The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2014, 13:59
Jak bym miał kasę to też bym wspierał klub.
Chociaż i tak to robię karnet,bilet,kiełbaski piwo, 1% NA STOWARZYSZENIE TSW
Może nie jestem filantropem, ale zawsze wspieram klub.

A ci co tak bojkotują to super wspierają klub, zamiast wspierać klub to powodują, że Wisła ma straty finasowe.

Wy nie działacie na szkodę Bednarza bo on swoje pieniądze i tak weźmie. A my zamiast chodzić na stadion by spowodować to, że długi będą szybciej spłacić i przeznaczyć na kasę na wzmocnienia. To wszyscy płaczą, że Cupiał nie daje a drogi kibicu kup karnet,kup bilet,kiełbaskę, koszulkę daj 1% podatku. Zachęć sąsiada by poszedł na mecz.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.06.2014, 14:11
Wspieraliśmy, wszystkim się zajmowaliśmy, a na koniec zostaliśmy zrobieni w chu.ja i nazwani judaszami, bandytami i terroystami. Bo chcieliśmy przeznaczyć złotówkę od biletu na budowę pomnika Reymana czy muzeum. A podsumowaniem niech będzie głupkowaty uśmieszek Bednarza i "gest Kozakiewicza" w stronę sektora C podczas meczu juniorów Wisła vs Lech.

Dosyć.

Bednarz pewny siebie już obiecuje kolejne kłopoty bogactwa więc możesz spać spokojnie i bawić się w to dalej.
Wchodząc na stadion akceptujesz działania Bednarza. Jeżeli podoba Ci się jego praca to zapełniaj stadion.
Ostatnio edytowane przez element : 16.06.2014 o godz. 14:14.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 16.06.2014, 14:13
To, że kibice zostali potraktowani jak bandyci to chyba nie za piękne oczy.
A co do 1zł można było rozwiązać to tak, że klub 1zł z meczu nie przeleje na SKWK tylko sam postawi pomnik
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.06.2014, 14:15
Cytat:
Jak bym miał kasę to też bym wspierał klub.
Chociaż i tak to robię karnet,bilet,kiełbaski piwo, 1% NA STOWARZYSZENIE TSW
Może nie jestem filantropem, ale zawsze wspieram klub.

A ci co tak bojkotują to super wspierają klub, zamiast wspierać klub to powodują, że Wisła ma straty finasowe.

Wy nie działacie na szkodę Bednarza bo on swoje pieniądze i tak weźmie. A my zamiast chodzić na stadion by spowodować to, że długi będą szybciej spłacić i przeznaczyć na kasę na wzmocnienia. To wszyscy płaczą, że Cupiał nie daje a drogi kibicu kup karnet,kup bilet,kiełbaskę, koszulkę daj 1% podatku. Zachęć sąsiada by poszedł na mecz.
Przepuściłem w translatorze google Twojego posta, ale nie wykrył mi języka. Możesz jeszcze raz go napisać, nawet w stylu "kali jeść kiełbaska"?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.06.2014, 14:17
Jest sens dyskutować z psycholem, który sam sobie odpowiada?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 16.06.2014, 15:16
suikoden napisał(a):Wyświetl post
JacobCFC o to dowód, że bandytyzm jest na Wiśle
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...enia,id,t.html
A w Watykanie są pedofile ,a w domach opieki siostry znęcają się nad pacjentami.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 16.06.2014, 15:26
Ludzie, czy kiedykowlwiek dostaliście racą w łeb ? Spaliła wam kurtkę kiedyś ?
Niech mi nikt nie pier***, że jacek walczy o bezpieczeństwo, bo bezpiecznie od dobrych kilku lat jest.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 16.06.2014, 15:47
huberix napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, czy kiedykowlwiek dostaliście racą w łeb ? Spaliła wam kurtkę kiedyś ?
Niech mi nikt nie pier***, że jacek walczy o bezpieczeństwo, bo bezpiecznie od dobrych kilku lat jest.
Uważam że jest to doskonałe porównanie!
To tak jak na drodze - jedziesz za szybko, policja Cie łapie, lepi mandat zasłaniając się Twoim 'bezpieczeństwem' i dobrem. Tylko jaki wniosek z tego płynie? Zlikwidowac mandaty? Zwolinić policję? Zmienić prawo? Przyznać rację prowadzącemu że na tej drodze jest bezpiecznie, bo akurat jest? Zlikwidować wogóle ograniczenia prędkości?

Sprawa jest znacznie głębsza niż 'bezpieczeństwo' i to z obu stron. Ani nie ma racji Jacek że jest niebezpiecznie i ani nie mają racji Ci którzy rac używają (kłamstwem jest że można ich używać bo sama raca jest bezpieczna).
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 16.06.2014 o godz. 15:50.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.06.2014, 15:54
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/574...bem-elity.html
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 16.06.2014, 16:27
Tak trochę OT do powyższego tekstu:

Cytat:
w mieście, w którym co ósmy mieszkaniec deklaruje sympatię do naszego klubu.
Cytat:
klubu z miasta, które jest symbolem polskiej kultury i które zamieszkuje około osiemset tysięcy ludzi
Zatem Kraków ma 750 tysięcy, z czego 93 tysiące deklaruje sympatię do Wisły.
Czyli co....
1) 7% deklarujących sympatię chodzi na Wisłe mimo protestu
2) 1/3 wszystkich krakowian sympatyzujących z Wisłą musi przyść aby zapełnić stadion (?)
3) srednio na mecze przychodzi 16% wszstkich 'sympatyków' z Krakowa?

Skąd ta statystyka?
Mecze ludźmi spoza krakowa stoją?

Uuuuu.... jak tak, to widzę o co Jackowi chodzi - ok 75% nie sympatyzuje z żadnym klubem w Krakowie. Konkretny kawał tortu do podziału.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 16.06.2014, 16:35
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Tak trochę OT do powyższego tekstu:

Zatem Kraków ma 750 tysięcy, z czego 93 tysiące deklaruje sympatię do Wisły.
Czyli co....
1) 7% deklarujących sympatię chodzi na Wisłe mimo protestu
2) 1/3 wszystkich krakowian sympatyzujących z Wisłą musi przyść aby zapełnić stadion (?)
3) srednio na mecze przychodzi 16% wszstkich 'sympatyków' z Krakowa?

Skąd ta statystyka?
Mecze ludźmi spoza krakowa stoją?

Uuuuu.... jak tak, to widzę o co Jackowi chodzi - ok 75% nie sympatyzuje z żadnym klubem w Krakowie. Konkretny kawał tortu do podziału.
I przez pół roku nawet procenta z tych 75% niezdecydowanych nie zwerbował. Strasznie słabo- nie sądzisz?
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 16.06.2014, 16:58
Akurat wydaje mi się że coś jest nie tak z tą 1/8. Albo może i dobrze?

Cytat:
Ponad połowa Polaków (57 proc.) deklaruje, że piłka nożna ich nie zajmuje, w tym aż dwie piąte (40 proc.) w ogóle się nią nie interesuje - to wyniki sondażu CBOS przeprowadzonego z okazji Euro 2012 w Polsce i na Ukrainie

Przeciwnego zdania jest 43 proc. badanych, w tym 29 proc. ankietowanych twierdzi, że trochę się interesuje piłką nożną, a 14 proc., że bardzo interesuje się piłką nożną.
Czyli w Krakowie jest 217 tysięcy które interesuje się piłką, i 100 tysięcy które interesuje się nią 'bardzo'.

JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Strasznie słabo- nie sądzisz?
Akurat myslę że byłby geniuszem, (albo lepiej - PRowym bogiem) gdyby podczas trwającego protestu przekonał tych którzy nie interesują się piłką nożną, że warto zmienić zainteresowania

Nie, nie słabo. Zgodnie ze sztuką - wszystko jest na swoim miejscu. Jak widać większość 'sympatyków' ma w d.. bojkot, Bednarza a nawet mecze No taki świat...
Powód: zle odczytalem proporcje
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 16.06.2014 o godz. 17:07.
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 16.06.2014, 17:51
Czy ktoś z chodzących i popierających działanie jacka odpowie mi o co Wam chodzi ? Przecież pozbył się bandytów itp. Co Wy w końcu chcecie ?
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 16.06.2014, 17:52
ten suikoden to jakiś rasowy pajac
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 16.06.2014, 18:59
no zaj***** mam chodzic na Wisłę dla rac, SKWK i odpraw. Po prostu ci ludzie chodzą na mecze i mają w dupie wasze żale do JB
Odpowiedz cytując
mazo
Member

Od: 08.2013

Stary 16.06.2014, 20:06
nie jest niebezpiecznie. Ja tylko mówię, że doping mnie nie jara tak samo jak większości. Liczy się piłka, a nie widowiska pozaboiskowe. Wisła to tradycja i nie zginie ani przez głupotę Bednarza, ani przez tępotę SKWK. Moim zdaniem obie strony są siebie warte
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 16.06.2014, 20:36
Wisła to nie tylko piłka pusty łbie. Jest pełno innych sekcji o których pojęcia nie masz.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.06.2014, 20:47
mazo napisał(a):Wyświetl post
nie jest niebezpiecznie. Ja tylko mówię, że doping mnie nie jara tak samo jak większości. Liczy się piłka, a nie widowiska pozaboiskowe. Wisła to tradycja i nie zginie ani przez głupotę Bednarza, ani przez tępotę SKWK. Moim zdaniem obie strony są siebie warte
O jakiej większości piszesz tej elicie
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 16.06.2014, 21:03

Nie, nie słabo. Zgodnie ze sztuką - wszystko jest na swoim miejscu. Jak widać większość 'sympatyków' ma w d.. bojkot, Bednarza a nawet mecze No taki świat...
To w końcu jak? Bo raz piszesz, że kojak widzi, że jest spora grupa ludzi, która nie sympatyzuje z żadnym klubem i ten target go interesuje, a w kolejnym poscie piszesz, że Ci sami udzie maja w dupie wszystko i na stadion nie przyjdą.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 16.06.2014, 22:16
Myślałem że więcej osób interesuje się kopana w naszym kraju. 1/8 miasta sympatyzuje z Wisłą - relatywnie mało.

Co do wolnej grupy - klient jest, pytanie jak go zaprosić. Na pewno potrzeba dobrego PR i sukcesów sportowych, czyli dwóch rzeczy których w Wiśle nie mamy i przez najblizszy czas mieć nie będziemy - niezależnie jak się potoczy 'protest'. Jacek pewnie przelicza swoje siły (take mam zdanie) ale z drugiej strony .. jaką on ma alternatywę? Niech próbuje, na pewno Wiśle na złe to nie wyjdzie, bo protest się kiedyś skończy a klient, jesli zostanie dobrze obsłużony, zostanie.

Będzie?
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 16.06.2014, 22:46
Z przykrością stwierdzam, że Bednarz właśnie zaszantażował Wisłę, twierdząc, że aby w Wiśle doszło do zmian zaplanowanych przez niego działań, obojętnie czego dotyczących, musi się znaleźć ktoś, kto doprowadzi do jego usunięcia z Wisły. Po co mu ta kolejna prowokacja, to nie wiem ?. SKWK namawia go do dobrowolnego podania się do dymisji, bez żadnych innych podtekstów. Jeśli dobrze zrozumiałem, jedyną osobą zdolną go usunąć wbrew jego woli jest Cupiał, który stoi za dożywociem Bednarza w Wiśle ( w domyśle). Inaczej nie można zrozumieć tej wypowiedzi.
Wisła, prędzej czy później nie może być wieczną zakładniczką Bednarza, czy się to Cupiałowi podoba czy nie. Tak naprawdę, Cupiał i TF odsunęli od piłkarskiej Wisły, większość środowiska Wiślackiego, tak pośród działaczy TS, jak i SA czy SKWK ( za wyjątkiem Kapki ). W razie jakiegoś zakrętu dziejowego wobec Wisły, nie byłoby przy Wiśle nikogo, komu Wisła leżałaby na sercu, nawet Wisła bankrut. Podziwiam kibiców Wisły i SKWK za ich cierpliwość wobec Wisły i samego Cupiała także. Ogromny szacunek z mojej strony za tę cierpliwość na prowokacje w osobie Bednarza, czyli tak naprawdę szacunek wobec Cupiała, za jego wcześniejsze lata w Wiśle, bez względu na obecne wydarzenia w Wiśle. Bo na Legii w takim starciu o Legie, nie przebierano by w środkach, bez względu na jakiekolwiek konsekwencje. Mam nadzieje, że Cupiał skróci te cierpienia Wisły jak najszybciej, gdyż szacunek ma do do siebie, że ostatecznie powinien być obustronny.
Ostatnio edytowane przez kot : 16.06.2014 o godz. 23:51.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 17.06.2014, 04:06
Myślałem że więcej osób interesuje się kopana w naszym kraju. 1/8 miasta sympatyzuje z Wisłą - relatywnie mało.

Co do wolnej grupy - klient jest, pytanie jak go zaprosić. Na pewno potrzeba dobrego PR i sukcesów sportowych, czyli dwóch rzeczy których w Wiśle nie mamy i przez najblizszy czas mieć nie będziemy - niezależnie jak się potoczy 'protest'. Jacek pewnie przelicza swoje siły (take mam zdanie) ale z drugiej strony .. jaką on ma alternatywę? Niech próbuje, na pewno Wiśle na złe to nie wyjdzie, bo protest się kiedyś skończy a klient, jesli zostanie dobrze obsłużony, zostanie.

Będzie?

Czy ty mieszkasz w Krakowie? Bo czytając Ciebie śmiem wątpić, ba nawet sądze że z Krakowem masz tyle samo wspólnego co bednarz.

Na jakiej podstawie sądzisz, że jest gdzieś tam ten mityczny klient? Naście lat krajowej dominacji to według Ciebie mało by przekonać tych niezdecydowanych. Jeśli myślisz, że dobra gra i skuteczny PR doprowadzą do tego, że nagle ludzie się obudzą, odkryją ze na R22 jest taki klub gdzie można oglądać futbol...to powodzonka.

Nie ma żadnych niezdecydowanych klientów. Nikt nie przyjdzie na stadion gdzie jest pusto, tylko po to by katować oczy ligowym poziomem.
Zapewniam Cię, że 32tyś na Legii czy żydach to nie był przypadek. Tam przypadkowych ludzi było niewielu. W większosci byli to kibice Wisły ktorzy "na co dzień" odpuszczają mecze z milonów powódów, ostatnim jakim mógłby to być jest brak bezpieczeństwa na stadionie.
W większości są to znajomi z osiedli którzy jeśli juz musieli by wybierać to wybiorą stronę bojkotujących a nie jakiegos bednarza.

Obudz się. Ludzie nie mają problemu z racami, numerowanymi siedzeniami czy bezpieczeństwem na stadionach. To tylko i wyłącznie argumenty są bednarza, bo tak prawde mówiąc jakie niby on moze inne mieć?
Łatwiej wyłapać w mordę podczas weekendowego wypadu do knajpy na rynek a mimo tego ludzi tam nie brakuje. Zastanawiające, no nie?
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.06.2014, 08:22
Nie ma nikt zdjęć czy filmiku jak Bednarz na CLJ i meczu z Lechem...drwi z kibicow którzy po nim jada,macha im z uśmiechem na twarzy a nawet niektórzy twierdza ze pokazal wala...
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.06.2014, 09:19
Dariook napisał(a):Wyświetl post

Łatwiej wyłapać w mordę podczas weekendowego wypadu do knajpy na rynek a mimo tego ludzi tam nie brakuje. Zastanawiające, no nie?
Potwierdzam. Sam stadion jest jednym z najbezpieczniejszych miejsc w Krakowie. Z powrotem do domu może być różnie, zwłaszcza jak ktoś mieszka w niewiślackich okolicach.

Powinno się przeprowadzić badanie socjologiczne- dlaczego mieszkańcy Krakowa nie chodzą na mecze.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 17.06.2014, 09:25
W większości są to znajomi z osiedli którzy jeśli juz musieli by wybierać to wybiorą stronę bojkotujących a nie jakiegos bednarza.
Masz blisko 30 tys znajomych?
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 17.06.2014, 11:47
Powiem jedno brak słów
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.06.2014, 11:54
Czyli przestaniesz wypisywać te swoje pierdy? Nareszcie!
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Stary 17.06.2014, 11:58
Widze, że są tu ludzie zaślepieni SKWK trudno ja mam swoje zdanie i jego nie zmienie.

PS: nie popieram Bednarza, ale nie bojkotuje klubu
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 17.06.2014, 12:03
Zapewniam Cię, że 32tyś na Legii czy żydach to nie był przypadek. Tam przypadkowych ludzi było niewielu. W większosci byli to kibice Wisły ktorzy "na co dzień" odpuszczają mecze z milonów powódów, ostatnim jakim mógłby to być jest brak bezpieczeństwa na stadionie.
Żyjesz w jakimś dziwnym świecie. Co rok w Krakowie rodzi się 16 tysięcy osob a umiera 10 tysięcy. SKWK organizuje akcje dla dzieci, a Ty uważasz że 'tortu' nie ma bo Ci co przychodza na mecze to są 'znajomi' z osiedli. Jednocześnie jest ogolne narzekanie na forum na 'pikników' i rosnącą liczbę 'kosmitów' na C. To jak w końcu jest - skąd kosmici się birą? 'Koledzy' z osiedli się farbują, czy może nastepuje zmiana pokoleń i przyzwyczajeń?

piotek napisał(a):Wyświetl post
Potwierdzam. Sam stadion jest jednym z najbezpieczniejszych miejsc w Krakowie. Z powrotem do domu może być różnie, zwłaszcza jak ktoś mieszka w niewiślackich okolicach.
Powinno się przeprowadzić badanie socjologiczne- dlaczego mieszkańcy Krakowa nie chodzą na mecze.
Dwie sprawy.
Po pierwsze, twierdzenie że na stadionie jest bezpiecznie, jest pochodą wielu rzeczy - między innymi drakońskimi karami czy trzepaniem na bramkach. Bezpieczeństwo na stadionie Wisły to czyja zasługa?Kibiców? Stadionu? Czy może Antkowiaka, Tuska, Bednarza, policji czy narzędzi np. kar i zakazów? Byłbym więc ostrożny w podnoszeniu tego argumentu - dla mnie jest pewna sprzecznosc w przekonywaniu że stadion jest całkowicie bezpieczny i jednocześnie atakowaniu tych którzy nad tym bezpieczeństwem czuwają i krórzy stworzyli ten skądinąd chory 'system'. Obecne środki bezpieczeństwa tez zniechęcają niektórych do przyjścia. Kto z kumatych lubi siedziec obok policji?

Druga sprawa - dlaczego miszkańcy nie chodzą na mecze? Bo my ogólnie nie chodzimy na imprezy sportowe. Tak ma statystyczny Polak - woli oglądnać LM czy 'siatkę' w TV, niz wybrać się na imprezę. Zmiana mentalności zajmuje pokolenia i dobrze byłoby nieprzerwanie oferować alternatywe dla kina, opery czy LM. Powoli i skrupulatnie walczyć o podział 'tortu'. I tu dochodzimy do meritum - taka zmiana jest sprzeczna z interesem 'kumatych' czy SKWK ale byłaby bardzo na rękę Bednarzowi. I to miałem na myśli czytając informację o 1/8 sympatyków Wisły w Krakowie - rynek 'piłki' w szerokiej perspektywie ma potencjał.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 17.06.2014 o godz. 12:07.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 17.06.2014, 12:06
suikoden napisał(a):Wyświetl post
Widze, że są tu ludzie zaślepieni SKWK trudno ja mam swoje zdanie i jego nie zmienie.

PS: nie popieram Bednarza, ale nie bojkotuje klubu
Krzyz Ci na droge...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów