|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No, ok, ale po co nam kolejny? Już szykujemy się na spadek?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czas pokaże. Ze Stolarskim Smuda miał rację (nie nadawał się na razie od ekstraklasy). Ale to i tak pikuś. Jak Maaskant nie wystawiał Czekaja, to dopiero znawcy się oburzali.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.05.2014 o godz. 18:12.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
40 meczów we Flocie w tamtym sezonie , w którym był wyróżniającą się postacią zdobywając gola i notując siedem asyst. W tym sezonie w Termalice również grał w pierwszym składzie. Na pewno nie jest gorszy od Czekaja i Nalepy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nalepa poprzednio był gwiazdą Termaliki walczącej o awans....
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A iluż to bocznych obrońców ogranych choćby na poziome 1 ligi mamy, żeby rezygnować z Fryca? Pi Brożka i Burligę (Bunoza odchodzi) -- no tak to wystarczy przecież jest ich dwóch, a jak pokazuje obecna runda rezerwowi są zbędnym wydatkiem.
Takie tłumaczenie rezygnowania z Fryca jakie nam przedstawił Smuda jest żenujące. Zwłaszcza gdy się je zastawi z jego płaczem ja to musiał wprowadzać na boiska nieogranych piłkarzy takich jak Bartosz ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale on jest w czymś lepszy, czy to tak jak z Klariciem - jest dobry bo nikt go na oczy nie widział?
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Smuda się wytłumaczył w swoim stylu... żenującym. Wywalanie Fryca to błąd bo facet miał zadatki na zawodnika.
''Piłkarz ma grać'' jak to mówi smuda, ale jednak ławkę szeroką trzeba mieć i nie można wymieniać co mecz całej ''11''. Ktoś siedzieć musi. Moglibyśmy pozbyć się innych pozycji, a nie 'PO'. Nie zdziwiłbym się jak Fryc odejdzie i trafi w ciągu 3 lat do takiej legii czy lecha. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Fryc chwilę w barwach Wisły zagrał, może nie zachwycił ale też nic nie zawalił. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tego szamba, które ma miejsce w Wiśle nie sposób komentować. Pozbywać się młodych zawodników mimo, że im się szansy nie dało, a przedłużając kontrakty z beznadziejnymi zawodnikami to Himalaje głupoty. Całą winę za ten burdel ponosi nie kto inny jak właściciel. Wiem, że będzie niezwykle ciężko o nowego właściciela, ale może właśnie nadszedł ten moment? Z całym szacunkiem dla Pana Cupiała, ale rządząc Wisłą przez 17 lat, nie potrafił wypracować konkretnej drogi, jaką miałby klub podążać. Nie wystawia mu to najlepszego świadectwa. Praktycznie co sezon była zmiana opcji. Nie da się tak zbudować dobrze prosperującego klubu osiągającego niezłe wyniki w Europie.
Może teraz mnie poniesie, ale ja obecny kryzys widzę jako coś co rozpoczęło się dużo wcześniej. Można to nazwać jako "bombe z opóźnionym zapłonem". Dla mnie tym okresem jest sezon 2007/2008 czyli moment, w którym pierwszy raz za rządów Pana Cupiała spadliśmy poniżej 3 miejsca. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
k...wa mać co się dzieje... podpisywać z Brożkiem jak najszybciej. Bo jak nie to I liga coraz bliżej... Co jest prezes śpi czy lata po komisariatach. Wiem, że Brożek nie jest idealny, ale w naszej sytuacji, jak nie stać nas nawet na Klaricia czy Fryca, to jest jedyna szansa. Chyba, że odpuszczają, to już teraz niech Bednarz wywiesi biała flagę, po co się męczyc... Jak ktoś nie potrafi czegoś zrobić niech zrezygnuje, przyzna się, pokaże jaja - Panowie ja już nie daję rady nie potrafię, rezygnuję... Przyjdzie ktoś nowy i da radę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Po co te kłótnie i wojny.
Nic nam bunt nie da bo tylko działamy na szkodę Wisły. Bednarz może nie jest super, ale klub bez środków z zewnątrz utrzymuje w górnej tabeli ligi i licencje otrzymaliśmy na Ligę bez problemów. Co do Smudy zrobił to co ma zrobić utrzymał nas w lidze. Wszyscy przed sezonem mówili Wisła spadek, a Wisła walczyła nawet o podium. A to, że mamy wysyp kontuzji to nie do końca wina franka tylko tego, że mielismy pecha Boguski-Kontuzjowany przed smudą Garguła-Zawsze był kontuzjongeny Głowacki-Zawsze był kontuzjongeny Czekaj-Kontuzja przed smudą Brożek Piotr-zwykły pech Bunoza-Pech Marko Jovanović-Choroba to gdzie tu wina smudy Wilde-Donald Guerrier-No on może by z przeforsowania bo dla niego to duża zmiana w treningach Uryga-uraz przed smudą Sarki- no pech Paweł Brożek-Z powodu braku napstnika nie miał kiedy się wykurować wiec nie obwiniał bym Smudy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Co za inteligencja ze strony Smudy wystawiać zawodnika z kontuzją dodatkowo narażając go na kolejne urazy lub pogłębienie istniejącego. Właśnie w takich wypadkach powinni wchodzić zmiennicy i udowodnić, że się nadają. Chociaż to może ja mam jakieś staroświeckie podejście w tym temacie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
No nieźle z tym Klaricem wyszło - szukamy młodych zdolnych wszędzie tylko nie w polskich niższych ligach i sprowadzamy ogóra tylko po to żeby go zaraz pogonić. Od początku miałem wątpliwości co do tego "diamentu".
Ciekawe czy Kapka ogląda mecze 2 i 3 ligi? Oczywiście wtedy kiedy nie jedzie na Bałkany po kolejne "gwiazdy"? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Jeśli Chrapek na serio ma odejść to zastanowiłbym się na miejscu działaczy nad ściągnięciem Mateusza Szwocha z Arki Gdynia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
^^ Szwoch mi sie podoba. Widzialem kilka meczy jak grał. Jedyny problem to, że jego klubem jest .. Arka, ale bym nie bł zły gdyby przyszedł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Super kandydat. ale on chyba już zaklepany przez Legię.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szwoch do ległej przechodzi. Temat gościa zamknięty,a szkoda.
http://sport.wp.pl/kat,32284,title,M...?ticaid=112d20 Z drugiej strony to i tak by nas z palcem w dupe przelicytowali. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|