The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2014, 17:41. [35 kolejka] Wisła Kraków - Górnik Zabrze, 24 maja, godz. 13:00
Jak tam po meczu ?

Pora iście angielska i w sumie mecz mógł się podobać. Gorzej z wynikiem.
Można powiedzieć niewykorzystane sytuacje się mszczą. Do przerwy powinniśmy to rozstrzygnąć,
a potem zniszczyły nas kontuzje.
Dwóch takich nieudaczników jak Czekaj i Nalepa naraz na boisku to jednak za dużo jak na ekstraklasę.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
dominatorbj
Member

Od: 08.2013

Stary 24.05.2014, 17:45
Meczyk dobry ale ja sie przyzwyczailem do tego ze jak graja zawodnicy pokroju Czekaj i Nalepa to musimy dostac w tylek. To nie sa zawodnicy na poziomie ekstraklasy a do tego w najwazniejsszej formacji.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.05.2014, 18:23
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Można powiedzieć niewykorzystane sytuacje się mszczą.
E tam się mszczą. Po prostu mając takich paralityków w obronie musisz wypracować kilka bramek przewagi, a my nie byliśmy w tym meczu w stanie tego zrobić.
Ofensywa na plus, obrona - dramat.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 25.05.2014, 07:21
Leżymy i kwiczymy - 4 posty w temacie meczowym. Panowie porażka ja rozumiem wszystko napinki spinki i inne rozrywki, ale chyba chodzi tu o Wisłę i piłkę a nie grupy interesów. Naszym wspólnym interesem powinna być Wisła a chyba tak powoli przestaje być. Szkoda tego meczu, mogło być lepiej... oczywiście gdyby... ale mogło być. Skończyło się do bani. Grają jak grają, ameryki już do końca sezony raczej nie odkryjemy. Ja jednak wierze do końca i puchary mam nadzieje będą. Wedy ten cały sezon nie będzie taki stracony.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 25.05.2014, 07:53
tak - mamy duże szanse na grę w pucharze polski 2014/2015.
w środę pewnie znowu w pysk, sezon skończył się niestety na 2-2 w Wawie i od wtedy w zasadzie szkoda na to klawiatury
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 26.05.2014, 06:40
raindog napisał(a):Wyświetl post
Z Nalepą jeszcze nie było tak źle, ale Czekaj grał dzisiaj tylko główką, bo jeśli chodzi o grę nogami - 5 liga. W sumie nie jechał bym po nim bardzo, bo wraca po kontuzji, ale jeśli ma się ogrywać, to niech ogrywa się w rezerwach.

W ataku nie było najgorzej. Szkoda zmarnowanych setek + powinien być dla nas karny.
W rezerwach? My od początku tej rundy finałowej powinniśmy wystawiać wyróżniających się juniorów i młodych z rezerw, bo kiedy mają nabierać doświadczenia, jak nie w meczach w których nie gramy już o nic? Tylko nie pisz, że o puchary, bo po co nam one? Z widowni na poziomie 4 tysięcy podróż pod Azję w pierwszych rundach nam się nie zwróci nawet w jedną stronę
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.05.2014, 07:46
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
... w meczach w których nie gramy już o nic..
Akurat gramy o każdą złotówkę z C+ - w naszej sytuacji bardzo wiele.

Obrona/skład wypełniony z musu 'młodymi Polakami' dostaje wciery a Ty chciałbyś ogrywać juniorów z tej samej szkółki równocześnie podstawowy skład wysyłając do rezerw? Przecież mielibyśmy wyniki hokejowe po 8-10 do jaja. Pamiętasz przygotowania do sezonu jak dostawaliśmy oklep od druzyn z dolnych lig?

Dajże spokój.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 26.05.2014 o godz. 08:12.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 26.05.2014, 08:50
Lukasz napisał(a):Wyświetl post

Obrona/skład wypełniony z musu 'młodymi Polakami' dostaje wciery a Ty chciałbyś ogrywać juniorów z tej samej szkółki równocześnie podstawowy skład wysyłając do rezerw? Przecież mielibyśmy wyniki hokejowe po 8-10 do jaja. Pamiętasz przygotowania do sezonu jak dostawaliśmy oklep od druzyn z dolnych lig?

Dajże spokój.
No to przygotuj się bo tymi rezerwami i młodzieżą będziemy dostawać po dupie już od pierwszej kolejki w nowym sezonie.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 26.05.2014, 09:23
Patrząc po meczu z Górnikiem i patrząc na naszą politykę kontraktowania leciwych graczy z 'odzysku' nie masz racji.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Stary 26.05.2014, 17:04
Meczu niestety nie oglądałam, szkoda straconych punktów. Był to jeden z takich meczów, które mogliśmy wygrać, ale cóż. Moje oczekiwania nie zostały zawiedzione, bo nie miałam żadnych.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.05.2014, 17:19
Naszych wiecznych juniorów,czyli Czekaja,Nalepe i Szewczyka po sezonie oddać w cholerę komukolwiek,kto będzie ich chciał.
Ofensywa robi swoje,ale przy takiej obronie to sie po prosto odechciewa grać.
W każdym meczu musielibysmy strzelać po 3,4 gole bo wiadomo,że ze dwa minimum stracimy z tymi ogórkami.

Atmosfera bez zmian, KOJAK WYPIERDALAJ.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 26.05.2014, 18:33
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Dajże spokój.
Gramy?
Jakbyśmy rzeczywiście o to grali to wyniki byłyby inne przez te ostatnie 3 miesiące.
Myślenie w drużynie i klubie jak dla mnie wygląda tak: 4 czy tam 7 miejsce- jeden ch..
A pozycja 3 - niech ręka boska broni! Na szczęście nasze dzielne orły w sobotę już definitywnie odsunęły od siebie widmo tego fatalnego wyniku.
Ostatnio edytowane przez arti : 27.05.2014 o godz. 05:25.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 26.05.2014, 20:49
Obrona nam załatwiła mecz .. nie pierwszy już.
Skoro o nic nie gramy to obowiązkowo nan ast. meczy Zając, Klarić, Kamiński i cała reszta do 1 składu .. nawet Burdenski. Niech pokażą co potrafią i czy w przyszłości mogą pomóc Wiśle. Już się nakompromitowaliśmy i czy przegramy 0-1 czy 0-3 to nie bęzie wielkiej różnicy. Niech pokażą jaja.
Może jakimś cudem uda się zremisować lub nawet wygrać !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów