The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2014, 00:42
Niektóre transfery, a raczej ich kwoty mocno dają do myślenia. 37 mln za 20 letniego Shaw'a? Tyle samo za Herrere. Natomiast 25 mln za Kroosa wydaje mi się jak najbardziej optymalną ceną.

Podobają mi się transfery Atletico, wszystko jest tam przemyślane. Nie wydaje mi się, żeby Mandżukić jakoś znacznie odbiegał poziomem od Costy, który moim zdaniem w Chelsea strzeli 11 bramek i to będzie na tyle. Przeciętny gracz, któremu wyszedł sezon.

Polityka transferowa Barcelony od dawna zakrawa na kpinę, a w tym okienku to potwierdzili. ter Stegen 12 mln, Bravo 12 mln, czyli jakby nie patrzeć rezerwowy bramkarz kosztuje nie małe pieniądze (ktokolwiek nim będzie, a sądzę, iż Niemiec wyląduje na ławce). Pożegnanie Fabregasa, Alexisa... Myślę, że jednak znalazł by się jakiś szaleniec i wyłożył by te 25 mln za Pedro. Stoperów jak nie było tak nie ma. Mascherano znów wyląduje na stoperze, gdzie gość traci 60% swojej przydatności dla drużyny. Sezon się zbliża, a Blaugrana jest w... dupie.

Borussia i transfery Ramosa i Immobile. Na dwoje babka wróżyła, ale myślę, że Włoch w jakimś stopniu wypełni lukę po Lewandowskim.

Z niecierpliwością czekam na mecze Liverpoolu. Widać progres w ich grze, oby tylko sprzedaż Suareza nie podcięła im skrzydeł. Transfery całkiem obiecujące, jednakże widziałbym w tej drużynie Reusa. Gość o podobnej specyfice do Suareza. Z pewnością dodałby nowej jakości w grze, tym bardziej, że po Markoviciu w 1 sezonie nie spodziewam się fajerwerków.
Co do Arsenalu, to tam brakuje snajpera. Giroud jest jaki jest, parę bramek kujnie, ale nie ten rozmiar kapelusza. Wzmocnienie lewej obrony, może jeszcze środka i całkiem obiecująco to może wyglądać. Alexis, Ozil, Wilshere...

Tak na koniec zastanawiam się co kieruje włodarzami Juve. 20 mln za Morate, serio?
Tylko jeden klub !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów