|
Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
A ktoś jeszcze by się wypowiedział?
Jacyś znajomi byli, chodzili, jakiekolwiek doświadczenia? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jedna różnica to są szkoły policealne a nie studia prywatne.
I teraz pytanie po co ci ta szkoła? Dla papierka czy żeby się uczyć? Jezeli dla papierka to owszem nie ma żadnych haczyków bo te ....y ciągną kasę z naszego Państwa! Za każdego ucznia otrzymują dofinansowanie z ministerstwa wiec im zależy żeby mieli tłumy. Ministerstwo dało warunek min. 50% obecności ale i to łatwo obchodzą. niczego się nie nauczysz (chyba że bardzo chcesz i bedziesz cisnął nauczycielom). Tak się zastanawiam kiedy wezmą się za tą szarańczę. A jak słyszę że szkoła Majchrowskiego chce brać dofinansowania na równi z państwowymi uczelniami to mnie krew zalewa. Mam kontakt jedną z nich wiec jak coś to priv. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cosinus wydaje legitymacje, ale ta legitymacja uprawnia do znizek jedynie do 24 roku zycia.
To nie uniwersytet, tylko technika dla doroslych. jednoczesnie studiowalem dziennie i robilem cosinusa i powiem tak: bez pierdniecia i jakiejkolwiek nauki mozna skonczyc cosinusa, czeog o normalnym uniwersytecie nie powiem. ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Witam
Poszukuje grafika który przygotował by mi projekt nadruku na koszulki ( oczywiście nie za darmo ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
jak pozbyć się tego cholerstwa?
"You might enjoy reading:" strasznie wkurzające to jest ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
juz bylo pewnie pare razy to pytanie. gdzie najlepiej w Krakowie zrobic tatuaz z motywem Wiślackim ?
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Szanowni hazardziści i Panowie obyci w gąszczu przepisów
![]() Zapytanie mam, odnośnie ustawy antyhazardowej. Jak to jest z bukmacherami naziemnymi typu STS, FORTUNA i TOTO MIX. U nich można normalnie obstawiać Polską ligę, czy już nie? Bo pamiętam, że parę lat temu były problemy z reklamowaniem/sponsorowaniem drużyn ( STS Lecha ) czy bet-at-home nas i skoki w Zakopcu. Pytam, bo nie wiem czy byłby sens otwarcia punktu naziemnego, bukmacherskiego którejś z tych sieci? Czy te punkty które są, to stoją bo mają jeszcze ważną koncesję - a nowych otwierać nie można? Ktoś coś wie? |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Znacie jakiś sprawdzony sklep internetowy z NORMALNYMI ciuchami męskimi? Byle dobrej jakości (coś jak red is bad) i nie za drogie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
||
A co do sponsoringu- ustawa pozwala reklamować się jedynie firmom zarejestrowanym w Polsce.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Miałem keidyś artykuły na ten temat w ręce i byłem pewny do wczoraj, że jest tak jak mówię, ale może pamięć mnie zawodzi, wiec sorry, za wprowadzenie w błąd.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niech mi ktoś napisze co to jest to paypal. czy muszę tam coś wpłacić czy to tylko służy do tego żeby mi kasiorkę przelali? jakie są opłaty za prowadzenie lub przelewy? jak potem mogę z tego konta wypłacić pieniądze? i jak sytuacja wygląda jeżeli ktoś chce mi przelać dolary? jak potem je najkorzystniej zmienićna PLN? czy z tego systemu mogę na swoje konto przelać pieniądze?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie powiem ci jak wygląda kwestia z walutami, bo korzystam z paypala tylko w złotówkach.
Wygląda to tak, że zakładasz sobie konto i możesz przelewać kasę na czyjeś konto lub mogą ci przelewać, wpisując tylko twój adres e-mail. Potem możesz za free przelać na swoje konto bankowe, tylko musisz tam zrobić jakąś weryfikację (wygląda to chyba tak, że podajesz dane do konta, a paypal wysyła ci dwie małe kwoty, które musisz później wpisać w okienka). Ogólnie się za to nie płaci, przynajmniej ja nic nigdy nie płaciłam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mam pytanie czy autostrada od granicy z Polska do Ostravy jest płatna tz czy trzeba viniete ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OK założyłem to konto ale przyszedł mi mail:
Szanowny Użytkowniku! Dziękujemy za dołączenie do grona użytkowników systemu PayPal. Po powiązaniu rachunku bankowego lub karty kredytowej internetowa realizacja transakcji będzie znacznie szybsza i nie będzie konieczne ujawnianie danych finansowych. I teraz pytanie czy muszę to robić? Czy nie wystarczy że powpisywałem te wszystkie dane? Czy już teraz ktoś może mi na to konto wpłacić kasę?
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Member
Offline |
|
Musisz zrobić przelew bodaj na 1 grosz / 10 groszy czy max 1 zł Coś z tych rzeczy ![]() Tylko dane które podałeś w PayPalu muszą się zgadzać z tymi, które masz w banku - z którego wykonałes przelew. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ok ale czy wcześniej ktoś mi już może kasę przelać na to konto paypal? czy najpierw muszę nacisnąć ten przycisk aby skojarzył moje konto bankowe z tym PP? to jest konieczne? bo tan naprawdę widzę że tam przelewy są tylko na podstawie adresu mailowego
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
konkretnie i krótko - jest tutaj ktoś z Woli Duchackiej Zachód ? Z jakiego dostawcy internetu korzystacie, jakiego polecacie/odradzacie ? Info może być na priva, za wszelkie info wielkie dzięki.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy jest ktoś z okolic ul. Wadowickiej? Chciałem się dowiedzieć czy ten sklep Dąbrowskiego dalej jest czynny czy już nie? Bo na stronie napisali że w likwidacji a nie można się do nich dodzwonić.
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pytanie - gdzie w Krakowie lub w okolicach można zrobić pełną diagnostykę medyczną (badania krwi, moczu, serca, płuc, testy narkotykowe itp) z zastrzeżeniem, że wyniki badań i dokumentacja musi być po angielsku? Wskazana prywatna klinika.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Byłem dziś wypłacić wygraną z mini lotka w kolekturze, gość się machnął, dał mi pieniądze i wygrany kupon. Myślicie, że można drugi raz pobrać pieniądze z tego samego kuponu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ktoś podpowie jakąś fajną klimatyczną kawiarnie w Rynku, gdzie można zjeśc dobry deser
?![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cafe Camelot, Wedel, Manufaktura Czekolady, Czekolada, La Campania, Zaułekk Św Tomasz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
ale spróbować zawsze możesz ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poszukuję jakiegoś programu, kursu czy pieron wie czego do nauki od podstaw angielskiego. polecicie coś bo na rynku jest tego w pierony.
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Kończy mi się abonament w orange. Zarówno w salonie jak i dzwoniąc do mnie proponują mi standardową ofertę. Jest szansa na wynegocjowaniu czegoś tańszego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|