|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie zwróciłem na to uwagi, pewnie ciężko wypatrzeć. Ale spójrz na tę rozwaloną - wewnętrzna jest ok.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Monitoring z pewnością wykaże działanie czynników zewnętrznych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Osiadanie osiadaniem, ale cisnąć kamierdolca z nocnej czeluści parku to żaden kłopot...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Sam nie wiem która wersja jest gorsza.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Myślałem że tego typu cudawianki można zrobić z betonem architektonicznym. No ale może i z konstrukcyjnym też? Nie wiedziałem.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
– Wykruszanie się szyb to efekt naprężeń – tłumaczy Michał Pyclik z Zarządu Infrastruktury Komunalnej i Transportu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Takie winoroślą mogą sprawiać dodatkowe problemy jak rosnąca wilgoć wewnątrz obiektu.. z drugiej strony dodałoby to dodatkowego uroku stadionowi
!![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
z tą wilgocią to trochę nieprawda
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dziwna sprawa z tymi szybami. ZIKiT mówi że to naprężenia i reklamują u wykonawcy. Z drugiej strony widać ewidentnie że pękła tylko szyba zewnętrzna... No to jakie naprężenia.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Więc po co to reklamować ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.05.2014 o godz. 15:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ktoś wie, które tereny z zaznaczonego na czerwono obszaru nie należą do Wisły?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Sprecyzuj ktorej Wisly?
Albo bez znaczenia bo SA nie ma nic. Basen i zapuszczone dwa boiska sa Comarchu. Dzialka od 3 maja i stadion lekkoatletyczny Telefoniki, cala reszta jest miasta, z czego boisko i terenu na ktorych pracuje TS sa w wieczyste uzytkowanie dla TS A tutaj wszystko doklanie: http://historiawisly.pl/wiki/index.p...kty_Wis%C5%82y
Ostatnio edytowane przez MatMario : 15.06.2014 o godz. 23:18.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|||
|
DP: Trudniej utrzymać stadion z protestem
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk....html?cookie=1 Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|||
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
a tak tow. M. budował stadion Wisły: http://www.stefczyk.info/publicystyk...ki,11167848649
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No mialem nadzieje ze w wywiadzie cos sensownego ale jak to redaktor "W Sieci" to na pewno sensownie byc nie moglo.
Cytat "Niedługo opiszę kolejną aferę przy stadionie Wisły – afera na kilkaset milionów złotych". caly stadion kosztowal kilkaset milionow a tu wychodzi sam beton kilkaset milionow |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Był też kiedyś dyrektorem TVP Kraków, wcześniej pracował w TVN, parę książek napisał... Samego Carlosa ponoć spotkał... Nie byle kto ten Gadowski. Tyle, że kibicuje Cracovii.
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W Bydgoszczy wybijają okana a u nas 'nasi' upiększają bazę treningową hasłami.
Kibole obsmarowali płot w ośrodku treningowym Wisły Kraków. "Smuda cwel" http://www.sport.pl/pilka/1,64946,16...wym_Wisly.html Nic tylko pogratulować pomysłu i kultury. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Tak, zrobili te napisy bo zdecydowanie nie są skonfliktowanii z klubem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
WSH- podpisali się przecież. WSH to nie SKWK, ale co marionetce będę tłumaczył...
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powtórzę - kto zrobił te napisy? Dysponujesz taką tajemną wiedzą?
Mogę sobie równie dobrze i ja wziąć spray, pociapać ścianę, podpisać się jako "CBA". I co? Kto mi udowodni że ja to zrobiłem? A może CBA? Pan z Warszawy jest największym na świecie kłamcą i manipulatorem i jest zdolny do naprawdę wszystkiego. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|