The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2014, 12:07
Ja zawsze twierdze, ze dobra wola SKWK może przynieść wiecej dobrego niż stawianie warunków.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 17.06.2014, 12:10
To zaczynamy jutro przygotowanie 19 osobowa kadraczyli na bogato....

Bramkarze:
Gerard Bieszczad, Michał Buchalik.

Obrońcy:
Łukasz Burliga, Michał Czekaj, Dariusz Dudka, Arkadiusz Głowacki, Marko Jovanović, Piotr Żemło.

Pomocnicy:
Łukasz Garguła, Lucas Guedes, Wilde-Donald Guerrier, Emmanuel Sarki, Ostoja Stjepanović, Semir Štilić, Alan Uryga.

Napastnicy:
Rafał Boguski, Paweł Brożek, Maciej Jankowski, Tomasz Zając.
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 17.06.2014, 12:15
Czyli na dzisiaj 11 wyglada tak
BURLIGA WRACA 25 CZERWCA

Buchalik-Burliga-Głowacki-Jovanović-Dudka-DONALD-OSTOJA-STLIĆ-GARGUŁA-SARKI
BROŻEK
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.06.2014, 12:19
Interia:
Wisła Kraków - z szafy wylatuje za trupem trup

http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...up,nId,1443606

Troche o Franciszku który nie pobiera pensji, troche o Nuniezie i jego nierozliczonych biletach itp.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.06.2014 o godz. 12:21.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.06.2014, 12:41
suikoden napisał(a):Wyświetl post
Czyli na dzisiaj 11 wyglada tak
BURLIGA WRACA 25 CZERWCA

Buchalik-Burliga-Głowacki-Jovanović-Dudka-DONALD-OSTOJA-STLIĆ-GARGUŁA-SARKI
BROŻEK
z tym ze tak w tej 19 mamy :
Jovanovica który nie jest powiedziane ze będzie mogl grac.
Czekaja na poziomie mistrzowskim.
2 młodych chlopakow Zemłe i Zająca...

Jest bogato...
Odpowiedz cytując
iq1000
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.06.2014, 12:55
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
To zaczynamy jutro przygotowanie 19 osobowa kadraczyli na bogato....

Bramkarze:
Gerard Bieszczad, Michał Buchalik.

Obrońcy:
Łukasz Burliga, Michał Czekaj, Dariusz Dudka, Arkadiusz Głowacki, Marko Jovanović, Piotr Żemło.

Pomocnicy:
Łukasz Garguła, Lucas Guedes, Wilde-Donald Guerrier, Emmanuel Sarki, Ostoja Stjepanović, Semir Štilić, Alan Uryga.

Napastnicy:
Rafał Boguski, Paweł Brożek, Maciej Jankowski, Tomasz Zając.
Wow.

Bramkarze:
Buchalik

Ręczniki:
Bieszczad
Inny młody z rezerw

Obrona:
Dudka
Burliga
być może dojdzie jakiś jeden noname na lewą obronę za Brożka i Bunozę

Szklanki:
Głowacki
Jovanovic - o ile w ogóle go dopuszczą

Pachołki:
Czekaj
Żemło

Pomocnicy:
Garguła - potencjalna szklanka
Stjepanovic
Stilic

Skrzydłowi:
Guerrier
Sarki - jeśli odejdzie to może Plizga

Zapychacze kadry z "teoretycznym" potencjałem:
Uryga
Guedes

Napastnicy:
Brożek - potencjalna szklanka
Jankowski

Szklanki:
Boguski

Młoda nadzieja lub kolejny szrot:
Zając

Walczymy o miejsce w pierwszej 8. Jak się nie uda to o utrzymanie. Zależy od tego jak będzie się sprawowała defensywa.
Bednarz wypełnia polecenia Cupiała.
Cupiał - miej honor i wystaw klub na sprzedaż.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.06.2014, 13:08
iq1000 napisał(a):Wyświetl post
Walczymy o miejsce w pierwszej 8. Jak się nie uda to o utrzymanie. Zależy od tego jak będzie się sprawowała defensywa.
Zależy głównie od kontuzji. Jak nam wypadnie kilku graczy, to za rok czekają nas wyjazdy do Niecieczy (jak nie awansują).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.06.2014, 14:01
Ja tez bym nic nie mowil czy pisal na temat naszego obecnego składu ale tak naprawdę byle imbecyl potrafi zauwazyc jakość i ilość piłkarzy i porownac to ze slwoami tego debila o silniejszej Wisle.....
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 17.06.2014, 14:09
^^ Bednarz powiedział, że cała drużyna jest silniejsza? ktoś tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.06.2014, 14:37
Viper napisał(a):Wyświetl post
^^ Bednarz powiedział, że cała drużyna jest silniejsza? ktoś tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
"Wydaje mi się, że już teraz jesteśmy na pewno mocniejsi. Przyjście Maćka Jankowskiego to duże wzmocnienie, tak to traktujemy. Mamy nadzieję, że od początku przygotowań będziemy mogli liczyć na Arka Głowackiego i być może na Marko Jovanovicia. Jeżeli ta para stoperów będzie mogła razem grać, tak jak na początku poprzedniego sezonu, to jesteśmy spokojni. Wtedy będziemy mieli do wejścia jeszcze na boisko Czekaja, Urygę oraz Dudkę" - analizował Bednarz.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 17.06.2014, 14:41
^^ A teraz zacytuj całość łaskawie.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.06.2014, 15:30
Viper napisał(a):Wyświetl post
^^ A teraz zacytuj całość łaskawie.
Dobrze wiem o co Ci chodzi...ale...

Poczatek tej wypowiedzi jest wlasnie taki dopiero później padaja słowa o ofensywie...tak jakby lysy zauwazyl ze się zagalopowal....
Zreszta powiem Ci ze wali mnie co tej lysy debil mowi,klamie na każdym zawolaniu i taka prawda...
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 17.06.2014, 16:00
Ja zawsze twierdze, ze dobra wola SKWK może przynieść wiecej dobrego niż stawianie warunków.
wszyscy juz wiemy ze masz w du pie bednarza i SKWK ... ze chodzisz i bedziesz chodzil na mecze , naprawde nie musisz pisac tego w co ktoryms poscie ...
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 17.06.2014, 16:23
ja byłem w SKWK i wiem, że nie warto wielu się wypowiada ale o działalności SKWK mało wiedzą
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Ale Twój udział ograniczył się tylko do posiadania plastiku i opłacania składek? Dlaczego nie podbiłeś z pomysłami swoimi poglądami? Bałeś się czy jak? Bo z z tego co pamiętam, wielu było takich jak Ty co narzekali, a jak była niejednokrotnie okazja się wykazać to chętnych nie było.
Ponawiam, bo jakoś do tej pory nie raczyłeś mi odpowiedzieć, a mądrzysz się coraz bardziej w każdym temacie.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 17.06.2014, 17:56
[QUOTE]
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Żyjesz w jakimś dziwnym świecie. Co rok w Krakowie rodzi się 16 tysięcy osob a umiera 10 tysięcy. SKWK organizuje akcje dla dzieci, a Ty uważasz że 'tortu' nie ma bo Ci co przychodza na mecze to są 'znajomi' z osiedli. Jednocześnie jest ogolne narzekanie na forum na 'pikników' i rosnącą liczbę 'kosmitów' na C. To jak w końcu jest - skąd kosmici się birą? 'Koledzy' z osiedli się farbują, czy może nastepuje zmiana pokoleń i przyzwyczajeń
?

Proszę Cię. Nie odwracaj kota ogonem, gdyż mowa była o tych twoich mitycznych klientach, którzy są wszędzie tylko nie na stadionie.
Już zwracałem ci uwagę, że za nami nascie lat dominacji więc jesli tych klientów nie przyciągneły batalie w europejskich pucharach czy seryjne mistrzostwa to tym bardziej nie zrobi tego idiota bednarz, z numerowanymi siedzeniami czy kultularnym dopingiem.

Społeczność kibiców Wisły nie traktuje dzieci jako bzdurnych klientów, tylko jako naturalnych następców. Wszystko jest prowadzone w celu budowania potęgi Wisły i dbania o przyszłość trybun a tym samym o pozycję klubu w trudnym terenie jakim przyszło nam istnieć.
Taka pewnie dla Ciebie idiotyczna incjatywa, bo gówno z tego będzie do budzetu a jadnak nic bardziej mylnego. To czysta postać owianej już sławą i mitem brakującej tak bardzo polityki długofalowej.
Bednarz powinien się u od kibiców uczyć. On jest kolejnym idiotą z pomysłami na tu i teraz a finał tej zabawy będzie taki jak zawsze, czyli wielki śmierdzący stolec na środku klubowego korytarza. Bo srać to każdy by chciał tylko spuścić wody niema komu.

Co do kosmitów to racja, jest ich wielu. Ale to żadna zmiana pokoleniowa jak to sobie tłumaczysz. Winę za to ponosi wszem obecna medialna akceptacja dla pedalstwa i wszelkiej maści różności. Tu nie chodzi o to żeby każdy był łysy z czerwonymi szelkami na szturmówkach. Ma się wyglądać jak facet, ma się wzbudzać szacunek innych facetów - i to jest warunkiem uzyskania niewinnej początkowej akceptacji.
Facet z maniurką, babą, żoną, kochanką to idzie w krzaki a nie na mecz piłkarski. Na stadion idiesz dla klubu, spotkać kumpli, zapić mordzie a nie lansować się na pantofla. Naprawdę każdy ma piękną babę...naprawdę!.

I własnie nad takimi kosmitami trzeba pracować. Bo jak by nie patrzeć to nie jacyś klienci a poprostu kibice. Pojawiają się głównie z chęci zaistnienia w grupie i dopingowania Wisły dlatego nietaktem było by gonić bydlęta z trybun. Sam kiedyś dostałem zjebkę, że na mecz się wiąże buty

Cytat:
Dwie sprawy.
Po pierwsze, twierdzenie że na stadionie jest bezpiecznie, jest pochodą wielu rzeczy - między innymi drakońskimi karami czy trzepaniem na bramkach. Bezpieczeństwo na stadionie Wisły to czyja zasługa?Kibiców? Stadionu? Czy może Antkowiaka, Tuska, Bednarza, policji czy narzędzi np. kar i zakazów? Byłbym więc ostrożny w podnoszeniu tego argumentu - dla mnie jest pewna sprzecznosc w przekonywaniu że stadion jest całkowicie bezpieczny i jednocześnie atakowaniu tych którzy nad tym bezpieczeństwem czuwają i krórzy stworzyli ten skądinąd chory 'system'. Obecne środki bezpieczeństwa tez zniechęcają niektórych do przyjścia. Kto z kumatych lubi siedziec obok policji?
Myślę, że mógłbyś podyskutować o bezpieczeństwie i i zasługach dla osób pilnujących ... z kibicami Jagielloni po zabawie w warszawie.

Ty naprawdę myślisz że stadion jest bezpieczny dzięki drakońskim karom i trzepaniu na bramkach? Jakiejś polityce czy działaczom?
Na stadionie jest spokojnie bo kibice są spokojni, myślą i nie pakują sami siebie w ręce zakompleksionych mediów i wypaczonych wymiarów sprwiedliwości.
Mimo że na każdym kroku środowisko jest prowokowane przez wszelkiej maści kundli, mimo że łamane są podstwowe zapisane w konstytucji swobody, większość zaciska zęby i rozlużnia pięści.
Jeśłi tylko kibice by chcieli to na meczu pojawili by się niezauwazeni czołgiem z szarikiem obok wpierdalającym granat. Jeśli by chcieli to mielibysmy zamkniete wszystkie stadiony co kolejkę, na koniec, jeśłi by chcieli to byś oglądał nie mecz a oglądał się za siebie.

Zastanawiasz się dlaczego jest inaczej? Jest inaczej bo kibice to nie stado debili jak kreowani są przez media typu"Kuzniar wstajesz i wiesz". Kibice poprostu szanują swoj klub i szanują innych kibiców. Nie chcą zamykania stadionów gdzie jedynie cierpi klub, nie są obojętni na krzywdę innych kibiców..."zostaw kibica, ty ....o zostaw kibica" śpiewajać dodaje sie otuchy nawet wrogom.

Oczywiscie zdażają sie uzasadnione odstępstwa. Honor, duma, troska o klub nie pozwalają być obojętnym ...Nic nie dzieje się z przypadku.

Cytat:
Druga sprawa - dlaczego miszkańcy nie chodzą na mecze? Bo my ogólnie nie chodzimy na imprezy sportowe. Tak ma statystyczny Polak - woli oglądnać LM czy 'siatkę' w TV, niz wybrać się na imprezę. Zmiana mentalności zajmuje pokolenia i dobrze byłoby nieprzerwanie oferować alternatywe dla kina, opery czy LM. Powoli i skrupulatnie walczyć o podział 'tortu'. I tu dochodzimy do meritum - taka zmiana jest sprzeczna z interesem 'kumatych' czy SKWK ale byłaby bardzo na rękę Bednarzowi. I to miałem na myśli czytając informację o 1/8 sympatyków Wisły w Krakowie - rynek 'piłki' w szerokiej perspektywie ma potencjał.
Juz Ci tłumaczyłem, że nie ma innych, zakonspirowanych maniaków futbolowych. Ktoś kto chce oglądnąc ligowe zmagania na żywo, ma do wyboru dwa adresy. Nie od wczoraj czy tygodnia, tylko od przeszło 100 lat, więc nie czaruj .
Mecz piłkarski to nie alternatywa dla kina czy opery jak tobie czy bednarzowi sie zdaje. Tak jak ja nie pójdę do opery choć by ....a sam Pavaratti śpiewał tak miłośnik teatru nie odpuści "Swiętoszka" dla LM na R22. Z bardzo prostego powodu, braku zainteresowania takimi bzdurami.

No i idą bednarzowcy drogą, patrzą w ziemię i szukają zgubionych 10 zł. Wszędzie stówki leżą, klapki na oczach a dychy jak nie było tak nie ma.
Tutaj się ....a skupić trzeba na tym, jak pozbierac te 32tys z derbow lub legii co się po świecie rozbiegło, więcej i tak zresztą się stadionie nie zmieści a nie wyjeżdżać z poroniona idea zastępstwa soli...księzami lekarzami, kundlami czy hodowcami gołębi pocztowych.

Dostosowuje się produkt do odbiorców i dla odbiorców a nie odbiorców do produktu - jeśłi już z pogardą użyjemy suchego sloganu.
Zmian wymaga Wisła a nie jej trybuny. Zdecydowanie ktoś obniżył loty...

Sam Jezus miał problemy z obsadą 12 a Bednarzowi się marzy burdel, z samymi dziewicami na pokładzie. Idiota.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 17.06.2014 o godz. 18:15.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 17.06.2014, 18:31
Według Ciebie co powinno zrobić SKWK, a czego nie powinien zrobić bednarz ?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.06.2014, 19:07
To nasze bogactwo...

"Jeśli Wisła nie zacznie szybko ściągać zawodników to jeszcze przez długi czas gierki na treningach 11 na 11 będą niemożliwe. "
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 17.06.2014, 19:21
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Wisła to nie tylko piłka pusty łbie. Jest pełno innych sekcji o których pojęcia nie masz.
W tym wypadku (a rozmawiamy o sekcji piłkarskiej) tylko piłka i związanie z klubem. Wasz program naprawczy jest genialny, tak samo jak Bednarza. Nie przychodzić na mecze .On i tak swoją kasę dostanie....A tak szkodzicie tylko klubowi. Dlatego mówię, że jesteście siebie warci ten marny prezesunio Bednarz i wierni kibice ze SKWK, którzy postanowili na złość babci sobie rączki odmrozić. Razem może wam się uda doprowadzic ten klub do ruiny finansowej, ale mam nadzieję że nigdy to nie nastąpi.
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.06.2014, 19:27
Przeczytaj sobie ten temat jeszcze raz to uzyskasz odpowiedź na arugmenty które przedstawiacie w każdym możliwym miejscu.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.06.2014, 19:40
master17 napisał(a):Wyświetl post
Według Ciebie co powinno zrobić SKWK, a czego nie powinien zrobić bednarz ?
Przestać sie rzucać jak małpa w klatce.
Trybuna C została zamknęta za rzucanie flar na murawę, zakazy stadionowe zostały przyznane za obstrzelanie stadionu racami i jeżeli ktoś nie rozumie, że kara była słuszna, to znaczy, że ma coś z głową.
Bany zostały anulowanę, więc SKWK niech się wycofa z bojkotu. Takie to trudne do zrozumienia?

Ja wiem że SKWK chciałoby rządzić Wisłą, ale nie będą. Bo ani nie zasponsorują drużyny z tych najtańszych wejściówek na sektor C, ani też nie słyszałem aby znaleźli jakiegoś sponsora. Tak więc ich zasługi dla ratowania budżetu Wisły są ujemne, bo należy pamiętać, że kilka kar za race Wisła musiała zapłacić z kasy klubowej, bo SKWK oczywiście nie jest niczemu winne.
Biorąc to pod uwagę,wychodzi na to, że nie dość że kub na nich nie zarabia, to jeszcze przez nich traci. A skoro tak, to niech nie stawiają żądań, jakby byli królami wszechświata.Bo SKWK to sie wydaje, że im się należy, bo dopingują. No niestety, tak to nie działa i nigdy nie będzie. Jak długo SKWK nie zrozumie, gdzie jest ich miejsce w szeregu, tak długo nie będzie spokoju na trybunach.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 17.06.2014, 19:42
Ty masz coś z głową, wskaz chociaz JEDNĄ osobę, która rzuciła racą.
Nikt nie ma prawa karać 500 niewinnych kibiców z powodu własnego widzimisię..
"Bany" zostały anulowane bo łysemu pali się grunt pod nogami a zbliża się nowy sezon i zdaje sobie sprawę, że będzie miał problem ze sprzedaża 300 karnetów. Dobrodziej anulował zakazy (choc to tak na prawde fikcja bo 3/4 dalej ma blokady) i mysli, ze kazdy poleci na stadion.

Było SKWK na stadionie = zle.
Nie ma SKWK na stadionie = jeszcze gorzej.
O co Wam w koncu chodzi?

SKWK nie rządzi, Wy rządzcie. Juz od nowego sezonu

A zakazy to jedynie jeden z 10000 powodów, które nie przemawiają za Bednarzem w Wisle.
Jest on persona non grata i dopoki on bedzie w Wisle na stadionie sie nie pojawimy.

Szczoch mnie będzie obrażał na każdym kroku, wyzywał od bandytów, zakazywał chodzic na mecze, fałszował umowy przy złotówce od biletu na budowę pomnika Reymana, wprowadzał psy na stadion, stawiał ich wyżej od własnych fanów, będzie kłamać na kazdym kroku i smiał mi się w twarz, a ja mu bede stadion zapelnial zeby mu pijar polepszyć i udawał ze nic sie nie dzieje.. by mnie musialo popi.erdolic

Dzieki bojkotowi cos ruszylo, kolejne brudy Bednarza są wywlekane, a media juz nie tak przychylnym okiem na niego spoglądają.. walka trwa!
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.06.2014 o godz. 19:56.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.06.2014, 19:43
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Przestać sie rzucać jak małpa w klatce.
Trybuna C została zamknęta za rzucanie flar na murawę, zakazy stadionowe zostały przyznane za obstrzelanie stadionu racami i jeżeli ktoś nie rozumie, że kara była słuszna, to znaczy, że ma coś z głową.
Bany zostały anulowanę, więc SKWK niech się wycofa z bojkotu. Takie to trudne do zrozumienia?

Ja wiem że SKWK chciałoby rządzić Wisłą, ale nie będą. Bo ani nie zasponsorują drużyny z tych najtańszych wejściówek na sektor C, ani też nie słyszałem aby znaleźli jakiegoś sponsora. Tak więc ich zasługi dla ratowania budżetu Wisły są ujemne, bo należy pamiętać, że kilka kar za race Wisła musiała zapłacić z kasy klubowej, bo SKWK oczywiście nie jest niczemu winne.
Biorąc to pod uwagę,wychodzi na to, że nie dość że kub na nich nie zarabia, to jeszcze przez nich traci. A skoro tak, to niech nie stawiają żądań, jakby byli królami wszechświata.Bo SKWK to sie wydaje, że im się należy, bo dopingują. No niestety, tak to nie działa i nigdy nie będzie. Jak długo SKWK nie zrozumie, gdzie jest ich miejsce w szeregu, tak długo nie będzie spokoju na trybunach.
A wiesz dlaczego w ogole do tego doszło bo jak nie to zamilcz...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.06.2014, 20:24
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Już zwracałem ci uwagę, że za nami nascie lat dominacji więc jesli tych klientów nie przyciągneły batalie w europejskich pucharach czy seryjne mistrzostwa to tym bardziej nie zrobi tego idiota bednarz, z numerowanymi siedzeniami czy kultularnym dopingiem.
Ależ oczywiście. Ale próbować może - tu jest problem.

Cytat:
Co do kosmitów to racja, jest ich wielu. Ale to żadna zmiana pokoleniowa jak to sobie tłumaczysz. Winę za to ponosi wszem obecna medialna akceptacja dla pedalstwa i wszelkiej maści różności.
No to jednak zmiana - młode pokolenie jest bardziej 'tęczowe'. Tak ogólnie, skoro dawniej tego nie było. Bez znaczenia czy to pokolenie urabiane jest przez media czy nie - ono jest inne. Stąd też skoro społeczeństwo się zmienia to warto zmieniać je też pod siebie, zwłaszcza że widać iż jest podatne na zmiany. Dlatego tez nie widzę problemu w wizji Jacka - czyli klubu dla 'elit'. Jedynie droga troche nie ta i musi być przy współucziale 'C'. Niestety ten współudział nie może być 'kupiony' złotówką od biletu lub czymś podobnym.
Kiedyś może będzie tak że np. Legia awansuje do LM i będzie booom na piłkę ligową. My jako Klub musimy byc gotowi na przyjęcie nowych 'wyznawców' czy jak wolisz 'klientów', nawet na początku 'tęczowych'. My musimy to zrobić a nie druga strona błoń. Kojarzysz boom na siatkę u nas albo skoki narciarskie? Trzeba czekać na dobry moment i być gotowym. Tak widze wykorzystanie tego tortu (a nie wierze w Jacka).

Cytat:
Na stadionie jest spokojnie bo kibice są spokojni, myślą i nie pakują sami siebie w ręce zakompleksionych mediów i wypaczonych wymiarów sprwiedliwości.
Czyli jednak mówisz o karach. Nie ma co się czarować - równiez jest jak jest bo przepisy są jakie są. Tak samo jak z 'kulturą drogową'. Jezdzimy jak jeździmy a jak wygląda brak policji w odpowiednim miejscu widac po białym BMW M3 w 'stolycy'. IMHO Zawsze się znajdzie utalentowany kibic czy kilku który zrobi 'robotę', mimo że większość 'jeżdzi normalnie'.

Cytat:
Dostosowuje się produkt do odbiorców i dla odbiorców a nie odbiorców do produktu - jeśłi już z pogardą użyjemy suchego sloganu.
Albo też tworzy produkt dla innych odbiorców. Może i niszowy ale bardziej 'zyskowny' w obecnej chwili dla właściciela. Tak jak mówiłem w pierwszej uwadze - nikt Bednarzowi nie zabroni stworzyć produktu dla 'elit'. To jak się on sprzeda czy sprzedaje to jest inna sprawa. Historia go oceni. Albo zapomni.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.06.2014 o godz. 20:26.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.06.2014, 20:55
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Ty masz coś z głową, wskaz chociaz JEDNĄ osobę, która rzuciła racą.
Nikt nie ma prawa karać 500 niewinnych kibiców z powodu własnego widzimisię..
"Bany" zostały anulowane bo łysemu pali się grunt pod nogami a zbliża się nowy sezon i zdaje sobie sprawę, że będzie miał problem ze sprzedaża 300 karnetów. Dobrodziej anulował zakazy (choc to tak na prawde fikcja bo 3/4 dalej ma blokady) i mysli, ze kazdy poleci na stadion.

Było SKWK na stadionie = zle.
Nie ma SKWK na stadionie = jeszcze gorzej.
O co Wam w koncu chodzi?

SKWK nie rządzi, Wy rządzcie. Juz od nowego sezonu

A zakazy to jedynie jeden z 10000 powodów, które nie przemawiają za Bednarzem w Wisle.
Jest on persona non grata i dopoki on bedzie w Wisle na stadionie sie nie pojawimy.

Szczoch mnie będzie obrażał na każdym kroku, wyzywał od bandytów, zakazywał chodzic na mecze, fałszował umowy przy złotówce od biletu na budowę pomnika Reymana, wprowadzał psy na stadion, stawiał ich wyżej od własnych fanów, będzie kłamać na kazdym kroku i smiał mi się w twarz, a ja mu bede stadion zapelnial zeby mu pijar polepszyć i udawał ze nic sie nie dzieje.. by mnie musialo popi.erdolic

Dzieki bojkotowi cos ruszylo, kolejne brudy Bednarza są wywlekane, a media juz nie tak przychylnym okiem na niego spoglądają.. walka trwa!
Ja mam wskazywać kto rzucił racą? Wy rządzicie na trybunie, więc zachowujcie sie jak ludzie a nie jak dzieci co ostrzeliwują stadion z pubu.
A ta umowa o złotówkę, to nawet jeśli taka była, to słuchanie szantarzystów z trybun którzy łaskawie nie będą odpalali rac przez 8 meczów, a w zamian cokolwiek maja otrzymać, to jakieś totalne nieporozumienie.
Poza tym skoro uważasz że Cie obrażał to oznacza zę się identyfikujesz ze wszystkimi przewinieniami, o których mówił. Ja tam sie nie czułem w żaden sposób obrażony, bo patologii trzeba sie pozbywać a słuchać jej, a SKWK jak najbardziej pozwala na patologię na trybunach i wspiera ją.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 17.06.2014, 21:01
Co to za twor? Klub pilkarski dla elit hehe daj spokuj. Bednarz i elita? Niech sobie klub Polo zalozy. Niech kupi konia i zapierdala po bloniach za pileczka, gowna sam sprzata - to tak na zaske.

Kazdy do biletu dostanie lokaja, limuzyne, miche koksu i tyle dupeczek ile obejmie. W parku Jordana bedzie tryskac ropa a z okraglaka ulatniac bedzie sie gaz lupkowy.

Zamiast BG na koszulkach gwiazda bedzie zlota a logo sekcji zmieni sie na herb szlachecki. Najtansze bilety zaczna sie od kwoty , ktorej nie beda w stanie przebic buraki od Witka...

Wisla wystapi z TME i tylko bedzie grac w LM. Nie dla tego ze zbyt wiele spotkan a ze wzgledu na koszty transmisji. Nie stac buractwa na ogladanie Elity.

Stadion bedzie nowy, amerykanski. Stary posluzy jako muzeum i przestroga dla przyszlych elit, jak s.......ic i sie nagolic.

Cupial bedzie gospodarzem murawy a bednarz robocopem. Jacek doczeka sie pomnika z brazu z wyrazami szacunku. Zapamietany zostanie jako ten ktory wszystkich sprzedal, wywoz gnoju z R22 zaczol od samego siebie. Dal przeklad innym jak nie dbajac o swoje imie i godnosc, zgolic frajerow, sprzedac siostre i otrzymac zaszczytny tytuł ....iszona Stulecia. Wyprzedzajac o o kilkaset rozpruc, cweline vel gestwine oraz komisarza Zawade. Borewicz zdyskwalifikowany na starcie...donos kogos incognito.
Bednarz Rozpruwacz biega z berłem i bawi sie w berka.

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
No to jednak zmiana - młode pokolenie jest bardziej 'tęczowe'. Tak ogólnie, skoro dawniej tego nie było. Bez znaczenia czy to pokolenie urabiane jest przez media czy nie - ono jest inne. Stąd też skoro społeczeństwo się zmienia to warto zmieniać je też pod siebie, zwłaszcza że widać iż jest podatne na zmiany. Dlatego tez nie widzę problemu w wizji Jacka - czyli klubu dla 'elit'. Jedynie droga troche nie ta i musi być przy współucziale 'C'. Niestety ten współudział nie może być 'kupiony' złotówką od biletu lub czymś podobnym.
Może i społeczeństwo się zmienia. jednak nie jest powiedzine, że są to zminy na lepsze. I zaznaczmy, że nie mówimy o całym społeczeństwie tylko o "kosmitach" którzy czasami na C się wbijają.

Nazwanie bednarza wizjonerem to spore nadużycie, telewizjer owszem, już bardziej. Co za brednie z tym klubem dla elit! Klub jest dla kibiców, tych bagatych i biednych, wykształconych i roboli...Towarzystwo Sportowe zostało założone przez kibiców dla kibiców, więc wszelki próby selekcji i dzielenia kibiców , co gorsza podejmowane przez pół-człowieka, warszawiaka i przybłędą są co najmniej w....iające.

"Złotówka od biletu" to była złotówka od kibiców a nie złotówka od bednarza. Jedyną osobą która chciała coś za tą nieswoją złotówkę kupić, był bednarz...i była to odpowiedzialność za imprezę, której organizatorem był klub. Odpowiedzialni za bezpieczenstwo w kinie, są widzowie? Kabaret z PRL-u.

Cytat:
Kiedyś może będzie tak że np. Legia awansuje do LM i będzie booom na piłkę ligową. My jako Klub musimy byc gotowi na przyjęcie nowych 'wyznawców' czy jak wolisz 'klientów', nawet na początku 'tęczowych'. My musimy to zrobić a nie druga strona błoń. Kojarzysz boom na siatkę u nas albo skoki narciarskie? Trzeba czekać na dobry moment i być gotowym. Tak widze wykorzystanie tego tortu (a nie wierze w Jacka).
Nie, nie będzie żadnego boomu. To Tak jak miał być boom po euro2012, powstały nowe stadiony i co ? Gówno. Po 17-nastu latach pasowało by sfarcic i zagrac w LM. Skorzysta na tym tylko L i jej finanse.

Boom na siatkę? No wiesz jeśli reprezentacja gra mecz w hali 10tyś i na dodatek zjeżdzają wszelakie wioski, na których niema piłki to oczywiście że hala pęka w szwach. Dodajmy do tego, że jest max 10 reprezentacji które kreują poziom, to co rok mamy walkę o laury.

Dzisiejsze skoki to zasługa tylko i wyłącznie Małysza.

Cytat:
Albo też tworzy produkt dla innych odbiorców. Może i niszowy ale bardziej 'zyskowny' w obecnej chwili dla właściciela. Tak jak mówiłem w pierwszej uwadze - nikt Bednarzowi nie zabroni stworzyć produktu dla 'elit'. To jak się on sprzeda czy sprzedaje to jest inna sprawa. Historia go oceni. Albo zapomni
.

Już ci tłumaczyłem, że tutaj nie ma innych odbiorców. Bednarz nawet może sobie robić produkt dla dietetyków, tylko po co?
Weż jeden z drugim długopis, idzcie na ulice i popytajcie ludzi czy są zainteresowani jakimiś farmazonami które są zazwyczaj kłamstwami? Czy ktoś ma ochotę zostać elitą Wisły i płacić z bilety na coś co go kompletnie nie interesuje? Zamiast piłki będzie balet mongolski?

Puknie się w czoło i frajerów karze poszukać w śród kibiców.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 18.06.2014 o godz. 01:35.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Ajronek
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.06.2014, 08:00
Dariook napisał(a):Wyświetl post
"Złotówka od biletu" to była złotówka od kibiców a nie złotówka od bednarza. Jedyną osobą która chciała coś za tą nieswoją złotówkę kupić, był bednarz...i była to odpowiedzialność za imprezę, której organizatorem był klub. Odpowiedzialni za bezpieczenstwo w kinie, są widzowie? Kabaret z PRL-u.
A czy klienci przywoływanego przez Ciebie kina dostają złotówkę od biletu

W społeczeństwie owiec wolę być... barankiem :sex:
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.06.2014, 08:10
Cytat:
A czy klienci przywoływanego przez Ciebie kina dostają złotówkę od biletu
A czy za rozsypanie popcornu klienci dostają zakazy kinowe ?
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Ajronek
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.06.2014, 08:19
mtk napisał(a):Wyświetl post
A czy za rozsypanie popcornu klienci dostają zakazy kinowe ?
Czy ktokolwiek dostał karę za śmiecenie na stadionie? Jeśli tak, to rzeczywiście Bednarz się zagalopował...

W społeczeństwie owiec wolę być... barankiem :sex:
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 18.06.2014, 08:23
Swoją drogą ciekaw jestem z kim łysy zrobi sobie teraz fotkę, bo z .....m dupą i kamieni kupą już nie wypada. Klienta nie da się oszukać, swój rozum ma
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Stary 18.06.2014, 08:25
Cytat:
Czy ktokolwiek dostał karę za śmiecenie na stadionie? Jeśli tak, to rzeczywiście Bednarz się zagalopował...
Ale dostał za siadanie na nie swoim miejscu. W kinie też tak jest?
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów