The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2014, 12:33
słuchaj radny, potwierdż publicznie że jak kłamałeś w sprawie multikont, znikniesz z forum, jeżeli moderator to potwierdzi , ja znikam ok? , miej cywilna odwagę i przyznaj to publicznie, moderatorzy czekam , w miare możliwości proszę o pośpiech
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 22.05.2014, 12:35
Przecież nie znikniesz tylko założysz kolejne konto. Co to za problem jeśli jako "Wiślak" założyłeś sobie konto w 2014 roku

Zresztą Drozd już miał zniknąć z forum po zakładzie ekstraklasowym, w którym wyszedł po angielsku, choć byli nawet chętni pójść na układ i zrobić zakład w 3 osoby.
kerim1906
Banita

Stary 22.05.2014, 12:42
wymiękasz frajerze? za kłamstwo się płaci panie radny
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2014, 12:48
Kolejny od wirtualnych liści...
Od frajerów to możesz wyzywać rodzinę, czy znajomych.

Trafiłeś do zablokowanych, więc możesz teraz sam do siebie pisać z multi acc.
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 22.05.2014, 12:52
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Jak czyta się takiego Gwiaździstego to aż w głowie się nie mieści jak ludzie mają w tym kraju zindoktrynowane mózgi.

Zero własnego zdania, a wszystko to przytaczanie jakiś sloganów ze swoich sekciarskich gazetek.
Dlatego ja zawsze podkreślam. Z wyborcą PO i tvn-owcami da się jeszcze sensownie pogadać, bo to elektorat, któremu się wydaje, że myśli logicznie i samodzielnie, więc jak mu wytkniesz błędy logiczne to przynajmniej s.......i i nie będzie gadał bzdur A z elektoratem PIS-u a zwłaszcza z czytelnikami niezależnej.pl a już w szczególności wyznawcami O.T.Rydzyka to już nie tak prosto. Ich taktyka polega na ignorowaniu logicznych przesłanek, a ich poglądy są niezmienne, choćby miało wynikać, że 2+2=5, bo ich przekonania są ważniejsze niż fakty. Taki typowy przykład upartego dzieciucha. Tacy ludzie będą ci wciskać dalej mało poparte faktami tezy, lub fakty z tezami o zerowej logice(No bo przecież on pan sprzed forum, wie najlepiej jakie są układy, kto się czym kierował jak zawierał jakąś współpracę, i kto w świadomości jakimi się kieruje wartościami )
Takich po prostu należy ignorować, szkoda tłuc się z koniem, jak nie rozumie

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Każdy robi za figuranta do momentu wyborów. Korzyści i to ogromne zaczynają się po wygranych wyborach. Tyle kobiet jest w Polsce a on wpisał córkę i dwie synowe. Syna zresztą też wpisał. No nie róbmy jaj.
Oj tam, przecież nie po kryjomu! Zapowiedział, że to zrobi, więc w czym problem? Mówił jasno, że parytet więc jak parytet to wpisze matki, żony córki kochanki, teściowe.
przecież ma też kobiety na swoich listach bez powiązań rodzinnych
matko
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.05.2014 o godz. 12:59.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
kerim1906
Banita

Stary 22.05.2014, 12:55
kolego palikot juz Twój nick to dyskwalifikacja , co Ty możesz z takim nickiem komukolwiek wytłumaczyć
kerim1906
Banita

Stary 22.05.2014, 13:00
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Kolejny od wirtualnych liści...
Od frajerów to możesz wyzywać rodzinę, czy znajomych.

Trafiłeś do zablokowanych, więc możesz teraz sam do siebie pisać z multi acc.
czyli frajer wymięka, brak honoru ? u radnego ? , najlepiej zamknąć oczka i udawać że nie kłamię? niech forum oceni kłamcę i odpowiednio potraktuje, przynajmniej mam taką nadzieję że tak się stanie
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2014, 13:05
palikot napisał(a):Wyświetl post
Dlatego ja zawsze podkreślam. Z wyborcą PO i tvn-owcami da się jeszcze sensownie pogadać, bo to elektorat, któremu się wydaje, że myśli logicznie i samodzielnie, więc jak mu wytkniesz błędy logiczne to przynajmniej s.......i i nie będzie gadał bzdur A z elektoratem PIS-u a zwłaszcza z czytelnikami niezależnej.pl a już w szczególności wyznawcami O.T.Rydzyka to już nie tak prosto. Ich taktyka polega na ignorowaniu logicznych przesłanek, a ich poglądy są niezmienne, choćby miało wynikać, że 2+2=5, bo ich przekonania są ważniejsze niż fakty. Taki typowy przykład upartego dzieciucha. Tacy ludzie będą ci wciskać dalej mało poparte faktami tezy, lub fakty z tezami o zerowej logice(No bo przecież on pan sprzed forum, wie najlepiej jakie są układy, kto się czym kierował jak zawierał jakąś współpracę, i kto w świadomości jakimi się kieruje wartościami )
Takich po prostu należy ignorować, szkoda tłuc się z koniem, jak nie rozumie
Zawsze miałem tak, że nie unikałem debat ze środowiskami skrajnie różnymi ode mnie, nie licząc Jehowych, którzy znają Biblię na wyrywki i takich to nie zagada nawet moja moherowa ciotka

Problem jest taki, że takie osoby twardo i uparcie stojące w okopach na upatrzonych pozycjach nie mają ani grosza samokrytyki i nie poświęcą ani chwili na samozastanawienie się czy to o czym czytają i co oglądają nie jest w jakiś sposób spreparowane, aby ich po prostu zmanipulować. Nie każdego da się nawrócić, czy przekonać, ale zawsze lepiej używać swoich argumentów niż nie robić nic.

PS. Ładna reklama na forum

kerim1906
Banita

Stary 22.05.2014, 13:08
emj10 wymiękły kłamca? dalej pisze? i do tego reklamuje faceta z penisem? masakra
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 22.05.2014 o godz. 13:11.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.05.2014, 13:11
jak Ozjasz Godlberg stał sie Korwinem Mikke
http://archiwa-ipn.blogspot.com/2012...nem-mikke.html
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.05.2014, 13:18
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
emj10 wymiękły kłamca? dalej pisze? i do tego reklamuje faceta z penisem? masakra
Facet z penisem? Toż to dewiacja!
kerim1906
Banita

Stary 22.05.2014, 13:19
AYALA napisał(a):Wyświetl post
jego rola jest znana od lat, rozbijać prawicę przed wyborami, mieszać w głowach gimnazjalistom,licealistom, nic nowego, większość z tego wyrasta , tylko czasami brakuje punktów żeby rządzić , po to jest Korwin aby tych punktów brakowało , startuje od lat i zawsze pod progiem, na początku lat 90-tych się załapał i to wszystko, typowy agent wpływu, rozbijacz, pożyteczny idiota , odpalany przy okazji wyborów
kerim1906
Banita

Stary 22.05.2014, 13:20
hunter napisał(a):Wyświetl post
Facet z penisem? Toż to dewiacja!
zgadzam się! to dewiacja jak facet wyma..... przed kamerami penisem , masz rację to dewiacja
palikot
Senior Member

Stary 22.05.2014, 13:28
Mamy więc już listę spisków JKM przez Gwiaździstego(cenionego agenta i Szerloka Holmsa d.s spisków politycznych ):
- Wspierał poprzedni system
- Kumał się z KLD mimo, że wiedział
- Sieje nepotyzm (Zataił, że matki, żony córki, kochanki na listach)
- Miesza w głowach gimnazjalistom

Jako gimnazjalista oświadczam, obniżenie podatków i odbiurokratyzowanie państwa, i przywrócenie wolności gospodarczej, w szczególności odfiskalizowanie przedsiębiorstw z sektora "MIŚ" zamieszało mi w głowie!
Jestem omamionym fanatykiem liberalizmu gospodarczego, czyli innymi słowy, fanatykiem większej ilości kasy w mojej kieszeni, a nie kieszeni eurodeputowanych i posłów na sejmy
Wiem, że jestem zmanipulowany, głupi, zabawny ale cóż, lubię jak smród gotówki przesiąknął mi spodnie

P.s kerim1906 - Gimnazjaliści nie mogą głosować myślicielu
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.05.2014 o godz. 13:32.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
kerim1906
Banita

Stary 22.05.2014, 13:37
P.s palikot - proszę daj już spokój z Korwinem , wiem , dzięki za uwagę
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 22.05.2014, 14:02
Palikot napisał:
Cytat:
Dlatego ja zawsze podkreślam. Z wyborcą PO i tvn-owcami da się jeszcze sensownie pogadać, bo to elektorat, któremu się wydaje, że myśli logicznie i samodzielnie, więc jak mu wytkniesz błędy logiczne to przynajmniej s.......i i nie będzie gadał bzdur
Tak samo pewnie myślał Korwin jak podpisywał cyrograf z Tuskiem Niesamowita synergia z mózgiem wodza.

Cytat:
P.s kerim1906 - Gimnazjaliści nie mogą głosować myślicielu
Ale za to można ich wykorzystać do noszenia ulotek itp. Takie mięso armatnie. Zapewne wiesz o tym dobrze.

Cytat:
Jestem omamionym fanatykiem liberalizmu gospodarczego, czyli innymi słowy, fanatykiem większej ilości kasy w mojej kieszeni, a nie kieszeni eurodeputowanych i posłów na sejmy
Wiem, że jestem zmanipulowany, głupi, zabawny ale cóż, lubię jak smród gotówki przesiąknął mi spodnie
I niby wierzysz, ze to Korwin Ci to zapewni ? he, he, he. Jakbyś był jego synem to przynajmnie by Cie wpisał na listę do europarlamentu.
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 22.05.2014, 14:14
a zapewni mi to PiS ? Chłopie, Ty i Twoja partia jesteście ŻENUJĄCY !
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 22.05.2014, 14:17
Jarosław Polske Zbaw

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2014, 14:28
Dobrze, że przed tymi wyborami wyszło szydło z worka i widać komu naprawdę wystaje polityczne siano z butów.

PS. Co ja poradzę, że włączyłem stronę bez filtrów i pojawił się Palikot jako główna reklama na forum. No i jak ta "piąteczka" im miga
Ostatnio edytowane przez emj10 : 22.05.2014 o godz. 14:30.
palikot
Senior Member

Stary 22.05.2014, 14:33
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Palikot napisał:

Tak samo pewnie myślał Korwin jak podpisywał cyrograf z Tuskiem Niesamowita synergia z mózgiem wodza.
Ale dalej nie odpowiadasz na zarzut, który ci został wytoczony: Jak to jest że w 2010 poparł Jarka w wyborach?
Co to znaczy podpisał cyrograf? Zrzekł się swoich poglądów? Polityka to interesy w tamtym okresie ich były zbieżne, teraz nie są więc co cię dziwi? Ja nie patrze w przeciwieństwie do ciebie fanatycznie na partie polityczne jak na kluby piłkarskie Jak mogę patrzeć fanatycznie i ufać komuś bezgranicznie, wiedząc, że ktoś ma interes być na górze. Dbam o swój Mam interes by głosować na KNP więc głosuje. Jak mi podpadną, to zagłosuje na innych. PROSTE LOGICZNE

Cytat:
Ale za to można ich wykorzystać do noszenia ulotek itp. Takie mięso armatnie. Zapewne wiesz o tym dobrze.
Raz podaj taki przykład. Dwa. Nawet jeśli Lepsze to, niż wykorzystywanie protestujących rodzin niepełnosprawnych i słowa pfu.Palikota, który stwierdził, że to była niesamowita okazja rozpocząć kampanię wyborczą. Lepsze to, niż Jaro i Donio w gumiokach na wałach robiących show, gdy ludziom woda się do domów wlewa.

Cytat:
I niby wierzysz, ze to Korwin Ci to zapewni ? he, he, he. Jakbyś był jego synem to przynajmnie by Cie wpisał na listę do europarlamentu.
To czy on zniesie większość podatków, i usunie większość szkodliwego prawa, jest bardzo prawdopodobne. Oczywiście nie ma pewności w 100%, kto wierzy w coś na 100% to jest po prostu głupi ale:
Dla mnie o wiele bardziej wiarygodni są ludzie, którzy:
1) Nie zmieniają poglądów, osadzonych na wartościach, dzięki czemu są spójne, logiczne.
Chcącemu nie dzieje się krzywda, każdy jest kowalem własnego losu, kto nie pracuje niech nie je, nie da się zastosować w obecnym socjalnym systemie.
2) Nawet jeśli zmieniają ugrupowania, wchodzą w koalicję, to trzymają się twardo swoich poglądów osadzonych na wartościach, dlatego dla mnie nie ma znaczenia, że raz startowali z list PO raz z PIsu, raz popierali tych raz tamtych, do póki, są lojalni wobec wartości jakie wyznają. Wtedy widzę przynajmniej, że ineres jest szerszy, że szanują ludzi którzy na nich głosują. Tutaj jest dobry przykład Wiplera, który był w Pisie a nigdy nie zagłosować za podniesieniem podatków!
A jak szanuje ciebie Jarek, który niby opowiada się za suwerennością Polski, a negocjuje traktat lizboński, jego brat podpisuje a między czasie opowiada się za silną armią europejską? Przecież to jest anakolut! Brak związku logicznego? Jak się ma do tego ustawa 1066?
Drugi przykład: Jak szanuje wyborcę PO, które: w 2001 było liberalne gospodarczo, że nawet JKM z nimi chciał współpracować, w 2007 było liberalne, nagle po katastrofie Smoleńskiej stało się socjalistyczne? Już pomijając, że społeczeństwo samo siebie nie szanuje? Te kłamstwa o podatkach? Te kłamstwa o 4 razy tak! To jest niewyobrażalne!
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.05.2014 o godz. 14:38.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2014, 14:41
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Źródło Bubel i słynna polonica.net

PiS-owcy jak widać chwytają się już wszelkich chwytów, aby zniechęcić do głosowania na KNP, które odbiera im głosy, ale robią to tak nieudolnie, że zachęcają do głosowania na to ugrupowanie.
palikot
Senior Member

Stary 22.05.2014, 14:44
Burza po słowach Korwin-Mikkego. Sąd podjął decyzję

Cytat:
Janusz Korwin-Mikke nie musi prostować swojej wypowiedzi, że nie ma dowodu, iż Adolf Hitler wiedział o Holokauście - orzekł w czwartek Sąd Okręgowy w Warszawie, który oddalił pozew złożony przez Polskę Razem w trybie wyborczym.
Pozew dotyczył rozmowy Korwin-Mikkego w programie publicystycznym TVN24. Prezes KNP odniósł się do swojej wcześniejszej wypowiedzi, że nie ma dowodu, że Hitler wiedział o Holokauście. "Nie powiedziałem, że nie wiedział, powiedziałem, że nie ma dowodu" - tłumaczył w TVN24 Korwin-Mikke. Powtórzył także opinię, że gdyby Hitler stanął przed sądem, byłby uniewinniony.
Jak uzasadniał sąd, rzeczą oczywistą jest, że informacja, którą przedstawił Korwin-Mikke, jest nieprawdziwa. Sędzia podkreśliła, że Holokaust jest faktem, a Adolf Hitler jest jego twórcą. Zaznaczyła jednak, że sąd oddalił pozew, gdyż wypowiedź Korwin-Mikkego nie jest materiałem wyborczym, ani agitacją wyborczą w rozumieniu Kodeksu wyborczego. "Tylko z tych przyczyn sąd oddalił pozew" - dodała.
Komitet wyborczy Polski Razem Jarosława Gowina domagał się zakazania Korwin-Mikkemu rozpowszechniania "nieprawdziwej informacji, że nie ma dowodu, że Adolf Hitler wiedział o Holokauście". Ponadto komitet chciał sprostowania tej wypowiedzi w formie oświadczenia wyemitowanego przed programem publicystycznym TVN24.
Paweł Kowal z Polski Razem zapowiedział na Twitterze złożenie apelacji.
Korwin-Mikke w rozmowie z dziennikarzem tygodnika "Do Rzeczy" powiedział: "Mordowanie milionów ludzi nie było celem Hitlera. Niech mi pan pokaże chociaż jedno zdanie, które będzie świadczyć o tym, że wiedział o eksterminacji Żydów. Gdyby dziś stanął przed sądem, musiałby zostać uniewinniony".
źródło: interia

Mój komentarz: Słuchanie ze zrozumieniem przedstawicieli sądów w Polsce przeraża.

I jeszcze JKM o tych wypocinach Kowala i innych. Trzeba przyznać, że taktyk z niego jest niezły Potrafi wzbudzić zainteresowanie kontrowersjami, przy tym ośmieszając konkurencję i wiedząc, że jeszcze wyrok będzie dla niego korzystny. Całkiem ciekawy zabieg socjotechniczny
Ostatnio edytowane przez palikot : 22.05.2014 o godz. 14:51.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
kerim1906
Banita

Stary 22.05.2014, 15:13
emj10 kłamca , dalej pisze
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 22.05.2014, 15:34
palikot napisał(a):Wyświetl post
Burza po słowach Korwin-Mikkego. Sąd podjął decyzję

źródło: interia

Mój komentarz: Słuchanie ze zrozumieniem przedstawicieli sądów w Polsce przeraża.

I jeszcze JKM o tych wypocinach Kowala i innych. Trzeba przyznać, że taktyk z niego jest niezły Potrafi wzbudzić zainteresowanie kontrowersjami, przy tym ośmieszając konkurencję i wiedząc, że jeszcze wyrok będzie dla niego korzystny. Całkiem ciekawy zabieg socjotechniczny
Taktyk czy czub? Nawet chłop nie umie poważnie przy stole siedzieć. te miny które wczoraj robił na debacie to może dobre do cyrku ale do jakiegokolwiek parlamentu już nie bardzo
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
silver03
Senior Member

Stary 22.05.2014, 15:45
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Taktyk czy czub? Nawet chłop nie umie poważnie przy stole siedzieć. te miny które wczoraj robił na debacie to może dobre do cyrku ale do jakiegokolwiek parlamentu już nie bardzo
Putin też ujowy polityk, bo siedzieć nie umie w czasie wywiadu

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Snow
Ave Wisła!

Od: 09.2003

Stary 22.05.2014, 15:56
Jakim kretynem trzeba byc by porownywac umieszczanie na listach swojej rodziny do nepotyzmu?
Przeciez parta polityczna to prywatny folwark jej czlonkowie robia w niej co chca i to jest calkowicie normalne.

Nepotyzm to jest gdy takie PO-PSL-PiS-SLD obejmuje wladze i obsadza swoich na dyrektorskich stolkach firm skarbu panstwa.

Dostrzegasz roznice Gwiezdzisty? Czy bedziesz dalej sie tutaj osmieszal?
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 22.05.2014, 15:57

to co, wolisz ludzi którzy są po 20 kursach socjotechniki i udają kogoś, kim nie są? Wtedy jest w porządku? Ładnie wyglądają - no proszę Cię.

Tacy ludzie jak JKM czy Prezes czy Wałęsa są ludźmi spontanicznymi. Charakter nie pozwala im na knebel poprawności. ktoś może za to ganić, ktoś może cenić naturalność - pytanie tylko, jak zakwalifikować oceniającego
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 22.05.2014, 16:14
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Łykasz wszystko jak młody pelikan. Arapaho jestes zwolennikiem PiSu a mowisz jak Olejnik. Korwin nie mowil, ze Hitler nie wiedział o Holokauscie, ale ze nie ma dowodu na to, ze wiedział. Juz rozumiesz? Ogólnie to wyborcy PiSu, jak rownież jego politycy niepotrzebnie atakują KNP. Nikt kto popiera Korwina nie zdecyduje sie oddać głos na PiS, więc szkoda waszego zachodu. Raczej na waszym miejscu obawialbym sie o odwrotny efekt. Swoim szczekaniem na Korwina tylko konsolidujecie jego elektorat.

Nikt kto popiera Korwina nie zagłosuje na PIS? Raczej wątpliwe bo wielu z tych którzy GŁOSOWALI na Korwina poźniej głosowało na PIS lub w PiSie byli - Wipler czy Ziemkiewicz to przykłady tylko pierwsze z brzegu
I weź proszę przestań powtarzać te brednie Korwina że nie ma dowodu na to że Hitler nie wiedział o Holocauście- bo nie robi nic innego tylko powtarza słowa niejakiego Davida Irvinga .Tylko się chłop kompromituje.
Argumentów jest bez liku - to prawa ręka Hitlera - Reichsfuehrer SS Heinrich Himmler wskazał Auschwitz jako miejsce "ostatecznego rozwiązania kwestii żydowskiej"- niejeden generał niemiecki stracil głowę za niewykonywanie polecen Hitlera,samowolę lub za wydumane błędy- niedopomyślenia jest żeby Himmler zrobil coś samowolnie, powstał jawny protokół z konferencji w Wennsee podpisany przez szefów wszystkich struktur siłowych Niemiec- trudno żeby go Hitler nie czytal, Hitler kwestie ostatecznego rozwiązania kwestii żydowskiej wskazywał już w Main Kampf -i sam sugerował co się stanie z Żydami , wywiady państw zachodnich doskonale wiedzialy o Auschwitz, ludzie w Polsce doskonale wiedzieli co najmniej od 1943 roku co tam sie dzieje- więc twierdzenie że naczelny wódz nazistowskich Niemiec o tym nie wiedział jest kpieniem z rozumu i logiki.
Na koniec tylko zadam Ci pytanie- pokaż mi dowód że Jaruzelski i Kiszczak wiedzieli o morderstwach Żołnierzy Wykletych ,Popiełuszki,Pyjasa etc., o zbrodniczych działaniach NKWD, o wydaniu wyroku przez Stalina na Powstańców Warszawskich.Pokaż mi taki dowód!. Jak nie to powiedz może że jest to polscy bohaterowie, patrioci- a miliony Polakow się mylą oskarżając ich o zdradę Bo jakie mają dowody? Każdy zbrodniarz takie niszczy. Korwin mówi w 100% to co komuchy z Jaruzelskim i Kiszczakeim na czele.
ps.konsolidacja elektoratu powiadasz

sambo napisał(a):Wyświetl post
to co, wolisz ludzi którzy są po 20 kursach socjotechniki i udają kogoś, kim nie są? Wtedy jest w porządku? Ładnie wyglądają - no proszę Cię.

Tacy ludzie jak JKM czy Prezes czy Wałęsa są ludźmi spontanicznymi. Charakter nie pozwala im na knebel poprawności. ktoś może za to ganić, ktoś może cenić naturalność - pytanie tylko, jak zakwalifikować oceniającego
Przepraszam sambo - ale znam całe masy ludzi którzy nie są po kursach socjotechniki i zachowuja się przy stole normalnie. Przez prezes rozumiem określasz JK - nie pamiętam żeby kiedykolwiek w studiu wywracał oczami, robil głupie miny i patrzył minute w sufit .A Wałęsy może nie dawaj za przykład bo mozna być spontanicznym, nawet zdenerwowanym ale od polityka wymaga się co najmniej podstaw normalnego zachowania
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 22.05.2014 o godz. 16:23.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
emj10
Senior Member

Stary 22.05.2014, 16:26
raindog napisał(a):Wyświetl post
Ato nie przypadkiem Google Ci ją dobrał, na gruncie tego, co przeglądasz w necie?
Wiem mniej więcej jak działa Google AdSense, ale inne reklamy jakie wrzuca raczej nie są w moim guście jak to mówią po młodzieżowemu. W 90% Palikot, a inne to:

silver03
Senior Member

Stary 22.05.2014, 17:25
Na koniec tylko zadam Ci pytanie- pokaż mi dowód że Jaruzelski i Kiszczak wiedzieli o morderstwach Żołnierzy Wykletych ,Popiełuszki,Pyjasa etc., o zbrodniczych działaniach NKWD, o wydaniu wyroku przez Stalina na Powstańców Warszawskich.Pokaż mi taki dowód!. Jak nie to powiedz może że jest to polscy bohaterowie, patrioci- a miliony Polakow się mylą oskarżając ich o zdradę
Widzisz różnice w zdaniach:

Nie ma dowodu, że Hitler wiedział

a

Hitler nie wiedział

Podpowiem, że 1 zdanie nie zaprzecza temu "że wiedział". Rozwodzenie się dłużej na ten temat nie ma większego sensu. Jak ktoś ma problem ze zrozumieniem słowa pisanego/mówionego to już nie nasz problem.

PS. I nikt nie mówi, że Hitler tego nie zrobił.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 22.05.2014 o godz. 17:31.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów