|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ta ....a wie, że jeśli pojechalibyśmy do Warszawy to wiele osób dowiedziało by się co o nim sądzimy i czego się domagamy. A po drugie to jest po prostu mała, zawistna i mściwa pchła, która to zrobiła dla zasady z nienawiści do Kibiców Wisły...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Z jednymi nie da się współpracować z innymi można by spróbować. Mam zdecydowanie negatywny stosunek do 90% mediów ale nie zmienimy tego, że to one są czwartą władzą i mając je w komplecie przeciwko sobie jesteśmy skazani na porażkę. |
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Rzadko się na waszym forum udzielam, czasem czytam ciekawostki ot zwykłe zainteresowanie co się w innym klubie dzieje . Ale to co się teraz u was wyprawia to już kwintesencja czyjejś głupoty - jako kibic innego klubu ale jednak kibic po szalu : ludzie zróbcie coś z tym, zanim ten pan od prawa narobi wam takiego gnoju że się nie pozbieracie na następne kilka sezonów . Zresztą już jest u was cyrk, a co może być to chyba nie trudno odgadnąć intencje tego pana działającego na szkodę klubu . Czyżby marionetka na sznureczkach pociąganych politycznymi łapskami jak w przypadku pana Osucha w Bydgoszczy ? innymi słowy : dzielenie kibiców trwa w najlepsze - czyt. wymiana publiczności !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W temacie tych biletów do Wawy - nie broniąc absolutnie władz naszego klubu bo nie wiem jak to z nimi (biletami) faktycznie było zadaję sobie pytanie: Co jest bardziej na rękę Legii? Obecność kibiców Wisły czy jej brak? Wygaszanie konfliktu czy jego rozdmuchiwanie?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Nie wierz w to co piszą media - Leśnodorski jaki jest taki jest ale pieniądze to umie liczyć , tym bardziej teraz kiedy jest współwłaścicielem . Mimo że wielu ma do niego jakieś ale , to jednak on jest też fanem piłki nożnej i wie że bez tych " kiboli " nic nie osiągnie , poza tym potrafi się z nimi porozumieć o czym świadczy wiele aspektów za jego kadencji . Także jak dla mnie bujda to raczej wychodzi zza drzwi waszych dyrektorów czy jak ich tam zwiecie .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
więcej wiary, po drugie internet jest coraz większą siłą i tego boją się dzisiejsze elity...boję się tej bezpośredności...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jeba*y! ( 10 znaków )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
||
|
Za legionisci.com
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Prze skur.......z bednarza...zresztą żadna nowość...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W media nie wierzę, w zasadzie to już dawno przestałem wierzyć w cokolwiek czego sam nie doświadczyłem/nie byłem świadkiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
czy po czymś takim nie powinna być jutro dymisja tego **&^%%#%#$ ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to jest w ogole komedia w której się przewija:
1.Niezauwazenie przesylki z biletami 2.Wybieranie który kibic może jechać na mecz 3.Zwracanie się do Lesnego żeby to On im nie pozwolil wejść.... 4.Kombinacje,kombinacje..... Jest mi smutno ze dozylem czasów ze taki buc rzadzi w MOIM klubie.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dla dobra Wisły Bednarz musi odejść!!!!!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jak to mówią: Lepiej godnie w IV lidze niż się szmacić pod dyktat $$$ w Ekstraklasie
Szacunek 100%. Leśnior jest wzorem na to jaki można mieć kontakt z kibicami w szczególności po tym co zdarzyło się w ich meczu z (J).
Zrozumcie to w końcu!
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.05.2014 o godz. 18:38.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja nie wiem co z Cupialem , ale chyba nie do konca dobrze skoro ta kur... bednarz dalej jest w klubie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ja to wszystko rozumiem itd.... Tylko napisałem swój pogląd w stosunku do SKWK które podalo te informacje... Ja rozumiem ze to jest wojna wszystkich ...może po prostu się zle wyraziłem albo się nie zrozumieliśmy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
My nie jesteśmy Real tylko Wisła. Nikogo poza Krakowem i okolicami nie interesuje co w klubie się dzieje a tym bardziej nie ma to wpływu na przyszłe nasze losy. Kto ma byc na Wiśle to bedzie i żadna prasowa rewelacja tego nie zmieni. Po.......ą jak zwykle, znajda nowy temat i zaczną .......ić o czym innym, tak było i jest. Ostatnie kilkanaście lat to istna sinusoida wartości medialnej klubu, ale czy to się na coś przełożyło? Nie. Tak na marginesie,śmiesznie brzmi ta twoja obawa o PR...a sam trzymasz stronę szkodnika bednarza. Gość wizerunkowo jest zerem. Mało tego, jest konfliktowy, krętacz i namacalnie nieudolny w swojej pracy. Z takim człowiekiem jakiekolwiek próby rozwoju skończą się na samym hucznym pomyśle...więc lepiej już teraz zamienić go na psa sąsiadki. ![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Leśnodorski jest wzorem prezesa, jeśli chodzi o miłość do swojego klubu. Nie cierpię faceta, ale widać że się na rzeczy zna i zależy mu na klubie.
Teraz mnie naprawdę bednarz wku***. Jeśli tu są jeszcze jacyś fajni łysego, pierwszy rzucę kamień. Co teraz kraj, ludzie mogą sobie pomyśleć o Wiśle ? Po takich cyrkach nawet gówno wybiórcze nie wybroni łysej pały. Cupiał - WAKE UP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bednarz też kocha swój klub. Szkopuł w tym, że to ten sam klub, który kocha Leśniodorski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Bednarz to zwykły frajer strzela już przed pierwszym gwizdkiem samobója Wiśle,pozbawia jej wsparcia na trybunach,ciekawe czy w ogóle klub się do tego odniesie oprócz tej żenującej pozbawionej prawdy informacji na głównej,gruba z nami w chvja leci
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Od dawna wiadomo, że to sabotażysta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak taki śmiec i krawaciarz zajebany może być prezesem Wisły KRAKÓW. Z tymi biletami to kolejny dowód na to,że nie ma sensu się kopać z koniem...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Proste, że Bednarz powiedział, że nikt nie wchodzi - jakiekolwiek odpalenie racy to olbrzymie koszty dla klubu, a przy obecnym zadłużeniu każda złotówka wyrzucona w błoto to samobójstwo. Nie zachowujcie się jak dzieci w piaskownicy, że Wam zabrali zabawki, tylko zacznijcie wreszcie myśleć. Ponad 10 milionów złotych zadłużenia nadal jest potężną sumą, a jeszcze trzeba płacić na bieżące wydatki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
szkoda słów...
To może nie załączajmy na mecz też lamp bo prąd kosztuje. No i wynajmijmy stadion na 90 minut meczu + 15 minut 20 m2 na konferencje prasową żeby wstydu nie było. Co za mózg. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
jakie k.urwa race ? co to ma wspólnego w ogóle z biletami. niech ktoś spuści wodę po tym śmieciu i kolejnym sabotażyście. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kolejne krętactwa łysego oszusta. Każdy kolejny tydzień przynosi nowe fakty pokazujące jak ten szmaciarz niszczy klub. W sprawie biletów ten pajac dał się złapać na haczyk, bo wiadomo, że i tak by nikt nie pojechał, chyba, ze z nim do loży VIP. Dla łamistrajków jedyny mecz wyjazdowy to ten tramwajem na R22. Nie było ich w Lubinie, nie było by ich w Warszawie. To tylko pokazuje jakim durniem jest Bednarz. A jego tłumaczenia o nie zauważeniu przesyłki z biletami to do kabaretu się nadają
. Po tym co pokazuje Bednarz można śmiało stwierdzić , ze nadaje sie do polityki i to do partii, która walkę z "kibolami" uczyniła swoim głównym programem wyborczym. Jestem pewny, ze w wyborach do Sejmu w 2015 r. Bednarz pojawi się na jej listach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jak ktoś nie czytał to polecam :O
http://wiadomosci.onet.pl/biala-gwiazda-miska/c9n6q swoją drogą nie wiedziałem gdzie to wkleić ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Prawdę to glaca mówi jak się pomyli.
Białoński idziesz po zakaz ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Współczucia że musicie znosić tego kretyna.
My daliśmy radę to i Wy musicie wytrwać i go przeczekać. Powodzenia, nie ma Wisły bez jej kibiców i strasznie żałuję że nie będzie Was na Ł3. W takim razie mam nadzieję że do zobaczenia w przyszłym sezonie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|