The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2014, 17:04
Z tej konferencji uważny obserwator może się dowiedzieć, że łysemu wujowi puszczają coraz bardziej nerwy (wbrew pewnym siebie wypowiedziom). Nie mając żadnych dowodów wali bezczelnie w stronę SKWK. Pewnie dostaje sraczki na myśl, że niebawem gdy rozpocznie się sprzedaż karnetów wszyscy będa mogli zobaczyć do czego doprowadził ten łysy legionista. Puste trybuny z garstką swoich przydupasów. Ten bydlak grozi kibicom 108 letniego klubu w sposób zwykłego łachmyty spod budki z piwem.Straszy, ze nigdzie się nie wybiera. Narazie moze nie, ale który właściciel wytrzyma długo kolejne sezony grania bez kibiców ?
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 17.07.2014, 17:04
http://sport.tvp.pl/16079517/mocne-s...wolocz-i-banda

Według JB już wkrótce będzie to klub „dla elity kulturalnej i intelektualnej”, czyli dla tych co mają coś tam .. „w du..e” , a najbardziej wzruszyła mnie ocena JB, co do tego co może sprawić iż przestanie być prezesem. Otóż usłyszeliśmy, że odejdę jak sam tak zadecyduje, ewentualnie jeśli uczyni to organ mnie powołujący. HA HA HA .. no to się nieźle panu prezesowi w główce zagotowało.. Otóż to po pierwsze, to organ go powołujący zadecyduje czy będzie nadal prezesem, a jego zdanie jest tu drugorzędne (bo jak wiemy ta intratna posadka wielce mu pasi), a po drugie, to ..musi być jakaś nowa elita która słowo na d. używa publicznie, ot tak, na co dzień.

EDIT.
Co to się porobiło, SKWK z Prezesem Wisły rywalizują na wulgaryzmy, hmm różnica jest jednak taka, że jedni to robią na stadionie, co da się czasem, choć nie zawsze (ja za takim dopingiem nie przepadam), jakoś wytłumaczyć, ale ten drugi co walczy z wulgarnością na stadionie..sam z niej korzysta i to na konferencjjach ..no muszę napisać, wygląda mi to na szczyt hipokryzji, naszego JB.
Ostatnio edytowane przez milosz : 17.07.2014 o godz. 17:35.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 17.07.2014, 17:06
Nieplanowana konferencja, o 4 napisy na płocie... ja .......e nie wierze

Jackowi coś nerwy puszczają... słabo z nim
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.07.2014 o godz. 17:14.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.07.2014, 17:11
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie martwi mnie to że Wisła może stracić na tym 1000 zł, ale to jak ucierpi jej marka, opinia o kibicach, stosunki ze sponsorami i wiele innych rzeczy o których jeszcze nie wiemy.
I o to właśnie chodzi. Pewne osoby w klubie najchętniej zamknęłyby ten stadion dla wszystkich, gdyby tylko zgadzał się końcowy rachunek zysków.
Zawsze przecież ktoś może coś rzucić na murawę, zawsze jakieś grono podpitych kibiców, kiboli może zacząć się zachowywać nie tak jakby chcieli.

Więc, lepiej grać przy pustych trybunach, "poradzimy sobie bez was".

A dzisiejsze publikacje i profilowe zdjęcia Bednarza są niczym innym jak odwracaniem uwagi od aktualnych problemów Wisły.
Bo przecież baner ważniejszy.
To tak jak dla Tuska przed Euro ważniejszy był jeden transparent od kilometrów autostrad bo... uderzał w jego osobę.

To takie proste....
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 17.07.2014, 18:50
Karherop napisał(a):Wyświetl post
czyli co, jeśli obok ciebie kopią staruszkę to w sumie po co masz reagować, od tego jest policja ?
Czyli jak obok Ciebie kopią staruszkę, to według Ciebie masz odpowiadać za ten czyn ?
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.07.2014, 18:59
Tak, odpowiadasz jak najbardziej za nieudzielenie pomocy. Jeśli widzisz przestępstwo to powinieneś mu przeciwdziałać (w tym wypadku pomóc staruszce), lub przynajmniej zawiadomić odpowiednie służby. Nie robienie nic jest w prawie niemalże traktowane jak współudział.
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.07.2014, 19:23
Tak sobie prezglądam stronę SKWK i jakoś nie widzę, żeby potępili w jakikolwiek sposób działania w Myśleniacach albo się od nich jednoznacznie odcieli
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 17.07.2014, 20:02
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie prezglądam stronę SKWK i jakoś nie widzę, żeby potępili w jakikolwiek sposób działania w Myśleniacach albo się od nich jednoznacznie odcieli
No popatrz, ja z kolei nie widzę, byś Ty się od tego jednoznacznie odciął... Wydałeś już jakieś oświadczenie w tej sprawie?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 17.07.2014, 20:10
A niby dlaczego tak maja zrobić ? bo łysy wuj tak chce ? A moze nie mają zamiaru wchodzić w przepychanki słowne z tym osobnikiem dzieki któremu piłkarze Wisły graja przy pustych trybunach.
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 17.07.2014, 20:17
TRNKRN napisał(a):Wyświetl post
Tak, odpowiadasz jak najbardziej za nieudzielenie pomocy. Jeśli widzisz przestępstwo to powinieneś mu przeciwdziałać (w tym wypadku pomóc staruszce), lub przynajmniej zawiadomić odpowiednie służby. Nie robienie nic jest w prawie niemalże traktowane jak współudział.
Dobra, ale podepnij sobie pod przykład SKWK i odpowiedzialności bo do tego ten przykład rozumiem się tyczył. Jesteś w stanie wszystkich dookoła ogarnąć, a później odpowiadać za ten czyn ?
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 17.07.2014, 20:19
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
No popatrz, ja z kolei nie widzę, byś Ty się od tego jednoznacznie odciął... Wydałeś już jakieś oświadczenie w tej sprawie?
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A niby dlaczego tak maja zrobić ? bo łysy wuj tak chce ? A moze nie mają zamiaru wchodzić w przepychanki słowne z tym osobnikiem dzieki któremu piłkarze Wisły graja przy pustych trybunach.
Jakie przepychanki słowne skoro nie ma żadnego dialogu? Ja nie muszę wydawać zadnego oświadczenia bo nie walczę z klubem i mnie nikt o to nie posądza, a tak to od razu pierwsza myśl wiekszości kibiców odnośnie tego zajścia jest kierowana w stronę SKWK. A co to za problem dla SKWK napisać, że nie mają z tym zajściem nic wspólnego i że potępiają tego typu ataki na klub.

...A sorry. Nie potępiają takich działań, bo sami atakowali racami i to w trakcie meczu...
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Stary 17.07.2014, 20:21
Myślę, że SKWK powinno jednoznacznie odciąć się od zestrzelenia/katastrofy malezyjskiego samolotu, co by jakiś dramatyczny moderator i grupka najzagorzalszych kiełbasiarzy nie twierdziła, że są za to odpowiedzialni.

A tak btw to nasz ukochany pan Prezes chyba po szkoleniu u "nigdy więcej", atakuje ksenofobią nie zauważając, że w niej przoduje.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.07.2014, 20:21
Wy sie jak zwykle kłócicie a to przecież łysy pisał
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.07.2014, 20:23
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jasne.
To nie skwk rzucało race.
To nie skwk malowało po obiektach Wisły.
Nie ma dowodów.

Sam Bednarz rzucał race, żeby móc pozbyć się skwk, a teraz sam na siebie wymalował napisy.
To taki cwany kozak.
Jutro sam na siebie złoży skargę i sam się zwolni.
Masz w avatarze Rumuna...
Znasz rumuński...
Jesteś cyganem. To właśnie Twój rodzaj argumentacji i logiki
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 17.07.2014, 20:44
Jak tak was czytam to mi się płakać chce...Bednarz jest kiepskim prezesem, strasznie, a SKWK to wrzód na naszym klubie. I w dupie mam i łysego i was super kibiców którzy niszczą klubowe mienie i głupim bojkotem nie pozwalaja klubowi wyjsc na prosta.Rzucanie rac jest głupie i tacy ludzie nie powinni miec wstepu na Wisłę, co nie usprawiedliwia oczywiście kar zbioeowych zainstalowanych przez kochanego prezesa. Zwolnić Bednarza, zdelegalizować SKWK i moze uda nam sie wyjsc na prosta
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 17.07.2014, 20:54
mazo napisał(a):Wyświetl post
Zwolnić Bednarza, zdelegalizować SKWK i moze uda nam sie wyjsc na prosta
Prowadź wodzu!

ps. skąd Wy się bierzecie?
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 17.07.2014, 20:56
Na poczatku myslalem ze to troche tak na jaja ...ale z kazda strona dociera do mnie ze WY CHYBA NAPRAWDE MYSLICIE ZE ZA WYBRYK CHULIGANSKI NIEWIADOMO KOGO - ODPOWIADA SKWK I SKWK MA TERAZ PRZEPRASZAC ? a jak np. jutro ktos z Biala Gwiazda na szalu ubije jakiego parchatego to tez wina pana Wawro ? jak ktos zrobi wypadek i bedzie mial szal Wisly w bagazniku ? rany boskie ludzie- odpocznijcie od internetu ,to Wam juz szkodzi , szczegolnie Wam czyli zwolennikow Lysej Paly , bo siedzicie tylko przed kompem i szczekacie, na stadion nie idziecie, nikomu na zywo nie poweidzeilibyscie w twarz swoich postulatow ...jedynie internet sprawia ze wasze szczekanie slychac ...bo na zewnatrz juz duzo nie znaczycie ...oceniam to po frekwencji, atmosferze, oprawach, dopingu, wyjazdach , akcjach charytatywnych na R22
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 17.07.2014, 21:00
A mnie interesuje kto w Wiśle puścił w obieg tę nie sprawdzoną informacje i teraz jest smród jak z tym studentem. Ktoś za wypuszczenie tej informacji w obieg powinien beknąć.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 17.07.2014, 21:01
mnie nikt o to nie posądza
Ja Cię posądzam, pasujesz mi na tego bandytę, co namalował "...." na murze. Za bardzo się udzielasz, to musiałeś być Ty.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 17.07.2014, 21:06
Ja Cię posądzam, pasujesz mi na tego bandytę, co namalował "...." na murze. Za bardzo się udzielasz, to musiałeś być Ty.
Dokładnie, tyle godzin minęło a on nie zdążył się jeszcze od tego odciąć.
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 17.07.2014, 21:24
SKWK jako stowarzyszenie kibiców Wisły Kraków, jako organizacja, której działanie jest wymierzone wyłącznie w budowaniu potęgi klubu potępia wszelkie przypadki dewastowania mienia publicznego i klubowego. Jednocześnie jest przeciwne bezsensownemu użyciu rac na meczu z Ruchem Chorzów i wyraża chęć współpracy z klubem, aby jak najszybciej wykryć i ukarać sprawców.

Tylko tyle i aż tyle i po konflikcie. Wtedy można kulturalnie zasiąść do dyskusji z RN
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 17.07.2014, 21:34
SKWK jako stowarzyszenie kibiców Wisły Kraków, jako organizacja, której działanie jest wymierzone wyłącznie w budowaniu potęgi klubu potępia wszelkie przypadki dewastowania mienia publicznego i klubowego. Jednocześnie jest przeciwne bezsensownemu użyciu rac na meczu z Ruchem Chorzów i wyraża chęć współpracy z klubem, aby jak najszybciej wykryć i ukarać sprawców.
Dobre.
Wyłapią co drugiego spośród siebie i przykładnie ukarzą ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 17.07.2014 o godz. 21:36.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Stary 17.07.2014, 21:37

Tylko tyle i aż tyle i po konflikcie. Wtedy można kulturalnie zasiąść do dyskusji z RN
Jacek Bednarz jako Prezes Wisła Kraków SA, którego obowiązkiem jest budowa pozycji klubu jako solidnej marki na rynku biznesowym potępia wszelkie przypadki łamania Konstytucji RP, w tym stosowania odpowiedzialności zbiorowej oraz łamania wolności stowarzyszeń. Jednocześnie sprzeciwia się zniesławianiu kibiców Wisły Kraków przez osoby nie mające żadnych dowodów na podtrzymanie swoich tez, oraz osoby dążące do konfliktu z kibicami, który szkodliwie działa na wyniki finansowe Wisły Kraków SA.

"Tylko tyle i aż tyle ..."
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 17.07.2014, 21:39
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Dobre.
Wyłapią co drugiego spośród siebie i przykładnie ukarzą ....
Niedługo zaczniemy wyłapywać takich farmazoniarzy jak Ty i ich solidnie ukaramy. Bo to już ....a pojęcie przechodzi co za brednie z Waszej strony się tu czyta.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 17.07.2014, 21:44

Dobrze, że nie karzesz im potępiać( i odcinać się od ) :
napisy na murach w Krakowie,
napisy do morskiego Oka,
urwane ręce po racach i petardach na sylwestrach na rynku,
vlepek na ławkach słupach etc,
wyrzuconych pieniędzy na chujowych piłkarzyków,
etc. (wszystko co można powiązać w jakikolwiek sposób z skwk)

Kiedy jacek się od czegoś odetnie ? proponuje najlepiej od naszego klubu
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 17.07.2014, 21:44
Coraz bardziej nabieram przekonania, że SKWK działa na zasadzie sekty, bo poziom wypowiedzi zwolenników tego stowarzyszenia sięga dna i atakują wszystkich, którzy choćby pośrednio odnieśli się niechlubnie nt. stowarzyszenia, które oczywiście zawsze ma rację i zna się najlepiej na tym czego potrzebuje Wisła. Dla was Wisła to SKWK i każdy kto w to nie wierzy jest innowiercą i najlepiej jakby się na stadionie nie pokazywał.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 17.07.2014, 21:46
Coraz bardziej nabieram przekonania, że SKWK działa na zasadzie sekty, bo poziom wypowiedzi zwolenników tego stowarzyszenia sięga dna i atakują wszystkich, którzy choćby pośrednio odnieśli się niechlubnie nt. stowarzyszenia, które oczywiście zawsze ma rację i zna się najlepiej na tym czego potrzebuje Wisła. Dla was Wisła to SKWK i każdy kto w to nie wierzy jest innowiercą i najlepiej jakby się na stadionie nie pokazywał.
Bredzisz chłopie ubierając swoje wypowiedzi w piękne słówka. Dyskutować na poziomie można, jeśli adwersarz ma jakieś argumenty. A u Was tylko ploty, półprawdy, kłamstwa i farmazony.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 17.07.2014, 21:50
Serek ....

Cóż ja takiego napisałem że chcesz mnie wyłapywać ?
Denerwują cię ludzie z odmiennymi poglądami ?
Wyluzuj.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Stary 17.07.2014, 21:53
Bredzisz chłopie ubierając swoje wypowiedzi w piękne słówka. Dyskutować na poziomie można, jeśli adwersarz ma jakieś argumenty. A u Was tylko ploty, półprawdy, kłamstwa i farmazony.
A u Was to zapewne sama prawda i tylko prawda bo tylko na faktach sie opieracie, ale zazwyczaj tych wygodnych dla Was.
Przejrzyj swoje ostatnie 5 postów i w każdym albo kogoś obrażasz albo wyśmiewasz. I tak w tym wątku dzialają wszyscy zwolennicy SKWK.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 17.07.2014, 22:01
Ja ten temat omijam szerokim łukiem, bo głupoty, które tu piszecie mnie nie śmieszą. Dziwię się niektórym, że chce im się z Wami jeszcze dyskutować. Te wszystkie Wasze teorie można tylko wyśmiać. Opieracie się jedynie na przypuszczeniach, bo w dupie byliście i gówno widzieliście. Adios, miłego farmazonowania.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 17.07.2014 o godz. 22:04.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów