The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2014, 21:17
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Zakładając 4 mecze w grupie 1-8 za bilety na C może wyjść na wiosnę i ze 2 stówki. Karnet wreszcie jest dobrą opcją, nawet jak opuścisz jakiś mecz. Biorę bankowo.
Śmiesznie niskie ceny, nic tylko kupować! Obawiam się tylko decyzji wojewody po derbach...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 28.01.2014, 21:37
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Śmiesznie niskie ceny, nic tylko kupować! Obawiam się tylko decyzji wojewody po derbach...

Spokojnie mamy dużo trybun do wyboru

A Derby to Derby

Wszyscy po karnety bo ceny naprawdę są zAJebiste!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.01.2014, 23:27
Nikt nie płacze, że za drogo ?

Coś się stało ?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 28.01.2014, 23:37
fialo napisał(a):Wyświetl post

Coś się stało ?
Stało sie to, że nie jest za drogo.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.01.2014, 00:02
Od kilku rund mamy ceny na poziomie Kolejarza Stróże czy innej Chojniczanki i zawsze były gorzkie żale, że za drogo..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 29.01.2014, 00:07
Od kilku rund mamy ceny na poziomie Kolejarza Stróże czy innej Chojniczanki i zawsze były gorzkie żale, że za drogo..

Narzekania nie będzie bo (chwilowo a może i na dłużej) zmieniała się sytuacja w tabeli

Przedtem 122 złotych za oglądanie ''tego czegoś'' było za drogie, dziś już nie jest.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Stary 29.01.2014, 00:38
Jak od kilku rund mamy na poziomie Chojniczanki, to w tej rundzie mamy na poziomie Polonii Warszawa chyba...
Powód: jest dużo taniej
Ostatnio edytowane przez Fiti : 29.01.2014 o godz. 00:39.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.01.2014, 09:32

Coś się stało ?
Ja narzekałem zawsze na żadną oszczędność przy kupnie karnetu. Jeden mecz opuszczony i byłeś w plecy.
Teraz to zostało dużo korzystniej skalkulowane. Dlatego też zamierzam wrócić do karnetu.

Na ceny biletów nigdy nie narzekałem. Bo żeby marudzić na wydatek 20 zeta raz na dwa tygodnie to trzeba być jakimś zjebem nierobem.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.01.2014, 10:31
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja narzekałem zawsze na żadną oszczędność przy kupnie karnetu. Jeden mecz opuszczony i byłeś w plecy.
Teraz to zostało dużo korzystniej skalkulowane. Dlatego też zamierzam wrócić do karnetu.

Na ceny biletów nigdy nie narzekałem. Bo żeby marudzić na wydatek 20 zeta raz na dwa tygodnie to trzeba być jakimś zjebem nierobem.
Poszli po rozum do głowy bo wprowadzenie sprzedaży internetowej chcąc, nie chcąc spowodowało na pewno znaczny spadek sprzedanych karnetów.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.01.2014, 15:01
Kupuję karnet na 5 lub 6 rundę z rzędu i moja zniżka w porównaniu z osobami, które kupują go 1 raz wynosi 8zł. Brak słów, nie ma to jak dbanie o stałych klientów.

Nie mówię o cenach, które są dobre, ale klub mógłby wprowadzić w przyszłości jakąś zniżkę lojalnościową dla ludzi którzy np. kupują karnet nieprzerwanie od powiedzmy 3 lat...
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 29.01.2014, 16:08
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Kupuję karnet na 5 lub 6 rundę z rzędu i moja zniżka w porównaniu z osobami, które kupują go 1 raz wynosi 8zł. Brak słów, nie ma to jak dbanie o stałych klientów.
Nie narzekaj, dawniej z tego co pamiętam zawsze było 5 zł. Tak więc jest jakaś tendencja zwyżkowa dla nas. Kto wie, może w następnej rundzie będziemy płacić 1 banknot mniej.

Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 29.01.2014, 23:01

Nie mówię o cenach, które są dobre, ale klub mógłby wprowadzić w przyszłości jakąś zniżkę lojalnościową dla ludzi którzy np. kupują karnet nieprzerwanie od powiedzmy 3 lat...
to jaka cena by Cię satysfakcjonowała ? może za darmo wejście ?
ludzie opamiętajcie się, ceny to mamy na poziomie Kolejorza Stróże
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Stary 29.01.2014, 23:10

8 zł to w tym przypadku nawet jeden mecz za darmo, a przynajmniej pół (zależnie od opcji) więc nie ma tak znowu źle...
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 29.01.2014, 23:22
No chyba nie twierdzicie, że 8 zł. to jakaś dobra zniżka lojalnościowa? Ja myślę, że chociaż 20% taka zniżka powinna wynosić.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.01.2014, 23:49
czytam i nie wierze.... co za ludzie, wam nigdy nie dogodzi.
Zapierniczać po karnety żeby 15 tysiecy było wykupionych minumum i widze komplet na derbach.
Ciekaw jestem tylko ile dostanie sąsiadka biletów.Czy tak jak 2 lata temu 1000 czy może 2000 i czy wogóle wejdzie na mecz znając nasze realia....
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.01.2014, 00:47
Widać, że cenią spotkania z sąsiadką bo ceny biletów są większe o minimum 5 zł, niż to miało miejsce przy innych meczach topowych, co nie zmienia faktu, że są to bardzo dobre stawki :]
sąsiadkę zapewne wpuszczą i to w ilości 1000
POZnan* - miasto pedalskich doznań
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.01.2014, 07:15
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
czytam i nie wierze.... co za ludzie, wam nigdy nie dogodzi.
Co się dziwisz, przecież mieszkamy w kraju nad Wisłą. Tutaj nie wystarczy, że ja mam dobrze - sąsiad musi mieć gorzej ode mnie...
Ceny bardzo, bardzo przystępne, mam nadzieję, że się to przełoży na frekwencję.
rrr
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 30.01.2014, 10:29
Dobra, to wy kupcie karnety po 1000 zł. i dajcie już spokój. Chyba normalne, że każdy chce ugrać jak najwięcej i wiedzieć na co wydaje pieniądze. Poza tym nikt się tutaj nie czepia cen, tylko zniżki lojalnościowej która jest śmieszna (i to od zawsze odkąd mamy nowy stadion).
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 30.01.2014, 10:40
Fakt, zniżka lojalnościowa jest słaba, jak tak patrzę, to nawet 10% nie jest! A te 10 czy 15% dla stałych karnetowiczów powinny być zapewnione. Nie mniej jednak ceny i tak nie są wysokie, szczególnie że na wiosnę czeka nas sporo meczów przy R22
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 30.01.2014, 12:03
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
to jaka cena by Cię satysfakcjonowała ? może za darmo wejście ?
ludzie opamiętajcie się, ceny to mamy na poziomie Kolejorza Stróże
Przecież napisałem, że ceny są bardzo dobre, karnety i bilety są w BARDZO niskich cenach jak na taki klub, ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o poszanowanie dla stałych klientów.
Odpowiedz cytując
Abrakadabra
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 12.02.2014, 18:22
Miał ktoś podobny problem z zakupem karnetu:

- przedłużam karnet,
- klikając Transakcje przeniosło mnie do strony "Uzupełnienie danych", gdzie wszystko jest wypełnione (imię i nazwisko, pesel, nr dok. tożsamości oraz dotychczasowe miejsce na stadionie),
- klikam Zapłać a tu otwiera się okno "Przed przejściem do kolejnego kroku zapisz zmiany !"
- klikam w takim razie "Zapisz zmiany" - strona się przeładowała ale nie widzę żadnych zmian,
- klikam więc znowu Zapłać a tut znowu: ""Przed przejściem do kolejnego kroku zapisz zmiany !"

Jakieś sugestie?
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 14.02.2014, 15:54
No ja mialem ten sam blad ale juz jest ok, naprawili. Mieli ponoc troche takich zgloszen telefonicznych
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.07.2014, 15:05
Karnety w sprzedazy:
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...sprzedazy.html
Odpowiedz cytując
ichigo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 13.07.2014, 11:45
Ktoś się orientuje kiedy ruszy sprzedaż karnetów? Liga startuje za tydzień, a na oficjalnej cisza.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 13.07.2014, 11:49
ichigo napisał(a):Wyświetl post
Ktoś się orientuje kiedy ruszy sprzedaż karnetów? Liga startuje za tydzień, a na oficjalnej cisza.
Na tej stronie masz informacje odnośnie karnetów i biletów: http://pajacek.pl/
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2014 o godz. 11:53.
Odpowiedz cytując
ichigo
Senior Member

Stary 13.07.2014, 11:57
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Na tej stronie masz informacje odnośnie karnetów i biletów: http://pajacek.pl/
Widziałem już tę wspaniałą stronę, ale niestety nie ma na niej odpowiedzi na moje pytanie
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 13.07.2014, 12:01
Widziałem już tę wspaniałą stronę, ale niestety nie ma na niej odpowiedzi na moje pytanie

To nie wiesz co wymyślił szanowny pan prezes?

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_sie_dla_was/

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
ichigo
Senior Member

Stary 13.07.2014, 12:05
O, jakoś mi to umknęło, dzięki. W sumie to dobrze, że zmieniają ten system, bo trzeba przyznać, że był tragiczny

E: A fakt, mecz z Lechią dopiero w 5 kolejce. No to rzeczywiście tylko pogratulować, idealny moment na modernizację znaleźli.
Ostatnio edytowane przez ichigo : 13.07.2014 o godz. 12:11.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.07.2014, 14:18
O, jakoś mi to umknęło, dzięki. W sumie to dobrze, że zmieniają ten system, bo trzeba przyznać, że był tragiczny

E: A fakt, mecz z Lechią dopiero w 5 kolejce. No to rzeczywiście tylko pogratulować, idealny moment na modernizację znaleźli.
W zyciu nie kupiłem biletu online Z czystej ciekawosci co było z nim nie tak?
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 13.07.2014, 14:23
dla mnie system był okey, jedynie jak było kilkunastu kretynów co odświeżali stronę non-stop przed meczem z Legią, żeby sprawdzić czy będzie komplet, to strona padła, tak to nie było powodów do narzekania.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów