|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To taka metafora - Jacek oczyszczający całą Polskę z kibicowskiej swołoczy. Następne galerie będą pochodzić z centrum miasta, Zakopanego, Warszawy i Sopotu.
Tak na serio - nie wiem nawet, jak ubrać to w słowa. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
||||
Cytat:
3)Trzecia droga to zaskarżenie przepisu art. 15.p3pp3 do Trybunału konstytucyjnego ![]() P.s To, że ten bubel zwany ustawą o bez. imp. mas. jest efektem pracy idiotów którzy wymyślają przepisy lekko mówiąc niespójne to co ja wam poradzę ![]()
![]() Cytat:
...ale co z tego, jak już po fakcie? Jacek dane już ma, posądzimy się 3 lata jak Jacek będzie już na emeryturze na Hawajach
Ostatnio edytowane przez palikot : 23.07.2014 o godz. 23:00.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie! Bo wam umknie na SB ujawnił się pewien osobnik, który stwierdził że opozycją steruje Piotr Wawro. Czyli, żebyście bednarzowcy Byli w temacie już nie WISŁA SHARKS stoi za akcją bojkotu, tylko Piotr Wawro!
![]() Akcja jest na tyle rozwojowa, że jutro może się okazać, że za całym bojkotem czai się osoba Ludwika lub Bogusława Cupiała. Bądźcie czujni!
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 23.07.2014 o godz. 21:44.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Żenada...co ten pajac robi ? Idzie lo bandzie po całości...kompromituje klub :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ale ten gość jest żałosny. Co się dzieje, że właściciel trzyma TAKIE COŚ na TAKIM STANOWISKU, to jest po prostu nierealne.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Wisła Kraków ociąga się z potwierdzeniem informacji o zatrudnieniu Tadeusza Czerwińskiego, choć ten faktycznie podjął już pracę.
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...pial,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I kto to wszystko akceptuje? Właściciel, Rada Nadzorcza? Jeśli tak to samo odejście Bednarza nic nie zmieni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Sytuacja zaczyna wygladac bardzo niepokojąco...
jacunio zaczyna się zachowywac tak jakby to Wisła była jego wlasnoscia i on tam ma ostatnie slowo do powiedzenia... |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ale jeśli bardzo będzie przeginał to może się zdziwić bo w pewnym momencie Cupiał może nie wytrzymać a akcja z myjką bardzo go do tego momentu przybliżyła
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tak naprawde lysy pokazał do czego jest stworzony...tym kompromituje klub. On chce jak największe szkody wyrządzić Wiśle. GÓWNO PRAWDA już nas atakuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Z tego co zrozumiałem z tego artykułu w GK, Bednarz jeszcze nie wyleciał głównie z tego powodu, że trzeba by mu płacić, mimo że nie nie pracuje. Jeżeli tak to znaczy ni mniej ni więcej, że łysa pała nie ma wielkiego poparcia w Wiśle ani u Ciupała
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
niestety ale 40000zł drogą nie chodzi
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
To znaczy tyle: 1. Nie ma kasy na odprawę dla Jacka. 2. Jacek nie ma już takiego poparcia jak miał. 3. Mimo braku poparcia nadal niszczy klub. 4. Pokazuje kto tu ''rządzi'' ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ja to (nad)interpretuję tak, że Czerwiński przejmie część obowiązków i tak na prawdę on zacznie rządzić, zostawiając łysego w takiej sytuacji, że będzie czuł się niepotrzebny, co sprowokuje go do dymisji. Widać, że Ciupałowi kończy się kasa i cierpliwość, a że Jacka nie usunie, to zamieni go z kimś innym, kto ma jakikolwiek szacunek u kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jak widać prawdziwym polskim kibicom, współpraca z byłym SBkiem nie przeszkadza o ile jest potulny jak baranek, i stawia kiełbaskę + piwko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Z TT wislakrakow.com: Jutro o 10:30 konferencja z udziałem Mirosława Pawełczyka (Przewodniczący Rady Nadzorczej), Tadeusza Czerwińskiego i Jacka Bednarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gdyby Cupiał miał zapłacić poł bańki za wyprostowanie sytuacji, myślę ze bez zastanownienia dopisałby kwotę do długów. Clue sprawy myślę jest tu:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 24.07.2014 o godz. 10:02.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Widzę że Czerwiński jest kolejnym po Kapce niezatapialnym.. jacek zostaje, mam nadzieje że protest będzie ciągle trwał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Włosi nie zapłacili, piłkarze Wisły nie dostali pensji
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...li_pensji.html Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Dla przypomnienia: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...874,1,725.html Inny artykuł (co prawda z parówkowego portalu, ale oni tylko cytują Wprost): http://natemat.pl/30341,andrzej-plac...w-pay-per-view FRAGMENT WSPOMNIANEGO ARTYKUŁU Z "WPROST" (2005): "Sprawa Placzyńskiego dowodzi, jak mocną pozycję w polskim futbolu mają ludzie wywodzący się z komunistycznej bezpieki. Kilka tygodni temu okazało się, że z SB współdziałał szef polskich sędziów Janusz Hańderek. Według zdobytych przez nas informacji, w IPN znajdują się dowody na współpracę z SB dwóch byłych trenerów reprezentacji Polski w piłce nożnej oraz kilku prezesów polskich klubów" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ No i o tym mówie, Bednarz jest be, Kapka jest be, Jaruzelski jest be. Czerwiński jest dobry bo stawia piwko i kiełbaskę. Od taka cenę mają "wielcy patrioci".
Ja bym Czerwińskiemu kazał sobie wsadzić tą jego kiełbasę, w życiu bym takiego szajsu do ust nie wziął zbrukanego przez jego łapy. Od Bednarza czy innych też bym nic nie przyjął. No ale ja jestem ponoć miłośnikiem Jacka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie mieszajmy w to "wielkich patriotów". Nie widzę dbania o interesy Wisły w działalności panów B. i R.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Valandil : 24.07.2014 o godz. 14:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wam bednarz placi za to co piszecie czy tak sami od siebie macie,bo juz nie rozumiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak. Jutro albo pojutrze jakaś konferencja prasowa, z Jackiem Bednarzem oraz Tadeuszem Czerwińskim, żeby skuteczniej zamydlić kibicom oczy. Taki haczyk z przynętą.
Wszyscy zgodnie stwierdzą, na czele z Radą Nadzorczą ubraną w dystyngowanych garniturach, że chcą by kibice i doping wrócił na trybuny. Między wierszami upchają zdanie, że nigdy się jednak nie zgodzą na tolerowanie zachowań patologicznych na naszym stadionie. Co większość ze zwykłych kibiców podłapie i tego typu podobnymi tekstami kupią wszystko. Z całego jednak spotkania nic nie wyniknie na plus, dla ruchu kibicowskiego na Wiśle. A sama konferencja zostanie zorganizowana w akcie desperacji na wiadomość o ilości sprzedanych karnetów. Nie dajcie się łatwo omamić i zmanipulować tym, w czym miłościwie nam panujący Pan Prezes jest najlepszy - stekiem kłamstw. Słowo jest tylko cieniem czynu jak zwykł mawiać Robert Szymański. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Pozdro
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.07.2014 o godz. 12:58.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja tam mogę na Jacka odejście odpalać dychę lub dwie, co miesiąc. Więcej nie dam raczej rady ale skoro to ma pomóc w odejściu Jacka to chętnie zapłacę skoro Cupiał też bieduje i nie stać klubu na wywalenie szkodnika.
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Widać komu Jacuś swoją akcją zaimponował.
Bez wywalenia go słabo widzę zażegnanie protestu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|