|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Tomaszewski gwoli ścisłości wyleciał raczej za sprawy łódzkie. Poza tym dziwię się, że ktoś mógł go wziąć do partii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A ja dla odmiany wszelkiej maści tolerastom wklejam:
http://www.youtube.com/watch?v=rP6U6Hhy_2M jak się nic nie zmieni to czeka nas to samo. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z jakiej listy startował Tomaszewski. Przypomnij nam?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
A rozróżniasz coś takiego jak przynależność do struktur partii i otrzymanie poparcia lub rekomendację w wyborach przez daną partię? Bo z tego, co widzę, to chyba nie do końca.
http://wybory2011.pkw.gov.pl/cpr/sjm...fc13a5620.html
Ostatnio edytowane przez Smuga : 01.08.2014 o godz. 17:49.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako osoba bezpartyjna Tomaszewski nie miał obowiązku przynależeć do klubu PiS. Członek partii, jeżeli jest to zapisane w jej statucie taki obowiązek zaś ma. Rostowski w 2011 roku należał już do PO, więc ten argument to pudło.
Tomaszewski dostał jak na Łódź oraz znane nazwisko słaby wynik i on zrobił PiS kampanię? Gwoli ścisłości Tomaszewskiego formalnie usunęło prezydium klubu PiS, więc pisanie jakoby, to była jednoosobowa decyzja Kaczyńskiego jest mijaniem się z faktami.http://wybory2011.pkw.gov.pl/cpr/sjm...e79add76f.html ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Krótko mówiąc Janek z PISem żył tak na "kocią łapę" ślubu z Jarkiem nie wziął ale doił z PISu jak rasowy polityk.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zupełnie o czymś innym piszemy. Ja nie podejmowałem tematu, czy ktoś powinien wstępować do partii, czy nie po wybraniu go z listy danej partii, ale pisałem o tym, że osoby te były twarzami kampanii wyborczych mimo, że startowały jako osoby bezpartyjne i nie zmieni tego brak legitymacji partyjnej. Przypadek Rostowskiego jest o tyle inny, że on był bezpartyjnym ministrem, który stał się twarzą PO w międzyczasie i był kandydatem na komisarza w 2009 roku.
Co do Rostowskiego to oczywiście pisałem o wyborach 2009 do PE, gdzie był twarzą kampanii wyborczej i na zielonym tle ciągnął wózek z zieloną wyspą. PS. Startując z listy PiS można założyć sobie kanapowe koło? Myślałem, że mogą to tylko Kowal, czy Ziobro ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 01.08.2014 o godz. 19:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A startując z list PSL można należeć do innego koła lub klubu radnych niż PSL, czy nie? Sam kiedyś przyznałeś, że sympatyzujesz z Piechocińskim, więc czekam na odpowiedź. ![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
powiem krótko ,mariaż spoconego janka z PIS to nieporozumienie , kto ? , po co? to uczynił nie wiem , wiem tylko że go pogonili i ok
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@kerim1906 W przypadku tego osobnika nic mnie już nie zdziwi. Może niech jeszcze osądzi Kościuszkę, bo powstanie pod jego batutą również zakończyło się klęską i doprowadziło do III rozbioru Polski. Dla Korwina zresztą Kościuszko jest pewnie rusofobem, który nie chciał pertraktować z pokojowo nastawionym sąsiadem.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to dziadek z muszką chce powielać Stalina, który też sądził dowódców polskiego państwa podziemnego, których trzymał na Łubiance a potem zamordował. Kolejna wypowiedź, której nie powstydził by się czekista z Katynia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie przypominam sobie posła, który startowałby z listy PSL-u jako bezpartyjny. Tomaszewski, czy Macierewicz takimi właśnie posłami są, bądź byli. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szczególnie ideowi byli ci z komunistycznych kółek rolniczych a zwłąszca jeden, ten co nagrywał gościa a potem udawał, że się samo nagrywało
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://wpolityce.pl/polityka/207550-...c-prof-kiezuna
poczytaj jeden z drugim , pomyśl i nie blużnij |
|
|
|
Guest
|
|
|
No i co to ma udowadniac? Zapytaj rodzin ofiar zabitych, rannych, wypedzonych czy to byl najwspanialszy okres ich zycia. Kwestia oceny Powstania pozostaje indywidualna sprawa. Za to pamiec i szacunek dla walczacych na zawsze!!!
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O litości. Już nawet opinie o PW idą z przekazów dnia...
Za moment wyznawcy partyjni będą na pamięć cytować instrukcje, którą ręką mają się podcierać i ile razy niczym sikający Adaś Miauczyński. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedno jest pewne. Stalinowi i całej sowieciarskiej zgrai Powstanie bardzo się nie podobało,Wogóle niepokorni Polacy mu się nie podobali dlatego kontynuował ich mordowanie np. w czasie Obławy Augustowskiej a potem rękami swoich komunistycznych przydupasów w kazamatach UB.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|