|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.pl/adam-dan.../spieler/48337
http://www.transfermarkt.pl/tomasz-c.../spieler/38558 http://www.transfermarkt.pl/piotr-pa...spieler/155202 -wypożyczenie http://www.transfermarkt.pl/bartosz-.../spieler/71019 - wypozyczenie http://www.transfermarkt.pl/tomasz-k.../spieler/45185 - wypozyczenie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,To...wiadomosc.html
Tomasz Cywka wolny , grał ostatnio w 2 lidze angielskiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
A tutaj wideo sylwetka przymierzanego do Wisły, Pawła Kieszka
https://www.youtube.com/watch?v=uXOMSfS-i6o ![]()
A
T A K |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mi się wydaje, ze można było by ściągnąć Deleu, bo będzie za damo do wzięcia. Mam wrażenie, że u Nas by się sprawdził
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pawełek? Nie, nie i jeszcze raz nie. Po stokroć wolę Buchalika.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
niedrogie?
chyba dlatego ze Ty tak powiedziałeś... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
stare dziadki połapią kontuzje przy ciężkich treningach Franza tak jak to było wiosną i znowu będzie szpital
Zdecydowanie szukać młodych w niższych ligach |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja nie rozumiem dlaczego zastanawiają się przy przedłużeniu kontraktu z Piotrkiem Brożkiem i uzależniają to od powodzenia negocjacji z tym zagranicznym lewym obrońcą . Czy mamy zamiar zostać z jednym lewym obrońcą na przyszły sezon? Tak samo jak jedynym prawym obrońcą Burligą i tylko dwójką nominalnych skrzydłowych Sarkim i Donaldem którzy są bardzo chimeryczni ? Gargułą jak mówi Bednarz owszem może zagrać na skrzydle
ale problem w tym że na tym skrzydle wygląda bardzo słabo i po prostu źle się czuje na tej pozycji , jego miejsce to środek pomocy gdzie jest alternatywą dla Stilicia a przy odejścu Chrapka częściej mógłby grać również na ósemce . Boguski który może grac na skrzydle to po kilku treningach pewnie się rozsypie (choć życzę mu wszystkiego najlepszego) ale tak jest już nie od dziś więc tak naprawdę nie ma alternatywy dla naszych dwóch skrzydłowych bo Jankowski też lepiej czuje się w środku . W takim wypadku Pietia nawet gdyby przegrał rywalizację z nowym ewentualnym lewym defensorem to przy Jego wszechstronności byłby alternatywą na kilku pozycjach : właśnie lewej obronie , lewym skrzydle dla Donalda ale również na środku pomocy gdzie po odejściu Chrapka nie jest kolorowo . Dodatkowo Piotrek grywał już na prawej obronie oraz prawym skrzydle , nie jest to jakiś wybitny piłkarz ale do bólu solidny któremu owszem zdarzają się kiksy wynikające z chwilowego braku koncentracji ale przy odpowiednim przygotowaniu i wysokiej motywacji którą zapewne ma może być wartościowym punktem naszej drużyny i głupotą byłoby zrezygnowanie z tego piłkarza wiedząc ,że żadna ofensywa transferowa nas nie czeka . |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dużo się słyszy o tym Popchadze z Jagiellonii. Może warto by się również zainteresować Ugo Ukahem. Jego kontrakt też wygasa z końcem czerwca, a na naszą ligę to naprawdę solidny grajek.
Ściągając tych dwóch graczy mielibyśmy dosyć niezłą sytuację w obronie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja za Ukaha widział bym Deleu,ale pewnie nie realne.Tymczasem Plizga nie zostanie naszym zawodnikiem jak informuje oficjalna strona.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jakoś nie przekonuje mnie, że głównym powodem, dla którego go Wisła nie zatrudniła jest duża liczba kontuzji jakie odnosi. Jednak gdyby tak było naprawdę to w ogóle by nie zaczynali rozmów z nim.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
Moim zdaniem szkoda, bo mógł odpalić przy naszym zbawcy Franku. Miałem nadzieję, ze przyjdzie bo może grać na skrzydle za drewnianego Sarkiego. Żydki zaryzykowali i sprowadzili Nowaka i się im na dłuższą metę opłaciło. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Plizga nie przyjdzie bo pewnie nie ma chętnych na naszych skrzydłowych Donalda i Sarkiego,więc nie ma co obciążać i tak już napiętego budżetu kolejnym grajkiem.
Za Chrapka na środek pomocy bym sprowadził Kasprzaka z Widzewa
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.06.2014 o godz. 15:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Było pisane, że przyjście Plizgi zależne jest od odejścia Sarkiego. Sarki zostaje i dobrze, wolę jego. Problemy mamy w obronie a nie w ofensywie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
PS. Nie wiem ile w tym prawdy ale jakis gosc w komentach na wislaportal zamiescil info o takim gościu: http://www.transfermarkt.de/kristian.../spieler/90941
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 23.06.2014 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kasprzak jest ciekawym zawodnikiem, jednak jego warunki fizyczne jak na pozycje na której gra są bardzo słabe..
znam go osobiście, trosze gwiazdeczka z niego ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Występy w u19 i u21. Progres (prawie) cały czas robi. Warunki ma. Dużo lepsza opcja niż Popchadze moim zdaniem. Popchadze to podstarzały gruzin. Ten jest młody, rozwija się, można kiedyś sprzedać z dużym zyskiem. Jedyny problem jest taki, że w akcji go nie widzieliśmy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
O ile mi wiadomo to mamy tylko dwóch prawdziwych skrzydłowych i obaj mają problemy ze zdrowiem w tej chwili, walić Plizge, ale powinni pozyskać jeszcze jednego.Bo za chwile znowu bedzie tam musiał dreptać Garguła, albo Boguski kopać się po czole.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dlatego na pomoc ja bym wypozyczył Olka Jagiełło z (L).
No ale ze nie jestem trenerem to moge tylko gdybac ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pan szprotka vel fan bednarza już chce z Wisły zrobić klub filialny panny L.
"wierność" heh ![]()
Bednarz wypełnia polecenia Cupiała.
Cupiał - miej honor i wystaw klub na sprzedaż. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
to, że ktoś chce gracza Legi wypożyczyć dla kogoś innego oznacza, że nie jest wierny Wiśle śmiech.
Ja kibicuje Wiśle nie zawodnikom. A jeśli przyjdzie dobry gracz z Legi to popieram na zachodzie też tak robia. Gdzie zawodnicy Chealsy są wypozyczani np do Totenhamu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko czemu taki klub jak Wisła ma się zniżać i prosić o zawodnika ległej..
To jest pokazanie niższości. Nie możemy zniżać się do takiego poziomu żeby wypożyczac gracza legii bez względu na okoliczności klubu. Nie możemy ogrywać gości naszym rywalom w dodatku taki Jagiełło nie raz pokazywal ''eLkę''. Jest jak jest, ale pewne tradycje itd. musimy zachować, bo to nas wyróżnia i jest wyznacznikiem naszej Wielkości i Wierności ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
suikoden, na zachodzie biorą też w d*pę z uśmiechem na ustach albo stawiają meczety ciapatym, by później chować się przed nimi w swoim domkach z telewizorem hd i 100 kanałami.
Schowaj swoje wzorce do kieszeni. Może jeszcze od parchatych kogoś wypożyczyć? Czy swojego ulubionego klubu nie chcesz osłabiać ![]()
Bednarz wypełnia polecenia Cupiała.
Cupiał - miej honor i wystaw klub na sprzedaż. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jestem kibicem Wisły iq1000, ale nie możemy teraz wybrzydzać jesteśmy w trudnej sytuacji kadrowej i finasowej
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|