|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
akurat Kelemena nie miałem na myśli.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Stary wiesz ile oni w Sląsku zarabiali? Kaz może i by sie zgodził na mniejszą kasę bo już wiek swój ma ale Dalibor i Kokosza wątpie...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
dla mnie też ale moje źródło tak mówi.Choć do porozumienia jeszcze daleko. Ale są zainteresowani Wisłą. Jakby się z którymś nie udało Wisła spróbuje sprowadzić Tomka Lisowskiego z Korony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kokoszka właśnie podpisał kontrakt z Torpedo Moskwa.
A Lisowski przebywa na zgrupowaniu Pogoni i z nimi prawdopodobnie podpisze kontrakt.
Ostatnio edytowane przez fran23 : 02.07.2014 o godz. 15:09.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
................ ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Wariacik1984 : 02.07.2014 o godz. 15:27.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Podobno chcą 3 ze Śląska a gdyby się kturegoś nie udało to zostaje kasa dla Lisowskiego. Tak to zrozumiałem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale wiesz kolego, masz raptem 5 postów z czego 4 dzisiaj.
równie dobrze mozesz byc kolejnym misjonarzem jacka czy tez bogusława który sieje ferment by jelenie kupiły karnety. Co roku jest przerabiane że to pan X to pan Y jest juz prawie że w szatni, juz ubiera strój i buty potem wszystko sie przeciąga i po tygodniu temat ginie... Trzeba mamic jeleni ![]() oczywiscie nie piszę że tak jest, tylko ze jest to jedna z opcji. sam osobiscie wolałbym by to była prawda gdyz Ci gracze by się Nam przydali, no ale i tak prawde poznamy 31 sierpnia wraz z ostatnim dniem okienka transferowego. Nawet Holendrzy obiecywali nazwisko które przyciągnie tłumy na trybuny... ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Już widzę, jak ktokolwiek w klubie przyjmuje z powrotem Kokoszke...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Nawet Holendrzy obiecywali nazwisko które przyciągnie tłumy na trybuny.. W pełni się z Tobą zgadzam. Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Ja nie napisalem że napewno przyjdą bo są o krok od porozumienia tylko że negocjują. Z tego co wiem to jest to początek negocjacji i chcą zarabiać naprawde sporo. Tyle im Wisła nie da. Jesli nie zejdą z ceny to nie przyjdą. A jeśli chodzi o Lisowskiego to mam info sprzed 3-4 dni. Widocznie wszystko się zmieniło... A obrońcą Bednarza to ja nie jestem. Owszem wyciąga nas PODOBNO z długu ale ma też na sumieniu sprawy, które przejsć na sucho nie mogą. No i dochodzi jeszcze brak sponsora głównego. Myślę, że to jego wina... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
No pewnie w takich eliminacjach jakie ma honduras czy australia to nasza reprezentacja by po 5-0 wygrywala.Chavez to jeden z ich najbardziej rutynowanych ludzi i tylko u Maaskanta gral dobrze jedna runde, ostatni jego sezon w Wisle to poziom Czekaja,uwazam, ze wzmocnienia sa niezbedne, teraz na lawce mamy same dzieciaki,ale sciaganie egzotycznych pilkarzy tylko dlatego ,ze graja w jakiejs reprezentacji to tylko wyrzucanie kasy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
taki z niego rutyniarz ze wszedł w pierwszym meczu w drugiej połowie a potem juz od ławki się nie oderwał
![]() ja w dalszym ciągu proponowałbym ukraść kogoś z Lechii. Ściągają teraz ludzi na masę, a taki Pietrowski, Frankowski, Wiśniewski mogli by wzmocnić skład. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ta serio nasza kadra myślisz wygrywała by po 5:0 w takich eliminacjach gdzie gra Honduras ? Serio wiesz kto tam gra wogole w tej strefie
Australia gra w strefie Azjatyckiej czyli z Japonia , Koreami i min Iranem także spoko już widzę 5:0 naszej kadry ha ha
Ostatnio edytowane przez Piotrek87 : 04.07.2014 o godz. 07:23.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Pietrowski,Wiśniewski?
Szprotson chyba sobie żartujesz O.o |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dobrze zrozumiałem, że wy chcielibyście widzieć Kokoszke w Wiśle po tym jak odszedł w sposób mało elegancki? To ja wole któregoś ze stoperów z CJL. Może i mamy problemy kadrowe, ale szanujmy się.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 04.07.2014 o godz. 08:22.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/235/news2...-Widzewie.html
- Okachi został ukarany przez komisję dyscyplinarną klubu i w poniedziałek ma się określić, co dalej. Nie ma jednak możliwości, by dalej u nas grał - powiedział Cacek. 23-letni Nigeryjczyk dotarł do Polski, ale jak dotąd nie zagrał w żadnym sparingu. Aléx Bruno do Łodzi z kolei nawet nie usiłował dotrzeć. - Nie ma co już na niego czekać. Wysłaliśmy wniosek do PZPN z prośbą o rozwiązanie kontraktu. To już kolejny raz, kiedy są z nim problemy, i jeśli nie chce u nas grać, to nie musi - dodał prezes Widzewa. Może warto by było zainteresować się którymś z nich tym bardziej że jak chcą zostać w PL to muszą mieć klub żeby wize otrzymać więc kontrakt niewysoki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
^^ Widzisz jak sie zachowuja.W Wisle nie ma miejsc dla takich. Mamy Juz Bednarzy, Kapki i inne Rogale.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Faganem z St. Patrick można sie zainteresować, taki szybki i twardo grający napadzior by sie przydał.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Najbardziej mi się z tego meczu podobał Brennan.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj z ległą bracia Mak zagrali super. Swoją drogą pogadałbym z nimi, bo po sezonie kończy im się kontrakt i zrobiłbym wszystko żeby nie podpisywali z nikim innym kontraktu. W styczniu złożyć oferty i po sezonie byliby nasi.
Niestety nasz klub działa troche inaczej niż reszta.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Niestety to jak się nie ma miedzy to się w domu siedzi. A nie działa inaczej jak reszta.
Teraz nie mamy jak się o nich starać,a Lechia i towarzystwo nas od razu przelicytuję. No chyba,że lepiej dać pensję Makom,a nie płacić za prąd,czy gaz. Nie mowiąc o zaległościach do obecnych piłkarzy i byłych. Fajni goście,ale można co najwyżej pomarzyć. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Faktycznie mowili, że chcętnie wróciliby do Wisły więc tym bardziej bym do nich ''zagadał'' żeby pokazać chcęć sprowadzenia ich.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|