The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.06.2014, 19:31
Szprotson: Bark u ciebie "niezbitego dowodu" na twoją tezę, stąd ją kwestionuję.
Ja zaś co czytałem, to pisze, mnie to wystarczy.
huberix napisał(a):Wyświetl post
Valckx mówił, że miał inny plan. Chciał bodajże Baszczyńskiego(chyba) i miał kilku młodych na oku.
huberix napisał(a):Wyświetl post
Chciał w ciągu 3 lat zrobić super ekipę. Cupiał chciał jak zwykle na już.
Cały pomysł na sprzedaż wszystkich aktywów powstał dużo wcześniej, w kontekście tzw. wielkiej wyprzedaży (min., całej obrony), a później jedynego napastnika (ten ostatni transfer to już Valckx). korzyści ze sprzedaży (tej wcześniejszej), plus z europejskich pucharów były znacznie większe niż wydatki, ale niektórzy wolą wierzyć w bajki Bednarza, że jest jakiś dług z winy Holendrów, tak jakby decyzje podejmowali wyłącznie oni , bez wiedzy Zarządu Wisły..
Jest tak jak piszesz, był plan pracy na 2 lata (EDIT, może i na dłużej bo pomysł z siecią skautingu itp. o tym by świadczył), przyszły zbyt szybko b. dobre wyniki, MP i boss się zapalił, że w pół roku, w 2 okienka i dość skromne transferowe, fundnie sobie LM, co było dalej wiadomo..zero strategii, jak zwykle brak planu B. Pod tym względem w Wiśle jest bez zmian.
Ostatnio edytowane przez milosz : 21.06.2014 o godz. 05:06.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 20.06.2014, 19:38
oj miloszu,
piszesz ze bylo "tak i tak" wiec pytam czy masz na to jakis dowód. A dla Ciebie dowodem sa jakies wywiady których nawet nie jesteś w stanie tutaj przedstawić.Ale że są zgodne z Twoim tokiem rozumowanie to przyjmujesz ze tak było i kropka.
Ja akurat sytuacje z okresu holendrów w klubie znam bardzo dobrze i to nie ze stron interetowych jak Ty, ale jak pewniak jej nie przyjmuję dlatego też z chęcią poznałbym drugi koniec kija czyli Twoje tezy ktore podparte są czym ?
Fajnie że ufasz wywiadom, tylko powiedz mi ufasz wszystkim czy tylko niektórym?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 20.06.2014, 19:45
oj. szprotson

Sorry ale jesteś dla mnie niewiarygodny, stąd nic, dla mnie znaczy to że coś uważasz, lub coś twierdzisz, zbyt wielu bajkopisarzy jest w necie, ciebie do nich zaliczam. Ja zaś wiedze czerpię z różnych źródeł, a zaufaniem obdarzam ludzi o odwrotnej charakterystyce niż twoja.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 20.06.2014, 19:53
http://www.............../news/valcx...kt-z-polakami/
Dla Szprotsona

''Chcieliśmy podpisać kontrakt z siedmioma czy ośmioma Polakami, właściciel Bogusław Cupiał zawsze mówił "nie". Nie chciał inwestować w Polaków. Rozmawialiśmy np. z Marcinem Baszczyńskim czy Pawłem Olkowskim, ale Cupiał wolał wydać pieniądze na obcokrajowca niż na Polaka, bo też nie ma co ukrywać - ceny za naszych czołowych piłkarzy były zdecydowanie wyższe, więc miał rację.'' - ciekawy cytat ukazujący wszechmądrego Cupiała, ale przecież to NIE ON jest winny..
Ostatnio edytowane przez huberix : 20.06.2014 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 20.06.2014, 20:00
huberix : z racji iż skwk jest blokowane na tej stronie, powiedz mi, ten wywiad który cytujesz oczywiście został przeprowadzony tuż po przyjściu Holendrow do klubu prawda?

Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Od: 06.2013

Stary 20.06.2014, 20:08
Z naszych ruchów to I ósemka to będzie sukces
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 20.06.2014, 20:21
Jeśli link nie działa :
Były dyrektor sportowy Wisły - Stan Valckx - udzielił ciekawego wywiadu dla Gazety Wyborczej, w którym mówi o procesie pozyskiwania piłkarzy w naszym klubie czy o przyczynach fatalnej sytuacji finansowej.

Oto ciekawsze fragmenty wywiadu:

Nie mógł pan zostać w Wiśle? Współpraca z pełniącym obowiązki prezesa Jackiem Bednarzem była niemożliwa?

- Powiedziano mi, że Wisła ma jakieś problemy finansowe, i Bednarz zapytał: "Co sądzisz o rozwiązaniu kontraktu? Jesteś dla nas za drogi, a my właśnie reorganizujemy klub". Zastanowiłem się i odszedłem. Na zakończenie współpracy dałem klubowi wielki prezent - zrezygnowałem z kilkumiesięcznej pensji.

Ale część kibiców i ludzi pracujących w Wiśle ciągle powtarza, że to Valckx i Basałaj zadłużyli klub.

- Dlaczego? Zarobiliśmy wiele pieniędzy: ze sprzedaży zawodników, z praw telewizyjnych, marketingu, biletów, eliminacji do Ligi Mistrzów i fazy grupowej Ligi Europejskiej. W ostatnich latach Wisła zawsze była na minusie i właściciel musiał ją wspierać finansowo. Za to my zarobiliśmy zdecydowanie więcej, niż wydawano na pensje zawodników.

Wiceprezes Bednarz na swojej pierwszej konferencji podkreślał, że przyszedł do Wisły, która ma wielkie problemy finansowe.

- Bo tak jest najłatwiej powiedzieć. Ja powiem: obiecywano, że stadion zostanie w całości oddany w 2010 r., a zrobiono to dopiero w lutym 2012. Bogdan mówił, że miało to olbrzymi wpływ na przychody.

A może zatrudnił pan za dużo obcokrajowców?

- Tak, w szatni nie było właściwej równowagi.

Chcieliśmy podpisać kontrakt z siedmioma czy ośmioma Polakami, właściciel Bogusław Cupiał zawsze mówił "nie". Nie chciał inwestować w Polaków. Rozmawialiśmy np. z Marcinem Baszczyńskim czy Pawłem Olkowskim, ale Cupiał wolał wydać pieniądze na obcokrajowca niż na Polaka, bo też nie ma co ukrywać - ceny za naszych czołowych piłkarzy były zdecydowanie wyższe, więc miał rację. Nigdy wprost nie powiedział: "Nie chcę Polaków w klubie", ale gdy rozmawialiśmy o kontraktach dla nich, zawsze podkreślał, że nas nie stać. A my martwiliśmy się o zbyt wielu obcokrajowców w szatni, rozmawialiśmy o tym każdego dnia.

Dlaczego nie zbudowaliście w Wiśle akademii?

- Bo w Wiśle nigdy nie ma czasu, by coś zbudować. Bez wyników właściciel staje się nerwowy. Cupiał otacza się złymi doradcami, którzy załatwiają swoje prywatne interesy. Nie można winić właściciela za niewystarczającą wiedzę o piłce, ale wokół niego jest wielu złych podpowiadaczy, przez co ludzie w klubie pracują w wielkich nerwach. Spędziłem w Wiśle wiele miłych chwil i nie chcę tego niszczyć, ale właściciel nie powinien tak bardzo ufać dziwnym ludziom, bo wtedy wielu dobrych pracowników zaczyna bać się o swoją przyszłość, a po klubie zaczynają krążyć plotki. Atmosfera robi się nerwowa, a to nie pomaga w osiąganiu dobrych wyników.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.06.2014, 20:23
Kolego,ale to już było stare jak świat
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Stary 20.06.2014, 20:28
huberix
Gwarantuje Ci, ze dyskusja z tym użytkownikiem mija się z celem, gość tak ma, że nic nie wie, nic sensownego nie pisze, ale szuka .., szuka ping-ponga słownego, takie przelewanie z pustego w próżne.
________
Przychodząc do Wisły podpisywali (RM, SV) 2-letnie kontrakty, po nieco ponad pół roku, w którym było tylko MP i 3 minuty od LM, już byli na wylocie..
Holendrzy kupowali za setki tysięcy, wcześniej sprzedano piłkarzy z Wisły za miliony, po 9 latach czekania na dobry wynik w pucharach taki się pojawił , co jasno pokazuje że gdyby dano czas na prace, nie było ciśnienia na LM ze strony właściciel, była szansa na jeszcze lepsze wyniki ..
Teraz mamy sytuacje inną, brak jakichkolwiek perspektyw, jedyna szansa że Głowacki będzie się powoli starzeć, że Brożek będzie strzelał bramki, ale to tylko na przetrwanie kolejnego sezonu, z konfliktem Prezesa z kibicami, z coraz większymi problemami z przychodami w klubie.

Co do celów na nowy sezon, wiadomo, wygrać derby i realnie patrząc, miejsce w górnej 8-mce.

_________
szprotson

Do postu poniżej, autorstwa użytkownika szproston.

Nie zamierzam zaśmiecać tego forum kolejną zbędna polemiką o niczym, na mecze Wisły, różne, nie tylko piłki nożnej, chodzę tylko z tymi z którymi chcę i na takie które przyjść mogę (bojkot Bednarza też powoduje pewne ograniczenia w stosunku do Wisły SA).

Znajomości z netu zaś nie podejmuje z założenia, zwłaszcza z tymi co szukają tylko sporu dla sporu.
Ostatnio edytowane przez milosz : 20.06.2014 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 20.06.2014, 20:33
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Kolego,ale to już było stare jak świat
Stare, ale jare. Akurat o tej sprawie dyskutujemy.

- - -
milosz, pełna zgoda.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 20.06.2014, 20:43
milosz napisał(a):Wyświetl post
huberix
Gwarantuje Ci, ze dyskusja z tym użytkownikiem mija się z celem, gość tak ma, że nic nie wie, nic sensownego nie pisze, ale szuka .., szuka ping-ponga słownego, takie przelewanie z pustego w próżne.
________
Przychodząc do Wisły podpisywali (RM, SV) 2-letnie kontrakty, po nieco ponad pół roku, w którym było tylko MP i 3 minuty od LM, już byli na wylocie..
Holendrzy kupowali za setki tysięcy, wcześniej sprzedano piłkarzy z Wisły za miliony, po 9 latach czekania na dobry wynik w pucharach taki się pojawił , co jasno pokazuje że gdyby dano czas na prace, nie było ciśnienia na LM ze strony właściciel, była szansa na jeszcze lepsze wyniki ..
Teraz mamy sytuacje inną, brak jakichkolwiek perspektyw, jedyna szansa że Głowacki będzie się powoli starzeć, że Brożek będzie strzelał bramki, ale to tylko na przetrwanie kolejnego sezonu, z konfliktem Prezesa z kibicami, z coraz większymi problemami z przychodami w klubie.

Co do celów na nowy sezon, wiadomo, wygrać derby i realnie patrząc, miejsce w górnej 8-mce.
uzytkowniu proponowałem Ci juz wyjaśnienie pewnych kwestii. Szczególnie tego co ktoś wie czego ktoś nie wie. Proponowałem Ci spotkanie na stadionie, jakos jaj nie miałes a chwaliłes sie karnetem ze niby na stadionie jestes, a co mecz to na sb.
Czemu wyjaśnienie niektórych kwestii to dla Ciebie jest taki ogromy problem?
Po co sie po raz kolejny spierać na forum, skoro można sobie wszystko raz i konkretnie wyjaśnić?

to co przeczytałeś i pasuje do Twojego toku rozumowania to jest wywiad któremu ufasz. A to co nie pasuje, to jest propaganda....
Ostatnio edytowane przez szprotson : 20.06.2014 o godz. 20:46.

Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 20.06.2014, 21:23
szprotson napisał(a):Wyświetl post
uzytkowniu proponowałem Ci juz wyjaśnienie pewnych kwestii. Szczególnie tego co ktoś wie czego ktoś nie wie. Proponowałem Ci spotkanie na stadionie, jakos jaj nie miałes a chwaliłes sie karnetem ze niby na stadionie jestes, a co mecz to na sb.
Czemu wyjaśnienie niektórych kwestii to dla Ciebie jest taki ogromy problem?
Po co sie po raz kolejny spierać na forum, skoro można sobie wszystko raz i konkretnie wyjaśnić?

to co przeczytałeś i pasuje do Twojego toku rozumowania to jest wywiad któremu ufasz. A to co nie pasuje, to jest propaganda....
Podsumowując, wszystkie teorie to teorie spiskowe w których nie ma ziarnka prawdy.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 20.06.2014, 21:49
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Proponowałem Ci spotkanie na stadionie, jakos jaj nie miałes a chwaliłes sie karnetem ze niby na stadionie jestes, a co mecz to na sb.
W niedziele macie okazję wymienić poglądy. Ale pewnie obaj będziecie mieć zaplanowany dawno wyjazd, szkołę albo urodziny cioci.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.06.2014, 23:53
Nasza wyjściowa jedenastka nie wygląda najgorzej...
( Buchalik - Burliga, Głowacki, Jovanović (?), Dudka - Stjepanović - Jankowski, Garguła, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek )
...tylko jeśli zerkniemy na rezerwe...
( Bieszczad, Czekaj, Żemło, Uryga, Sarki, Zając, Boguski )
...możemy tylko się modlić żeby omijały nas kontuzje i żeby Jovanović mógł grać.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 21.06.2014, 00:32
Jovanovic nie może nawet biegać sprintem 10 metrów, zapomnij.I dlaczego ustawiłeś Jankowskiego na skrzydle, przecież on tam nie gra, to że Smuda powiedział, ze może grać jakby co, to Guła też może, tyle, że to z prawdziwym skrzydłowym za dużo wspólnego nie ma.Nie zapominaj też,że Burliga jest na leczeniu i cały czas grozi mu zawieszenie.
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.06.2014, 07:48
1. 11 rzeczywiście nie wygląda najgorzej, ale gorzej od tej z początku rundy wiosennej. Na Jovanovicia nie można na razie liczyć - on nawet nie zaczął treningów
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Od: 06.2013

Stary 22.06.2014, 00:09
A ja powtórzę, jeżeli się nie wzmocnią to będziemy walczyć o I 8.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.06.2014, 09:28
Czyli Miśkiewicz już oficjalnie odchodzi i w sumie jakoś nie szkoda mi bardzo tego odejścia . Nie wiemy wprawdzie ile chciał zarabiać i możemy się tylko tego domyślać ale czy ,np. uważacie że Miśkiewicz zasłużył by mieć kontrakt porównywalny do Brożka albo Głowackiego ? Z pewnością nie a przecież Brożek miał lepsze propozycje z Lechii czy Zawiszy więc kokosów teraz też nie zarabia jak na warunki ekstraklasowe , w dodatku tacy piłkarze jak Brożek , Głowacki ,Dudka czy Stilić już od wielu sezonów pracują na swoje nazwisko by mieć lepsze karty w ręku przy negocjacjach kontraktowych natomiast Miśkiewicz rozegrał dopiero jeden pełny sezon w piłce seniorskiej w którym pokazał się z dobrej strony ale też Jego gra jakoś nie powalała na kolana . Powiedzmy sobie szczerze w ostatnim sezonie byli na tej pozycji w naszej lidze lepsi a Miśkiewicz w takiej umownej klasyfikacji bramkarzy był bliżej środka niż ścisłej czołówki golkiperów . Po drugie na tym ruchu wg mnie bardziej (nie finansowo) może stracić Miśkiewicz niż Wisła , Buchalik nie powinien być gorszy (oby omijało go kontuzje) a Miśkiewicz w nowym klubie może nie mieć miejsca w pierwszym składzie a chyba nie muszę nikogo przekonywać jak to ważne jest teraz na tym etapie kariery dla Miśka . W Wiśle miał pewny pierwszy plac , to tutaj wypromował swoje nazwisko , przed przyjściem do nas przecież prawie nikt nie kojarzył tego bramkarza, jeśli teraz pójdzie grzać ławę gdzieś do Włoch to za dwa , trzy lata znów może popaść w niepamięć i później jeździć po testach w słabeuszach ligowych . Ja oczywiście źle mu nie życzę ale na dziś nie jest to bramkarz kompletny , ktoś o którego poziom kibice mogą być spokojni a Wisła wg mnie dobrze zrobiła nie dając wysokiego kontraktu takiemu zawodnikowi który w dodatku rozegrał dopiero pierwszy pełny sezon w piłce seniorskiej zwłaszcza przy obecnych problemach finansowych .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 24.06.2014 o godz. 10:27.
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 24.06.2014, 10:34
Coś czuje że Miśkiewicz wróci do Wisły z pokulonym ogonem w zimie
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.06.2014, 11:21
Mam nadzieję, że nie wróci. Nie chodzi o to, że mam do niego jakiś uraz, bo tak nie jest, ale nie bądźmy przytułkiem dla niechcianych gdzie indziej zawodników. Dzięki Misiek za ten sezon, byłeś naprawdę solinym bramkarzem i tyle. Czas na innych.
Odpowiedz cytując
PlacekTSW
Senior Member

Stary 24.06.2014, 11:35
Jakby nauczył się grać nogami, to mógłby tam wrócić jak dla mnie.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.06.2014, 11:36
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że nie wróci. Nie chodzi o to, że mam do niego jakiś uraz, bo tak nie jest, ale nie bądźmy przytułkiem dla niechcianych gdzie indziej zawodników. Dzięki Misiek za ten sezon, byłeś naprawdę solinym bramkarzem i tyle. Czas na innych.
Dokładnie, jestem tego samego zdania. Nie wiadomo, czy Miśkiewicz chciał za dużo czy też złotousty Bednarz chciał, żeby grał za mniej. Szkoda, bo jak na nasz obecny stan był to dobry bramkarz, ale jak będziemy mieć dalej taką drewnianą obronę to żaden golkiper w tym sezonie nie pomoże.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.06.2014, 12:49
Jeszcze szybko zatęsknicie za Miśkiem, już po pierwszych babolach Buchalika
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 24.06.2014, 12:54
mtk napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze szybko zatęsknicie za Miśkiem, już po pierwszych babolach Buchalika
Równie dobrze mogę napisać, że szybko o Miśkiewiczu zapomnimy jeśli Buchalik wybroni nam kilka meczów. Tylko co to da?
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.06.2014, 13:01
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Idąc Twoim tokiem rozumowania: nie powinniśmy byli zatrudniać Głowy, Brożka, Stilicia czy Dudki.
Beggars can't be choosers - jak to mawiają angole. Tez mi się nie podoba, że jesteśmy piłkarskim śmietnikiem, do którego trafiają piłkarze nigdzie indziej niechciani (motyw wspólny niemal wszystkich naszych transferów ery Bednarza), ale takie są realia. I tak wychodzimy na tym (jak na razie) całkiem nieźle.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 24.06.2014, 15:27
Jedynie dobrze, ze za Miska przyszedł inny dobry bramkarz i to jest plus.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 24.06.2014, 15:58
fanfan napisał(a):Wyświetl post
w dodatku tacy piłkarze jak Brożek , Głowacki ,Dudka czy Stilić już od wielu sezonów pracują na swoje nazwisko by mieć lepsze karty w ręku przy negocjacjach kontraktowych
Sorry, ale stawianie Dudki przy reszcie, śmierdzi troszkę słabym żartem.

fanfan napisał(a):Wyświetl post
natomiast Miśkiewicz rozegrał dopiero jeden pełny sezon w piłce seniorskiej w którym pokazał się z dobrej strony ale też Jego gra jakoś nie powalała na kolana . Powiedzmy sobie szczerze w ostatnim sezonie byli na tej pozycji w naszej lidze lepsi a Miśkiewicz w takiej umownej klasyfikacji bramkarzy był bliżej środka niż ścisłej czołówki golkiperów .
Wymień proszę tych lepszych bramkarzy i oprzyj to statystykami, bo one mówią co innego ( ba nawet były już na forum wrzucane)

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jedynie dobrze, ze za Miska przyszedł inny dobry bramkarz i to jest plus.
WY dalej na serio uważacie wymianę Buchalik za Miśka, w kategorii in plus?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 24.06.2014, 15:59
suikoden napisał(a):Wyświetl post
Coś czuje że Miśkiewicz wróci do Wisły z pokulonym ogonem w zimie
Dlaczego
Co miał grac kur....za darmo....Uwierz ze gość który się wszędzie wypowida ze chciał zostać napewno nie miał az tak wygorowanych warunków....
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 24.06.2014, 17:03
temat Miśka powinien być zamknięty słabo grał nogami.W dzisiejszym futbolu nie ma miejsca dla takiego bramkarza w pierwszej jedenastce nawet w ekstraklasie...

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 24.06.2014, 17:50
PODpalacz napisał(a):Wyświetl post
temat Miśka powinien być zamknięty słabo grał nogami.W dzisiejszym futbolu nie ma miejsca dla takiego bramkarza w pierwszej jedenastce nawet w ekstraklasie...
O czym Ty piszesz...
O polskiej Ekstraklasie na Polskie realia to on był az za dobry....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów