|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sitwa wyżyga forse za pendolino,przepłacone autostrady,stadiony,koncerty,za ośmiorniczki w sosie brorwikowym,wina po 600 zł i będzie z czego wypłacać emerytury
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To fajne! Gejzeta wyborcza
![]() ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Guest
|
|
|
Idźcie wy wszyscy w ....u. Dzięki takim matołom to w tym kraju nigdy dobrze nie będzie a ludzie muszą wyjeżdżać żeby mieć święty spokój.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 05.08.2014 o godz. 08:27.
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
http://wpolityce.pl/polityka/172660-...mowego-zespolu Mi się po prostu śmiać chce, jak ktoś zarzuca jedno innym a sam wrzuca źródło informacji z portali drugiej strony ![]()
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.08.2014 o godz. 08:49.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak pisałem ja ze SKOK-ów korzystam już więcej niż 7 lat (czyli nie tylko od czasów PO), ale krytykuję SKOK-i równo, bo stały się kasą powierniczą PiS-u w skali kraju, jak i w Wołominie, gdzie SKOK Wołomin dotuje jedną jedyną opcję. Nie ma obecnie innej takiej partii, która miałaby bezpośrednie zasilenie z instytucji finansowych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Ja do tej pory nie mogę rozszyfrować kogo wspiera ten york. Atakuje Kaczora, pisze coś o sitwie w PO, niezbyt przychylnie wypowiada się o JKM - zostają więc albo małe partie prawicowe albo już największe ścierwo w polskim sejmie -SLD i ruch palikota.
![]() P.S Mógłby mi ktoś wkońcu odpisać czy Gierych ma coś wspólnego z portalem kresy.pl? ![]()
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.08.2014 o godz. 09:10.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Albo pisze zwyczajnie to co mu przyniosą w linkach. Nie tylko tutaj w dyskursie w internecie dominuje linkowa dyskusja. Pewnie z jakieś 90% userów w dyskusji posługuje się wyłącznie treściami, które znajdzie w linkach, bądź tymi informacjami podrzuconymi trollom z PO i PiS, które zgadzają się z linią partii. Myślących ludzie jest naprawdę niewiele co potwierdza chociażby w realu tak duża ilość pracujących za 1500 zł.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.08.2014 o godz. 09:11.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
@emj10 .( JKM ma majątek rzędu kilkunastu złotych) |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Panowie ja mam ładną górniczą emeryturkę (nie jeden by pozazdrościł) nie muszę żadnej partii wspierać. Ale nie trawię PISu. Kaczorowi tylko w głowie władza i zemsta. A gospodarkę ma gdzieś.
Jak mi się coś nie podoba to o tym piszę, w przeciwieństwie do tych którzy mają klapki na oczach i oprócz PISu świata nie widzą. Nie wiem jak wy ale nie chciałbym żyć w kraju w którym namiastką Polski jest powiat i miasto Wołomin. Raczej był i jest nieświadomy tego co robi
Ostatnio edytowane przez york09 : 05.08.2014 o godz. 09:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to co Kaczyński mówił, mało mnie interesuje, to nie on robi politykę zagraniczną a Tusk i jego świta
![]() P.S Uważasz, że Kaczyński jest probanderowcem? Albo piszemy tu poważnie albo robimy przedszkole. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kilkunastu mln zł oczywiście. Chyba wiadomo o co chodziło.
Kaczyński i jego sowieckiego korzenie. Teraz robi się tutaj naprawdę zabawnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież wiesz, że to bzdura. Podobnie jak pochodzenie Wałęsy, HGW, czy Kwaśniewskiego.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dlaczego uważasz że to bzdura? Wystarczy że w Google wpiszesz <przodkowie kaczyńskiego> i nic innego nie wychodzi.
A sami Kaczyńscy nigdy o ojcu się nie wypowiadali, zawsze tylko o matce Jadwidze. @emj10, czy to możliwe że żołnierz AK dostaje dom w W-wie jak inni koledzy kończą na Syberii. (w najlepszym wypadku) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
. A juz informacja, że na demo przyszły ...setki ludzi musi budzić grozę . Do jadłodajni św. Brata Alberta ustawia się większa kolejka. Połączenie małej demonstracji poparcia z konkluzją, kto zrobił Majdan wprost rewelacyjne . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
York jak byles jeszcze w szkole, a nie na emeryturze gorniczej to nie uczyli pewnych kwestii w szkolach. Te Kalkensteiny i podobne wymyslone nazwiska to dzielo Bubla i jego poplecznikow.
Zeby nie było wsrod politykow mielismy tych pochodzenia zydowskiego np. Mazowiecki, czy Bartoszewski, ale byly to raczej wyjatki.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.08.2014 o godz. 10:37.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ale żołnierz AK bez wsparcia swoich sowieckich wujków (katów) skończyłby na Syberii a nie w domu na Żoliborzu. A to wymyślone nie jest..domek na Żoliborzu, gdzie wyżsi dygnitarze musieli zadowolić się częściowo zburzoną kamienicą. ejm10 nigdy Cię nie zastanowiło że coś musi być nie tak z jego rodem? Dajmy już spoczywać Rajmundowi w spokoju.
Ostatnio edytowane przez york09 : 05.08.2014 o godz. 11:19.
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak uczy doświadczenie, doświadczenie niczego nie uczy...
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/bren...c-moskwy/vlzrm Gdyby to był tekst zwykłego pismaka można byłoby zaliczyć go do kategorii groteski ale napisał go były ambasador a więc elita angoli i tu z groteski przechodzimy do tragedii ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie to jeden z bardziej rozsadnych tekstow o wojnie na Ukrainie. Nie przemilcza udzialu Zachodu w doprowadzeniu do tego konfliktu, czego przejawami było finansowanie Majdanu oraz dozbrajanie armii ukrainskiej, a zarazem stawia na tapecie Putina jako wroga, ktory za moment moze stac się smietelnym wrogiem.
Jeden z przejawow tego ze nie wszyscy widza ten konflikt w czarno-bialych barwach. PS. Co do rodowodu Kaczynskich to pisalem kilka postow na ten temat kilka lat temu. Jak chcesz to mozesz poszukac. |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ok - chodziło mi o to nie drażnić Moskwy. Gadanie o przyjmowaniu państw postsowieckich w NATO. W szczególności tekst o Czeczeni jest rozbrajający.
Nikt rozsądny i bacznie obserwujacy zjawiska , nie może mieć złudzeń co do polityki kacapów po akcji z Czeczenami ia później z Gruzją. ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|