The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2014, 17:01
Do wcześniejszej części wypowiedzi możesz się odnieść?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 04.07.2014, 17:04
Żeby doszło do tego, że kibice przekrzykują się ile kto daje na klub.
TSWthedues, a podobno ci źli kibole i przeciwnicy Bednarza uważają łamistrajków za gorszych od siebie ...
Tylko C, C i C .. Sam dzielisz Wiślaków, więc zastanów się bo widocznie mózg myśli inaczej, a łapki piszą tutaj co innego.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 04.07.2014, 17:27
Skad to wszystko się bierze....
Jeszcze nie tak dawno takich wysypow pokemonstwa było bardzo mało,teraz mamy tego zatzresienie...
Wydajacy na klub...
Kochajacy jacka...
Przeciwnicy SKWK ,kiboli i bandytow...
Prawdziwi kibice...
Elita...

...itd....
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 04.07.2014, 19:43
Po pierwsze to przyklad tego co tam zjada 5 kilo kielbasy na meczu i daje wiecej na wyplate Bednarza niz ktos z C to nie jest dzielenie kibicow Wisly, gdyz ktos taki nie jest kibicem Wisly. Sam stwierdza, ze idzie obejrzec tylko mecz. Na wyjazd juz nie jedzie bo za daleko, bo dupy sie nie chce ruszyc, nie wiem, nie wnikam. Zydki bilyby sie o mistrza to pewnie na Kaluzy by kupowal kielbaski. Ja to akurat rozumiem i w pelni akceptuje, ze pojawiaja sie tacy konsumenci. Nie rozumiem tylko tego na jakiej podstawie maja cos do powiedzenia na temat innych kibicow. Idziesz obejrzec mecz Idz. Placisz za kielbaski, napoje czy co tam jeszcze Plac ale nie wpierdalaj sie w cos o czym pojecia nie masz i z czym nie masz nic wspolnego. A jak juz przytaczasz, ze zostawiasz myliony co mecz to wyjasnij jakim trzeba byc lbem, zeby przy tych mylionowych wplywach tyle czasu motac sie z oddluzaniem klubu.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.07.2014, 06:47
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
nie, nie jeżdżę na wyjazdy, nie potrzebuje tego za to płacę za Karnet plus jedzenie 10 razy więcej niż ty za sektor C a przy tym klub na mnie zarabia a nie musi płacić za kary razem z Twoimi kumplami oczywiście
A z jakiej parafii wsadziłeś mnie do sektora C ? Karnet miałem ostatnio w A. Myślisz, że bojkotują tylko ci z sektora C ? No to jesteś w błędzie jak widać.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.07.2014, 08:15
Niech zyje w swoim swiecie.. Bednarz zadluza z kazda minuta klub o kolejne kilkadziesiat tysiecy zlotych, a ten pie..rdoli o jakichs karach przez C, karnetach i jedzeniu.

Bandytow z C nie ma i ? zjazd finansowy o 150%. Wplywy z biletow to jedno, tu chodzi o reklame, prestiz, godny produkt, nikt tego nie chce sponsorowac, wspierac, pokazywac, pisac o tym, jak jest 4 tys osob na stadionie i atmosfera jak na pogrzebie.
Zreszta masa osob z pozostalych sektorow bojkotuje rowniez, i bojkotowalo by zdecydowanie wiecej ale majac juz ten karnet chodzii na mecze, fiesta zacznie sie od tego sezonu.

ZIKiT mial juz ugadane sprawy odnosnie sponsora dla stadionu z kilkoma firmami.. zaczal sie bojkot i firmy sie wycofowaly. Stwierdzili, ze nie beda tego promowac i swoim "nazwiskiem" reklamowac. Zero kibicow, pusty stadion, zero atmosfery, nuda i 2 metry mułu.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 05.07.2014 o godz. 08:19.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 05.07.2014, 10:58
Czytając ten watek

Tyczy się to wpisów obu stron. Nic dziwnego, że ten kraj jest je**y przez sąsiadów regularnie od kilku stuleci.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 05.07.2014, 13:42
Viper napisał(a):Wyświetl post
Czytając ten watek (...)

To pomyśl sobie jakie miny robią ludzie czytając twoje dyrdymały...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 06.07.2014, 10:57
30 tys za za 4,5 godz....a 100 tys do podzialu za sezon....

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...minut_gry.html
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 06.07.2014, 17:12
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
nie, nie jeżdżę na wyjazdy, nie potrzebuje tego za to płacę za Karnet plus jedzenie 10 razy więcej niż ty za sektor C a przy tym klub na mnie zarabia a nie musi płacić za kary razem z Twoimi kumplami oczywiście
Powinni ci pomnik postawić za twoje zasługi

Na szczęście, Wisła to nie pieniądze i pewnych rzeczy nie da się kupić, bo nie ma takiego, co jak mam możliwości, to na łatwiznę nie pójdzie Na szczęście!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
MiroPL
Member

Stary 07.07.2014, 10:24
Viper napisał(a):Wyświetl post
Czytając ten watek

Tyczy się to wpisów obu stron. Nic dziwnego, że ten kraj jest je**y przez sąsiadów regularnie od kilku stuleci.
Dokładnie. Ludzie przestańcie sobie wypominać, np. kto rzucił racą albo kto więcej zjadł kiełbachy. Ja uważam, że trzeba się zjednoczyć i razem rozwiązać ten problem, bo takie wyzywanie na wzajem do niczego dobrego nie prowadzi.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.07.2014, 15:37
Grantar napisał(a):Wyświetl post
co to znaczy nikt ?
Nikt, kto go już bojkotuje.

(...)

Jak byś trzymał się tematu zamiast odnosic się personalnie do rozmówców, nikt by Ci wpisów nie kasował
(FraMat)
Ostatnio edytowane przez FraMat : 07.07.2014 o godz. 15:45.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.07.2014, 16:51
2 tygodnie do ligii, a ja nawet jakbym chciał nie mogę kupić karnetu. Czy to jest poważne? Czy tak powinien być zarządzany jakikolwiek profesjonalny klub w najwyższej klasie rozgrywkowej w środku Europy, w dużym turystycznym, rozpoznawalnym mieście?

To już naprawdę nie jest śmieszne. To jest żałosne.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 07.07.2014, 17:02
fialo napisał(a):Wyświetl post
2 tygodnie do ligii, a ja nawet jakbym chciał nie mogę kupić karnetu. Czy to jest poważne? Czy tak powinien być zarządzany jakikolwiek profesjonalny klub w najwyższej klasie rozgrywkowej w środku Europy, w dużym turystycznym, rozpoznawalnym mieście?

to zostało zrobione z premedytacją, karnety sie nie sprzedadzą to łysy powie, że to nie jest wina braku zainteresowania tylko tym, że zmieniali system
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 08.07.2014, 09:21

Dlaczego niby? Prowadzone są jakieś prace? Teraz?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 08.07.2014, 09:38
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
No chyba....Jacek się dla Nas rozwija:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_sie_dla_was/
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.07.2014, 09:38
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Tak w skrócie

Cytat:
Wisła Kraków pragnie poinformować wszystkich kibiców Białej Gwiazdy, iż razem z firmą SPORTDATA wprowadza nowy system sprzedaży biletów.

W związku z przebudową i wdrożeniem nowoczesnego systemu sprzedaży, sprzedaż karnetów JESIEŃ 2014 oraz biletów na mecz z Piastem Gliwice w Strefie Kibica rozpocznie się w poniedziałek 21 lipca 2014 roku.

łysy się rozwija jak rolka papieru toaletowego ...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 08.07.2014, 12:10
Kocur napisał(a):Wyświetl post
łysy się rozwija jak rolka papieru toaletowego ...
Czy ja wiem czy aż tak źle? I czemu akurat Łysy?
Ktoś zrobił nam system i ma do niego prawa (zmiana itp).

Z drugiej strony dobrze że coś się zmieni. Moze nie będzie:
a) kwiatków w postaci pozostałości po 'kalce' ze strony Korony Kielce.
b) weekendowych przerw w działaniu systemu (derby)
c) może zniknie magiczna 'karta kibica 2011' z a.d. 2011

etc etc.

Ktoś musi płacic za obsługe systemu - skoro UFA woli płacić komuś innemu lub sama system rozwijać to dlaczego nie?
Oczywiście argument w postaci 'opóźnienia' jak najbardziej na miejscu. Co do sensowności zmiany systemu - wstrzymałbym się z oceną.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.07.2014, 12:23
Lukasz napisał(a):Wyświetl post

Z drugiej strony dobrze że coś się zmieni. Moze nie będzie:
a) kwiatków w postaci pozostałości po 'kalce' ze strony Korony Kielce.
b) weekendowych przerw w działaniu systemu (derby)
c) może zniknie magiczna 'karta kibica 2011' z a.d. 2011

etc etc.

Ktoś musi płacic za obsługe systemu - skoro UFA woli płacić komuś innemu lub sama system rozwijać to dlaczego nie?
Oczywiście argument w postaci 'opóźnienia' jak najbardziej na miejscu. Co do sensowności zmiany systemu - wstrzymałbym się z oceną.
Nie wiesz, ze teraz kiedy na Wisle zgubisz 2zl to jest wina Bednarza?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 08.07.2014, 12:58

Nie ma takiej możliwości. Pracowałem w wielu firmach tworzących oprogramowanie i nie ma czegoś takiego, że producent powie "teraz wdrażamy nową wersję". Prawa można mieć do systemu ale nie do robienia w nim zmian kiedy się nam podoba.
Analiza biznesowa, analiza ryzyka, analiza wymagań - a potem grzeczna prośba do firmy (czyli Wisły) o wskazanie dogodnego terminu na wdrożenie.

Sorry - jest prezesem? Odpowiada głową za system biletowy bo zakładam że czegoś takiego jak Dyrektor Pionu IT nie ma.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 08.07.2014, 13:10
Podziwiam wytrwalosc zwolennikow Bednarza.. gosc nie przestaje zadziwiac, on teraz bedzie wdrazal jakis nowy systam sprzedazy (bocian mi bedzie karnet dowozil czy co?), co trwac bedzie MIESIAC czasu.. MIESIAC czasu bedzie zakladal nowa strone z biletami.. chyba tam kucharze pracuje , a nie informatycy internetowi, a sama strona ruszy w trakcie sezonu pilkarskiego
pytanie o co chodzi tej przebieglej hienie? przeciez jego czeka najwieksza kompromitacja jako prezesa i czlowieka wraz z rozpoczeciem sezonu, którą trudno bedzie mu wymazac z CV , a co za tym idzie trudno mu bedzie znalezc robote w jakims profesjonalnym Polskim klubie bo nikt takiego goscia, ktory zrujnowal poziom sportowy klubu, jego finanse, jego wizerunek, jego wartosc reklamową i relacje z kibicami nie zatrudni. A on co robi? na luzie sobie bedzie zakladal nowa strone.. co potrwa miesiac i moze na 2. kolejke rusza ze sprzedaza karnetow. On powinien za przeproszeniem robic dobrze ustami kazdemu jego zwolennikowi, zeby przyszli i kupili karnet, a sprzedaz karnetow powinna ruszyc jakies 2 miesiące temu zeby chociaz sprzedal ich 1000 czy 1500. a on udaje jakby nic sie nie dzialo, chyba, ze on na prawde mysli ze nic sie nie dzieje i mowa ekspertow o tym, ze Bednarz stracil kontakt z rzeczywistoscia i wkrotce go w kaftanie wywiozą na dniach sie moze potwierdzic, mnie osobiscie Bednarz zaczyna przerazac, nie chcialbym go spotkac w ciemnej uliczce, on ma cos z glową.
Ostatnio edytowane przez c. : 08.07.2014 o godz. 13:18.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 08.07.2014, 13:21
Mało karnetów sprzedaliśmy, bo w trakcie sezonu wprowadzaliśmy nowy system sprzedaży, ot cała logika łysego.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 08.07.2014, 13:36
Ale o czym jest w ogóle ta dyskusja? Gdyby Jackowi zależało na dobru naszego klubu oraz na ratowaniu jego finansów, stanąłby na chuju, żeby system działał/nowa wersja została wprowadzona na tyle płynnie, żeby nie robić dwumiesięcznej przerwy, to naprawdę nie są jakieś wielkie wyzwania informatyczne, mamy XXI wiek i znając życie kilku gości z trzeciego roku Informatyki na AGH by sobie z tym poradziło w weekend, nie rezygnując z popychania koleżanek w czasie wolnym.

To jest po prostu kryminał, który jawnie dyskwalfikuje tego człowieka jako prezesa dużego bądź co bądź klubu. Każdy dzień zwłoki = straty finansowe dla klubu. Ja na miejscu właściciela nie czekał bym ani chwili z wyjebaniem pracownika, który naraża ten klub na straty. Ile osób przyjdzie na Piasta ? 1000 ? Dla nas to oczywiście dobrze, bo pokażemy jak bardzo to jest tragikomiczne, ale dla Pana Jacka to przecież czysta kompromitacja.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.07.2014, 13:40
Niech sobie robi łysy buc nawet 2 tygodnie przerwy w działaniu systemu i braki możliwości kupna karnetu.
.... mnie obchodzi sprzedaż. Jak chce mieć pełny stadion to niech przywiezie sobie kolegów z komendy i wizualnie sukces w tv będzie. Gość mi pluje w twarz,a ja za ciężko zarobione pieniądzę będę mu karnet kupował ? buehehehe

Za to z chęcią kupię karnet,ale TS.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 08.07.2014, 14:00
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Nie ma takiej możliwości. Pracowałem w wielu firmach tworzących oprogramowanie i nie ma czegoś takiego, że producent powie "teraz wdrażamy nową wersję". Prawa można mieć do systemu ale nie do robienia w nim zmian kiedy się nam podoba.
Analiza biznesowa, analiza ryzyka, analiza wymagań - a potem grzeczna prośba do firmy (czyli Wisły) o wskazanie dogodnego terminu na wdrożenie.

Sorry - jest prezesem? Odpowiada głową za system biletowy bo zakładam że czegoś takiego jak Dyrektor Pionu IT nie ma.
Nie ma dyrektora bo pionu nie ma. Po drugie to nie chodzi o nową wersję - bieżące oprogramowanie jest 'czyjes' czyli firmy X (oparte na jakims tam cms - CMSMirage - www.cmsmirage.pl. czy cuś). I teraz sobie UFA, jako 'sprzedawca', może wybrać z czyjego oprogramowania chce korzystać - firmy X z której korzystała Wisła czy innej.

Cytat:
Analiza biznesowa, analiza ryzyka, analiza wymagań
Pojechałeś

Edit:

Ale o czym jest w ogóle ta dyskusja? Gdyby Jackowi zależało na dobru naszego klubu oraz na ratowaniu jego finansów, stanąłby na chuju, żeby system działał/nowa wersja została wprowadzona na tyle płynnie, żeby nie robić dwumiesięcznej przerwy (..)
Jeszcze raz - bilety i karnety sprzedaje UFA a nie Bednarz. Czyli jak sie dogadała firma X z UFA (czy odwrotnie) tak jest.

... to naprawdę nie są jakieś wielkie wyzwania informatyczne, mamy XXI wiek i znając życie kilku gości z trzeciego roku Informatyki na AGH by sobie z tym poradziło w weekend, nie rezygnując z popychania koleżanek w czasie wolnym.
No to.... napierajcie, najpierw hasło, może być tu: https://bilety.wisla.krakow.pl/login.dhtml

dawiss napisał(a):Wyświetl post
Nie wiesz, ze teraz kiedy na Wisle zgubisz 2zl to jest wina Bednarza?
No ba, a już nie daj boże złotówkę !
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.07.2014 o godz. 14:10.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 08.07.2014, 14:56
Pan u góry widzę znawca wszechobecny.
Primo, wdrożenie nowego systemu sprzedaży, a tym bardziej sama aktualizacja nie trwa miesiąc, jak nie wierzysz idź na AGH i popytaj- wyśmieją Cię jak powiesz ile trwa to w klubie (chyba, że bednarz przekracza wszelkie granice i sam pisze wszystko od podstaw )

Jeszcze raz - bilety i karnety sprzedaje UFA a nie Bednarz. Czyli jak sie dogadała firma X z UFA (czy odwrotnie) tak jest.
To jest farmazon, który na szczęście się nie potwierdził, więc po co wypisujesz brednie?

PS: Dla was i tak to bez znaczenia kto zajmuje się sprzedażą....
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 08.07.2014, 15:14
Ale o czym jest w ogóle ta dyskusja? Gdyby Jackowi zależało na dobru naszego klubu oraz na ratowaniu jego finansów, stanąłby na chuju, żeby system działał/nowa wersja została wprowadzona na tyle płynnie, żeby nie robić dwumiesięcznej przerwy, to naprawdę nie są jakieś wielkie wyzwania informatyczne, mamy XXI wiek i znając życie kilku gości z trzeciego roku Informatyki na AGH by sobie z tym poradziło w weekend, nie rezygnując z popychania koleżanek w czasie wolnym.

To jest po prostu kryminał, który jawnie dyskwalfikuje tego człowieka jako prezesa dużego bądź co bądź klubu. Każdy dzień zwłoki = straty finansowe dla klubu. Ja na miejscu właściciela nie czekał bym ani chwili z wyjebaniem pracownika, który naraża ten klub na straty. Ile osób przyjdzie na Piasta ? 1000 ? Dla nas to oczywiście dobrze, bo pokażemy jak bardzo to jest tragikomiczne, ale dla Pana Jacka to przecież czysta kompromitacja.
Jacek może nic nie robił, bo myślał, że jak wróci z melanżu z Mazur to włąsciciel pożegna go siarczystym kopem w dupę. I myślał, że po ch.. ma pracować, jak to i tak nie jego sprawa.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 08.07.2014 o godz. 15:31.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 08.07.2014, 16:33
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Primo, wdrożenie nowego systemu sprzedaży, a tym bardziej sama aktualizacja nie trwa miesiąc, jak nie wierzysz idź na AGH i popytaj
Oj tam oj tam, zalezy jaki jest to system, kto go robi i ile ma na 'wdrożenie' czasu. Konkretne systemy ERP (Sap/Ms/Oracle) wdraża sie rok do półtorej. Ale racja - sama aktualizacja powinna byc szybka, jeśli tylko jest gotowa. U nas, niestety, patrząc na okno logowania do systemu, na serwerach jest stara wersja z 2010r.(ENTER 5.0)

To jest farmazon, który na szczęście się nie potwierdził, więc po co wypisujesz brednie?
Racja, przeoczyłem dementi. Mea culpa.
Czyli reasumując, ta sama firma, ten sam system, jedynie w nowszej wersji. Faktycznie nie wygląda to dobrze.

PS: Dla was i tak to bez znaczenia kto zajmuje się sprzedażą....
Bez znaczenia. Co więcej, jak się zastanowisz - dla Ciebie pewnie też. No chyba że jesteś/byłbyś fanem siedzenia w okienku, to zwracam honor. Jesli zaś mowisz o życiu ze sprzedaży biletów - to owszem, pewnie jest to opłacalne. Nic prostszego, brac studentów z AGH, zrobić system sprzedaży, sprzedac kilku mniejszym operatorom a potem uderzyć do Wisły. W końcu wdrożenie to kwestia godzin a wynagrodzenie studenta śmieszne.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 08.07.2014, 16:46
A może zacznijmy od początku...
Dla kogo jest ta zmiana systemu
Na dzień dzisiejszy wystarczy posadzic Jacka w budce,zatrudnic mu paru naganiaczy i może cos sprzeda...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 08.07.2014, 17:00

Tak jak wspomniał Kocur - nie masz pojęcia o czym piszesz. Taka sytuacja jest praktycznie niemożliwa.

Decyzja musiała być ze strony Wisły.

Oj tam oj tam, zalezy jaki jest to system, kto go robi i ile ma na 'wdrożenie' czasu. Konkretne systemy ERP (Sap/Ms/Oracle) wdraża sie rok do półtorej. Ale racja - sama aktualizacja powinna byc szybka, jeśli tylko jest gotowa. U nas, niestety, patrząc na okno logowania do systemu, na serwerach jest stara wersja z 2010r.(ENTER 5.0)
Nie pisz o rzeczach, o których nie masz zielonego pojęcia.
Nikt normalny nie pozwoli sobie, żeby wdrożenie zakłóciło mu funkcjonowanie firmy. Masz dev, masz prod, przesiadasz się z jednego na drugie PO ZAKOŃCZENIU WDROŻENIA (w bardzo dużym skrócie). Uwierz mi, mam za sobą wdrożenia w kilkunastu korporacjach - w bankach, wydawnictwach, towarzystwach ubezpieczeniowych etc. Skala projektów nieporównywalna z jakimś śmiesznych systemem sprzedaży biletów (który sam, od zera wyskrobałbym w miesiąc, albo mniej). To co próbujesz tutaj wciskać jest żałosne dla kogokolwiek zorientowanego w temacie.

Po prostu skończ.

Nie mam żadnych wątpliwości, że wdrożenie to tylko alibi i przykrywka. Jeżeli tak nie jest, to Jacuś powinien wylecieć na ryj za niegospodarność za robienie tego przed samą sprzedażą karnetów. Akurat w tej kwestii jestem specjalistą i mam doświadczenie, a Ty ewidentnie nie.

Czytajcie dopóki jest w niezmienionej formie, bo mam osobistego cenzora leczącego na forum kompleksy

P.S. FraMat - jak Cie bolą cztery litery, to pisz na priv.

-----
tak to sobie tłumacz
FraMat
Ostatnio edytowane przez FraMat : 08.07.2014 o godz. 17:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów