The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2014, 20:38
To taka metafora - Jacek oczyszczający całą Polskę z kibicowskiej swołoczy. Następne galerie będą pochodzić z centrum miasta, Zakopanego, Warszawy i Sopotu.

Tak na serio - nie wiem nawet, jak ubrać to w słowa.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 23.07.2014, 21:01
Ajax napisał(a):Wyświetl post
@palikot jeśli przeczytałbyś posty lazy przed odpisaniem wiedziałbyś że on napisał, że odwołanie przysługuje
1)Tak napisał że odwołanie przysługuje. Ale ja mówię, że nie ma odwołania. Klub ma prawo nie sprzedać biletu komu chcę na co pozwala art 15.p3.p.p3 jak już pisałem. Od tego nie ma drogi odwoławczej. Droga odwoławcza przysługuje, jeśli zostaną wydanie zakazy klubowe i sądowe.

Cytat:
Karnetowy już mają bilety więc na podstawie tego co piszesz nie można odmówić im sprzedaży czegoś co już mają
2)Tym co kupili karnet, a uniemożliwiono im wejścia na stadion, jedyna droga odwoławcza jaka przysługuje takim pechowcom to ta z ramienia kodeksu handlowego. Sąd z reguły przyzna ci odszkodowanie, jeśli klub wydał ci wejściówkę i potem zakazał wejścia na mecz. *Ja akurat uważam że ta droga nie jest zbytnio tym o co nam chodzi.

3)Trzecia droga to zaskarżenie przepisu art. 15.p3pp3 do Trybunału konstytucyjnego

P.s To, że ten bubel zwany ustawą o bez. imp. mas. jest efektem pracy idiotów którzy wymyślają przepisy lekko mówiąc niespójne to co ja wam poradzę

lazy napisał(a):Wyświetl post

@palikot
Cytat:
kpa, przepisy dot. rozgrywek, regulamin - naprawdę jest wiele możliwości.
Szukaj

Cytat:
Pytanie ogólne - w jaki sposób określono personalnie te 400 osób. Jeśli dobrze rozumiem to policja spisała dane tych osób (znajdujących sie poza terenem imprezy masowej) i przekazała je klubowi?
A co z ochroną danych osobowych?
No prawo ochrony danych osobowych zostało złamane, bo zostały bezprawnie przetworzone, na co nie wyraziliśmy zgody, przejrzałem swego czasu ustawę o ochronie danych osobowych i jestem w 99% pewny tego co mówię, ale...
...ale co z tego, jak już po fakcie? Jacek dane już ma, posądzimy się 3 lata jak Jacek będzie już na emeryturze na Hawajach
Ostatnio edytowane przez palikot : 23.07.2014 o godz. 23:00.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 23.07.2014, 21:41
Panowie! Bo wam umknie na SB ujawnił się pewien osobnik, który stwierdził że opozycją steruje Piotr Wawro. Czyli, żebyście bednarzowcy Byli w temacie już nie WISŁA SHARKS stoi za akcją bojkotu, tylko Piotr Wawro!

Akcja jest na tyle rozwojowa, że jutro może się okazać, że za całym bojkotem czai się osoba Ludwika lub Bogusława Cupiała. Bądźcie czujni!
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 23.07.2014 o godz. 21:44.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 23.07.2014, 22:14
Żenada...co ten pajac robi ? Idzie lo bandzie po całości...kompromituje klub :(
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 24.07.2014, 06:46
Ale ten gość jest żałosny. Co się dzieje, że właściciel trzyma TAKIE COŚ na TAKIM STANOWISKU, to jest po prostu nierealne.
Odpowiedz cytując
8samuraj
Member

Od: 08.2012

Stary 24.07.2014, 07:31
Wisła Kraków ociąga się z potwierdzeniem informacji o zatrudnieniu Tadeusza Czerwińskiego, choć ten faktycznie podjął już pracę.

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...pial,id,t.html
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.07.2014, 07:52
I kto to wszystko akceptuje? Właściciel, Rada Nadzorcza? Jeśli tak to samo odejście Bednarza nic nie zmieni...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 24.07.2014, 07:55
Sytuacja zaczyna wygladac bardzo niepokojąco...
jacunio zaczyna się zachowywac tak jakby to Wisła była jego wlasnoscia i on tam ma ostatnie slowo do powiedzenia...
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 24.07.2014, 08:10
Ale jeśli bardzo będzie przeginał to może się zdziwić bo w pewnym momencie Cupiał może nie wytrzymać a akcja z myjką bardzo go do tego momentu przybliżyła
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.07.2014, 08:16
Tak naprawde lysy pokazał do czego jest stworzony...tym kompromituje klub. On chce jak największe szkody wyrządzić Wiśle. GÓWNO PRAWDA już nas atakuje...
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 24.07.2014, 08:35
Z tego co zrozumiałem z tego artykułu w GK, Bednarz jeszcze nie wyleciał głównie z tego powodu, że trzeba by mu płacić, mimo że nie nie pracuje. Jeżeli tak to znaczy ni mniej ni więcej, że łysa pała nie ma wielkiego poparcia w Wiśle ani u Ciupała
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 24.07.2014, 08:44
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Z tego co zrozumiałem z tego artykułu w GK, Bednarz jeszcze nie wyleciał głównie z tego powodu, że trzeba by mu płacić, mimo że nie nie pracuje. Jeżeli tak to znaczy ni mniej ni więcej, że łysa pała nie ma wielkiego poparcia w Wiśle ani u Ciupała
niestety ale 40000zł drogą nie chodzi
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 24.07.2014, 08:44

To znaczy tyle:

1. Nie ma kasy na odprawę dla Jacka.
2. Jacek nie ma już takiego poparcia jak miał.
3. Mimo braku poparcia nadal niszczy klub.
4. Pokazuje kto tu ''rządzi''
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 24.07.2014, 09:02
Ja to (nad)interpretuję tak, że Czerwiński przejmie część obowiązków i tak na prawdę on zacznie rządzić, zostawiając łysego w takiej sytuacji, że będzie czuł się niepotrzebny, co sprowokuje go do dymisji. Widać, że Ciupałowi kończy się kasa i cierpliwość, a że Jacka nie usunie, to zamieni go z kimś innym, kto ma jakikolwiek szacunek u kibiców.
Odpowiedz cytując
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 24.07.2014, 09:22
Ja to (nad)interpretuję tak, że Czerwiński przejmie część obowiązków i tak na prawdę on zacznie rządzić, zostawiając łysego w takiej sytuacji, że będzie czuł się niepotrzebny, co sprowokuje go do dymisji. Widać, że Ciupałowi kończy się kasa i cierpliwość, a że Jacka nie usunie, to zamieni go z kimś innym, kto ma jakikolwiek szacunek u kibiców.
Tylko że dymisja to jest coś dla ludzi z choćby minimalną klasą. Jaką klasę prezentuje to g... to chyba nikt nie ma wątpliwości. Skandalem jest natomisat to, że takie coś dostało kontrakt rzędu 40000 PLN. Co takiego to coś wcześniej robiło, żeby zasłużyć sobie na prezesurę (za wyjątkiem 1szej jakże udanej prezesury w Wiśle). Ten klub niestety nie będzie chyba już normalny. Obawiam się, że następcą będzie kolejny wynalazek jego pokroju, bo że normalnie funkcjonujący klub nie zatrudnia czegoś takiego to chyba oczywiste.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 24.07.2014, 09:44
Jak widać prawdziwym polskim kibicom, współpraca z byłym SBkiem nie przeszkadza o ile jest potulny jak baranek, i stawia kiełbaskę + piwko.
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 24.07.2014, 09:51
Z TT wislakrakow.com: Jutro o 10:30 konferencja z udziałem Mirosława Pawełczyka (Przewodniczący Rady Nadzorczej), Tadeusza Czerwińskiego i Jacka Bednarza.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.07.2014, 09:56
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
niestety ale 40000zł drogą nie chodzi
Gdyby Cupiał miał zapłacić poł bańki za wyprostowanie sytuacji, myślę ze bez zastanownienia dopisałby kwotę do długów. Clue sprawy myślę jest tu:

Cytat:
...... ale też wyśle jasny sygnał, że kibice mogą tak naprawdę wszystko. Nawet decydować o zatrudnianiu i zwalnianiu prezesów. A to nie byłaby już komfortowa sytuacja ani dla samego właściciela, ani dla ewentualnego następcy Bednarza. O nim samym nie wspominając.
Nie wystarczy zwolnić Bednarza, trzeba jeszcze 'kupić' SKWK i wojewodę.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 24.07.2014 o godz. 10:02.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 24.07.2014, 09:59
Widzę że Czerwiński jest kolejnym po Kapce niezatapialnym.. jacek zostaje, mam nadzieje że protest będzie ciągle trwał
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.07.2014, 10:15
Włosi nie zapłacili, piłkarze Wisły nie dostali pensji

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...li_pensji.html

Cytat:
Problemy Wisły widoczne są nie tylko w raportach finansowych. Zawodnicy wciąż nie dostają pieniędzy. Tydzień przed inauguracją ligi przyznawali, że klub obiecał wypłacanie zaległości na 15 lipca.
Jak dowiedziała się "Wyborcza", ten termin nie został dotrzymany. Wynika to z opóźnień związanych z płatnością za transfer Chrapka.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.07.2014, 10:18
Viper napisał(a):Wyświetl post
Jak widać prawdziwym polskim kibicom, współpraca z byłym SBkiem nie przeszkadza o ile jest potulny jak baranek, i stawia kiełbaskę + piwko.
No a Jacuś, to czyim protegowanym jest?
Dla przypomnienia:

http://www.przegladsportowy.pl/pilka...874,1,725.html

Inny artykuł (co prawda z parówkowego portalu, ale oni tylko cytują Wprost):

http://natemat.pl/30341,andrzej-plac...w-pay-per-view

FRAGMENT WSPOMNIANEGO ARTYKUŁU Z "WPROST" (2005):
"Sprawa Placzyńskiego dowodzi, jak mocną pozycję w polskim futbolu mają ludzie wywodzący się z komunistycznej bezpieki. Kilka tygodni temu okazało się, że z SB współdziałał szef polskich sędziów Janusz Hańderek. Według zdobytych przez nas informacji, w IPN znajdują się dowody na współpracę z SB dwóch byłych trenerów reprezentacji Polski w piłce nożnej oraz kilku prezesów polskich klubów"
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 24.07.2014, 10:27
^^ No i o tym mówie, Bednarz jest be, Kapka jest be, Jaruzelski jest be. Czerwiński jest dobry bo stawia piwko i kiełbaskę. Od taka cenę mają "wielcy patrioci".

Ja bym Czerwińskiemu kazał sobie wsadzić tą jego kiełbasę, w życiu bym takiego szajsu do ust nie wziął zbrukanego przez jego łapy. Od Bednarza czy innych też bym nic nie przyjął. No ale ja jestem ponoć miłośnikiem Jacka.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.07.2014, 10:49
Nie mieszajmy w to "wielkich patriotów". Nie widzę dbania o interesy Wisły w działalności panów B. i R.
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 24.07.2014, 11:17
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Włosi nie zapłacili, piłkarze Wisły nie dostali pensji

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...li_pensji.html
Kolejny spektakularny "sukces" Jacka, sprzedawać podstawowego piłkarza do jakiegoś bankruta który nie jest w stanie nawet za niego zapłacić.
Ostatnio edytowane przez Valandil : 24.07.2014 o godz. 14:42.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 24.07.2014, 11:39
Wam bednarz placi za to co piszecie czy tak sami od siebie macie,bo juz nie rozumiem
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.07.2014, 12:47
Tak. Jutro albo pojutrze jakaś konferencja prasowa, z Jackiem Bednarzem oraz Tadeuszem Czerwińskim, żeby skuteczniej zamydlić kibicom oczy. Taki haczyk z przynętą.

Wszyscy zgodnie stwierdzą, na czele z Radą Nadzorczą ubraną w dystyngowanych garniturach, że chcą by kibice i doping wrócił na trybuny.
Między wierszami upchają zdanie, że nigdy się jednak nie zgodzą na tolerowanie zachowań patologicznych na naszym stadionie.
Co większość ze zwykłych kibiców podłapie i tego typu podobnymi tekstami kupią wszystko.

Z całego jednak spotkania nic nie wyniknie na plus, dla ruchu kibicowskiego na Wiśle.
A sama konferencja zostanie zorganizowana w akcie desperacji na wiadomość o ilości sprzedanych karnetów.
Nie dajcie się łatwo omamić i zmanipulować tym, w czym miłościwie nam panujący Pan Prezes jest najlepszy - stekiem kłamstw.

Słowo jest tylko cieniem czynu jak zwykł mawiać Robert Szymański.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.07.2014, 12:47
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Cupiał miał zapłacić poł bańki za wyprostowanie sytuacji, myślę ze bez zastanownienia dopisałby kwotę do długów. Clue sprawy myślę jest tu:

Nie wystarczy zwolnić Bednarza, trzeba jeszcze 'kupić' SKWK i wojewodę.
W normalnym społeczeństwie gdzie panuje wolność, zawsze klient decyduje("szantażuje"). Klient/kibic nasz pan, jak mawia przysłowie. Gazeta Wyborcza czy inne czerwone szmatławce chciałyby, jak było w czasach komuno-socjalizmu, dać ci "jakiś" produkt i zmusić cię abyś go "polubił" i do niego dostosował swoje potrzeby. Dlatego padają tezy oświeconych komunistów, o tym, że to pan rządzi a nie klient. My kibice mówimy NIE! Jest całkowicie na odwrót! Jeśli żyjemy(teoretycznie) w czasach wolności, to panuje prawo rynku i koniec kropka. Mamy swoje potrzeby chcemy dokonać ich ekspresji. To dlatego mówimy, że stadion jest dla wszystkich, dla tych co dopingują krzyczą odpalają racę i dla tych spokojnych, starszych, zasłużonych pikników i jednomeczowców, bo duża grupa kibiców widocznie ma różne potrzeby, a stadion trzeba zapełnic! To Klient/kibic decyduje a nie nasz pan, jak chcą czerwoni. To oni mają się wkupić w nasze łaski, bo my płacimy za bilety i przez to wymagamy aby nas szanowano. Prawo rynku - so sorry. Więc nie powtarzajcie tych komunistycznych prawidełek, o tym, że kibic szantażuje Bossa. To zwykłe k.u.r.w.y dziennikarskie (jak wszystkie z tego systemu,) które chcą Wisłę rozjebać. Wyborcza to spadkobiercy komunistów, i brać na serio tego i czy innego gówna zwaną gazetąkrakowską, która trzyma fason po to aby nie stracić dystansu do gówna, po prostu kibicowi nie wypada.
Pozdro
Ostatnio edytowane przez palikot : 24.07.2014 o godz. 12:58.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.07.2014, 13:28
Ja tam mogę na Jacka odejście odpalać dychę lub dwie, co miesiąc. Więcej nie dam raczej rady ale skoro to ma pomóc w odejściu Jacka to chętnie zapłacę skoro Cupiał też bieduje i nie stać klubu na wywalenie szkodnika.
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.07.2014, 13:47
tas de fleia napisał(a):Wyświetl post
Ale ten gość jest żałosny. Co się dzieje, że właściciel trzyma TAKIE COŚ na TAKIM STANOWISKU, to jest po prostu nierealne.
Pokazal gdzie ma te napisy i mial dobra zabawe. Zalosne to sa osoby co robia te napisy.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.07.2014, 13:55
Widać komu Jacuś swoją akcją zaimponował.
Bez wywalenia go słabo widzę zażegnanie protestu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów