|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
A można ....a wkońcu poprosić o listę tych afer? Bo ....a doprosić się od paru lat nie mogę a jeden z drugim napierdalają na Kaczkę, tak jakby jeden był warty drugego, co wg dla mnie jest jawnym s....ysyństwem. Kaczka na to nie zasługuje by porównywać ją do bandy rudego- bo z jakiego powodu. Jak narazie powtarzane są slogany Mikkego, że jeden jest warty drugiego- to bardzo was proszę- niech mi ktoś to łapotologicznie wytłumaczy dlaczego tak.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 17.06.2014 o godz. 01:50.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Polecam wszystkim, ktorzy sadza, ze PiS jednak cos od PO rozni. Ciekawa lektura pod tym linkiem:
http://www.spieprzajdziadu.com/muzeu...le=Odnowiciele Tylko czytac uwaznie... ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bardzo dobry tekst do Sienkiewicza w artykule : "Ustąp, frajerze .." i nagrany filmik na youtube z demo RN przed Sejmem, gdzie matka jednego z zatrzymanych mówi jak na przykładzie jej syna wygląda w Polsce "państwo prawa".
http://wpolityce.pl/polityka/200979-...w-wewnetrznych Cytat:
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 17.06.2014 o godz. 08:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od tego rzadu i tego premiera oczekuje dokladnie tego samego, czego oczekiwalem od Kaczynskiego i jego rzadu w 2006 roku po nocnych rokowaniach o stoleczkach miedzy Begerowa a Lipinskim. Niestety tak jak wtedy sie nie doczekalem tak i teraz tez pewnie sie nie doczekam...bo do tego trzeba miec odrobine honoru a wyglada na to ze ani jeden ani drugi nawet nie wiedza co to jest.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No dobrze...masz racje. Przeciez musisz wiedziec jaka jest roznica miedzy wlascicielem a kierownikiem nie? Wiec najzwyczajniej w swiecie klamales. Po prostu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No i proszę, sondaż zaraz po aferze. PO - 28%.
Ktoś ma jeszcze jakieś pytania? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sondaże takie były, są i będą. Wystarczy wyjść na dwór i posłuchać co ludzie mówią między sobą na przystankach i w innych miejscach. Jak nie PO to PiS, jak nie PiS to PO. Mózgi wyprane. Rządzący mogą robić co chcą.
Bez krwawej rewolucji nic się nie zmieni. Ale zabezpieczyli się: - brakiem swobodnego dostępu obywateli do broni - niemiecką policją mogącą pacyfikować ludzi na polskiej ziemi Ni chuja rewolucji nie będzie. Nic nie będzie. Kononowicz święci triumf w swoim małym pokoiku. ![]()
Bednarz wypełnia polecenia Cupiała.
Cupiał - miej honor i wystaw klub na sprzedaż. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Sadziles ze bedzie mniej czy wiecej? Przeciez skala razenia dotychczasowych tasm jest mniejsza niz mialo to miejsce za czasow afery hazardowej, gdzie ustawione przetargi, zmiana planow miejscowych pod konkretne dzialki, nepotyzm i handel stolkami byly na pierwszym planie. Jak wczesniej wspominalem jedynie serial z kolejnymi tasmami moze doprowadzic do przedterminowych wyborow i jeśli sluzby Tuska nie beda teraz dzialac sprawnie, a z tego co się slyszy to dzialaja ostro, gdyz przetrzepaly oprocz restauracji brata ks. Sowy vis a vis Ambasady Rosji jeszcze kilka innych lokali i mieszkan.
Pablo84 nie gadaj glupot, bo jak pytales ostatnio o linki to je uslusznie wrzucilem. Mogles poczytac i poszerzyc horyzonty ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ziemkiewicz napisał(a):
emj10 - trudno, żebym był zszokowany, skoro wczoraj pisałem, że PO będzie miało minimum 25% w wyborach. Jestem tylko lekko zaskoczony wysokimi notowaniami zaraz po ujawnieniu afery. Spodziewałem się sporego spadku (tak do 21%), a następnie stopniowego odrabiani straty przez kilka tygodni. Polacy to jeszcze więksi debile, niż sądziłem, w dodatku pozbawieni przyzwoitości. Ot, po prostu plemię czarnuchów w środku Europy. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
przyrównujesz ofertę DRUKOWANIA PIENIĘDZY na polityczne zamówienie MINISTRA do wewnątrzparlamentarnych rozgrywek o większość w sejmie? dobry żart nawet dla kogoś, kto na PiS nie głosował, zapewniam prawie wyszło obiektywnie, prawie wspólny mianownik, brawo --- towarzysz kraśko wczoraj na posterunku - molestował Sowę (mamma mia herbu zielona pietruszka), tego, co to dziwy naszym "reprezentantom" wpuszczał na zgrupowaniach to rzeczywiście skandal sowo przeproś stumilowy las czeka! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Porownuje ostatnia afere do oferowania stanowisk panstwowych w zamian za poparcie okreslonej sily politycznej, porownuje oferte splacania Lepperowych weksli kasa z budzetu Sejmu RP, czyli publiczna. ![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Szykuje się większa afera ... policja z bulem informuje że w Nowej Hucie skradziono dąb zasadzony przez prezydenta
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() P.S Dzis o 20 każdy z Was niech przyjdzie i zabierzę parę osób ze sobą!! https://www.facebook.com/events/725430077514317/ ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli jestes tu rzadko to spokojnie znajdziesz ta liste patrzac po swoich archiwalnych postach. Mialo to miejsce ostatnio więc nie bedziec miec z tym najmniejszego problemu
![]() Wolfy przeciez ten sondaz jest z weekendu kiedy wiekszosc ludzi nie mialo pojecia ze jakas afera jest grana. Gdy w niedziele wracalem z Wladka nikt komu mowilem o aferze nie slyszal o tym wczesniej. Poza tym nawet przy aferach Rywina, czy hazardowej ani SLD, ani PO nie tracilo 1/3 w sondazach, a maksymalnie kilka punktow procentowych.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 17.06.2014 o godz. 13:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TNS podaje jednak inne notowania. Różnica aż 8 %.
Co do p. Sowy i jego knajpy ulubionego miejsca spotkań POlityków i pracowników pobliskiej ambasady rosyjskiej, coraz ciekawiej sie robi wokół niego: http://wpolityce.pl/polityka/201035-...zacym-do-rosji |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Pablo 84 , ten kłamca i człowiek bez honoru emj10 jak zwykle spłyca temat , nie napisze o żadnej aferze Pis bo jej nie było, to taka tvn-owska kalka czyli WSZYSCY politycy to złodzieje, używana jest jak popaprańcy maja kłopot, a rzeczony były radny zraniony przez Pis emj10 jest zdolnym uczniem, WOLFY , ten sondaż o niczym nie mówi , być może jest za wcześnie? aby leming się ogarnął że dymają go pod stolikiem jak tłustego misia (cytat ze "skrótu myślowego" sienkiewicza), jak dla mnie jest to konsekwencja braku reakcji narodu po 10.04.2014 , nie zapomnę bulowych słow "Państwo zdało egzamin" , co tu komentować?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie napisali najwazniejszego, ze przed restauracja Sowy w tym samym miejscu dzialala slynna "Karczma Slupska”, gdzie rezydowal Mokotow, ale wpadal również do niej Wolomin i Pruszkow. Nawet w literaturze mafijnej pojawila się wzmianka na jej temat
![]() |
|
|
|
Ave Wisła!
Offline |
|
|
Hm o tym sondazu TNS Polska:
Badanie przeprowadzono w dniach 6-11 czerwca br. na ogólnopolskiej, reprezentatywnej próbie 953 mieszkańców Polski w wieku 18 i więcej lat. Czyli sprzed afery tasmowej, dlaczego media podaja go jako "Pierwszy sondaz po aferze tasmowej" Dlatego, ze zostal teraz opublikowany? zenua |
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Zaczynają się łapanki:
http://narodowcy.net/polska/9873-pol...nickiego-video Tym bardziej trzeba się pojawić dzisiaj przed Urzędem Wojewódzkim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Z FB Wiplera
Cytat:
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.06.2014 o godz. 22:42.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Powiedziano "spieprzaj dziadu" - nie mówcie że kradzież 150 mld z OFE czy "n" miliardów przez syna premiera z Amber'a są równie istotne ?!?! bez jaj panowie
![]() Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|