|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=5nkwLZkh3m0
To Pani Profesor też jest ruskim agentem? A na poważnie, PiS mógł mieć spokojnie już 40-45% w sondażach jednak w ciągu ostatnich 5 lat nie zrobił nic, dokładnie nic aby przyciągnąć na swoją stronę elektorat wolnorynkowy (w tym przedsiębiorców) oraz polską emigrację. Niech PIS pozostanie przy swoich 30% (tak jak to ma miejsce od 7 lat) a elektorat wolnorynkowy niech poszuka sobie własnej partii (dzisiaj w grę wchodzi tylko KNP i PR). Niech każda w/w partia idzie swoją drogą i skupia oraz aktywuje swój elektorat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Socjalizm gospodarczy w natarciu.
http://www.pb.pl/3649954,99783,optym...-przestepstwem |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Pojetny z Ciebie uczen srodowisk "prawicowych". Pod wzgledem tej "wyszukanej" retoryki zaczynasz ich nawet bic na glowe. Do poziomu Sakiewicza jednak jeszcze troszke ci brakuje. A tak powazniej (ale tylko troche powazniej) to w podobnej retoryce sa komponowane wszystkie teorie spisku, filmiki na YT traktujace o Grupie Bildenberg czy NWO. A konkretnie? Insynuacje, polprawdy, manipulacje...oczywiscie bez konkretow i dowodow... ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Hmm, z tego co pamiętam, to poparcie wyborców Korwina rozłożyło się w drugiej turze tak pół na pół. A sam Korwin udzielił poparcia Kaczyńskiemu.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Lista opublikowanych oficjalnie udowodnionych aktów korupcji za rządów rudego ma ponad 300 pozycji - jest do przeczytania w necie.
Ale co tam, jak się chce psa uderzyć to zabobon zawsze kija znajdzie. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez frank : 17.04.2014 o godz. 10:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To wiele mówi o środowisku wyborców Korwina...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dzialania w sprawie Blidy byly przede wszystkim nieprofesjonalne a skoro sama Blida strzelila sobie w leb to chyba sam przyznasz, ze czegos zabraklo. Rozwiazanie WSI zostalo przeglosowane Sejmie i nie w tym problem a w tym jak to zrobiono a zrobiono to slabo. W sprawie afery gruntowej, to z tego co pamietam obaj podejzani zostali skazani, z jej powodu rozpadla sie koalicja wiec chyba jednak nie wszystko tam bylo zgodne z prawem ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ktos kiedys zrobil liste dot afer i dzialan korupcyjnych za rzadow PiSu i PO...wyszlo ze srednio rocznie mieli po mniej wiecej tyle samo... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
||
I teraz należy się zastanowić nad sytuacją tych zwykłych właścicieli firm i pracowników najemnych w Polsce. A sytuacja jednych i drugich nie jest wcale taka różowa. Cytat:
To są problemy, które stanowią wspólny mianownik dla zdecydowanej większości ludzi o poglądach wolnorynkowych. Problem polega na tym, że w kontekście w/w zagadnień partie parlamentarne (w tym niestety również PIS) nie prowadzą żadnego sporu ani dyskusji skupiając się przeważnie na kwestiach drugorzędnych z punktu widzenia gospodarki. Jeśli zaś chodzi o wielkość elektoratu wolnorynkowego to szacuje go na około 20%. Spadek poparcia dla PO o połowę wiążę się, moim zdaniem, z odpływem od tej partii właśnie tego elektoratu. Taki jeszcze bonus w postaci filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=Shx5BUUIT-4
Ostatnio edytowane przez cpc : 17.04.2014 o godz. 14:13.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bardzo bym prosił o tą listę, Szczególnie ciekawią mnie afery "PiSu".
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytam się, bo już kiedyś o to prosiłem, ale niestety nie doczekałem się. Może teraz mi się uda,jakie to afery mieliśmy za PiS`u
P.S Nie jestem szczególnym fanem tej partii, ale będę na nią głosował bo należę do fikcyjnego ugrupowania o nazwie Anty-PO ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
A to bardzo ciekawe. Ktoś kiedyś robił... insynuacje, półprawdy - uczysz sie szybko
Ostatnio edytowane przez sambo : 17.04.2014 o godz. 14:37.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Zrobiono to słabo? Cóż za poziom konkretu... .To do kogo zarzut? Lepper wiedział jak było... Zależy. Gdyby w ślad za tamtym apelem poszło adekwatne zachowanie do dzisiaj, można by wiązać z jego ugrupowaniem nadzieję. Czy tak się stało, nie mam pewnoś
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.04.2014 o godz. 15:12.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Serwisów IV RP, czy spieprzajdziadu nie znacie?
![]() Afer jest tam do wyboru do koloru od afery gruntowej z Lepperem, afery rozporkowej z Łyźwińskim, afery COS-u z Lipcem, a kończąc na taśmach Rydzyka, czy zniszczonych laptopach od Ziobry. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 17.04.2014 o godz. 18:30.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak możesz podaj tu linka do której z tych stron.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
bzdura i kłamstwo bo udowodnionych afer za PISu było rocznie kilkukrotnie mniej - pomijając fakt afery 100 złotowe i miliardowe za rudego ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
wystarczy w googla wpisac...wysil sie odrobine. Rzeczywiscie jest tam tego na peczki noale trzeba chciec.
A zrobiono dobrze? Skoro cały kontrwywiad wojskowy przestał praktycznie istniec, a z tego powodu mielismy kupe problemów choćby w Afganistanie to mało? A ze po upublicznieniu raportu, w którym, o zgrozo, pojawiły sie personalia!!! agentów WSI i z kilkunastoma z nich działajacych na wschód od granicy polski wywiad stracił kontakt to mało? Sam sobie zadaj pytanie co mogło sie stac z naszymi agentami działajacymi na Białorusi czy w Rosji po upublicznieniu ich personaliów Ptico? Gdzie jest aneks do raportu ja sie pytam? Czy likwidator miał cos do ukrycia? tteraz wiadoma konstrukcja retoryczna. Nauczyłem sie od was: Macierewicz jest najprawdopodbniej agentem ruskiego FSB. Upublicznienie personaliów zlecił mu Jarosław Kaczynski, który, najprawdopodobniej jest wysoko postawionym oficerem rosyjskiego wywiadu. Niezalezne źródła twierdzą, że Jarosława widziano w 1987 roku w Moskwie w okolicach mauzoleum Lenina, jak rozmawiał z meżczyzną w czarnym skórzanym płaszczu przez około 4 minuty i 23 sekundy, po czym obaj wymieniłi uscisk dłoni...najprawdopodobniej w tym właśnie momencie doszło do przekazania infomracji wywiadowczej. Ów informator spotykał sie w tym samym miejscu z Jarosławem przez kolejne 128 miesiecy, regularnie. Jarosław zawsze był ubrany w te same buty i w ten sam płaszcz. NIE!!! Nie podam źródeł tych tajemnych informacji bo to ścisle tajne...ale poniewaz jestem cholernie obrotny (hehehe) doszedłem do nich wykozystujac znajomości w piekarni na Mazowszu...tam pracuje jeden kierowca, którego kolega jest młynarzem a jego brat mieszka we Władywostoku. Ten z kolei w tym Władywostoku poznał panienke, której alfons zna kolesia co na rikszach po Placu Czerwonym jezdzi i ten własnie pedałujący (nie mylic z pedałem bo to katolik był widział Jarosława jak na dłoni, jak sie wymieniał informacjami) ...zresza każdy myslacy człowiek w Polsce o tym doskonale wie jak to było (hehehe) tylko zmanipulowane przez TVN durnie wierza, ze Jarosław ukradł Ksiezyc a tak naprawde Jarosław to nasz Adolf, nasz Stalin, który zastał Polske drewniana a zostawił murowana!!! wrecz betonową!!! CWOKI! Posługujac sie podbna logiką, broniac sie zaciekle, nie moge nie spytać, czy Tusk kierował Chlebowskim i kupował zegarki przystojniaczkowi?
Pomijajac liczebnosć afer czy ktoś kto ukradł 100 zł za PiSu jest mniejszym złodziejem niz ten kto ukradł 1oo zł za Po?
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 19.04.2014 o godz. 19:39.
![]()
|
||
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Nie o to chodzi - ale o skalę. Jak koledzy wyżej napisali przykładowo - ktoś rozdmuchał "aferę" na której państwo straciło kilkanaście złotych. Jest różnica między aferą na której kraj traci przykładowo 100 mln.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja bym chciał, byście wkleili link do strony, na które się powołujecie- po jednym przykładzie emj , po jednym kuba j.g
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najważniejsze żeby Mucha zwróciła z własnej kieszeni te 6 milionów za koncert Madonny.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 18.04.2014 o godz. 07:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() Mniej śmiesznie: http://spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Afera Śmiesznie: http://spieprzajdziadu.com/muzeum/in...le=Odnowiciele |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|