|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Tak jak ktoś już tu pisał - jeśli dziś wygramy to mamy prawie pewne miejsce w 3 na zakończenie sezonu zasadniczego. Nie będę jednak liczył punktów za wczasu. Oczywiście możemy równie dobrze przegrać... pozostaje wierzyć. Nalepa ostatnio był naszym najlepszym zawodnikiem, więc jeśli Uryga do niego dorówna to może nie czeka nas srogie lanie w Lubinie, co poniektórzy rokują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Po co piszesz o tym w temacie o meczu z Zagłebiem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Troszkę szalony ten skład. Oficjalna rozpisuje to tak:
Miśkiewicz - Burliga, Uryga, Bunoza, Brożek - Chrapek, Nalepa - Sarki, Stilić, Garguła - Brożek ale ja myślę, że to może wyglądać tak: Miśkiewicz - Burliga, Nalepa, Uryga, Bunoza - Chrapek - Sarki, Stilić, Garguła, Brożek - Brożek ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wisła klepię, Wisła się bawi... ale nic z tego póki co. Pójdzie jedna akcja Zagłębia i będzie 1 : 0 Śmierdzi mi powtórką Zawiszy i OBYM SIĘ MYLIŁ.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gówno z tego ich klepania. Klepią, klepią a nawet celnego strzału nie oddali. Masakra.
Jedna kontra i będzie to co w poprzednich meczach. Obym się mylił, bo punkty potrzebne są nam jak tlen. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Fajnie, że dobrze grają, dobrze to wróży na rundę finałową. Plus dla Smudy za kolejną dobrą postawę młodych: Nalepa, Uryga. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
W całej tej klepie za dużo zawodników szuka gry przed polem karnym, a za mało próbuje wejść w szesnastkę, przez to często nie ma do kogo posłać ani prostopadłej piłki ani dośrodkowania.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Trzeba wygrać. Po pierwszej połowie największym plusem Sarki. Świetnie szarpie skrzydłem, dobre wrzutki. Uryga i Nalepa również na plus. Garguła i Stilić niewidoczni. Chrapek dobre passy przeplata słabymi. Paweł Brożek - wiadomo...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bezpośrednio przed polem karnym jest czasami za dużo zabawy ! Trzeba szukać czasami strzałów, oby nie takich jak jeden Sarkiego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak by ruskie tak strzelały atomówkami w niemców jak Sarki dzis to wyje...bali by Pekin w kosmos
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Coś zAJebistego
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Mam po tej kompromitacji tylko jedna nadzieje ...taka ze masz jaja trenerze S.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tak wychodzą nam "przygotowania na nosa" i "podlewanie krzaków".
Na 15 pkt do zdobycia mamy 2. Ciężko to ogarnąć. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
zaczyna sie...
![]() Co sie stalo po 77 minucie tego nie jestem w stanie pojąć :( ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Żenada... 2 pkt w 5 meczach BRAWO!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kombinowali,kombinowali az wykombinowali...zamiast grac prosta piłe...klepa ,klepa strzał....to bawili sie w brazyliane...
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.livesports.pl/mecz/rHuGpe...form;overall;5 tak wyglada tabela po ostatnich 5 meczach... Jestesmy za WIdzewem..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Sprawiedliwy wynik. Wygrali ci którym bardziej się chciało biegać.
Wisła konsekwentnie realizuje plan utrzymania się w lidze i zajęcia 8. miejsca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Wynik nie zmienia faktu, że na naszą grę patrzyło się z przyjemnością. Strzeliliśmy jednak za mało bramek. Gol z wolnego na konto Miśkiewicza. 2 i 3 stracona bramka bardzo pechowe.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dokładnie, łatwo policzyć gdzie byśmy byli jakby podliczyć te wszystkie frajersko stracone punkty. Nie wyciągają kompletnie wniosków 5 raz z rzędu. A stawianie Brożka w ataku z uporem maniaka to już podchodzi pod sabotaż... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Napiszę tylko, że genialna była zmiana Chrapka, najlepszego dzis zawodnika, na Burdenskiego, po której cała gra się posypała. By nie bylo, Burdenskiego niczym nie obwiniam,po prostu z taktycznego punktu wymienienie zawodnika trzymajacego pilke na polowie przeciwnika w najwyzszym wymiarze czasu, na typowo defensywnego bylo samobojstwem. Mial zejsc Stilic, Gargula i mecz bylby wygrany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Niestety, ale takie są skutki enerdowskich przygotowań do sezonu. Zarżnięci jak świnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pisałem kiedyś o tym o że dla mnie sezon skończył się po derbach. Dla piłkarzy również
Po Zawiszy obiecywałem sobie, że więcej nie będę ich oglądał w tym sezonie. Chyba od Widzewa zacznę realizować postanowienie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Akcja Żewłakow - Boruc była po prostu wisienką na torcie...
Ktoś mi powie, co robił na boisku Burdenski? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
K****wa wystarczylo by miec dzis napastnika i bylo by z 3; 4, do ZERA
ja pitole ale jestem wk***ony ogolili nas dzis jak dzieci,znowu wtopa ktorej niepowinno byc. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wiem jak słaby musi byc Klaric, że nie wchodzi na boisko po 5 z rzędu piachu Brożka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Najlepsze , że komentujący mec mecz wychwalal Bunoze a ten od początu meczu walił babole i kwestią czasu było kiedy stracimy przez jego błąd bramkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Franek Smuda czyni cuda ! 2 pkt w 5 meczach. Smuda mistrz wiosennych przygotowań. 3:1 z przedostatnim zespołem ekstraklapy. Zamiast taktyki nochal Smudy i wszystko jasne. No i fanatyczny doping pełnego sektora wiernych kiełbasiarzy, którzy pojechali do Lubina, bo przeciez Wisła gra.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Udawało się nie stracić, nawet dostaliśmy gola w prezencie, a potem szczęście się odwróciło d.upą do nas. Gra przypadku tak się właśnie lubi kończyć.
Nie wróży to wszystko dobrze, zresztą może nikomu poza nami tak naprawdę nie zależy na pudle. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|