|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
430 tys. zł rekompensaty w przypadku zerwania umowy.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A gdzie zgubił się koleś co to wąchał we Wrocławiu trawę? Już mu się argumenty skończyły?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To prezes kochający Wisłę nie zrzeknie się odszkodowania dla dobra klubu ?
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W przełożeniu na frekwencję to 12-13 tys. widzów na 1 spotkaniu.
Dwa- serio Wam się podoba powrót komucha? ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A co tu jest do rozwinięcia? Nie ma kasy na zerwanie z nim kontraktu.
Przychodu, a nie zysku. ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Przychodu, a nie zysku.[/QUOTE]
ale zawsze mozna mu placic w ratach, tak jak On robi to zawodnikom , przelicz kase z biletow przy 13-15 tys ( nie wspominam o topowych meczach gdzie byloby 20-25 tys ) publicznosci i zastanow sie co jest bardziej oplacalne |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jacek robi za sprzątaczkę.
Powoli przepychanka przez media staje sie niesmaczna. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zem_z_piastem/ ![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nadaje się idealnie
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ... |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Wreszcie prezes znalazł jakiegoś sponsora!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przepychanki to główny sposób Jacka na utrzymanie posady i działania wizerunkowe mające z niego robić bojownika ze stadionową patologią. Wszystko to kosztem Wisły. Współczuję frajerom, którzy tego nie rozumieją i popierają jego działania. Ale że murek oczyścił, to akurat na plus. Przynajmniej jedna pożyteczna rzecz jaka zrobił będąc na stanowisku. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Myślisz ze ten pajac czyścił ten murek ? Debil sobie zdjecia porobił, zeby ludzie widzieli jaki to bohater
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak mi tego newsa wraz ze zdjeciami pokazał na telefonie znajomy to w pierwszej chwili pomyślałem, że to ktoś sobie zrobił żart z prezesa.
-> ![]() No nie wierze jak można być takim kretynem. Prezes ubiera gumiaki ( vel kalosze ) i robi sobie kolejne sweet zdjęcia. No dobra, teraz już nie jest mi do śmiechu. Przecież on kompromituje także nasz klub, nie tylko siebie. Na stronie oficjalnej za każdym razem słowo "prezes" jest napisane z dużej litery. Zostały tylko lizusy w SSA. Poważnie zastanawiam się czy nasz Prezes nie ma problemów o głębokim podłożu psychicznym. A wszystko okraszone podpisem "Przywrócić blask". Hahaha. Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie wydaje mi się, żeby się skalał uczciwą pracą.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.07.2014 o godz. 23:41.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Czy ja kogoś wyzywam od szmat? Odwołania się składa do Komisji Ligi, nikt nie mówi o podpisywaniu lojalek. Łykacie te Bednarzowe kity jak karmę. Ja p.... Czy ktoś w ogóle czytał regulamin obiektu, regulaminy rozgrywek itp? Kilka miesięcy temu pisałem co należy zrobić, żeby administracyjnie zagrać Bednarzowi na nosie. http://wislakrakow.com/forum/showthr...96#post1354796 Powód: uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez lazy : 23.07.2014 o godz. 15:14.
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jakiej Komisji Ligi? co ma do tego Komisja Ligi? to nie Komisja Ligi nalozyla kary, tylko Bednarz.
Jakie odwołania? od czego? Komisja Ligi nie zna nawet jednego nazwiska kibica, ktory zostal ukarany przez Bednarza bo to nie ich sprawa. Dopisek: z SKWK spotkali sie radcy prawni i chyba najlepiej wiedzą jak to wygląda. Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 23.07.2014 o godz. 15:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Przeciez ten debil bednarz to już jedzie po calosci...
Zamiescic na oficjalnej stronie klubu zdjęcia jak to on walczy z tymi złymi... jacek przestan człowieku robic z siebie blazna... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Więcej niż się wydaje. Trzeba tylko czytać regulaminy... Ale jak wolisz polegać na innych, żeby załatwiali Twoje problemy to ok.
Ostatnio edytowane przez lazy : 23.07.2014 o godz. 15:25.
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
2) Skoro mówisz o czymś innym to sprecyzuj. Bo ja nie śledzę twoich wpisów sprzed pół roku. 3) Jacek wykorzystał art 15. ustawy dot bez. imp. masowych, a nie wystawił zakazów klubowych, które dopuszcza regulamin rozgrywek. Dlatego to o czym mówisz nie ma związku prawnego. Żadne odwołanie prawne nam nie przysługuje z ramienia art 15 w.w.u. Przysługiwała nam tylko łaska pana, który dał nam możliwość "zrobienia mu loda" czym się ohydnie brzydzę z moralnego punktu widzenia. To tyle. Znalazł raczej nową fuchę dla siebie, i to ewenement na skalę światową, bo za 40 000 być sprzątaczem... to jest ewenement Otóż nie ma ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 23.07.2014 o godz. 15:37.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ad 2) vide link ad 3) Po pierwsze art. 15 ww ustawy dotyczy "sprzedaży biletu". To po pierwsze - jak ktoś miał wcześniej karnet to przepis ten nie miał zastosowania. Po drugie są tam wymienione enumeratywnie przypadki odmowy sprzedaży w tym m.in. zakaz klubowy. Po trzecie zawsze przysługuje odwołanie od orzeczeń administracyjnych tylko trzeba wiedzieć na jakiej podstawie. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
||
2) Ale link to podałeś przed chwilą a nie w poście na któy odpisywałem pierwszy raz 3) art 15, p.3 p.p. 3 mówi jasno: Cytat:
Umacniając tą tezę odsyłam do jego konferencji, i spotkań podkomisji sejmowych gdzie nie krył się z tym że ten artykuł wykorzystał. Cytat:
Życzę powodzenia ![]() Pozdro ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
@palikot jeśli przeczytałbyś posty lazy przed odpisaniem wiedziałbyś że on napisał, że odwołanie przysługuje
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle dyskusji i przytaczań odnośnie regulaminów, a w dyskusji chodziło o sens podpisania tzw. lojalki.
Ci, którzy do prezesa nic nie mają taki sens widzą. Ci, którym z nim nie po drodze nie. 1000 razy wałkowane- może być i 1001 jak nie dociera: Jeżeli masz w dupie odświeżanie w ten sposób PRL v. 1.0,nie żal Ci cennego czasu na zjawienie się na R22 to podpisz. Masz gdzieś to, że "wasza miłość" ma swoich "poddanych" w tym samym miejscu "gotowość do grania przy pustych trybunach tylko z pracownikami klubu" to podpisuj. Jeżeli masz zamiar się przed nim płaszczyć, mimo iż nie wystrzeliwałeś, rzucałeś racy - podpisuj. Jeżeli masz gdzieś innych, którzy dostali ten zakaz z dupy- podpisuj. Jednakże nie dziw się, że jest grupa osób, której się to nie podoba. I którzy kierują się innymi "zasadami" w przeciwieństwie do Ciebie, ok? ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tylko że nie można pozwolić "syndykowi" być ponad prawem. Nie wiem może kogoś raduje wyzywanie go od cw..i itp. Ja myślę że większą satysfakcję można by mieć z wykazania mu że jest kiepskim prawnikiem. Co dodatkowo miałoby niezły efekt medialny. @palikot kpa, przepisy dot. rozgrywek, regulamin - naprawdę jest wiele możliwości. Pytanie ogólne - w jaki sposób określono personalnie te 400 osób. Jeśli dobrze rozumiem to policja spisała dane tych osób (znajdujących sie poza terenem imprezy masowej) i przekazała je klubowi? A co z ochroną danych osobowych? ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ludzie dajcie już sobie na wstrzymanie. Minęło już trochę czasu i każdy już wybrał swój obóz (bojkotuje lub nie) i nic, ani nikt więcej nie przekona w żadną stronę. Kiedyś minie cała ta chora sytuacja i znowu wszyscy będziemy razem na stadionie właśnie dla Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Ani ja tego nie pisałem, ani nie widzę powodu abym miał wydawać specjalne oświadczenie w kwestii tego wandalizmu ? A może ty jesteś autorem tych bazgrołów ? Nic o tym nie wiem abyś wydał specjalne potępiające oświadczenie, podpisane imieniem i nazwiskiem... Jak już pisałem, najśmieszniejsze jest to iż niektórzy na tym forum uwierzyli w bajkę Bednarza, że wszyscy go bojkotujący, to albo bandyci, albo wandale.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Żenada ![]()
|
|
|

|