|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
pewnie postawił na Ruch, też bym postawił
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
....a, jakiś ty mądry...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak mozna do cholery nie miec w ogole rozsadku ? mozna grac na necie, mozna kogos wyslac zeby puscil ale zeby pilkarz sam poszedl do punktu! jeszcze w krakowie ! super IQ
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Żaden KIBIC (słowo klucz), Wisły Kraków nie będzie tolerował w zespole gości, którzy mogą działać na jego szkodę. Być może grał sobie tenis, a być może Ruch-Wisła 1, albo Łukasz B. dostanie żółtą kartkę (kurs 1,1) . Nie ma szans, żeby to drewno dalej reprezentowało te barwy, nawet jeśli w obronie mielibysmy grać Żemłą czy Bartoszem. Smuda kiedyś powiedział o nim - "Jeden wybryk i wylatuje". To zobaczymy jaki jesteś konsekwentny Franiu. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czepiałem się nie faktu tego, że trzeba go wywalić, ale słów "bez żalu". Bo żal jest, że kolejny w jakimś stopniu doświadczony gracz nam odpada, a na jego miejsce wskoczy niezbyt rokujący junior. Ale trzeba czytać posty ze zrozumieniem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wie ktoś co się dzieje z młodym Cleberem? bo w relacjach z treningów jakoś go nie widziałem dawno...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kur*wa już sądziłem, że się chłopak ogarnął, już nawet coś tam grał jak na poziom ekstraklasy... i ch*j, na głupotę nie ma rady.
PS. PZPN reguluje jakoś w przepisach obstawianie przez piłkarzy? ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Guest
|
|
|
Akurat w tej sytuacji Fryc wróci, może nie będzie gorszy, ale ogólnie to kolejny klops. Co za przeklęta dla Wisły wiosna...:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czemu mnie to nie dziwi. Przecież piłka w Polsce to partyzantka na każdym froncie.
Zakłady bukmacherskie to największe zagrożenie obecnie dla piłki. Zwolnić dyscyplinarnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Niech zwoła konferencje i pokaże ten kupon z godziny nagrania... tylko tak się może uratować
http://www.weszlo.com/news/19833-Bur...y_do_odstrzalu ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
jak Siejewicz obstawial nikogo nie interesowalo co obstawial. Glupi na boisku to i w zyciu.
Tylko czy w kontrakcie ma zapisane, ze nei moze obstawiac. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tu sprawa ma się nieco inaczej bo wpływ to on może mieć tylko i wyłącznie na swoją grę i Wisły.. w takim wypadku jedynym ratunkiem jest pokazanie tego kupony inaczej rozwiązać kontrakt.. oby trzymał takie kupony jeszcze.. ja zwykle od razu wywalam do śmieci jak coś przegra
![]() ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Debilizm do kwadratu,tyle. Wiadomo,ze gosc mial juz wczesniej problemy z hazardem,to dalej odpierdala takie akcje.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W tej skorumpowanej lidze chyba tylko kibice starają się o zachowanie jeszcze jakichś resztek złudzenia , że gra jest czysta. Oczywiście nie piszę tu o kibicach Amiki Poznań. Bo tym nie przeszkadzała gra w ich zespole skorumpowanego kopacza Piotrusia Reissa, który kupował i sprzedawał im mecze.
Tym bardziej zdziwiła mnie reklama puszczana od kilku dni w canal+ z tym właśnie tupkiem w roli głownej. Reklamuje firme STS, która amikowcy mają na koszulkach. Pokazuje swoją skorumpowaną gębę i opowiada swoja "wzruszającą" historię od małego po wielki wyczyn. Dla mnie ta reklama jest kolejnym dowodem skur....nia wszystkiego wokół piłki nożnej. To, ze STS wzięło sobie tego degenerata z wyrokiem na reklamę to najzwyklejsze naplucie w twarz wszystkim kibicom w Polsce. Ale, ze canal+ zgodziło się lansować tą reklamę to juz pokazuje w jakim bagnie znajduje się ten cały cyrk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Debil do kwadratu, rozwiązać kontrakt i tyle w temacie. Gówno mnie interesuję, co ten ćwierć mózg obstawiał, zrobił to.. jest zawodowym piłkarzem i takich miejsc powinien się wystrzegać...
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe jak (o ile) dziś zagra.. swoją drogą dla mnie ani picie ani hazard nigdy nie były chorobą a stylem życia.. to jest coś co człowiek robi na własne życzenie dlatego nie jest mi go żal..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Poczekajcie na oficjalne oświadczenie klubu i piłkarza a nie wydajecie wyrok od razu.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co tu mozna oswiadczac ? Ze nagranie zostalo zmontowane aby zniszczyc dobry klimat panujacy w obozie Wisly przed meczem z Ruchem ? Jesli jest taki przepis ze pilkarz ma zakaz chodzenia do buka to Burliga faktycznie powinien zostac jeszcze dzis odsuniety od zespolu..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
może obstawiał Radwańską ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Imbecyl. który kiedyś Skorży wszedł na balkon, później pół życia w kasynie, teraz bukmacherka na tapecie. Niech spierdala. Mam nadzieję, że jak Jackowi zabraknie jaj, to PZPN go zawiesi. Cytat:
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() PS: Szkoda, że nie staliście na straży, jak za Maskanta piłkarze chodzili co weekend najebani po klubach- to chyba też jest nieprofesjonalne?
Ostatnio edytowane przez JacobCFC : 19.05.2014 o godz. 08:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Może Bury tylko przyniósł klucze od mieszkania znajomemu tam pracujacemu, zeby mu kwiatki podlał jak do Chorzowa pojedzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Lubisz być ruchany przez piłkarzyków-hazardzistów? Proszę bardzo, ja natomiast nie. Wkłady mają za dobrze, jak na to co sobą prezentują. Dla nich nie może być taryfy ulgowej. Nie wy.......ą Burligii to jeden młody z drugim pogra sobie na przeciwinika, bo przecież co mu zrobią, dostanie naganę? Ogarnij się, skórokopy powinny być za takie akcje jebane do bólu, szczególnie że żaden nie był na tyle odważny, żeby pokazać jaja i przyznać, że sytuacja na Wiśle jest chora, albo ładnie ująć, że Bednarz to cwel. Zero szacunku dla nich. Jak ktoś jest ciekawy sprawy, może sobie podejść na Kleparz do Fortuny, popytać babeczkę za ile gra Burliga przeważnie, ja tam za bardzo szanuje swój czas. Garguła, Burliga - wypierdalać! ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła zawsze dbała o swój pr dotyczący odcinania się od udziału w ustawianiu meczy.. i umówmy się jako jedna z nielicznych zespołów Ekstraklasy jest czyta..po tym filmiku natomiast ludzie już zaczynają opowiadać o 15 zółtych kartkach Burligi oraz które z nich były na jego kuponach.. dziś pewnie zagra bo w przeglądzie piszą..
We wtorek Łukasz Burliga ma spotkać się z Jackiem Bednarzem, prezesem Wisły. Klub prawdopodobnie podejmie wówczas decyzję co do ewentualnego ukarania piłkarza. Na razie na oficjalnej stronie Białej Gwiazdy zamieszczone zostało oświadczenie. "Zawodnik złożył krótkie wyjaśnienie, w którym zapewnił, że nie typował meczów T-Mobile Ekstraklasy. Pełne wyjaśnienie ma złożyć podczas spotkania z Zarządem Klubu" - to jego fragment. http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...macherow/ps5bz No i pytanie.. to gość który nagrywał twierdzi że stawiał Jage poniżej 2,5 bramki a sam Burliga twierdzi że Ekstraklasy nie ruszał.. i jak to sprawdzą ? ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|