|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Do wszystkich co ich tak niepokoją nieważne głosy, macie może jakieś linki z poniedziałku, w czasie gdy PiS prowadził? Bo mi się wydaje że wtedy była cichosza na ten temat. I pytanko, był ktoś z was kiedyś w komisji ? Polecam, rozjaśniłoby się co nieco
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Głos wazny i głos nieważny jest glosem. Jest wzięciem udziału w wyborach i spełnieniem obowiazku obywatelskiego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Przyjdzie jeden debil który zaznaczy tylko jednego kandydata i po prostu zdecyduje za resztę. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
||
AYALA, a co powiesz o tym, że co 4 lata mamy po ok. 2 mln nieważnych głosów w sejmikach wojewódzkich? Sejmiki wojewódzkie: 2002 - 1 883 220 (14,43%) 2006 - 1 759 530 (12,7%) 2010 - 1 744 609 (12,06%) O ja, za PiS-u było więcej głosów nieważnych niż za PO, a za SLD jeszcze więcej. Jak to możliwe? ![]() Zakładamy się o małe piwo, że w tym roku w wyborach samorządowych znowu od 1,5 do 2 mln odda głos nieważny w wyborach do sejmiku? Jak chcecie zobaczyć całość danych to ISP zebrał dane z lat 2001-2010 nt. nieważnych głosów w poszczególnych wyborach: http://www.isp.org.pl/uploads/filema...hwwyborach.pdf
Ostatnio edytowane przez emj10 : 31.05.2014 o godz. 12:23.
|
||
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś się pytał ile procent wyborców od Palikota zasiliło KNP w wyborach do europarlamentu? Z tego co dowiedziałem się w weekend (źródło: zaplecze jednego z warszawskich kandydatów do PE) szacunki wskazują na to, że przepływ elektoratu był na poziomie 18% i tak jak wcześniej pisałem jest to trzecia grupa co do liczebności, która zagłosowała na KNP.
Gdyby nie Kowal wynik mógłby być zdecydowanie lepszy (nawet circa 10%), ale widać, że jest mobilizacja i do samorządowych pójdzie trochę ludzi z satelit i kanap. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Po wyborach już tydzień i mam takie pytanko orientuje sie ktoś jak będą wyglądały następne dni e europarlamencie? Tzn. Kiedy zaczną sie jakieś wystąpienia jakieś koalicje? Sporo było szumu po wyborach ale jakiś konkretnych informacji dat itp. nie bylo. W końcu trzeba rozliczać tych na których sie postawiło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
może będzie powtórka wyborów ?
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/pis-z...wyborczy/qzt15 Co na to Emj10 który uważa że wybory były transparentne i przejrzyste.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.06.2014 o godz. 15:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No przecież sam pisałeś że masz ogromne doświadczenie w samorzadzie i nie raz brałeś udział komisjach wyborczych a możliwość fałśzerstwa to wg. Ciebie - mitomania.Natomiast liczba ćwierć miliona nieważnych głośów to normalne.
http://niezalezna.pl/55950-pis-chce-...-wyborow-do-pe
Ostatnio edytowane przez AYALA : 02.06.2014 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
emj10 jaki Ty masz nick na forum Legii? Bo nikogo nie kojarzę z takimi poglądami i pomysłami jakie tu wypisujesz.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z jakimi poglądami i pomysłami? Musisz szukać wśród 1/3, którzy dali u nas w ankiecie wyborczej KNP.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 02.06.2014 o godz. 15:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakoś nie mogę dopasować żadnej osoby na forum Legii z tym, co piszesz tutaj.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic. Pisz dalej.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytam konkretnie. Jak chcesz to napisz na priv.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej chodziło o to, że przez Kowala nie mogło dojść do koalicji KNP-PJN.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dla Twojej wiedzy po pierwsze emj10 to kłamca i człowiek bez zdolności honorowych ,po drugie próbował załapać się w samorządzie ale PIS go wydymał i ma od tego czasu traumę, po trzecie z tą traumą wyjechał do helmutowa i sieje propagande, po czwarte też zdziwiłem się że z takimi poglądami podobno pisze na warszawskiej stronie , podsumowując przegrany aparatczyk z pretensjami do PIS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
emj10 to znany insiderowiec, ale czy kerim1906 to nie przypadkiem Drozd?
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jest to novum, ze to ta sama barwna postac
Natomiast slaby ze mnie insiderowiec, bo stracilem chociazby insidera w Rzepie po ubieglorocznych zwolnieniach.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 02.06.2014 o godz. 23:25.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
emj10 dalej brniesz w kłamstwo, człowieczku bez zdolności honorowych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Skoro ten temat i tak zamienił się w śmietnik i miejsce gdzie dyskusja ograniczyła się do wzajemnych wyzwisk i przytyków personalnych, to mógłbyś kerim powiedzieć, o jakie kłamstwo emj10 Ci chodzi (widocznie nie jestem na bieżąco z ploteczkami z tematu politycznego)
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
,,Zresztą kilka razy bawiłem się z przekazywanie wyników z obwodów wyborczych do centrali mojego samorządowego komitetu i wiem, że jest to zabawa na wiele godzin." Czyli coś jest na rzeczy ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przekazywanie wyników z komisji wyborczej to nie branie w niej udziału.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie wiem czy kogokolwiek to jeszcze ciekawi, ale jak chcesz przypomnę , zarejestrowałem się w kwietniu 2014 , często zdarzało mi się punktować wypowiedzi emj10 bo były przyznam się jak na to forum co najmniej dziwne , na to emj10 zaczął powtarzać kłamstwo że niby moje konto to drugie konto użytkownika Drozda , tak się składa że Drozd też gostka mocno punktował, po kilku takich wpisach emj10 zaproponowałem adminowi sprawdzenie jego pomówień , niezależnie zwróciłem się do emj10 z propozycją, jeżeli moje konto jest kolejnym kontem Drozda to odchodzę z forum, jeżeli jednak kłamie to przeprosi i on odejdzie ,na to emj10 stwierdził że moje wpisy dodaje do ignorowanych , nie przestając jednocześnie dalej kłamać, dodam że administracja nie reagowała , dlatego gdy pojawia się wpis emj10 przypominam że to kłamca i człowiek bez zdolności honorowych, tyle na ten temat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Przekazywanie wyników, a dokładniej mówiąc zbieranie ich z różnych obwodowych komisji wyborczych to zadanie komitetów/partii, a nie członków komisji wyborczych. Czyli mówiąc w skrócie jest to chęć szybszego poznania wyników przed oficjalnymi danymi z PKW. Zupełne pomylenie terminów.
![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 03.06.2014 o godz. 18:23.
|
||
|