The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.07.2014, 19:15
milosz napisał(a):Wyświetl post
Fakt przyznaje masz fobię anty-zachodnią, że zagraniczny w Wiśle, znaczy z założenia zły, albo przynajmniej gorszy. Ja tylko porównałem pensje Garguły i Genkowa w 2011 roku, gdzie Garguła zarabiał (według podanego przez ciebie źródła) więcej, a dawał Wiśle Kraków, łagodnie pisząc, znacznie mniej. Reszta to już twoja fobie - paranoje..niepotrzebne skreślić.
Już chyba w drugim poście o tym piszesz. Zauważ, że z Gargułą kontrakt podpisano już na początku 2009 r. jak grał (i był jeszcze wtedy dobrym zawodnikiem) w GKS-ie Bełchatów, miał do nas przyjść latem 2009 r. Nie musieliśmy za niego płacić odstępnego, tak więc pewnie to też miało jakiś wpływ na wysokość kontraktu. Jakoś wiosną 2009 doznał kontuzji i od tego czasu jakość jego gry spadła, no ale kontrakt obowiązywał i właśnie dlatego wiosną 2011 zarabiał tyle ile zarabiał.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 13.07.2014, 19:58
Ogryzek
Śmieszny jesteś z tym pouczaniem, jak sam wprowadzasz do swoich postów tylko emocje, a zamiast merytorycznych argumentów, albo pleciesz bzdury, albo piszesz nieprawdę. Genkow nie kosztował 650 tyś ero, jak pisałeś wcześniej, a 500 tyś euro, a bramki gdy mu płacono strzelał, gdy mu nie płacono na czas olał grę, co w niczym nie zmienia, że był przeciętnym napastnikiem i jego postępowanie dalsze w Wiśle jest naganne, ale gdy Wisła zdobywała MP2011 był przydatnym, a wówczas dla zespołu wręcz niezbędnym piłkarzem. Masz obsesje na punkcie holendrów w Wiśle Kraków, Valckx to żadne guru, ale na tle polskiej buraczanej piłki, miał takie kompetencje że z łatwością nakrył ją czapką, MP i dobry wynik w pucharach o tym świadczy (bilans jego pracy w PSV też wygląda nieźle, ot taki cytat „ Warto nadmienić, że w PSV, które za czasów Valckxa święciło triumfy zarówno w Eredevisie jak i w Lidze Mistrzów potrafił przez 4 lata pracy kupić piłkarzy za łączną kwotę 51 mln a sprzedać za bagatela 83 mln Euro”, a konflikt kompetencyjny w PSV nie jest czymś nadzwyczajnym, również RM, trenera przeciętnego w warunkach zachodnich, cenię wyżej od np. PMszkol Probierza), ogólnie twoja anty zachodnia fobia (tak to jednak oceniam, bo krytyka SV i RM jest u ciebie emocjonalna i mocno przesadzona) to twój problem nie mój, ja doceniam sukcesy holendrów w Wiśle Kraków, a krytycznie patrzę na ich błędy i potknięcia, czyli moja ocena jest wyważona i merytoryczna.

I ogólnie że cię zacytuje „przestań pitolić cwaniaczku” o tym czy znam nacje holenderską z TV, bo nic o mnie nie wiesz, a wyjazdy zagraniczne w dzisiejszych czasach nie są czymś szczególnym, „oszustem intelektualnym” zaś cię zwrotnie nie nazwę, bo drugie słowo budziłoby tu u mnie dysonans, biorąc pod uwagę adresata, a już pisanie że uważam SV za Boga, no tak ..to jest twój poziom merytorycznych postów.

Moja rada jest taka, mnie emocji, „ o pitoleniu”, „o cwaniaczkach” o „oszuście intelektualnym”, a zwłaszcza o „Bogu”, „fobiach” i „ślepocie”, bo inaczej trudno poważnie traktować cokolwiek napiszesz, albowiem treści merytoryczne trzeba wyłuskiwać, pomiędzy obelgami i inwektywami, zwłaszcza że tego meritum niemal nie ma ..ot jedynie pozytywna ocena Petrescu, choć biorąc pod uwagę poziom postu, dobre i to.
Ostatnio edytowane przez milosz : 13.07.2014 o godz. 20:58.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 13.07.2014, 22:01
milosz napisał(a):Wyświetl post
Ogryzek
Śmieszny jesteś z tym pouczaniem, jak sam wprowadzasz do swoich postów tylko emocje, a zamiast merytorycznych argumentów, albo pleciesz bzdury, albo piszesz nieprawdę. Genkow nie kosztował 650 tyś ero, jak pisałeś wcześniej, a 500 tyś euro, a bramki gdy mu płacono strzelał, gdy mu nie płacono na czas olał grę, co w niczym nie zmienia, że był przeciętnym napastnikiem i jego postępowanie dalsze w Wiśle jest naganne, ale gdy Wisła zdobywała MP2011 był przydatnym, a wówczas dla zespołu wręcz niezbędnym piłkarzem. Masz obsesje na punkcie holendrów w Wiśle Kraków, Valckx to żadne guru, ale na tle polskiej buraczanej piłki, miał takie kompetencje że z łatwością nakrył ją czapką, MP i dobry wynik w pucharach o tym świadczy (bilans jego pracy w PSV też wygląda nieźle, ot taki cytat „ Warto nadmienić, że w PSV, które za czasów Valckxa święciło triumfy zarówno w Eredevisie jak i w Lidze Mistrzów potrafił przez 4 lata pracy kupić piłkarzy za łączną kwotę 51 mln a sprzedać za bagatela 83 mln Euro”, a konflikt kompetencyjny w PSV nie jest czymś nadzwyczajnym, również RM, trenera przeciętnego w warunkach zachodnich, cenię wyżej od np. PMszkol Probierza), ogólnie twoja anty zachodnia fobia (tak to jednak oceniam, bo krytyka SV i RM jest u ciebie emocjonalna i mocno przesadzona) to twój problem nie mój, ja doceniam sukcesy holendrów w Wiśle Kraków, a krytycznie patrzę na ich błędy i potknięcia, czyli moja ocena jest wyważona i merytoryczna.

I ogólnie że cię zacytuje „przestań pitolić cwaniaczku” o tym czy znam nacje holenderską z TV, bo nic o mnie nie wiesz, a wyjazdy zagraniczne w dzisiejszych czasach nie są czymś szczególnym, „oszustem intelektualnym” zaś cię zwrotnie nie nazwę, bo drugie słowo budziłoby tu u mnie dysonans, biorąc pod uwagę adresata, a już pisanie że uważam SV za Boga, no tak ..to jest twój poziom merytorycznych postów.

Moja rada jest taka, mnie emocji, „ o pitoleniu”, „o cwaniaczkach” o „oszuście intelektualnym”, a zwłaszcza o „Bogu”, „fobiach” i „ślepocie”, bo inaczej trudno poważnie traktować cokolwiek napiszesz, albowiem treści merytoryczne trzeba wyłuskiwać, pomiędzy obelgami i inwektywami, zwłaszcza że tego meritum niemal nie ma ..ot jedynie pozytywna ocena Petrescu, choć biorąc pod uwagę poziom postu, dobre i to.
Nie no niewiniątko się odezwało. Najpierw stosujesz argumenty ad personam pisząc o moich rzekomych fobiach antyzachodnich żeby ośmieszyć interlokutora to (moralność Kalego - jest git). A a kiedy ja zdemaskowałem twoją manipulację typową dla cwaniaczków i oszustów - nagle wielkie oburzenie, jak on śmiał! Jak w GW. Ktoś śmiał nie dać się ośmieszyć i zmieszać z błotem.

miłosz
Sam bawisz się w manipulacje, ośmieszanie rozmówców itd (pisząc o wymyślonych przez ciebie rzekomo moich fobiach w kolejnym poście do mnie.) A jak ktoś stosuje nieuczciwe chwyty w dyskusji jak ty - mam prawo nazwać go manipulatorem i oszustem intelektualnym.
Spójrz krytycznie na swoje zachowanie a potem pouczaj innych. Bo sam masz "fobie".
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 13.07.2014, 22:38
Ogryzek
No i jak cię tu traktować poważnie.
Wpierw sam piszesz o sobie że zarzucam ci fobię, problem w tym, że w moim poście rozpoczynającym wymianę zdań, nic takiego nie było (nie użyłem takiego słowa), a jedynie zwróciłem ci uwagę że mitologizujesz, a chodziło o błędną kwotę odnoście transferu Genkowa, którą oczywiście zawyżyłeś, również i na to że jak wskazujesz zarobki Genkowa w 2011 roku, to więcej wówczas zarabiał Garguła, w oparciu o ten sam źródłowy tekst. Zamiast uznać to za słuszne zwrócenie uwagi i zamknąc temat,.. to kolejny post piszesz o swojej fobii.. no skoro nalegasz to okay, masz fobię. Dla mnie masz, że cię zacytuję, „cwaniaczku” i „oszuście” fobię anty-zachodnią. A masz, bo w sposób nie merytoryczny i przesadny, atakujesz tych co dali dobre wyniki sportowe Wiśle Kraków (SV i RM), a jeśli ja doceniam ich wyniki to równie w sposób nie merytoryczny i przesadny piszesz że kogoś uważam za „Boga” i „klęczę przed nim na kolanach”, dla mnie twoje podejście do tematu spełnia definicje fobii. Zadowolony!? Ufam ze tak.

______
raindog
Do tekstu poniżej,
Sorry, ale akurat ty kol. jesteś z założenia nieobiektywny, bo w każdej sprawie mnie atakujesz, często at persona.

W kwestii którą ja poruszyłem o zawyżeniu przez niego kwoty transferu Genkowa, mój interlokutor się w niczym nie odniósł. A co do fobii, to skoro sam wprowadził to określenie do wymiany zdań, widać coś jest na rzeczy.. A co, to widać w zarzucaniu wszystkiego co najgorsze 2 facetom SV i RM, w sytuacji ich niezłych wyników sportowych, w najlepszym razie to fobia wobec 2 gości z Holandii.. Tyle w temacie.

______
No i jeszcze to twoje, @raindog, "ostrożne ocenianie Bednarza" ..doprawdy mnie rozczula.. Jak ..JB mówi o "kłopotach bogactwa w połowie 2014" roku, to jakie to ma w jego przypadku znaczenie, czy on jest tu animatorem czy wykonuje polecenia, kłamie i już, a w konflikcie z kibicami nie o dobro Wisły przecież mu chodzi, co najwyżej o własną urażoną dziwacznie pojętą ambicję, typu "nie chcę ich widzieć na stadionie do końca życia" .. No sorry, ale stawianie na jednej płaszczyźnie SV i JB, jest co najmniej kuriozalne.

______
A co do bieżącej polityki transferowej, to też czekam na eksplozje jakiegoś talentu ..oglądanie młodego piłkarza Wisły, ukształtowanego przez TS Wisłę i fajnie grającego, to zawsze miły dla oka widok
Ostatnio edytowane przez milosz : 14.07.2014 o godz. 00:14.
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 17.07.2014, 21:13
Wisła Kraków zgłosiła 26 zawodników do rozgrywek T-Mobile Ekstraklasy. W tym gronie znaleźli się m.in. dwaj nowi zawodnicy. Są to: obrońca Michał Bierzało z naszych rezerw, który w czerwcu br. wywalczył mistrzostwo Polski juniorów oraz wracający po wypożyczeniu do tarnobrzeskiej Siarki pomocnik - Damian Buras.
Na liście zgłoszonych zabrakło Jana Koconia (wygasł kontrakt), Jakuba Bartosza oraz Lucasa Guedesa.

Źródło: http://www.90minut.pl/news/235/news2...rze-Wisly.html

EDIT
PS.Mnie zastanawia kwestia Lucasa, cóż widać chłopak jeszcze musi na swoją szansę poczekać.
Ostatnio edytowane przez milosz : 17.07.2014 o godz. 21:20.
Odpowiedz cytując
Galonek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.07.2014, 21:59
Oglądając grę Lucasa w sparingach odniosłem wrażenie, że na swoją szansę jeszcze długo poczeka.
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".

BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.07.2014, 22:59
Guedes jednak nie jest tak dobry jak reklamuje go tata, a określany jako "nowa i lepsza wersja Stolarskiego" Bartosz dostał ataku sodówy?... Bo jak to inaczej rozumieć?

Bierzało świetnie wyglądał w meczach CLJ, ale Buras furory na wypożyczeniu nie zrobił, więc dziwne, że go włączyli do kadry.
Bednarz wypełnia polecenia Cupiała.
Cupiał - miej honor i wystaw klub na sprzedaż.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.07.2014, 23:31
iq1000 napisał(a):Wyświetl post
Guedes jednak nie jest tak dobry jak reklamuje go tata, a określany jako "nowa i lepsza wersja Stolarskiego" Bartosz dostał ataku sodówy?... Bo jak to inaczej rozumieć?

Bierzało świetnie wyglądał w meczach CLJ, ale Buras furory na wypożyczeniu nie zrobił, więc dziwne, że go włączyli do kadry.
Bartosz się nie miał miejsca w podstawowej jedenastce juniorów. A jak wchodził na boisko to się jakoś nie wyróżniał w finałowych meczach CLJ.
Guedes nie grał rok w meczach, tylko trenował więc... nic dziwnego.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 17.07.2014, 23:44
Bartosz jest dwa lata młodszy niż Żemło, Zając czy Kuczak, więc fizycznie nie wyrobiłby. Pogra pewnie jeszcze z rok w rezerwach i zobaczymy, na co go stać. Guedes potrenuje, pogra w rezerwach i na wiosnę (o ile faktycznie ma talent) dostanie szansę, bo jego aktualna dyspozycja to brak ogrania niestety.
Odpowiedz cytując
nairda116
Senior Member

Od: 12.2013

Stary 21.07.2014, 09:45
Teraz moglibyśmy go mieć za darmo
http://www.90minut.pl/news/236/news2...z-Widzewa.html
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 21.07.2014, 09:51
Pytanie, czy go chcemy. Abstrahując od faktu, że to zagorzały Widzewiak (a przynajmniej tak określają go media) to bramkarz raczej przeciętny, nie wydaje mi się, żeby miał być lepszy od Buchalika.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 21.07.2014, 09:54
Moze nie lepszy, ale mielibysmy solidnego rezerwowego, jesli nie chcialby zarabiac kokosow.
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 21.07.2014, 10:21
huberix napisał(a):Wyświetl post
Moze nie lepszy, ale mielibysmy solidnego rezerwowego, jesli nie chcialby zarabiac kokosow.
Przecież jest Bieszczad

A tak btw. 22 letni bramkarz z kartą w ręku nie zgodzi się na przyjście jako zmiennik

Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 21.07.2014, 10:55
Oj co wy z tym Wolańskim, zagrał przyzwoitą rundę mimo to poleciał z widzewem i robi się z niego gwiazdę, już wole tego Buchalika.
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.07.2014, 15:57
Nairda umiesz czytać? Gdzie Ci tu pisze, że za darmo?

Cytat:
- Wolański w Widzewie już grać nie będzie. Może szukać sobie klubu. Jego menedżer dostał pełnomocnictwo, a my określiliśmy, co nas interesuje, na jakich warunkach może odejść do innego klubu - powiedział prezes Widzewa Sylwester Cacek.
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Stary 29.07.2014, 11:24
Ręce opadają i żal ściska serce, gdy się patrzy na to, co wyczyniają odpowiedzialne za rozwój sportowy osoby w naszym klubie. Zamiast dać poważną szansę takim chłopakom jak Kuczak, Lech, Zając my po raz kolejny testujemy jakiegoś ogórka, który nadaje się ze swoim poziomem gry co najwyżej do rezerw, a nie pierwszej drużyny 13-krotnego Mistrza Polski. Smuda znowu będzie wciskał kit, że ten cały Marcelo Fernandes, to olbrzymi talent. Podobnie było przecież z Burdenskim i Klariciem. Obaj od początku odstawali od poziomu Ekstraklasy, a Smuda z uporem maniaka próbował wmówić jacy, to będą wielcy z nich piłkarze, na których zarobimy miliony. Boisko wszystko zweryfikowało. Podobnie będzie teraz.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 29.07.2014 o godz. 12:51.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 29.07.2014, 12:44
Co do testowanego Brazylijczyka...
Gosc ma 25rok na karku i nikt go wcześniej nie wypatrzyl
Dziekuje ale postoje...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.07.2014, 12:49
Zapewne ten Brazylijczyk dostanie mnóstwa szans a Karol Wójcik może 10 minut w jakimś meczu. Szkoda słów.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.07.2014, 12:55
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Zapewne ten Brazylijczyk dostanie mnóstwa szans a Karol Wójcik może 10 minut w jakimś meczu. Szkoda słów.
Karol Wójcik dostał swoje szanse lata temu
z Kuzerą, Weinarem, Pawłem Brożkiem w Lidze i Pucharze Ligi
tu jest jego kariera: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=2430

Tobie pewnie chodzi o Adriana http://www.90minut.pl/kariera.php?id=27245

swoją drogą u Smudy to młodzi są bez szans
jakichkolwiek
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 29.07.2014, 14:38
Dojdą kartki i kontuzje to wielu z nich bedzie miało szanse pokazania sie
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.07.2014, 15:20
emjot napisał(a):Wyświetl post
Karol Wójcik dostał swoje szanse lata temu
z Kuzerą, Weinarem, Pawłem Brożkiem w Lidze i Pucharze Ligi
tu jest jego kariera: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=2430

Tobie pewnie chodzi o Adriana http://www.90minut.pl/kariera.php?id=27245

swoją drogą u Smudy to młodzi są bez szans
jakichkolwiek
Tak, chodzi o Adriana Wójcika
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 29.07.2014, 18:06
Tak mi się przypomniało, przypomnijcie sobie co się działo 10 lat temu. Lato 2004, byliśmy dominatorami ligi, każdy praktycznie piłkarz z Polski chciał do nas przyjść (m. in. ówcześni Dawidowski, Zieńczuk, Kwiek którzy albo byli reprezentantami kraju, albo rokowali dobrze na przyszłość), wzmacnialiśmy się do LM (pechowe trafienie wtedy na Real, co by było gdyby wtedy trafić na jakiś Anderlecht lub PAO, o reformie już nie wspominając). Na mecze wykupione były wszystkie karnety. Jak z kimś z ligi wygrywaliśmy mniej niż 3-ema bramki to się wszyscy dziwili.

Ehh, jaki spadek zaliczyliśmy przez te 10 lat....
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 29.07.2014, 18:33
R33 napisał(a):Wyświetl post
Tak mi się przypomniało, przypomnijcie sobie co się działo 10 lat temu. Lato 2004, byliśmy dominatorami ligi, każdy praktycznie piłkarz z Polski chciał do nas przyjść (m. in. ówcześni Dawidowski, Zieńczuk, Kwiek którzy albo byli reprezentantami kraju, albo rokowali dobrze na przyszłość), wzmacnialiśmy się do LM (pechowe trafienie wtedy na Real, co by było gdyby wtedy trafić na jakiś Anderlecht lub PAO, o reformie już nie wspominając). Na mecze wykupione były wszystkie karnety. Jak z kimś z ligi wygrywaliśmy mniej niż 3-ema bramki to się wszyscy dziwili.

To cofnij się do 1994. Też powiesz "o jaki spadek zaliczyliśmy przez te 20 lat" ?
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 29.07.2014, 19:49
Weź pod uwagę, że w 2004 i 2014 jest ten sam właściciel.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 29.07.2014, 21:30
tyle tylko, że w 2004 siła nabywcza pieniędzy Cupiała była zupełnie inna niż dziś w 2014.
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 30.07.2014, 01:12
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Zapewne ten Brazylijczyk dostanie mnóstwa szans a Wójcik może 10 minut w jakimś meczu. Szkoda słów.

Może to dziwne, ale ja lubie cały ten sprowadzany anonimowy szrot. Dopóki nie wyjdzie i czegoś na moich oczach nie s.......i, to wmawiam sobie że będzie odkryciem za grosze i świetnie się sprawdzi...
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 30.07.2014, 05:10
R33 napisał(a):Wyświetl post

wszystko się kończy... więc także obecny marazm kiedyś się skończy. tylko kiedy i czym?
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 31.07.2014, 08:19
http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/pi...tudentow/lf86f

Aż dziw bierze, że Bednarz nie wpadł na to pierwszy? Choć w sumie my zostaliśmy prekursorami w szukaniu zawodników wśród studentów
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 31.07.2014, 08:40
Nie podpowiadaj. Bo łysy przeczyta i podchwyci temat. Jednak jak zawsze coś mu się pomyli i zamiast skautów wśród studentów,będzie szukał zawodników.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Stary 31.07.2014, 08:41
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Nie podpowiadaj. Bo łysy przeczyta i podchwyci temat. Jednak jak zawsze coś mu się pomyli i zamiast skautów wśród studentów,będzie szukał zawodników.
Przecież już jednego wyszukał rok temu
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów