrudnił, a nie kibice (wtedy bym współczuł).

Poważnie:

To zawsze są sprawy kibiców, bo oni dostają najbardziej. Piłkarz ma taką kasę, ze i tak go nie boli ten brak LM, więc mijasz się z prawdą.

Za błędy działaczy płacicie tez wy....prawda czy nie ?
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 08.08.2014, 13:36
Ja mam takie nieśmiałe pytanie do kibiców Legii, którzy tu zaglądają.

Nie przydałby się Wam prawnik? Mamy tu takiego jednego...
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.08.2014, 13:38

Fuck UEFA!
List do przyjaciol z w-wy juz napisany ?Moze jakas zgode z nimi sproboj zawiazac.Wszystko oczywiscie w z zgodzie ze szlachetna zasada AMF.Jak juz sie na cos zdecydujesz to daj znac a ja tym czasem zmykam zeby sie troche glupio pocieszyc bo beka dzisiaj z warszawiakow jak przyslowiowy c.h.u.j.

Na koniec jeszcze raz ponawiam retoryczne pytanie -skad sie biora tacy gamonie jak ty ?!!
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 08.08.2014, 13:39
speedfashion napisał(a):Wyświetl post

Na dodatek wygrywa każdą sprawę, za którą się weźmie.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.08.2014, 13:42
Nie żałuję ich, mam to w dupie, logiczne że zycze im wszystkiego najgorszego, ale niech to sie odbywa na zasadach sportowych. Zasady, to ogolnie slowo klucz w tej dyskusji. Kara finansowa by spokojnie wystarczyla. A, że polskie kluby = kibice, oprawy i wszystko to, czego UEFA Mafia nienawidzi, to mamy taki efekt, że ich wyruchali bez skrupułów.

Legia mnie ani ziębi, ani grzeje, są 400 km stąd, nie mam na nich zbyt wielkiego ciśnienia w przeciwienstwie do 99% forum. Nienawidzę szczerze jebanej Uefy i tego co robią z futbolem po prostu. Prawo powinno byc stanowione w taki sposób, żeby było adekwatne do wykroczenia. Bo wpuszczenie zawodnika na 6 min przy rozstrzygniętym wyniku i w konsekwencji wypad z pucharow to gruba przesada w porownaniu do skali "przewinienia".

PS.

Skoro wstąpiły w was nowe siły, po odpadnięciu 'najwiekszego wroga' z LM, dziękując za dyskusję, uprzejmie przypominam, że żydy grają dziś o 18, można spożytkować nadmiar energii
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.08.2014, 13:44
speedfashion napisał(a):Wyświetl post

W sumie dobrze że nie gramy w pucharach bo nie zdziwiłbym się jakby naraz na boisko wbiegło 12 zawodników
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.08.2014, 13:49
Los oddał to co wziął wielokrotnie nam i innym drużynom grającym przeciw Legii w lidze. Nie przypadkowo prawie 80% ligowców twierdzi, że na stadionie legii gwiżdże się pod gospodarzy, to po 1sze.
Po 2gie Legia jest sama sobie winna; to nie uefa dala dupy tylko legia. uefa mogla ta sytuacje odpowiednio zinterpretowac, ale zinterpretowali przepisy- a wg. nich w takiej sytuacji decyzja moze byc jedna-walkower. I oczywiwscie tez uwazam, ze to nie idzie z duchem sportu, ale coz, taki mamy klimat. My tez pare raze dostalismy od uefy w dupe i warszawiacy nas nie zalowali, wiec i ja ich nie zaluje.
A po 3- za pyche i nastawienie legionistow w nasza strone wypada mi tylko napisac: HAHAHA.
Tyle w temacie.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Od: 05.2007

Stary 08.08.2014, 13:53
Frajerstwo dekady, może hejtować należy się nam.
Awans Lechii do LM w przyszłym roku to chyba większy śmiech niż nasz walkower.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.08.2014, 14:00

Fuck UEFA!
Czyli mam nadzieje, ze nie chodziłeś na mecze Wisły, kiedy ta rozgrywała mecze pod egidą UEFA? Jeśli tak nienawidzisz tej organizacji, to chyba nie dajesz nabijać im kieszeni? Obyś był konsekwentny w działaniu. Bojkot UEFA, to bojkot UEFA i tego się trzymaj. W dodatku powinieneś kibicować przeciwko Wiśle, kiedy próbuje dostać się do tych elitarnych rozgrywek, tzn. LM, bo przecież jak to? Brać pieniądze od UEFA i stracic honor? Musisz protestować, głośno i wyraźnie.

P.S - A potem taki prosi, jak to kibole Legii dzisiaj: "Proszę, zignorujcie przepisy, przepuście nas dalej" .
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 08.08.2014, 14:07
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Na dodatek wygrywa każdą sprawę, za którą się weźmie.
to ja proponuję Legi, aby poleciła go do UEFA i niech reprezentuję UEFE w tej sprawie ;-) Wtedy może Legi się uda ;-)
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.08.2014, 14:10
Nie żałuję ich, mam to w dupie, logiczne że zycze im wszystkiego najgorszego, ale niech to sie odbywa na zasadach sportowych. Zasady, to ogolnie slowo klucz w tej dyskusji. Kara finansowa by spokojnie wystarczyla. A, że polskie kluby = kibice, oprawy i wszystko to, czego UEFA Mafia nienawidzi, to mamy taki efekt, że ich wyruchali bez skrupułów.

Legia mnie ani ziębi, ani grzeje, są 400 km stąd, nie mam na nich zbyt wielkiego ciśnienia w przeciwienstwie do 99% forum. Nienawidzę szczerze jebanej Uefy i tego co robią z futbolem po prostu. Prawo powinno byc stanowione w taki sposób, żeby było adekwatne do wykroczenia. Bo wpuszczenie zawodnika na 6 min przy rozstrzygniętym wyniku i w konsekwencji wypad z pucharow to gruba przesada w porownaniu do skali "przewinienia".

PS.

Skoro wstąpiły w was nowe siły, po odpadnięciu 'najwiekszego wroga' z LM, dziękując za dyskusję, uprzejmie przypominam, że żydy grają dziś o 18, można spożytkować nadmiar energii

Nie przesadzaj.. od dziesiatek lat jest takie przepis: gra nieuprawnionego zawodnika = walkower i nie wązne czy to c klasa czy LM, zagrał 5 minut czy 90. w tym przypadku popieram Uefa.
c klasowi "działacze muszą o tym wiedziec bo inaczej dostaną - 3 pkt i w dodatku kare finansową która stanowi nie raz 1/10 budżetu klubu, więc dlaczego kluby z "poważniejszej" pólki miały by być traktowane inaczej? przepis jest przepis i nic tutaj do rzeczy nie ma AMF i inne anty fifa/uefa
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
kws
Member

Stary 08.08.2014, 14:12
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
to ja proponuję Legi, aby poleciła go do UEFA i niech reprezentuję UEFE w tej sprawie ;-) Wtedy może Legi się uda ;-)
Słyszałem, że jest opcja z Łysym, ale w zamian my przyjść Miklas do Was.

Bierzecie ? (Wiem, Miklasa nie znacie, więc pewnie powiecie: a i owszem)
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 08.08.2014, 14:14
kws napisał(a):Wyświetl post
Pół żartem, pół serio... to skoro wy tez cierpicie za zatrudnionych w klubie działaczy (jednego konkretnie):
My mamy się cieszyć, czy wam współczuć z tego powodu ?
Masz racje, dobrze wam, bo to wasz właściciel go zatrudnił, a nie kibice (wtedy bym współczuł).

Poważnie:

To zawsze są sprawy kibiców, bo oni dostają najbardziej. Piłkarz ma taką kasę, ze i tak go nie boli ten brak LM, więc mijasz się z prawdą.

Za błędy działaczy płacicie tez wy....prawda czy nie ?
Gdyby UEFA zamknęła Wam trybunę, stadion lub wydała 1000 zakazów to byłbym z Wami solidarny.
Gdyby ten działacz zamknął Wam trybunę, stadion albo wydał 1000 zakazów to też byłbym z Wami solidarny.

Jednak jeśli Wasz działacz lub działaczka popełnia błąd raczej w sferze piłkarskiej niż kibicowskiej, który jest w dodatku błędem 0-1, to mam Was w dupie. To tak jakby Wasz piłkarz nie strzelił karnego (albo 2 )

niestety nie, regulamin nakazuje walkower

Legia mnie ani ziębi, ani grzeje, są 400 km stąd,
ja zawsze myślałem, że jesteś z Krakowa, ale jeśli masz do Wa-wy 400 km to musisz być z Zakopaca albo Nowego Sącza ;-)

nie mam na nich zbyt wielkiego ciśnienia w przeciwienstwie do 99% forum.
to tak jak ja. Mam L w "wielkim poważaniu", ale gdyby coś takiego przytrafiło się ....ie zza miedzy to co innego, wtedy radośc byłaby przeogromna ;-)

Nienawidzę szczerze jebanej Uefy i tego co robią z futbolem po prostu. Prawo powinno byc stanowione w taki sposób, żeby było adekwatne do wykroczenia. Bo wpuszczenie zawodnika na 6 min przy rozstrzygniętym wyniku i w konsekwencji wypad z pucharow to gruba przesada w porownaniu do skali "przewinienia".
nie jest to zgodne z duchem gry, ale co zrobić. Celtic by ich pozwał do sądu i mieliby przejebane, musieliby wypłacać im rekompensatę, bo pewnie zamiana Celticu na Legie nie byłaby możliwa.
Prawo UEFA to jeden wielki burdel, z tym masz rację.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 08.08.2014 o godz. 14:24.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 08.08.2014, 14:16
Jakim klubem jest Legia każdy widzi. Wszyscy ich szczerze nie lubimy. Na grę w pucharach trzeba popatrzeć całościowo. Tutaj każdy element drużyny musi być w pełni profesjonalny i swoją lekcję odrobić. Cóż z tego ,że 6-1 w dwumeczu, jak ktoś inny przysnął i Legia straciła 13,5 mln złotych ot tak. Za 2 minuty gry nieuprawnionego piłkarza taka strata. UEFA ma takie przepisy i tyle. Teraz wyobraźcie sobie ,ze taki czyn karzą finansowo. Groteska. Każdy klub by te kary olewał i płacił haracz.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 08.08.2014, 14:17

PS.

Czy wstawianie zawieszonego zawodnika odbywa się na zasadach sportowych?
Nie wiedzieli? Zapomnieli? Pomyłka? No sorry, ale czy to Uefa się pomyliła, czy Legia?
Właśnie bardzo dobrze, że wykluczają. Jaką kare finansową preferujesz? 15 tys? 50? 100 000? I co zaraz każdy bezkarnie sobie będzie zawieszonych zawodników wstawiał, bo stwierdzi, że sam awans do LM się na tyle opłaca, że .... tam z karą. Walkower jest ewidentnie adekwatną karą. Nie wolno grać w 12 na 11. Nie wolno nie przyjechać na mecz i nie wolno aby zawieszony piłkarz grał. To są zasady sportowe. Ty chcesz, żeby Legia była uprzywilejowana. To nie są zasady sportowe.

Po drugie nie mieszałbym spraw kibicowskich do zasad gry w piłkę. Sorry, ale takie denne nadużycie, że śmierdzi mi takich ślepym, fanatycznym podejściem. Też UEFĘ nie trawię, ale trochę obiektywizmu trzeba zachować. Legia została ukarana walkowerem, my mamy radochę, ale obiektywnie trzeba przyznać, że winę ponoszą oni i pretensje mogą mieć tylko do siebie. "Miałeś chamie złoty róg..."
I tyle
Ostatnio edytowane przez palikot : 08.08.2014 o godz. 14:20.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 08.08.2014, 14:18
Teorie spiskowe. .......enie. Kretyni nie potrafią czytać przepisów. Tak to jest jak gość w złotym łańcuchu i rozpiętej do pasa koszuli na spółę z idiotką chcą wchodzić na salony. Dalej ziemniaki sadzić albo wziąć się za żniwa bo ulewy idą a nie udawać "wielki świat".
PS Na kolejnym meczu radzę pokazać jeszcze większego wała Uefie, z pewnością spojrzą przychylnym okiem.
Kiedyś ich były idol użył w odniesieniu do naszego meczu z Barceloną określenia "walka gołej dupy z batem" - idealnie pasuje do dzisiejszej sytuacji. W relacjach kibice Legii vs Uefa aktualnie po rewanżu mamy wynik 1:3. Czekamy na ciąg dalszy.
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.08.2014, 14:20
Ciekawe podejscie do tematu na ponizszym zdjeciu...hahaha
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg ff.jpg (7,8 KB, 110 wyświetleń)
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Od: 06.2013

Stary 08.08.2014, 14:24
Cytat:
Po takim czymś to nawet śmiać mi się z Legii nie chce. Tak zgolić frajerów z celticu a potem dostać w ryj przy zielonym stoliku to tragedia :/ Szczególnie, że kiedyś tam jacyś Węgrzy czy Bułgarzy w podobnej sytuacji dostali tylko karę finansową.
Obleśny prezes prawnik dał du.y, widać za głupi jest. Przecież on jako prawnik który zrobił karierę (na plecach dziadka dziekana prawa UW, ale zawsze) na pewno nie raz wygrywał z tymi co "mieli racje" ale mieli tez prawników z mniejszymi układami. Powinien zrozumieć. Nowoczesny futbol polega nie tylko na grze w piłkę ale na odnowie biologicznej, wykorzystaniu osiągnięć medycyny, organizacji klubu, marketingu, i milionie różnych kwestii. Legia wyraźnie nawaliła.
A Bułgarom nie dali walkowera tylko kare finansową bo tam zagrał gościu nie wpisany na listę a nie zawieszony za kartki. Coś jak złapią faceta w samochodzie co nie miał nigdy prawka, a jak złapią takiego co ma zakaz prowadzenia pojazdów.

Cytat:
vabanq
Los oddał to co wziął wielokrotnie nam i innym drużynom grającym przeciw Legii w lidze. Nie przypadkowo prawie 80% ligowców twierdzi, że na stadionie legii gwiżdże się pod gospodarzy, to po 1sze.
Po 2gie Legia jest sama sobie winna; to nie uefa dala dupy tylko legia. uefa mogla ta sytuacje odpowiednio zinterpretowac, ale zinterpretowali przepisy- a wg. nich w takiej sytuacji decyzja moze byc jedna-walkower. I oczywiwscie tez uwazam, ze to nie idzie z duchem sportu, ale coz, taki mamy klimat. ...
A po 3- za pyche i nastawienie legionistow w nasza strone wypada mi tylko napisac: HAHAHA.
W pełni się zgadzam
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 08.08.2014, 14:25
Hahahaha a jednak walkower, beka jak jasny pieron bo jakis idiota nie potrafi liczyc do trzech Ktos za to beknie, nie ma chuja Celtic załosny bo wystapi do UEFY o walkower ale Legia załosna jeszcze bardziej
Odpowiedz cytując
kws
Member

Stary 08.08.2014, 14:26
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Skoro my z nimi wygraliśmy 6:1, a z Wami ...5:0 w maju to gdzie Wy byście byli na takim rysunku ?

Naprawdę, wrzuć coś śmiesznego następnym razem
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.08.2014, 14:26
Dobra, było o Legii kilka stron, olać.

Ruch ma ciekawy wyjazd :

Cytat:
Ruch Chorzów o fazę grupową powalczy z ukraińskim Metalistem Charków
Charków od Doniecka rzut beretem - mogą mieć wyjazd życia
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 08.08.2014, 14:27
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Idiotyczne podejście....
Co jest złego w tym, że laska rucha się z facetem? Po to mają piczki, żeby to robić.
Co innego, gdyby w miejsce kobiety był koleś, lub odwrotnie był ustawiony, wtedy można uznać to za ciekawe podejście...

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 08.08.2014, 14:27
krwawy napisał(a):Wyświetl post
Frajerstwo dekady, może hejtować należy się nam.
Awans Lechii do LM w przyszłym roku to chyba większy śmiech niż nasz walkower.
Nic nie będzie śmieszniejsze niż Wasze obecne frajerstwo: prowadzić 6:1 w dwu meczu i 4 minuty przed końcem wprowadzić Bereszyńskiego - co bardziej absurdalnego można sobie wyobrazić?
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.08.2014, 14:29
kws napisał(a):Wyświetl post
Skoro my z nimi wygraliśmy 6:1, a z Wami ...5:0 w maju to gdzie Wy byście byli na takim rysunku ?

Naprawdę, wrzuć coś śmiesznego następnym razem

Mnie to np smieszy hahaha, i nikt mi tego nie odbierze...

Moglibyscie wygrac nawet 20:0 ale koniec koncow to to oni graja dalej.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów