The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Janusz
Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2014, 12:19
Cytat:
Dokładnie. Sami sobie winni. Myślałem, że po wczorajszym s....ieniu się Lecha nic tego nie przebije a tu proszę. Legia = FRAJERZY SEZONU.

Dziś się bawimy

Legia to miszcz, muszą być najlepsi. Maja najleprzego prezesa z warszawskich zespołów Exstraklasy, najlepszy skład, a i powody do śmichu dają najlepsze od wielu, wielu lat.
Odpowiedz cytując
kws
Member

Od: 10.2011

Stary 08.08.2014, 12:19
Straszna to prawda, ale odkąd prezesem związku przestał być Listek, to UEFA zupełnie przestała się z nami liczyć....ja nie wiem co ten Boniek robi w tym PZPN, od czego on tam jest....a no tak, na wakacjach siedzi.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 08.08.2014, 12:22
kws napisał(a):Wyświetl post
Straszna to prawda, ale odkąd prezesem związku przestał być Listek, to UEFA zupełnie przestała się z nami liczyć....ja nie wiem co ten Boniek robi w tym PZPN, od czego on tam jest....a no tak, na wakacjach siedzi.
Pier.do.lisz jak potłuczony.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 08.08.2014, 12:25
skąd się biorą tacy ludzie.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.08.2014, 12:28
Strasznie niski poziom dyskusji. Ja się nie cieszę bo pamiętam jak nas UEFA zawiesiła przez zachowanie jednostki.
Nie ma też zamiaru ubolewać. To turniej UEFY, to ona ustala zasady i je egzekwuje.

Ciekawe czy piłkarze Legii się z czegoś takiego otrząsną do meczu o fazę grupową L.E.
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.08.2014, 12:30
1. Sprawa awansu nadal otwarta, chociaż Celtic będzie musiał tam się otworzyć i ruszyć do przodu, a to akurat Legia Berga bardzo lubi. Dobrze, że do rewanżu mają tylko tydzień, bo to mało czasu aby się pozbierać po takim laniu. Do tego, stracili środkowego obrońcę, a drugi w kolejce jest dwie klasy niżej.
2. Natomiast dlaczego piszę to na Waszym forum? Bo starajcie się myśleć inaczej niż większość naszych rodaków, może to Cupiałowi otworzy oczy: że zatrudniając odpowiednie osoby na stołach i budując odpowiednio drużynę (wcale nie z wychowanków, bo którzy z nich grali dzisiaj w L. ?), również stawiając na dobre trenera (Smudy do takich nie zaliczam), może odbudować Wisłę. Tego Wam życzę, co w naszym interesie też jest - mocniejsza liga, więcej takich wieczorów jak dzisiaj!
Cytat kolegi kws po meczu z Celticiem w Warszawie....szczegolnie jego druga czesc o odpowiednich osobach na odpowiednich stanowiskach w obliczu dzisiejszych wydarzen przyprawia mnie o bol brzucha ze smiechu....
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.08.2014, 12:31
Szofer napisał(a):Wyświetl post
szczere wyrazy współczucia dla kibiców Legii
Nie jest łatwo, jeszcze to Aktobe, ale... Damy radę. Nie pierwszy raz out.

Widzimy się za rok.

A z Celticiem mam nadzieje wcześniej.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 08.08.2014, 12:35
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Nie jest łatwo, jeszcze to Aktobe, ale... Damy radę. Nie pierwszy raz out.

Widzimy się za rok.

A z Celticiem mam nadzieje wcześniej.
gdzie się widzimy ? chyba w TME. Nie bądź taki pewny, że Legia będzie mistrzem, bo możesz się ostro rozczarować Może takiej szansy, jak w tym roku, nie będziecie mieli długo.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 08.08.2014, 12:38
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Myśmy się kilka razy kompromitowali w pucharach, ale żeby samego siebie wyeliminować, albo trzy razy z rzędu kompromitować się jak Poznań?
A tego idiote miśka, przez którego zostaliśmy zdyskwalikowani na wówczas bieżący i cały następny sezon to juz zapomniałeś? Brakowało wówczas niewiele by być rozstawionym w ostatniej rundzie kwalifikacyjnej LM.

Frajerstwo Legii dziś i idiotyzm Miśka wtedy to podobny kaliber szkód dla klubu. Tutaj chociaż zagraja o LE i beda mogli sprowac sił za rok.
Ostatnio edytowane przez DysoN : 08.08.2014 o godz. 12:45.
DysoN
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 08.08.2014, 12:42
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
gdzie się widzimy ? chyba w TME. Nie bądź taki pewny, że Legia będzie mistrzem, bo możesz się ostro rozczarować Może takiej szansy, jak w tym roku, nie będziecie mieli długo.
Z Wami w lidze.

Osobiście liczę, że się w....imy i za rok gramy w IV el LM.

Chyba, że nas ubiegnie w "wyścigu" Stjarnan Poznań albo Łukasik Gdańsk.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
kws
Member

Od: 10.2011

Stary 08.08.2014, 12:43
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Cytat kolegi kws po meczu z Celticiem w Warszawie....szczegolnie jego druga czesc o odpowiednich osobach na odpowiednich stanowiskach w obliczu dzisiejszych wydarzen przyprawia mnie o bol brzucha ze smiechu....
No wyszło śmiesznie przyznaję, ale nie za długo się śmiej, bo my za kilkanaście dni pewnie się otrząśniemy z tej wpadki...ale pytanie, czy was ktoś tak szybko "otrząśnie" z Łysego. Ten się śmieje, kto się śmieje...wiesz jak jest w piłce.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 08.08.2014, 12:45
Takie jest życie. Za błędy się płaci niezależnie od tego czy popełnia je sklepowa wbijająca na kasie absurdalną kwotę, czy pracownicy "profesjonalnego klubu" (dziś niestety to nie jest jakiś epitet, a cała prawda), którzy rozdają Celticowi w prezencie kilkanaście mln euro.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 08.08.2014, 12:46
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Z Wami w lidze.

Osobiście liczę, że się w....imy i za rok gramy w IV el LM.

Chyba, że nas ubiegnie w "wyścigu" Stjarnan Poznań albo Łukasik Gdańsk.
sądzę, że ubiegnie Was Lechia Gdańsk.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.08.2014, 12:47
Ciezko az uwierzyc w tak glupi blad popelniony w takim momencie.....

Legia juz chyba blizej LM nie byla i nie bedzie....

Nie zal mi tylko tego wiejskiego szeryfa w niedopietej koszuli,ale nigdy nienalezy patrzec na ludzi z gory,bo mozna ich spotkac kiedy bedzie ,lecialo sie w dol.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 08.08.2014, 12:47
Lechia to raczej nie ten poziom, ale zobaczymy jak drużyna się pozbiera po tych kilku soczystych kopach w tyłek, które dzisiaj dostali wszyscy bez wyjątku.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 08.08.2014, 12:48
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
sądzę, że ubiegnie Was Lechia Gdańsk.
Sądze, że Klub który wydaje taki szmal na Łukasika nie stanowi poważnego rywala.

Może za parę lat tak.

Cytat:
Choć kara jest niewspółmierna i trudno się z nią pogodzić, to teraz tym bardziej musimy pokazać, że ten Klub ma wielki charakter, że jest niepokonany.

Choć dziś sport przegrał za zamkniętymi drzwiami obiecuję, że nigdy więcej takiego błędu nie popełnimy. Walczymy dalej. W tym roku o Ligę Europejską. W przyszłym o Ligę Mistrzów".

Dariusz Mioduski
Przewodniczący Rady Nadzorczej Legii Warszawa
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.08.2014, 12:49
gigant napisał(a):Wyświetl post
Ja tam nikogo nie żałuję, wręcz zamierzam dzisiaj to uroczyście oblać.
Zbyt dobrze pamietam "Rezerwowe miasto, rezerwowi kibice", by teraz mieć jakieś obiekcje.

Jakby sąsiad, który mnie w....ia od wielu lat wygrał 6-tkę w Lotto i wyprał sobie niechcący kupon ze skarpetkami to miałbym płakać ?!?!?!

Ja bym leżał nieprzytomny ze śmiechu przez kilka dni
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 08.08.2014, 12:50
Po takim czymś to nawet śmiać mi się z Legii nie chce. Tak zgolić frajerów z celticu a potem dostać w ryj przy zielonym stoliku to tragedia :/ Szczególnie, że kiedyś tam jacyś Węgrzy czy Bułgarzy w podobnej sytuacji dostali tylko karę finansową.
Ja rozumiem, że celtic liczy na duży hajs z LM ale stali się właśnie pośmiewiskiem Europy. A żeby jeszcze ten Maribor ich powiózł to dopiero będzie beka.

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.08.2014, 12:54
Idioci wszędzie idoci kur..a takie są przepisy i basta
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.08.2014, 12:54
Widzę, że zbiorowa onanizacja, bo "największy wrog Legia Warszawa" odpadł w chorych okolicznościach.

Odwróć sobie jeden z drugim sytuację, w której Wisła gwalci poważnego wydawaloby się rywala 6-1, a później zostaje wyjebana przez organizację przestępczą, dbajaca tylko o stan swojej kasy. Dalej tak by było śmiesznie i przyjemnie? Przeciez to sie mozna pociac w takiej sytuacji.

Barcelonę by tak wyruchali? Real Madryt? A no właśnie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Stary 08.08.2014, 12:57
riv napisał(a):Wyświetl post
Po takim czymś to nawet śmiać mi się z Legii nie chce. Tak zgolić frajerów z celticu a potem dostać w ryj przy zielonym stoliku to tragedia :/ Szczególnie, że kiedyś tam jacyś Węgrzy czy Bułgarzy w podobnej sytuacji dostali tylko karę finansową.
Ja rozumiem, że celtic liczy na duży hajs z LM ale stali się właśnie pośmiewiskiem Europy. A żeby jeszcze ten Maribor ich powiózł to dopiero będzie beka.
Na Maribor tez cos znajda...hahahah jak to mowia "daj mi czlowieka a ja znajde na niego paragraf" hahaha trzeba powiedziec, ze Legia poprawila mi chumor po calym tygodniu ciezkiego zapierdalania. Proponuje zeby ktoregos z tych wielkich gwiadorow np no tego Saaa co to mial napierdalac bramek wiecej niz Zuraw, Svitlica, Franek razem wzieci, zamiast chlop sie ma meczyc na boisku lepiej go do biurka u niech dokumenty przed meczami przeglada moze wiecej takiego babola nie odjebiecie, a i Orlando wkoncu do czegos sie przyda i odnajdzie swoje powolanie w zyciu.

fialo napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że zbiorowa onanizacja, bo "największy wrog Legia Warszawa" odpadł w chorych okolicznościach.

Odwróć sobie jeden z drugim sytuację, w której Wisła gwalci poważnego wydawaloby się rywala 6-1, a później zostaje wyjebana przez organizację przestępczą, dbajaca tylko o stan swojej kasy. Dalej tak by było śmiesznie i przyjemnie? Przeciez to sie mozna pociac w takiej sytuacji.

Napisz list do Bednarza z oficjalna prosba aby nasz najblizszy mecz z L oddal walkowerem jako wyraz wspolczocia i gest solidarnosci dla L za odpadniecie z LM hahahahhaa
Ostatnio edytowane przez dzollo : 08.08.2014 o godz. 13:09.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 08.08.2014, 12:58
Niektórzy piszą tak jakby Legia została wyrzucona nie z el. do LM a z LM. Jeszcze 4. runda była do pokonania, to gdzie Legia była najbliżej? Puknijcie się w czoło. Najbliżej byli rok temu, kiedy wystarczyło nie stracić gola u siebie. Sfrajerzyli się wtedy i sfrajerzyli się dziś.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 08.08.2014, 13:00
Za wszystkie przekrety z Polskiej Lidze. Karma wrocila. Zbiorczo za wszystko. (L)oosers

Rozjechanie Celticu i brak awansu
Odpadniecie gorszym bilensem bramek przy niewykorzystanych 2 karnych.
Cieniusi przeciwnik w nastepnej rundzie

KUMULACJA !!!
Ostatnio edytowane przez mic : 08.08.2014 o godz. 13:05.
Odpowiedz cytując
Yossarian
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.08.2014, 13:04

To sie k.u.r.w.a potnij, a potem jakis list kondolencyjny wystosuj.Adres to Lazienkowska 3 ,w-wa,kodu nie pamietam.

Js p.i.e.r.d.o.l.e ,skad sie takie becwaly biora ?!!!
Odpowiedz cytując
manolo1906
Member

Od: 04.2011

Stary 08.08.2014, 13:10
Kiedyś Franek Smuda mówił, że baba w klubie przynosi pecha, a my zamiast tę mądrość sobie przyswoić, robiliśmy z niego durnia… - z weszło
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 08.08.2014, 13:12

też nie uważam L za największego wroga. Raczej za rywala, ale jednak uważam ich za frajerów i tyle. Są sami sobie winni za tę sytuację. A najśmieszniejsze jest ta ich buta, wywyższanie się. Dzisiaj powinni mieć dużeeeego kaca.

Najlepsza jest ich ta pewność, że za rok to już na 100 % będą w Lidze Mistrzów

Jak by nas tak wyruchali, to gwarantuje Ci, że nie martwiliby sie w Warszawie, a jedna krzywa szczena to by pewnie nawet powiedziała, że się cieszy, bo On jest kibicem Legii Warszawa, a nie Wisły Kraków.

CweLka nie zasługuje ani na wielką radość, ani na smutek z naszej strony. Gdyby to spotkało ....y z kałuży to rozumiem, że wtedy radość u nas powinna być ogromna.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 08.08.2014 o godz. 13:17.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.08.2014, 13:14
Yossarian napisał(a):Wyświetl post
To sie k.u.r.w.a potnij, a potem jakis list kondolencyjny wystosuj.Adres to Lazienkowska 3 ,w-wa,kodu nie pamietam.

Js p.i.e.r.d.o.l.e ,skad sie takie becwaly biora ?!!!
Posłuchaj pajacu z Barcelony.

Against Modern Football. Fuck UEFA.

Mówią Ci coś te dwie świete zasady ultrasow z całej Europy?! ....y z UEFA zabijają futbol na naszych oczach, papierki ważniejsze niż boisko, a banda paziow się głupio cieszy. Legii życzę jak najgorzej ale zasady kibicowskie są jasne: na pierwszym miejscu AMF !! Później lokalne animozje, zresztą z kim ja rozmawiam większość z was stadion widzi w TV. Dziś Legia jutro Lechia pojutrze Wisła. Ta mafia na każdego coś znajdzie. Dla nich liczą się tylko srebrniki. We care about money.

Fuck UEFA!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
TYSIAC906
Member

Od: 06.2013

Stary 08.08.2014, 13:16
Cytat:
Cieniusi przeciwnik w nastepnej rundzie
Legia nie moglaby wylosować Mariboru, bo byłaby nierozstawiona.
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Stary 08.08.2014, 13:16
hahhahaha to jest dobre.
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg BugWZ3FIEAAmIZB.jpg (35,2 KB, 99 wyświetleń)
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 08.08.2014, 13:17

Żądałbym wówczas głowy/głów wszystkich osób odpowiedzialnych za ten stan rzeczy oraz pozew do sądu za spowodowanie strat klubu.

PS. skoro tak Ci ich szkoda, wyrób kartę kibica L, a następnie kup karnet.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów