|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jaki bedzie wynik meczu? | |||
| Gramy o pietruszkę. Dostaniemy bęcki |
|
31 | 73,81% |
| Gramy o pietruszkę. Wygramy. |
|
11 | 26,19% |
| Głosujących: 42. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Brak Garguły to akurat wzmocnienie.
Niech grają ci którym się chce. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Szykuję się kabaret, w którym udział wezmą nie tylko piłkarze Wisły, ale również piłkarze Lecha.
Nazwałem nadchodzący mecz kabaretem, bo nie wyobrażam sobie tego, jak wyglądać będzie gra naszej ekipy, jednocześnie zdaję sobie sprawę z tego, że Lech to "nieobliczalna" drużyna, która również nie chce być gorsza i może dołączyć do gry w tym spektaklu. Każdy wynik jest możliwy, jeśli miałbym typować to obstawiałbym bramkowy remis. PS. CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Grzegorz Wojtowicz
"Skład Wisły na Lecha: Miśkiewicz - Burliga, Czekaj, Uryga, Pio. Brożek - Stjepanović, Burdenski - Sarki, Stilić, Guerrier - Pa. Brożek." ![]()
A
T A K |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Sarki z Guerierem i Brożek Pa..... naprawdę strach się bać tego meczu ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
każde miejsce w górę bądź w dół tabeli to konkretna kasa na koniec sezonu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To powiedz to Gargule i kolegom po tym jak skręcili mecz z Podbeskidziem.
Za to co odjebali w ostatnim meczu to nie jest mi ich żal,niech jadą i dostaną w....... lepszy niż Jaga.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 24.04.2014 o godz. 20:04.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Lech wyjdzie jak na sparing
Ostatnio edytowane przez syryls : 24.04.2014 o godz. 13:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
up@
tylko frajer by tak zrobił. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A Zajaca nie ma w 18 meczowej bo Wisła wlasnie dzisiaj go zglosila do rozgrywek...?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Wisła idzie na rekord. Nigdy w historii nie
przegrała pięciu kolejnych meczów. Przykre |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Trudno spodziewać się czegos więcej niż rzezi niewiniątek.
Z drugiej strony: Smuda ma niepowtarzalną okazję, by pokazać, że jest trenerem, a nie malowaną, dyzmowatą babą i wydobyc z tych piłkarzy to, co w nich najlepsze (i tak w to nie wierzę) Będę szczęśliwy jeśli wiślacy pokażą dobry futbol, zadziorność i ambicję. A to w dużej mierze zależy od trenera (no i od tego, czy kasa wpływa regularnie na konto - po co ja sie czaruję?). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Miśkiewicz - Burliga, Czekaj, Uryga, Pio. Brożek - Stjepanović, Burdenski - Sarki, Stilić, Guerrier - Pa. Brożek
Czyli 5 zawodników ze statusem wychowanka w pierwszym składzie, w tym cała defensywa Przynajmniej wiadomo, że będą walczyć. Boję się jednak, że aż za bardzo i skończy się nie tylko straconymi bramkami, ale i co najmniej jedną czerwoną kartką. Nie wiem czy dam psychicznie radę to obejrzeć :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jeśli tylko obrona nie będzie się zbytnio gubić i Ostoja z Fabianem będą ją wspierać, to myśle że możemy zagrać najlepszy mecz od kilku kolejek, bo wreszcie Stilićowi nie będzie przeszkadzał Garguła i może rzuci kilka dobrych piłek do Brożka na przełamanie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bardzo prawdopodobny kolejny rekord Smudy czyli 2 pkt. w 8 meczach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
I pisze to bynajmniej bez ironii w kierunku Twojej osoby. Chciałbym patrzeć na to wszystko co się dzieje z naszym klubem oczami dziecka, chłopaka który miał 12 lat i któremu cały tydzień mijał w oczekiwaniu na kolejny mecz swojej drużyny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to chyba trzeba sie przygotowac na poznanskie lanie no chyba, ze w koncu ofensywa zacznie robic swoje. Po prostu umarł w butach
Osiemnastka meczowa: Bramkarze: Michał Miśkiewicz, Gerard Bieszczad Obrońcy: Łukasz Burliga, Piotr Brożek, Alan Uryga, Michał Czekaj, Jakub Bartosz, Bartłomiej Kolanko Pomocnicy: Emmanuel Sarki, Donald Guerrier, Ostoja Stjepanović, Semir Stilić, Rafał Boguski, Przemysław Lech, Michał Szewczyk, Fabian Burdenski Napastnicy: Paweł Brożek, Danijel Klarić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
^^ a gdzie Zając ?
Poza tym ja dałbym szansę Klariciowi - kurde facet cały czas mi wygląda na solidnego zawodnika. Jeśli w ciągu 45 minut Brozek będzie bezproduktywny to na drugą połowę tylko i wyłącznie wpuściłbym Danijela. Fabian - USTRZEL COŚ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Weszłem sobie na forum lecha ( szpiegowałem)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No i co? Miał Franek rację? Przyda się Burdeński
![]() A tak na serio - ale jesteśmy w dupie... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ne wiem czy Smuda wie ale w Tesco jest promocyjna sprzedaż tuji, poniżej 10 zł/szt. Napewno przydałyby się do jego treningów. Moze dotychczasowe tuje nie wchłaniają już wymiocin piłkarzy i stad taka słaba forma ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Może być ciekawe widowisko, z chęcią zobaczę tych młodych chłopaków. Niestety spodziewam się konkretnego lania i podtrzymania przerażającej serii porażek.
Mam nadzieję, że zagra Klaric. Bo jak nie w takiej sytuacji kadrowej to kiedy? ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sędziuję Raczkowski to i tak w 11 tego meczu nie skończymy.
Obstawiam,że albo Czekaj albo Uryga poleci wcześniej ewentualnie StjepanovicJak wiadomo,że wyleci to niech Franz powie Czekajowi,żeby w 10 minucie zaaplikował LUJA OGŁUSZACZA Teodorczykowi,a przy okazji jak da rade to jeszcze Lovrencicsowi. Chociaż jakiś pożytek z tego czerwa będzie. A i szansa na uniknięcie w.......u się zmniejszy.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 24.04.2014 o godz. 20:07.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gorzej być nie mogło,że gramy teraz pierwszy mecz w Poznaniu...Rozumiem przegrać z Pogonią czy Zawiszą ale to będzie bolesny cios bo to Amika...Oby tylko nie wysoko...nie wiem jak wy ale ja muszę zakupić dużo piwa na jutrzejszy wieczór...
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
3:0, 3:1 w plecy biorę w ciemno.
Amika jest w gazie, my mamy połowę składu plus juniorów / debiutantów. Pozostaje tylko uzbroić sie w zapas alkoholu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że Smuda zdecyduje się na postawienie autobusu w bramce (tak jak zrobił to ostatnio Mourinho) i będzie liczył na jakiś szczęśliwy stały fragment gry lub szybką kontrę.
Zamiast Burdenskiego w środku, wystawiłbym Stilicia. Każda piłka z obrony do niego, a on niech gra na aferę do skrzydła albo do Brożka. Coś na styl Podbeskidzia i ich szybkich kontr. Przy obecnej formie i naszym stanie kadrowym, uważam że to jedyne rozsądne wyjście, aby jakimś cudem wywieźć pozytywny rezultat z Poznania. Za Brożkiem postawiłbym na Szewczyka, ostatnio nieźle wyglądał w meczu rezerw. Miśkiewicz - Burliga, Czekaj, Uryga, Piotr Brożek - Stjepanović, Stlić - Sarki, Szewczyk, Guerrier - Brożek. |
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
A ja wam mówie Jak naszym bedzie Chcialo sie grac to i ten mozna wygrac to tylko amica zreszta w naszej kopanej kazdy z kazdym mozna wygrac trzeba tylko chciec
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pewnie że można. Problem w tym, że sport polega na chęci wygrywania w KAŻDYM meczu, a nie tych wybranych albo wskazanych.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
0-2, dwie bramki Brożka.