|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Może być i trener hokeja z Kazachstanu. Byle nikt go nie znał. Bo ani umiejętności trenera ani zawodników nie są tu problemem.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nieeeee
umiejętności to nie jest problem nieeee dlaczego więc niektóre drużyny z klasy C nie mogą awansować do ekstraklasy pomijająć warunki licencyjne? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
A grałeś Ty kiedy choćby w okręgówce? Awansowałeś do wyższej ligi? Nie bądź śmieszny.
Górnik Kasperczaka spadł bo był najsłabszy? Proszę Cię. Od sześciu meczy nie wygraliśmy bo graliśmy z lepszymi? Proszę cię. Gdyby o mistrzostwie decydowały umiejętności to mistrz byłby w stanie w pięciu pucharowych meczach z Turkami i Cypryjczykami strzelić chociaż jedną jedyną bramkę. Przestań się wreszcie oszukiwać. Wystarczy że inni Cię oszukują. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Drozd: jedno pytanie. po co Ty się tym interesujesz, jak cały czas Cię oszukują, a wszystko jest ustawione? po co? mi byłoby szkoda przede wszystkim czasu. oglądasz te mecze, choć wiesz jak się zakończą, jak zakończy się sezon. po co? nie potrafię tego zrozumieć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pewnie bukmacher, ma jednego długoterminowego pewniaka xD
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Jak to po co? Z sentymentu do piłki nożnej, zdrowej rywalizacji, klubu z którym się utożsamiam, a który pogrąża się w bagnie zamiast starać się z bagna wydostać i wespół z innymi zacząć bagno osuszać. Jasne jest, że wiele świń bagno polubiło i traktuje je jak borowinę, ale konsekwencje tkwienia w nim zupełnie nie są prozdrowotne. Wyniki klubów poza bagnem czy reprezentacji trzęsawiska mam przytoczyć jako dowód?
Początkiem walki o wyzdrowienie jest zdanie sobie sprawy z choroby. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie ma co rozpaczać. Po prostu w pierwszej rundzie chłopaki mieli spoooro szczęscia a teraz przychodzi weryfikacja.
Na wejście proponuję pieśń: Nic nie może przecież wiecznie trwać. Co zesłał los trzeba będzie stracić ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Górnik Kasperczaka spadł bo zdobył najmniej punktów i wg. tabeli był najsłabszy. A to co piszesz o Cyprze czy Turcji pokazuje jaką masz wiedzę w temacie. Umiejętności tak jak w piłce tak w innych dziedzinach życia mają znaczenie, no ale to jest tylko moje zdanie. I skoro tak utożsamiasz się z klubem to czemu nie grasz w Wiśle i nie robisz tej krucjaty o której piszesz ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Super, tyle że fakt zdobycia najmniejszej liczby punktów, tak samo jak fakt zdobycia największej liczby punktów nie mówi nic o umiejętnościach zespołu. I to jest sedno. Tak powinno być, a tak nie jest.
Grałeś w drużynie walczącej o awans ? Jaki jest główny temat przed każdym meczem? Nie powiesz mi, że przeciwnik. Bo ten jest na trzecim miejscu. Wiesz co jest na pierwszym i drugim? Wiesz ale wstyd się o tego przyznać... Co piszę o Cyprze i Turcji? Uważasz że strzelić bramkę Cypryjczykom albo Turkom to jakieś himalaje ambicji? K...a cóż za poczucie własnej wartości. Nie długo sukcesem będzie że z Gibraltarem przegramy jedynie 0:3. Rozumiem gdyby takie coś mówił laik. Ale podobno coś grałeś, nie wstyd Ci? Pamiętasz jaki wynik w dwumeczu Wisła osiągnęła z Turkami pierwszy raz występując w pucharach po 20 letniej przerwie? Na obronie z Zającami i Kalim. Co się zmieniło przez ostatnie kilkanaście lat? Stadiony są nowe murawa równiejsza, kasa kilka razy większa i co do jasnego h.... mistrz polski nie potrafi strzelić bramki w pięciu meczach z drużynami z podrzędnych lig? Pojmij że nie wymagam wygranych, nie wymagam nawet remisów. Chodzi o strzelenie bramki, sól piłki, a Ty mi zaczynasz pitolić jacy to Turcy i Cypryjczycy są rewelacyjni. Daruj sobie Ja wiem dlaczego tak jest, bo jak się nie gra w piłkę to się zapomina jak to robić. Proste. Dziwna ta weryfikacja. Z Legią na wyjeździe grając w dziesiątkę strzelamy dwie bramki, a z Ruchem czy Zawiszą grając u siebie w 11 nie strzelamy żadnej. To jak w końcu drużyna ma charakter jak niosło się po Legii czy za przeproszeniem gówno jak świadczy reszta występów...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.04.2014 o godz. 21:02.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Drozd dlaczego nie grasz w Wiśle z która się utożsamiasz i zależy Ci na wynikach.Jak sam napisałeś umiejętności nie mają znaczenia, więc spytam raz jeszcze : Dlaczego nie grasz w Wiśle?
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Z wielu powodów ale umiejętności znów nie są najważniejsze.
![]() Prześledź historie w Wiśle trenera nazwiskiem Stanisław Chemicz. To może pojmiesz... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wymień mi te powody w takim razie, gdyż dziwnym jest dla mnie to iż zależy CI na klubie i wynikach a nie chcesz mu pomóc?Taki z Ciebie kibic wielki że klubowi który kochasz nie chcesz pomóc?....
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Chce i pomoc moja polega na uświadamianiu nieświadomym w jakim syfie tkwimy. Może to spowoduje, że się z niego wyrwiemy.
Nie zależy mi na wynikach, tylko na zwykłej uczciwej grze w piłkę, ambitnej i zespołowej. Jeżeli taka będzie to wyniki same przyjdą. Natomiast sztuczne śrubowanie wyniku to coś z czym należy stanowczo walczyć. Dziwię się, że tego nie rozumiesz. ps. za stary jestem na granie, ale nawet teraz takiej szmaty jak Miśkiewicz z wolnego bym nie puścił ... i nie wierzę, że ligowy bramkarz potrafił to zrobić.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.04.2014 o godz. 21:57.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Typowy polski kibic: "Ja bym to zrobił lepiej"... A ciekawe czy grałbyś jak Misiek przez cały sezon? Pewnie nie. Musisz wziąć poprawkę na to, że każdy ma słabsze momenty.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Pewnie nie, ale nie o to chodzi. Skoro Misiek przez cały sezon prezentował postawę bez zarzutu to tym bardziej dziwnym jest, że tego wolnego przepuścił. W sposób kompromitujący.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kazek byłby w sam raz.
Czy ja wiem czy tak średnio mu idzie ... 4 miejsce - teoretycznie jeszcze szanse na awans. Spieprzyli na wiosnę bo w jesieni byli na pudle. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś czy kiedyś mieliśmy taką passę 2 pkt. w 6 meczach jak obecnie ? Od Moskala czy Kuli wymagano wiele a oni grali druzyną bez napastnika (chyba, ze ktoś nazwie tak Sikorskiego). Jak wyglądają teraz cuda Smudy, który wykończył P. Brozka własnie widać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ze strony SKWK: " Słowa prezesa na pewno zachęcają fanów do przyjścia na mecz drużyny, która nie wygrała sześciu meczów z rzędu (ostatni raz taka passa przytrafiła się Wiśle wiosną 1997). Ale Jacka Bednarza to chyba nie interesuje. Błyszczy w mediach, a to jest dla niego najważniejsze."
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam wywiad z Lesnodorskim...
Jak glupi to dobrze mowi... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Zapowiada się rekordowo niska frekwencja od wielu, wielu lat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Pamiętasz akcje Żewłakow Boruc......?
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 08.04.2014 o godz. 17:02.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Pocieszajace jest, że niżej niż 8 miejsce nie da się spaść ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Gdzie znajdę ten wywiad z Leśnym o którym tu piszecie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Panie i Panowie
Petrescu bez klubu - dzwonić juz ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Szprotson wyłóż kasę na kontrakt i dzwoń, choćby zaraz