|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Koniec LM! Jestem w szoku, że w takim stylu.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Legia podwójnie zawaliła sprawę. Po pierwsze działacze. Po drugie piłkarze, którzy w pierwszym meczu mogli strzelić jeszcze kilka bramek a wystarczyło tylko jedną
Ciekawe co do powiedzenia ma teraz Vdrojlak (czy jak mu tam) po "podchodzeniu trzeci raz do karnego"?tak czy inaczej, takiego odpadnięcia z eliminacji to się nmie spodziewałem. Legia strzeliła sobie SAMA samobója jak stąd do Księżyca.
Ostatnio edytowane przez Kaan : 08.08.2014 o godz. 10:08.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No i gdzie kibice Losserów ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
0 22.
Na pocieszenie, to powim ci, że powinniście się cieszyć, że wywalili was po 3 rundzie a nie po 4, bo wtedy dopiero byłby dramat Pozdro w LE ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ale WSTYD, jak było można odpaść w takim stylu ...
Największa GŁUPOTA i FRAJERSTWO w historii piłki nożnej w Polsce !
Ostatnio edytowane przez heoij : 08.08.2014 o godz. 10:14.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Zauważcie że ani Rumak ani ta Ostrowska nie podali się do dymisji, nie mają honoru czy jak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja pienicze, myślałem że najbardziej garbatą dolę z garbatych mają Ci za miedzą. Ale nie.
Kondolencje.To nie powinno się tak skończyć. Ten dowcip chyba na stałe przylgnie do Warszawki: Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Chyba pierwszy raz w życiu życzyłem im dobrze. Odjechali nam już tak daleko, że żaden argument o odskoczeniu finansowym po awansie do LM do mnie nie przemawiał. Pomyślałem więc, a dobra niech w końcu ktoś awansuje. Może będzie to korzystne dla całej naszej zasranej ligi. I nawet nie kibicowałem Celticowi. I nawet z podziwem patrzyłem na wynik dwumeczu (chociaż Celtic to leszcze teraz). I nawet życzyłem im Ludogorca a nie Steuy. A tu coś takiego.
Wyobrażacie sobie niemiecki albo holenderski klub, który wypuszcza na boisko w kluczowym meczu pucharowym zdyskwalifikowanego zawodnika? Dlatego nasza piłka jest w tym miejscu w którym jest. Choćby nie wiem jak amerykański był Boguś Leśnodorski, amatorka wyjdzie prędzej czy później. Niepojęte jest jak przez takie gówno można stracić dziesiątki milionów złotych. To jest rekord świata. ![]()
:/
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Tutaj. I co? Macie swoją chwilę wielkiej beki. Macie prawo bo osoby odpowiedzialne u Nas zachowały się skandalicznie.
Boli Nas, będziemy w....ieni, zawodnicy załamani, w klubie żałoba. Czyli w to wam graj Zero spiny i napiny. Trzeba porażkę, nawet tak kuriozalną przyjąć na klatę.Nie odskoczymy, może i nie będziemy w LE ale nikogo prócz siebie winić za to nie będziemy. Mnie to smuci ale i śmieszy przez łzy... Taki błąd? To przecież kpina i wstyd na cały świat. Trudno to będzie przebić. Trzeba po prostu w tej naszej lidze kiełbasy do góry i golić frajerów. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Szmaciany Celtic, mistrzowie zielonego stolika, grają dalej. To jest niewiarygodne jakiego fuksa ma ten klub. Brzydzę się nimi.
Swoją drogą UEFA powinna zająć się swoimi przepisami bo są idiotyczne i porażająco niesprawiedliwe. Przy tej okazji przypomniała mi się nasza sytuacja jak wywalili z pucharów Feyenoord i zamiast dać na ich miejsce kolejną w tabeli Wisłę to woleli żeby rywal który wylosował Holendrów miał wolny los. Widać nie każdy jest godzien dostawać awans przy zielonym stoliku. Pomijam już fakt, że w XXI wieku, gdzie wszystko jest skomputeryzowane i jest świetny przepływ informacji, sędziowie techniczni, delegat UEFA itd. pozwalają jednej z drużyn wprowadzić na boisko nieuprawnionego zawodnika. Czy to jest puchar wójta czy eliminacje Ligi Mistrzów. Za co tym ludziom płacą? Wiadomo, że Legia jest sama sobie winna ale UEFA powinna tego pilnować, żeby unikać potem takich kwasów. Nie wpływa dobrze na wizerunek rozgrywek sytuacja kiedy drużyna prezentująca poziom gówna (Celtic) awansuje dalej przez kruczki prawne.
Ostatnio edytowane przez Arked : 08.08.2014 o godz. 10:35.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kompromitacja Legii... Inaczej tego nazwać się nie da.
Zgolić frajerów 6-1 w dwumeczu, po czym przegrać przez jeden błąd w papierach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Z punktu widzenia kibica Wisły, oczywiście lepiej jak ich nie ma w LM, niż jak są. Ale wolałbym żeby to się odbyło na boisku. Jak wygrali 6-1 - powinni przejść, my powinniśmy pracować, żeby też odnosić takie wyniki. Po ludzku zwyczajnie jest mi strasznie szkoda kibiców L, nie potrafię sobie wyobrazić co bym czuł odpadają w takich okolicznościach. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ale trzeba przyznać że UEFA też jest skorumpowana chyba. Nie wiem jaka była dokładnie sytuacja Debreczynu czi identyczna czy nie ale dla czego się na niej nie oparli
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wiertar : 08.08.2014 o godz. 10:25.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Jakby przy wykonywaniu rzutów karnych miał chociaż 50% skuteczności to ten walkower by Celticowi nic nie dał... |
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Tak, właśnie kompromitacja Cwelki.... ale również "polskiej piłki". Po prostu w Europie są inne standardy niż w "polskiej piłce". Łamiesz prawo- out... To u nas kilkuset piłkarzy, sędziów i działaczy oszukiwało przez naście lat... I co? I wychodzi Pan Sędzia Wielki Autorytet w C+ i nie widzi problemu 2 metrowego wyjścia piłki na aut... bo to przecież Cwelka... To u nas Amica łączy się z Lechem i powstaje Amica która nazywa się Lech... To u nas goście w białych skarpetach i sandałach rządzą piłką, a Boniek jest kwiatem do kożucha... Język angielski, niemiecki, francuski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nawet 7:1 w Wawie nic by nie dało. Walkower dotyczy chyba całego dwumeczu. W ten sposób przykładowo Legia mogłaby wygrać u siebie 4:0 z Barceloną i obawiając się dwucyfrówy w rewanżu specjalnie wystawiać nieuprawnionego zawodnika.
A co do gromów na UEFA to chyba nie bardzo trafny argument. Tam chyba było tak, że za wystawienie zdyskwalifikowanego zawodnika jest tylko jedna kara czyli walkower. Panowie chyba długo obradowali i nic innego nie wymyślili. Orzeczenie wbrew regulaminowi byłoby tutaj niebezpiecznym precedensem. Z Debreczynem sytuacja była chyba inna bo zagrał niezgłoszony zawodnik. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie ma co się śmiać. Przepisy są jasne co prawda, ale przypomnijmy sobie jak nas wywalali z pucharów po meczu z Parmą. Dino Baggio, który został drasnięty biegał sobie po boisku jakby nic sie nie stało, a w innym meczu dwóch klubów włoskich w pucharach, bodajze Inter - Milan spadła bomba na pole karne i ogłuszyła bramkarza, że go chyba znieśli. Nas wywalili a Włosi grali dalej ale w innym mieście. Tak wyglada obiektywizm w UEFA. Jesteśmy dalej traktowani przez nich jak III świat. Prezesura Bońka miała niby cos zmienić w tych relacjach, ale jak widać jest po staremu. Przypomnijmy sobie decyzje UEFY po meczach ze Standardem Liege. Kary dla naszych kibiców, tamci bezkarni. Wiec nie powołujmy sie na jakąś sprawiedliwość ze strony tej mafii.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
Szczerze to sam nie wiem czy się cieszyć z tego walkowera. Z jednej strony to Poległa, więc jako Wiślak mam uśmiech na twarzy, ale z drugiej strony to jako Polak poczułem się zeszmacony przez Szkotów. I chyba to zeszmacenie jest silniejsze, wolałbym, żeby Legia odpadła w normalny sposób w kolejnej rundzie i pograła w LE, by może dzięki temu gorzej radzić sobie w ekstraklasie. A Szkoci... żałosne robaki. Będą się śmiać nie tyle z Legii co z całego naszego narodu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Nie wiem co gorsze odpaść taj jak Wy czy w ostatnich minutach jak My z APOEL Nikozja. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Za frajerstwo i głupotę się płaci cenę,w tym przypadku wysoką.
No,ale jak w "profesjonalnym" klubie takich rzeczy ktoś nie dopatrzyl to sami są sobie winni. Tak jak ktos wczesniej pisał-walkower dotyczy całego meczu i nawet jakby krawaty wygrały 10:0 to i tak by wylecieli.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 08.08.2014 o godz. 10:34.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Celtic szmaciany bo prezentuje żenujący poziom sportowy.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z tego wszystkiego cieszy najbardziej fakt, że to wina Leśnego. Niech teraz zamknie mordę i więcej się nie wypowiada na temat Wisły i Smudy... warszawski cwaniaczek, amatorek i lamus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Bardziej niż APOEL mam prze oczyma Ateny :/
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Gwałt 7 minutowy jest takim samym gwałtem jak ten co trwa 90 minut. Przepis jest przepisem i trudno tutaj mieć pretensje do UEFY, że postanowiła tak jak stanowi prawo. Legia to frajerzy i tyle. Odbębniają casus jednostki tak jak my po rzuceniu nożem przez Miśka. Błąd jednostki, strata wielu osób i pieniędzy. Trudno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Decyzja UEFY zgodnie z regulaminem, ale przeciwko duchowi gry.
Nie ma co się śmiać, ale zapłacili frycowe... Jak taki błąd mógł przejść przez kilka rąk?
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 08.08.2014 o godz. 10:43.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To jest gorsze niż przegrana w Atenach i Nikozji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Legia jeszcze gorszy poziom organizacyjny.
jakkolwiek słaby byłby Celtic to niejest jego wina że Legia dała dupy. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najbardziej szkoda piłkarzy Legi ....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
oczywiście z perspektywy Wisły i innych drużyn, to UEFA (albo Legia wystawiają Bereszyńskiego) zrobiła nam ciekawszą ligę w tym i przyszłym roku...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|