The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2014, 12:34
I taka jest z Wami rozmowa...

Masz i już się więcej nie produkuj, jeśli nie masz o czymś pojęcia.

http://tswisla.pl/news6043-ty-tez-mo...yc-muzeum.html
http://www.youtube.com/watch?v=BLJ0p014Px0

suikoden napisał(a):Wyświetl post
Co do tych co mnie obrażają popatrzcie na siebie wielu idzie za SKWK nie wiedząc o co w tym wszystkim chodzi.
Ty jak widać wiesz, o co w tym chodzi
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 19.06.2014 o godz. 12:41.
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 19.06.2014, 12:36
Śmieszy mnie jak SKWK obraża ludzi. Tylko ktoś kiedyś mądry powiedział jak ktoś nie ma argumentów to będzie ubliżał bo nigdy taki nie przyzna komuś racji. Co do tych co mnie obrażają popatrzcie na siebie wielu idzie za SKWK nie wiedząc o co w tym wszystkim chodzi. Bednarz i tak zostanie czy to się podoba SKWK czy nie bo to Cupiał ma prawo podjąć taką decyzje. A wasze bojkoty nie uderzą Bednarza tylko w klub i im szybciej to zrozumiecie tym lepiej
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 19.06.2014, 12:41
Odpowiedz na post Serka dotyczącego numeru konta.

Numer masz jak byk na stronie podany - czyli jesteś zwykłym ignorantem internetowym, ciągiem zer i jedynek który w realnym świecie jest nikim.

Alior Bank

10 2490 0005 0000 4600 6554 0624

Tytułem: darowizna na Muzeum

Jak tak dupa - smarowałeś kremem bo widzę że ciągle spać nie możesz przez SKWK
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 19.06.2014, 13:14
to czemu narzekacie o ta 1zł
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 19.06.2014, 13:18
Odpowiedz na pytanie o konto. Kłamałeś z premedytacją że nigdzie nie ma numeru konta.

Nikt nie narzeka na brak 1 zł ale na działanie prezesa w sprawie jego klubu i jego historii. Myślisz że muzeum kosztuje 1000 zł powodzenia.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 19.06.2014, 13:21
Śmieszy mnie jak SKWK obraża ludzi. Tylko ktoś kiedyś mądry powiedział jak ktoś nie ma argumentów to będzie ubliżał bo nigdy taki nie przyzna komuś racji. Co do tych co mnie obrażają popatrzcie na siebie wielu idzie za SKWK nie wiedząc o co w tym wszystkim chodzi. Bednarz i tak zostanie czy to się podoba SKWK czy nie bo to Cupiał ma prawo podjąć taką decyzje. A wasze bojkoty nie uderzą Bednarza tylko w klub i im szybciej to zrozumiecie tym lepiej
Przecież dzięki temu nie ma na stadionie patologii, bandytyzmu i kręcenia lodów. Czego więcej klubowi potrzeba ? Jak widać bednarzowcy nie mogą przyznać racji, jak to ładnie wyżej napisałeś, że jednak po części ta "patologia" jest jednak potrzebna, czyż nie ?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.06.2014, 13:21
to czemu narzekacie o ta 1zł
Otrzasnij się kur....otrząśnij się i przestan....
Tu nie chodzi tylko o to a o caloksztalt...
Podnieca Cie wizja lysego i jego nowego klubu,to idz i go caluj...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.06.2014, 13:37
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Myślisz że muzeum kosztuje 1000 zł powodzenia.
Właśnie dlatego wolałbym aby muzeum nie powstało metodami chaupniczymii i było budowane przez kogoś kto nie umie utrzymać dobrych stosunków z S.A. czy miastem. Jestem natomiast za projektem niszowym (w skali globalnej) jakim jest muzeum TS'u, na terenach TS'u i wszelkich tamtejszych sekcji - tutaj trzymam kciuki.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 19.06.2014 o godz. 16:34.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 19.06.2014, 13:41
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Właśnie dlatego wolałbym aby muzeum nie powstało metodami haupniczymii i było budowane przez kogoś kto nie umie utrzymać dobrych stosunków z S.A. czy miastem. Jestem natomiast za projektem niszowym (w skali globalnej) jakim jest muzeum TS'u, na terenach TS'u i wszelkich tamtejszych sekcji - tutaj trzymam kciuki.
o karwasz twarz
a co to jakiś nowy inwestor od Jacka?
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 20.06.2014, 09:07
Ja nie powiedziałem, że nigdzie konta nie ma tylko, że słabo jest o tym mówione bo zamiast zachęcać do przelewania na konto SKWK to płacz o to że Bednarz nie dał 1zł o biletu. Ja wiem, że to by było wygodne bo nie było by to zależne od tego czy ktoś zdecyduję się przelać bo tak by był stały wpływ. Ale klub ma prawo do podjęcia takiej a nie innej decyzji a SKWK musi się z tym pogodzić. Po drugie nie ma co obrażać się na klub bo klub nie jest niczemu winny stronami konfliktu jest SKWK i Bednarz. Wiec kochani nie walczmy z żadną ze stron idąc na mecz nie wspieracie Bednarza a Wisłe.

Pamiętajcie,że Bednarz czy będziemy chodzi na mecze czy nie i tak będzie siedział za stołkiem bo Bednarza nie zwolnią kibice tylko może to zrobić Cupiał.
A nie chodząc na mecz szkodzicie klubowi mówicie, że Bednarz to szkodnik fakt ma sporo na sumieniu, ale kibice związani z SKWK też działają na szkodę klubu nie idziesz na mecz z powodu Bednarza to nie on a klub finansowo traci i dla tych co bojkotują mecze mam jedno do powiedzenia olewacie klub nie Bednarza w ten sposób. Tylko po tem nie wymagajcie transferów jak nic od siebie nie dajecie.

Co do tych co piszą w imieniu SKWK i obrażają innych to, że ktoś się z wami nie zgadza nie daje wam prawo do obrażania ludzi z innymi poglądami jest w kraju takie coś jak wolność słowa. Tym bardziej, zauważyłem, że ci co nie popierają Bednarza starają się iść na argumenty niż obrażanie. Pewnie zdarzą się wyjątki, ale to głównie przez prowokacje osób popierających SKWK.
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 20.06.2014, 09:44
Cytat:
Pamiętajcie,że Bednarz czy będziemy chodzi na mecze czy nie i tak będzie siedział za stołkiem bo Bednarza nie zwolnią kibice tylko może to zrobić Cupiał.
A nie chodząc na mecz szkodzicie klubowi mówicie, że Bednarz to szkodnik fakt ma sporo na sumieniu, ale kibice związani z SKWK też działają na szkodę klubu nie idziesz na mecz z powodu Bednarza to nie on a klub finansowo traci i dla tych co bojkotują mecze mam jedno do powiedzenia olewacie klub nie Bednarza w ten sposób. Tylko po tem nie wymagajcie transferów jak nic od siebie nie dajecie.
Nie chodzenie na mecze jest niestety jedyną możliwą formą wyrażenia sprzeciwu przeciwko polityce klubu( tak klubu bo bednarz reprezentuje klub) no chyba ze masz inny pomysł to podziel sie nim z nami. transparentów nie wywiesisz bo ochrona ci nie pozwoli wnieść jeśli sie łysemu nie spodobają a za okrzyki możesz stracić możliwość kupowania biletu. A poza tym ja nie zamierzam iść na stadion na którym mój własny klub w osobie prezesa mnie nie chce.
ŁysyLegionista napisał(a):
- Wolę, by Wisła była klubem dla siedmiotysięcznej elity, bo resztę pieniędzy przy dobrze grającym zespole my znajdziemy.
Cytat:
jest w kraju takie coś jak wolność słowa
No nie wiem w którym kraju. Biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia to na pewno nie w Polsce.

Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 20.06.2014, 11:53
Nie można bardziej przygnieść kogoś do ściany inną drogą niżeli pieniędzmi. Nigdy u nas bojkotów meczów nie było ( z tego co pamiętam), a skoro nagle takowy jest; musi być poważna przyczyna. Jeśli chodzi o tą(ę?) nieszczęsną złotówkę, to umowa SŁOWNA pomiędzy dwiema stronami została zawarta. Łysy się zgodził i gdy przyszedł czas na podpis ręczny, umowa zawierała inne postanowienia, niżeli wcześniej zakładano. Co innego by było, gdyby klub ( łysy) od początku się nie godził na to i przedstawił jak facet facetowi jasno sprawę.
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 20.06.2014, 12:02
ale Bednarz może miał powody odstąpić od umowy.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 20.06.2014, 13:18
ale Bednarz może miał powody odstąpić od umowy.
To czemu wcześniej się zgodził ? Nagle mu się coś przypomniało ? Jeśli facet facetowi coś obiecuje to jest to ŚWIĘTE. Mógł powiedzieć, że musi wszystko przemyśleć jak to będzie działać i za 1 tydzień dać odpowiedź ( w razie odp. negatywnej jasne argumenty).
Bednarz najpierw obiecał, a potem wszystko poskręcał i oszukał kibiców nie podając stosownych argumentów. Za samo złamanie obietnicy słownej jest podłą szują.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 20.06.2014, 14:38
Nigdzie nie mogę doczytać...
Czy zawodnicy przechodzili badania przedsezonowe czy Franciszek trenuje dalej "na nosa"....
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.06.2014, 14:52
huberix napisał(a):Wyświetl post
Nie można bardziej przygnieść kogoś do ściany inną drogą niżeli pieniędzmi. Nigdy u nas bojkotów meczów nie było ( z tego co pamiętam), a skoro nagle takowy jest; musi być poważna przyczyna.
Argument, niestety, żaden, poza tym że droga 'przez bojkot' okazała się skuteczna - SKWK otrzymało od klubu to co chciało. Pomysł nie jest nowy - jest skuteczny i pewnie będzie coraz cześciej wykorzystywany, ponieważ to dobra metoda by postawić na swoim.

http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/299...testujemy.html
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...isla,id,t.html
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.06.2014, 09:27
Nie wiem jak Wy, ale boję się, że faktycznie bojkot stanie się odpowiedzią na każdy spór SKWK z zarządem (obym się mylił). Ne wiem, jak Wam, ale mi nasuwa się skojarzenie z Rzeczpospolitą demokracji szlacheckiej.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.06.2014, 11:28
SKWK liczy kilkaset osób, a protestuje kilkanaście tysięcy.
Bednarz wytoczył działa przeciwko kibicom Wisły, a nie SKWK.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.06.2014, 16:48
element napisał(a):Wyświetl post
SKWK liczy kilkaset osób, a protestuje kilkanaście tysięcy.
Bądźmy odważni. Napiszmy nie "kilkanaście", ale kilkadziesiąt tysięcy.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 21.06.2014, 16:53
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Bądźmy odważni. Napiszmy nie "kilkanaście", ale kilkadziesiąt tysięcy.
A nie tak jest
Brakuje 10 tys. ludzi a Ty dalej tego nie kumasz kolego jacka
Weź może się wkoncu kur....ogarnij i przestan robic z siebie blazna....
Odpowiedz cytując
Siemion
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 21.06.2014, 16:59
piotek napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak Wy, ale boję się, że faktycznie bojkot stanie się odpowiedzią na każdy spór SKWK z zarządem (obym się mylił). Ne wiem, jak Wam, ale mi nasuwa się skojarzenie z Rzeczpospolitą demokracji szlacheckiej.
To powiedz, kiedy ostatnio mieliśmy bojkot przed tym aktualnym? No właśnie
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.06.2014, 17:18
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
A nie tak jest
Brakuje 10 tys. ludzi a Ty dalej tego nie kumasz kolego jacka
Weź może się wkoncu kur....ogarnij i przestan robic z siebie blazna....
Jest, jak piszesz.

W efekcie protestu średnia frekwencja z ok. 15 tys. widzów spadła do ok. 5 tys. osób na mecz. To odstraszyło kandydatów na operatora stadionu. Ich kalkulacja jest prosta, lepiej rozpocząć działalność, kiedy na stadionie znów zacznie się pojawiać co najmniej po kilkanaście tysięcy widzów i będzie można liczyć na większe dochody” „Wiosną ZIS prowadził zaawansowane negocjacje z firmą Trias EE (obecnie Trias VES), która chciała zostać operatorem stadionu. Pod koniec kwietnia ZIS poinformował, że nie doszło do porozumienia. Teraz Trias VES jest zainteresowany powrotem do rozmów. - Liczymy na to, że tym razem dojdziemy do porozumienia, a wcześniej klub wyjaśni wszelkie sprawy z kibicami. W obecnej sytuacji dużo trudniej jest planować zarobki i ryzyko finansowe związane z prowadzeniem stadionu - przyznaje Maciej Cłapiński, prezes Trias VES.".

2/3 kibiców minimum, poparło bojkot, jak ktoś ma inne dane, to niech je poda.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 21.06.2014, 18:16
wam się wydaje, że wszyscy, którzy nie przychodzą, to protestują?
Przed protestem na mecze wiosną i na koniec jesieni przychodziło ok. 10 tys ludzi (nie licze meczu z Cracovią, Śląskiem, Legią...)

W grudniu z Pogonią 10854
Z Ruchem w marcu 10299

potem
z Zawiszą 7410
z Podbeskidziem 5772
z Pogonią 4198
z Górnikiem 5371
znowu z Zawiszą 4396

Policzcie sami ilu nie przychodzi...
Około 4-5 tys.
Część w ramach protestu, część, bo "nie ma atmosfery", część, bo Wisła gra coraz słabiej.
"Protestujących" nie bedzie pewnie więcej z tych 4-5 tys niż 1-2 tys
Reszta wróci.

Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.06.2014, 18:25
To jest wróżenie z fusów.. liczy się średnia, jak będzie 15 tysięcy znaczy JB ma się dobrze, będzie 5 tyś., znaczy spadek o 10 tyś., ważne jest i to iż przy kilku tysięcznej frekwencji Wisła SA dopłaca do użytkowania R22. Drugi aspekt, to klimat inwestycyjny wobec Wisły SA, konflikt z kibicami jemu nie służy.

Teza że protestujących jest 1-2 tyś, bez komentarza.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 21.06.2014, 18:57
Przed protestem na mecze wiosną i na koniec jesieni przychodziło ok. 10 tys ludzi (nie licze meczu z Cracovią, Śląskiem, Legią...)

Z Ruchem w marcu 10299

potem
z Zawiszą 7410
z Podbeskidziem 5772
z Pogonią 4198
z Górnikiem 5371
znowu z Zawiszą 4396

Około 4-5 tys.
Część w ramach protestu, część, bo "nie ma atmosfery", część, bo Wisła gra coraz słabiej.
Reszta wróci.
Przestan, przestan, przestan...
Co Ty jesteś rodzina lysego buca

To masz:
Górnik 13 244
Jagiellonia 12 310
Lech 18 458
Piast 13 858
Lechia 11 189
Legia 32 458
Zaglebie 10 753
Widzew 10 473
Korona 12 499
Slask 15 195
Pogon 10 854
Cracovia 28 476

....

Wiec może przestan udawac upośledzonego....
I nie podawaj liczb kibicow podczas protestu bo golym okiem widać byloze kibicow na Gorniku było mniej niż na Pogoni a roznica na +1200...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 21.06.2014, 19:25
Średnia poza topowymi meczami to 11897 a nie żadne 15000.
Średnia od protestu to 5429.
Różnica to 6468.
Faktycznie "kilkanaście tysięcy".

Z czego część to "bojkotujący", część nie przychodzący z innych powodów.
Gdybyśmy po akcji skwk - Bednarz grali mecze z Lechem i Legią u siebie, średnia byłaby wyższa.

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.06.2014, 19:38

Z Ruchem w marcu 10299

potem
z Zawiszą 7410
z Podbeskidziem 5772
z Pogonią 4198
z Górnikiem 5371
znowu z Zawiszą 4396

Około 4-5 tys.
Reszta wróci.
Wrócą oglądać kopaninę na... mam ochotę napisać - martwym stadionie? Wątpię.
A te kilka tysięcy, które chodziły po derbach, wystarczy, że nie odnowi karnetu i wtedy przyjdą w dużej części tylko ci obdarowani przez JB.
Tu nie ma co próbować bagatelizować sytuacji, tylko trzeba się dogadać. Jak to zrobić gdy nikt nie chce spuścić z tonu?
Protest = brak C = brak presji na drużynę i przeciwników = słabsze wyniki = brak części "bo nie ma atmosfery"+ brak części bo Wisła gra coraz słabiej. Zespół naczyń połączonych.
Nowy sezon = od nowa budujemy frekwencję. Jak kadra za 4 tygodnie będzie równie dziurawa jak dziś to sportowo i na trybunach będzie dramat.
Jedynym komicznym elementem będą coroczne wywiady Bednarza nt. dzielnie spłacanych długów po Holendrach i że już za rok... i że ci którzy chcą u nas grać są z pewnością lepsi od tych, którzy grali i byli dobrzy tylko nie chcieli przedłużyć, a ci których chcieliśmy to ich jednak nie chcemy bo są o krok od renty inwalidzkiej o czym nie wiedzieliśmy mimo, że grają w extra od 10 lat... i tak do usranej...
Ostatnio edytowane przez arti : 22.06.2014 o godz. 05:28.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 21.06.2014, 19:38
Średnia poza topowymi meczami to 11897 a nie żadne 15000.
Średnia od protestu to 5429.
Różnica to 6468.
Faktycznie "kilkanaście tysięcy".

Z czego część to "bojkotujący", część nie przychodzący z innych powodów.
Gdybyśmy po akcji skwk - Bednarz grali mecze z Lechem i Legią u siebie, średnia byłaby wyższa.
Weż ochłoń.

Miałeś dobrze nagłośnioną akcję "bojkot bojkotu", wałkowano slogany typu...Wisła najważniejsza czy "chodzę dla Wisły" i co?
Nikt więcej się nie pojawił. Czyli można założyć, że wszyscy nieobecni opowiadają się za bojkotem. Jesli było by inaczej to chyba oczywiste że zaznaczyli by swoją obecność.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 21.06.2014, 19:53
arti napisał(a):Wyświetl post
A te kilka tysięcy, które chodziły po derbach, wystarczy, że nie odnowią karnetu i przyjdą w dużej części tylko ci obdarowani przez JB.
I tu jest pies pogrzebany.. frekwencja bylaby zdecydowanie nizsza ale osoby z karnetami majac juz ten karnet chodzily na mecze.. i na tym bazowal Bednarz,dzieki czemu udalo mu sie troche zaklamac rzeczywistosc, bo same bilety praktycznie w ogole sie nie sprzedawaly.

zobaczycie roznice od nowego sezonu. Zaboli i to bardzo. I wtedy bedzie mozna porownac frekwencje z sezonu 2013/14 z nadchodzącym.. w rozumowanu Bednarza pozbyl sie bandytow, rac, opraw, dopingu, przeklenstw i transparentow "PDW", od nowego sezonu ma byc sielanka, wszyscy rzuca sie na stadion bo w koncu bedzie cicho, spokojnie, grzecznie, bezpiecznie i rozowo. Takze stadion Wisly na dzis dzien jest jedynym w Polsce na ktory moze pojsc kazdy, tak jak na siatkowke.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 21.06.2014 o godz. 20:00.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.06.2014, 19:59
aNouc napisał(a):Wyświetl post
I tu jest pies pogrzebany.. frekwencja bylaby zdecydowanie nizsza ale osoby z karnetami majac juz ten karnet chodzily na mecze.. i na tym bazowal Bednarz,dzieki czemu udalo mu sie troche zaklamac rzeczywistosc, bo same bilety praktycznie w ogole sie nie sprzedawaly.

zobaczycie roznice od nowego sezonu. Zaboli i to bardzo. I wtedy bedzie mozna porownac frekwencje z sezonu 2013/14 z nadchodzącym..
Wisłę, czy Bednarza? Bo jak tak dalej pójdzie to Bednarz odejdzie... Kiedy Wisła z powodu finansów spadnie do IV Ligi i jedna jego pensja będzie przekraczała nasz budżet.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów