|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
rano był...
![]() Zaczałem wszystkie sezony razem oglądac dopiero miesiąc temu po raz pierwszy. Jestem pod wrażeniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
ten serial ma dziwną przypadłość uśmiercania postaci które w książce żyją... a co do zakończenia to bardzo sie zawiodłem dlatego, że zakończenie książki urywało łeb przy samej dupie i było większym zaskoczeniem niż ścięcie Neda starka w 1 części. Jeżeli twórcy w ogóle zrezygnowali z tego wątku( a na to wygląda) to bardzo dziwne.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
pytanie do osób, które czytały książkę (ja jestem pod koniec 2 tomu), czy serial jest dużo opóźniony w stosunku do książki? To znaczy czy książka opisuje dużo więcej, dalsze losy niż 4 sezon?
![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No i tak jak napisałem wyżej kilka postaci uśmierconych w serialu w książce ma sie lepiej lub gorzej ale nadal oddycha
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 17.06.2014 o godz. 08:22.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Masakra, ale spoilerujecie. Całe szczęście że serial swoje a książka swoje, właśnie na takich inteligentów jak tutaj.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A eunuch wydygał i się zawinoł razem z krasnalem? I skąd się nagle zjawił Stanis za murem i w jakim celu(nie chodzi mi o obronę)
Chyba to wiele nie zdradzi a troszkę wyjaśni. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
wezcie spoilery na priv walcie a nie tutaj...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sory za spojlery( choć starałem sie ich unikać) skoro przeszkadzają to proszę jakiegoś moda o wywalenie postów
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panowie, co oglądamy teraz? Co możecie polecić?
Ja właśnie skończyłem Orphan Black . I nie powiem, ogląda się go nieźle. A Tatiana Maslany rozjebała system w tymże serialu. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja ostatnio 3 odcinki Peaky Blinders. Fajne z klimatem.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Już obczajam. Dzięki!
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Polecam THE TAKE z genialnym Tom Hardy który gra kawał s....ysyna http://www.filmweb.pl/serial/The+Take-2009-620973
Mini serial jedynie 4 odcinki ale warto |
|
|
|
Guest
|
|
|
Wyglada ciekawie. Obadam dzisiaj w nocy w robocie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Witam Panowie. Wiecie może coś odnośnie 7 serii Synów Anarchii? Czy wogóle będą krecić
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Premiera we wrzesniu tak jak poprzednich sezonow.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A jak tam wrażenia po pierwszym odcinku nowego serialu HBO - "Pozostawieni". Dla mnie wygląda na zakręcony film, ale z potencjałem. Tylko jak sobie pomyślę, że to dopiero pierwszy odcinek pierwszego sezonu a bedzie ich pewnie ze 7 to mi się odechciewa czekać
![]() ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mieszane mam uczucia co do tej produkcji. W fotel nie wgniotła. Ale np taki Flashback czy Jericho w pilocie robiło WOW a później już tak dobrze nie było.
Dużo wątków, więc jest na czym fabułę rozkręcić ale zobaczymy. True detective i The Bridge lepsze wrażenie ostatnio robiły. Ekipa w formie filmu już nakręcona, premiera ustalona na czerwiec 2015 ale Wahlberg po obejrzeniu całości mówi że nie ma na co czekać i po pierwsze trzeba przyśpieszyć premierę a po drugie robić drugą część
Ostatnio edytowane przez MatMario : 07.07.2014 o godz. 09:43.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Skończyłem pierwszy sezon i dla mnie porażka. Potwierdzam klimat fajny coś jak z Sherlocka ale fabuła denna. Szkoda czasu.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widział ktoś ten serial na AXN - od zmierzchu do świtu ?
Taki głupi że aż fajny |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Downton Abbey nie mogę znaleźć tego odcinka świątecznego.
Widział ktoś na rapidu? ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako że THE WALKING DEAD bardzo obniżył loty, zacząłem oglądać inny serial z podobnej tematyki
Z Nation, - Polecam. 1 odcinek średni, ale pozostałe już b.fajne. A akcji w 1 odcinku więcej niż w całym ostatnim sezonie TWD. Nawet dziś leci w TV PULS, ale 9 i 10 odcinek. http://www.filmweb.pl/serial/Z+Natio...-713334/photos |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Po likwidacji iitv.info nie mam gdzie oglądać seriali.
Znacie jakiś darmowy (lub tani) portal gdzie mogę obejrzeć Grę o Tron, Big Bang Theory itd? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
kinoman.tv
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
jestem w połowie piątego sezonu The Walking Dead i jakoś zaczyna mnie nużyć, ale poprzednie sezony super
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ja z mojej strony polecam gorąco True Detective (genialni McCounaghey i Harelson) i Gomorra (serial). Seriale krótkie (8,9 odcinków), w całkiem innym klimacie, ale jak dla mnie czołówka absolutna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Niedługo w Grabinie Bieńkowska z Sienkiewiczem podpalą dom Mostowiaków!
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Oglądał ktoś pilota "Supergirl"?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dobra wiadomość dla fanów Z Archiwum X. Mulder oraz Scully powracają - http://www.filmweb.pl/news/Fox+Mulde...hiwum+X-109349
Na razie planowana jest jedna seria, jednak prawdopodobnie jeżeli będzie się ona cieszyć zainteresowaniem widzów, to powstaną kolejne. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Być może totalny odmóżdżacz z tego będzie ale lubię temat
"Lucifer" https://www.youtube.com/watch?v=X4bF_quwNtw ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|