|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
WISLAZWE - chyba sobie jaja robisz... Jeżeli to prawda, cóż, nie pozostaje mi nic innego jak też się pożegnać... To forum upada.
Miłego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To forum ma się dobrze. Ruch na nim chyba większy niż na wszystkich pozostałych forach wiślackich razem. A gdyby nie shoutbox to w tematach jeszcze więcej osób by pisało.
A FraMat się przydaje. Przynajmniej macie na kogo najeżdżać. ![]() |
|
|
|
Rankingowy ekspert
Offline |
|
|
Ciągle czytam w tym temacie o FraMacie
![]() Wszyscy na niego psioczycie... A ja Go lubię i szanuje. Za to w jaki sposób tutaj banuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Dla mnie moderator który walczy czynnie na pierwszej linii "frontu" - nie nadaje się na tą funkcję. Nie tylko Framat sobie z tym nie radził. Aczkolwiek Framat już chyba stracił kontakt z ziemią I zamiast kasować co bardziej spienionych sam działa jak czerwona płachta i podkręca emocje. BTW Rozumiem że Bednarz nie naciska na właścicieli Forum żeby przyjęli jedynie słuszną "linię partyjną" szantażem że nie wpuści Wisłakrakow.com itd na stadion więc po co opowiadać się tak ostro po jego stronie? A może jednak i tu Bednarz się "zabezpieczył". To by tłumaczyło "nawiedzenie" Framata w walce z kibicami. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie opowiadam się ani za Bednarzem ani przeciw niemu.
Bednarz jest pracownikiem. Kiedyś odejdzie. Kasuję posty, które stawiają kibiców Wisły w złym świetle (te wszystkie wyzwiska, zapiekłą nienawiść, itd) A że kogoś to boli? Trudno. Oczywiście, nie należę do SKWK i w wielu sprawach mi z nimi nie po drodze, o czym też piszę. Rozumiem, że to Wam się najbardziej nie podoba? A Wit.Ek tez ma uprawnienia moda i nie ma potrzeby u nikogo punktować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
FraMat - niestety, już dawno przestałeś rozwiązywać problemy tego forum.
Sam jesteś problemem. Mam nadzieję, że rav zareaguje zanim całość wymknie się spod kontroli. Sam byłem moderatorem, wiem jak łatwo narazić się o nieuczciwą krytykę... Mimo wszystko - jesteś najgorszym moderatorem jakiego pamiętam na tym forum. Wcześniej Cię broniłem, bo liczyłem że się ogarniesz. Zamiast tego, coraz bardziej się nakręcasz. Takie społeczne funkcje wymagają pewnej dojrzałości i dystansu do siebie, których ewidentnie Ci brak. Do tego jeszcze gratulacje dla Witka. Świetny wpis. Wiślackie przedszkole z moderatorami w rolach głównych. Brawo. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
hmmmmm ja znam byłego jeszcze gorszego moderatora.najgorsze,ze teraz poucza innych.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ludzie prawda taka FraMat zrobil sobie swoj wlasny cyrk doprowadzając do coraz większej blazeniady na tym forum biorac w tym czynny udział...
Pachnie tu takim poznym gimnazjum wczesna szkola srednia... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie krępujcie się...
![]() Proszę, wpisujcie jakieś konkretne zarzuty wobec FraMata... Zarzuty co do moderowania. Nie co do poglądów. Nie odnośnie do tego czy FraMat utożsamia się z SKWK czy nie, ale odnośnie do zadań moderacji. Bo jak na razie to, co w privach otrzymuję to same "ty nigdy nie zrozumiesz fanatyków". Przejrzyjcie tez ostatnie wasze wpisy w tym temacie... tylko "FraMat jest be... bo nie jest cacy" Jak dzieci. ps. swoją drogą to Bednarz powinien być zadowolony, że tak odwracam od niego uwagę.... ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Zarzuty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dawanie rocznych banów za pisanie imion z małej litery to dziecinada.
Usuwanie postów które atakują Bednarza (a dotarły do mnie takie informacje, niedawno potwierdził to pośrednio Witek na privie) zdecydowanie wychodzi poza ramy "moderacji". Sam prowokujesz głupawymi wpisami o tym, że można wygrywać bez kiboli, a później stajesz na straży uczciwej i pozytywnej dyskusji? Bez jaj. To nie jest tak, że Ci piszący imiona z małej litery są super, a Ty jesteś zły. Bany im się należały, ale adekwatne do przewinienia. Mam też pełną świadomość, że zawsze komuś coś nie będzie pasowało - trochę wyżej masz przykład kogoś kto po kilku latach wciąż ma jakieś pretensje. O coś. Wisi mi to. Ignorowanie gości z manią prześladowczą i urojeniami jest konieczne przy moderowaniu - tego też mam pełną świadomość. Niestety, odnoszę wrażenie, że w pewnym momencie zacząłeś wspomagać się w dyskusji narzędziami moderacji. To już nie jest OK. Zwłaszcza, że do niedawna panował pluralizm i zasada "nie chcesz czytać, to ignoruj". Twoja zabawa w szeryfa przyniesie raczej więcej szkody niż pożytku. EDIT: I nie, nie mam manii prześladowczej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.05.2014 o godz. 18:34.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przecież to jest aktualnie jedyne jeszcze jakoś żyjące forum związane z Wisłą. Istnieją owszem inne ale nie mają nic wspólnego z forum - bardziej przypominają szafę Jarząbka. Tu jeszcze da się mieć odmienne zdanie. Cieszmy się tym co mamy.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tak szczerze to na takim specyficznym forum to zarzut dyskwalifikujący .... Wyobrażasz sobie że np. na http://forum.legionisci.com/ ichniejszy moderator broni Miklasa albo policji robiącej wjazdy na chatę ludziom co świętowali mistrza ? Do przemyślenia. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||
|
Nie imion tylko nazwisk.
![]() I nie. Bany nie były za to. Bany były za ignorowanie zaleceń i świadome łamanie regulaminu. Świadome. To chyba coś poważniejszego niż przypadkowe napisanie nazwiska małą literą.
Było za to usuwanie postów z wyzwiskami, z inwektywami, z bluzgami. Pewnie uważasz, że powinny były pozostać?
To było błędem w moderowaniu? Wolfy, bądźże powazny. A wpisy w temacie meczowym o tym, że "interesuje mnie tylko frekwencja" to nie były głupawe?
ps. doceniam to, że nie masz manii prześladowczej
Ostatnio edytowane przez FraMat : 05.05.2014 o godz. 19:13.
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
A oprócz tego forum istnieje też (obok innych) forum SKWK. Tam poglądy są bardziej ujednolicone. Odmawiasz mi prawo do niezgadzania się z SKWK? Czy tez moderatorami powinny być tylko osoby z SKWK i popierające SKWK? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Trzymasz sie tej roli moderatora jak Lato prezesury w pzpn. .."Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc.." albo w ogole na nia nie wychodzic.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Piszcie dalej, ale konkretnie... ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Szczerze?
Zamknąłbym ten temat w ....u bo wstyd większy niż ''bednarz'' no ale. Czekam dalej. ![]() P.S Podawajcie konkretne argumenty!! Szybko, póki otwarte! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Temat zamknąłem. Otworzymy go w odpowiednim momencie. Mam nadzieję, że jak najszybciej.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Mam zdecydowanie odmienne zdanie. Te nominacje do wpłat pokazują jak takim wielkim kibicom leży na sercu dobro klubu. Do komentowania wszystkiego są pierwsi. To wskazywania winnych - pierwsi. Do moralizujących tez - pierwsi. W internecie pierwsi. Jednak kiedy potrzebna jest realna pomoc nagle szerokim łukiem omijany jest ten temat.. Dlaczego? Tacy wszyscy mądrzy to pytam się gdzie podziali się piewcy jedynych słusznych teorii: Grantar, milosz, aNouc itp..? Ja wiem dla Ciebie to są półśrodki, pewnie nic nie znaczące.. a dla ludzi którzy czują się kibicami, czują się częścią takiego klubu jak WISŁA, to sposób, pomysł na pomoc klubowi. To nie znienawidzone SKWK czy WSH domoga się wpłat - to klub któremu kibicujesz PROSI Cię o pomoc... to tak wiele? Niespodziewałem się.. Będę pisał, będę spamował - jesteś przeciwny? Możliwości masz.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 14.10.2014 o godz. 10:10.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proszę tylko o dwie rozsądne rzeczy:
- nie mieszajcie do innych tematów sprawy TWSD Ticket Challenge - nie zabraniajcie nikomu pisania w innych tematach jeśli odmawia brania udziału w TWSD Ticket Challenge Nawet jeśli nie rozumiecie tej prostej prośby. EOT.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 14.10.2014 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Z byle gówna robić problem, bo przelanie 10 zł i wklejenie głupiego screena to nie problem - wyższy poziom wtajemniczenia w byciu Judaszem. Później zdziwienie, że zbiórki małe czy coś, jak nawet tutaj, publicznie (pod szyldem swojego nicka) ludzie mają problem żeby wpłacić śmieszne 10 zł. Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Nie widzę w Twojej prośbie nic rozsądnego.
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 14.10.2014 o godz. 18:56.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
W ramach dobrych uczynków sprawdź sobie archiwum SB i zbanuj takiego osobnika jak sjs32, no chyba, że pasuje taki użytkownik. EOT.. EOT a sam dalej komentujesz. A potem się dziwić że się robi to co się robi. Kiedy temat do moderatorów zostanie otwarty? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Brawo FraMat za robienie fermentu i rozpieprzenie kolejnego tematu.
Pisałeś że Cię to nie obchodzi i całą akcja to półśrodki, jeśli tak to nie wpieprzaj się. A umoralnianie nas zostaw komuś kto jest normalnym modem i ma jakikolwiek związek z trybunami Wisły. ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesteście nudni i przewidywalni.
Więc proponuję (jeszcze raz): - w tym temacie zajmujcie się TWSD Ticket Challenge, a w innych tematach innymi tematami. I nie rozpieprzajcie innych tematów wypominaniem komuś, że jeszcze nie odpowiedział na nominację. Nie będę się wpieprzał do tego tematu jeśli wy przestaniecie się wpieprzać do innych z waszym napominaniem i odbieraniem komuś prawa głosu za to tylko, że nie bierze udziału w akcji, |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
,,Jesteście nudni i przewidywalni'' hmmm psychoza ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|