|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
pranie mózgów trwa |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Klub (czyt. Bednarz) nie może na Ciebie liczyć, a ty jesteś dupa nie kibic! My swoich nie kopiemy. My ich tniemy maczetami!
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 26.03.2014 o godz. 11:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Napisałem Ci - brak zorganizowanego wyjazdu nie powinien być przeszkoda dla największego fanatyka.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bracia myślą podobnie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Oj widze ,ze musi troche jeszcze wody w Wiśle upłynąć,żeby było Sharks...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Klub (czy tam Bednarz) nie kładzie nacisku na wyjazd, bo to mu nie po drodze. Tłumaczenie, że brak chętnych (jaki brak chętnych, skoro nawet nikt tego nie sprawdził, bo nie ogłosił zapisów) ma na celu doprowadzenie do sytuacji, że klub, czy tam Bednarz, nie będzie musiał martwić sie o zachowanie "kibiców" na wyjeździe. Tak więc Klub może liczyć na swoich kibiców, że nie pojadą... serek.c2 napisał(a):
ps. używanie słów uznawanych za obraźliwe jest podstawą do ostrzeżenia, lub banowania na tym forum. Radzę się powstrzymywać ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak różnica przy takiej zmianie tych dwóch nick-ów jest znacząca.....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ps: Za ekscesy na wyjazdach to co najwyżej mozna dostać "bana" na zorganizowane wycieczki, stadionu bidulki wam nie zamkną. Czyż łysemu wężowi dokładnie nie o to chodzi? Dla mnie żadna.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 26.03.2014 o godz. 11:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
No to dowaliłeś, zaraz Gówno Wybiórcze lub inny szmatławiec napisze, że kibole Wisły groża "prawdziwym" kibicom maczetami...;-)
A Viberowi doradzam umiar w swych ocenach. Nie widziałem, ani nie słyszałem by komuś z C stała się krzywda... Nawet tym chojrakom, co gniazdo zechcieli z bliska oglądać...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.03.2014 o godz. 11:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dobrze się Was wszystkich czyta chłopcy. Brakuje Olejnik prowadzącej ten program.
Wszyscy mamy po 18 lat chyba, nie? Rozumiemy, że _każda_ decyzja ma swoje konsekwencje, prawda? To o co ten płacz z jednej i z drugiej strony, że jakieś są (wyłączywszy oczywiście ten zakaz zbiorowy)? Z jednej strony Bednarz jest zły. Nawet gdyby nas było milion na stadionie co mecz ten klub by najwyżej fatalnie funkcjonował. Z drugiej - pomnik, muzeum. Do czego Wam w tym wszystkim jest potrzebny Bednarz i w ogóle SA? Tak szczerze - nie da się bez nich? Trzeba tylko chcieć. I najważniejsze - jest rok 2014, a tutaj co i rusz ktoś mówi komu i czego nie powinien jako kibic. Chcę przyjść na stadion i zjeść kiełbasę? Idę i wara od tego. Mój wybór, znam konsekwencje. Chcę przeprowadzić protest i nie przyjść. No to protestuję i nie przychodzę. Od tego też wara bo to moje święte prawo. Każdy ma swój rozum chyba, nie? Od Was zależy czy sami się ograniczycie tylko do jednej strony - czy to poglądów głoszonych w mediach i przez "porządnych obywateli", czy to prawd objawionych głoszonych przez "kumatego kolegę z osiedla" - czy też spojrzycie na sprawę szerzej i wyciągniecie własne wnioski. A potem jak będziecie mieli odwagę to je zaprezentujecie we własnych środowiskach. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To mnie uświadom. Nie znalazlem nic na temat, ze protest/bojkot obejmuje mecze wyjazdowe. Nie mam czasu na szukanie,
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 26.03.2014 o godz. 12:34.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 26.03.2014 o godz. 14:20.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Lemingi i marsjanie . Zamiast iść się położyć do grobu to zabierają głos na tematy o których nie mają pojęcia. Ot cała prasa i tłuszcza... Cytat:
![]() Boże chroń przede tymi plugawymi czasami!
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 26.03.2014 o godz. 14:28.
|
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Milicyjny Klub Sportowy pod ochroną ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zobaczymy jak to sie skończy,ale obojetnie jakby nie było ,Wisła na tym teraz ucierpi. Wypowiedź na poziomie ,tylko ośmieszasz tych protestujacych.... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Załóżmy hipotetycznie (choć ja akurat myślę że wpierw była to spontaniczna twórczość prezesa o scedowaniu odpowiedzialności za bezpieczeństwo na stadionie na SKWK, a że nie wyszło, to teraz sprzedaje mediom i zwłaszcza nad-prezesowi-bossowi, że oto jako szeryf, walczy ze stadionową bandą złoczyńców..), tak więc załóżmy hipotetycznie, że Cupiał dał się przekonać, iż bez SKWK będzie spokój na trybunach R22, oraz podobnież w meczach wyjazdowych, że nie będzie kar nakładanych na klub, oraz, a to najważniejsze, że długofalowo to będzie dobre rozwiązanie .., załóżmy że tak jest i boss w to uwierzył z pełnego przekonania. To tu pojawia się pytanie o rzeczywistą ocenę sytuacji, frekwencja spadnie do poziomu kilku tysięcy, pytanie czy trwale (!?), ale załóżmy że tak będzie, to jedno pytanie co ze stadionem.. , a ściślej z opłacalnością korzystanie z niego .., bo w tym układzie może J.B. zaproponuje mecze na mniejszym obiekcie, jakieś propozycje !? A na poważnie, ..konflikt szkodzi Wiśle to jasne, sam J.B. go nie rozwiąże, bo nie chce/nie umie, ale SKWK też propozycji rozejmu nie daje.., no i tu pytanie o bossa, czego on oczekuje od Wisły, jaki to ma być klub, poza tym aby nie przynosił strat.. , bo ja wizji bossa nie znam.., jedynie o poszukiwaniu sponsora słychać, ale w jakim celu , w imię jakiego klubu, pojęcia nie mam. Wisła dziś, to konflikt, a co do przyszłości, duża zagadka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Więcej, więcej rozrywki! Ave Bednarz, morituri te salutant. edit by: FraMat
Ostatnio edytowane przez FraMat : 26.03.2014 o godz. 20:11.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Obstawiam, że dla 90% zarządów klubów w tym kraju wyjazdy to zło konieczne. Nikt tego wprost nie powie ale tak jest. Dochodów zero a jeszcze ewentualne kłopoty.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 26.03.2014 o godz. 18:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Do reszty wypowiedzi się zgodzę, też mnie denerwuje ten podział na kibiców lepszych, czy gorszych (tych prawdziwych kibiców nie osób co przyszły dla lansu itp) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale skasować pieniadze za 2 tys. biletów kibiców przyjezdnych na R22 to już nie jest zło konieczne. Jakby tak wszyscy myśleli jak Bednarz to ten nie zacierałby swoich brudnych łap z radości, gdy "bandyci" z innych klubów powiększają mu frekwencję i podwyższają słupki zysku, któr tak lubi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Na stronie SKWK ukazał się właśnie nowy tekst odnośnie bojkotu- polecam przeczytać:
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...-bojkotem.html |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|