|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
czemu w tym temacie nie dyskutujemy jeszcze o Bednarzu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Drago Okuka trenerem chińskiego zespołu Changchun Yatai.
http://www.eurofutbol.pl/news/766659...agomira-Okuki/ ![]()
A
T A K |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Radek strzela wlasnie 6 bramke dla Górnika w tym sezonie...
Ostatnio edytowane przez Glazik : 28.04.2014 o godz. 18:31.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
podziekujmy po raz kolejny Smudzie i Bednarzowi.
Radek Sobolewski ! bawi cię pisanie nie po polsku? (FraMat)
Ostatnio edytowane przez FraMat : 28.04.2014 o godz. 19:29.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cleber kończy dzisiaj 40 lat.Wszystkiego najlepszego
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Nie wiem jak użytkownika vabanq, ale mnie bawi choroba psychiczna Pana FraMata! O ile się nie mylę to "cię" powinno się pisać z dużej, a więc bawi Cię pisanie nie po polsku ?
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 29.04.2014 o godz. 13:29.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Niestety ale ani bednarz ani smuda sami nie odejdą. bednarz rozgrywa swoją walkę życia, smuda nigdzie indziej zaczepienia już nei znajdzie.
Żeby nie było, że robię off wielki polityk żurawski piastuje jeszcze jakąś funkcje w naszym apolitycznym klubie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, maciek żurawski pełni rolę skauta, tak zamo jak zdzisław kapka więc nie można pisać o nim w tym dziale ponieważ jest on poświęcony byłym działaczom, piłkarzom i moderatorom (?). Tak samo nie powinno się tu znajdować jeszcze nazwisko smudy i bednarza.
Nie sądzicie, że pogrubianie błędów ułatwi pracę moderatorowi? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mówicie: sprawdzam?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Maja racje...
Skoro można pisać na forum cRACOVIA... to czemu nie można pisać nazwisk których się nie szanuje.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A to jest forum kibiców Wisły, czy przedszkole?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trudno powiedzieć, aczkolwiek ciekawie się czyta. Swoją drogą skoro tu ostatnio taka poprawność ortograficzna/gramatyczna panuje, to proszę poprawić post użytkownika 63.5 Kg, gdyż to niedopuszczalne by nazwę "Cracovia" pisać z małej litery.
P.S FraMat Ty złośliwy draniu ) Gdybym prowadził obóz pracy, z chęcią bym Cię zatrudnił do pilnowania podludzi. Jesteś super, tak trzymaj! I nie ma tu krzty ironii. Podoba mi się ta heroiczna, samotna walka FraMata Jakby wszyscy tu tylko narzekali, żądając głowy Bednarza, to byłoby tu strasznie nudno. |
|
|
|
Guest
|
|
|
bednarz bednarz bednarz bednarz smuda smuda smuda smuda framat frajermat framat frajermat
dziekuje dobranoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Pierwszy raz w życiu widzę tak doskonale dopasowanego nicka.
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Biorąc pod uwagę twój stosunek do bojkotu i miłość do bednarza twój nick też jest niczego sobie łamistrajku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chcesz dbać o poziom forum-jak najbardziej, ale nie bądź człowieku śmieszny bo póki co się ośmieszasz szeryfie. Aha jak chcesz to wlepiaj sobie swoje śmieszne bany i przy okazji możesz pozdrowić łysego buca. Sobie w takim razie też dasz bana skoro jesteś taki poprawny ? bez odbioru ED:19sebawro06-dokladnie. ED2: HAha widze ze szeryf wzial sobie do serca Wasze wypowiedzi Panowie. Mi juz pozostalo tylko czekac na bana. Dramat. Do nastepnego w takim razie.
Ostatnio edytowane przez vabanq : 30.04.2014 o godz. 11:33.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
The Sun pisze że Manchester City ma na oku Romella Quioto
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bojkot to bojkot. bednarz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóż... nie bawi mnie banowanie. Skoro jednak niektórzy nie potrafią wydźwignąć się ponad poziom piaskownicy i sami się bana domagają, proszę... I nie chodzi i pisane bądź nie pisanie wielką literą nazwisk, co nalezy do zasad pisowni w języku polskim, do przestrzegania których kazży zobowiązał się klikając swój akces na forum pod Regulamiem.
Chodzi o świadome wyrażanie pogardy wobec innych ludzi. Zauważcie, że nie mieszam się do różnych, nieraz głupawych określeń odnoszacych się do Bednarza czy do Smudy w innych wątkach. Rozumiem, że w emocjach można napisać o "łysym wężu", czy coś w tym stylu. Nie przyjmuję natomaist świadomego i rozmyślnego wyrażania pogardy i nienawiści. Tym bardziej kiedy pojawia się to na zasadzie z piaskownicy: pokażę język moderatorowi i będę bohaterem na podwórku. Co do pisania "cię".... Cytat:
A więc tylko wtedy gdy celowo chcę komuś okazać szacunek ps. Cieszy, że coraz więcej dzieciaków z piaskownicy chce odejść... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
to moje staaaare konto. nieuzywane od 5 lat. I napisze tylko tyle( bo tu zapewne dostane tez bana):
framat ty glupi ciulu. Banujesz za chwile 7 czy 8 osobe za male literki w nazwisku na 1 słownie: JEDEN rok? JTo forum pewny poziom utracilo dobrych kilka lat temu i niestety przez nie tylko pokemonow ale i wlasnie takich durni jak ty powstalo nowe na skwk. JEstes czlowieku niepowazny w tym co robisz a co do dzieciakow z piaskownicy to moge napisac jedynie tyle: uciekaja dzieci z piaskownicy przed trynkiewiczem, jakim w roli admina jestes. Ban tym razem na ile? rok ? czy moze 2 ? niepowazne forum niepowazni ludzie. --> skwk.pl , polecam bo tu zostalo tylko gowno wraz z framatem. Widze ze juz nawet usuwasz niewygodnego posta , w ktorym zadalem ci pytanie, DLACZEGO W TAKIM RAZIE BANA DOSTALI UZYTKOWNICY : jaroo1 i JacobCFC Tego posta tez usuniesz bo ci nie pasuje ? jestes jebniety tylko tyle w temacie. i banuj sobie dalej, w koncu jestes gospodarzem tej gownianej piaskownicy. ![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest w regulaminie taki punkt "zakaz wyrażania pogardy wobec innych ludzi"?
A tak swoją drogą, jak wyrażę tę pogardę do jakiegoś piłkarza/prezesa/trenera/chvjwiekogo parchów czy Legii to już jest ok? Ale jak nie podoba mi się krzywa morda prezesa czy trenera Wisły, którzy działają na szkodę klubu to wielki moderator wlepi mi bana? TWSD od lat zaniża poziom coraz bardziej, ale to co dzieje się teraz to już jest poziom kilometra poniżej dna. Czyste kurestwo dawać bany ludziom, za brak szacunku do osób, które na ten szacunek ani trochę nie zasłużyły. A ty wielki moderatorze broń swoich genialnych przekonań, broń bednarza, smudy i kogo tam sobie chcesz. Na szczęście tak ciężkie przypadki jak ty zdarzają się raz na milion. Powód: nie FraMat a DraMat :)
Ostatnio edytowane przez Kamson : 30.04.2014 o godz. 12:45.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
za chwile usunie te niewygodne dla niego posty wiec nie ma co nawet sie wiecej w....iac. Kazdy w miare ogarniety wie co tu sie dzieje.
![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Ktoś ci pokazał język to ty jak dzieciak z ADHD, tupiesz nóżką i dostajesz wścieku macicy. Wyrzucasz innych z piaskownicy, bo to twoja piaskownica. tak bo to twoja. A że łysy kondom jest twoim najlepszym przyjacielem, dlatego każdy kto jest niemilusi lub mało cacy dla chłopczyka bez włosów, nie będzie się z wami bawił w waszej piaskownicy. ![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serio znasz tylko dwa stany emocjonalne? albo nienawiść albo wielka miłość? nie widzisz nic po środku?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba nie chcesz nam powiedzieć, że trzepanie jackowi to właśnie ten złoty środek?
![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I napisałem, banuje nie za małe literki ale za głupi, osli upór i za poziom z piaskownicy. masz szczęście, że Wisłazwe zdecydował się Ci skrócić bana, chociaz za podwójne konto powinieneś dostać bana stałego. Po co mam usuwać? Sam o sobie dajesz świadectwo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Widzisz, nic normalnego napisać nie potrafisz. Do spółki z gwiazdowym uprawiacie na tym forum jeden wielki emocjonalny kociokwik. Zadano Ci pytanie a Ty wyjeżdżasz z trzepaniem jackowi. Ciągle tylko eeeee Bednarz... eeee Smuda zadłuża klub... eeee kiełbasiarze... kiełbasiarze som wszeeeełłłłdzzziieeee...
Jak ktoś zasugeruje, że w tym nie ma żadnego odniesnia do faktów a całość opiera się na ślepej nienawiści czy "wydaje mi się". To reakcja jest zawsze taka sama, ktoś nie rzuca bezpodstawnie mięsem na lewo i prawo. To zapewne wypina się frankowi a Jackowi chapie.
Ostatnio edytowane przez Viper : 30.04.2014 o godz. 13:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, WISŁAZWE...
skoro lubicie capslocki Przepraszam WISŁAZWE jeśli taki sposób napisania jego nicka był dla niego obraźliwy i oznaczał brak szacunku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sorki, ale uwłacza mi rozmowa na taki temat.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 30.04.2014 o godz. 13:53.
![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|