The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2014, 10:49
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
A dlaczego nie jest zorganizowany?
Bo prawdziwy fani by skopali każdego kto spróbowałby zorganizować wyjazd lub doping na trybunie C?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 26.03.2014, 10:56
Viper napisał(a):Wyświetl post
Bo prawdziwy fani by skopali każdego kto spróbowałby zorganizować wyjazd lub doping na trybunie C?
Aha, no to dziękuję za odpowiedź... A wiesz może czy byli chętni na wyjazd i na organizację wyjazdu? Bo widzę, że zorientowany w tych tematach jesteś.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 26.03.2014, 10:56
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Raz nie ma wyjazdu bo pikniki nie dopisują, innym razem nie ma bo macie zakaz 'za sprawowanie'. Co w tym dziwnego? Dla drużyny jeden pies.
Wg Ciebie nie jechać na wyjazd bo ma się zakaz, a nie jechać bo się nie chce to to samo?

Czyli twierdzisz, że osoby które próbowały coś śpiewać na Zawiszy leżą połamane w szpitalach?

pranie mózgów trwa
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 26.03.2014, 10:57
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Faktycznie, przykre, że nie ma wyjazdu.
Brak kibiców z Krakowa w Lubinie wstrząśnie podstawami finansowymi Wisły i Bednarz będzie musiał podać się do dymisji.
Może i nie wytrząśnie ale świadczy o jednym.

Klub (czyt. Bednarz) nie może na Ciebie liczyć, a ty jesteś dupa nie kibic!

My swoich nie kopiemy. My ich tniemy maczetami!
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 26.03.2014 o godz. 11:04.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.03.2014, 10:57
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Dalej brniesz w swojej niewiedzy czy bardziej głupocie ? Zadaj sobie pytanie, które postawił serek.c2.
Napisałem Ci - brak zorganizowanego wyjazdu nie powinien być przeszkoda dla największego fanatyka.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 26.03.2014, 11:14
Bracia myślą podobnie.

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 26.03.2014, 11:16
SharksiK napisał(a):Wyświetl post

Oj widze ,ze musi troche jeszcze wody w Wiśle upłynąć,żeby było Sharks...
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 26.03.2014, 11:19
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Oj widze ,ze musi troche jeszcze wody w Wiśle upłynąć,żeby było Sharks...
Nie mniej, żeby było Grisza...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 26.03.2014, 11:20
Może i nie wytrząśnie ale świadczy o jednym.

Klub (czyt. Bednarz) nie może na Ciebie liczyć, a ty jesteś dupa nie kibic!
No to teraz dowaliłeś...

Klub (czy tam Bednarz) nie kładzie nacisku na wyjazd, bo to mu nie po drodze.
Tłumaczenie, że brak chętnych (jaki brak chętnych, skoro nawet nikt tego nie sprawdził, bo nie ogłosił zapisów) ma na celu doprowadzenie do sytuacji, że klub, czy tam Bednarz, nie będzie musiał martwić sie o zachowanie "kibiców" na wyjeździe.

Tak więc Klub może liczyć na swoich kibiców, że nie pojadą...

serek.c2 napisał(a):
A dlaczego nie jest zorganizowany?
Przeciez to oczywiste. Zawsze zajmowało sie tym SKWK. Powstała pewnego rodzaju pustka i nikt z marszu nie zastąpi SKWK. To chyba oczywiste.Może za jakiś czas jak ludzie się zorganizują, albo SKWK wróci (wygra albo ulegnie) i będą wyjazdy.

ps.
używanie słów uznawanych za obraźliwe jest podstawą do ostrzeżenia, lub banowania na tym forum.
Radzę się powstrzymywać
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

JacobCFC napisał(a):Wyświetl post

Czyli twierdzisz, że osoby które próbowały coś śpiewać na Zawiszy leżą połamane w szpitalach?

pranie mózgów trwa
A czy doping był zorganizowany i odbył się na trybunie C?

Idę o zakład, że jakby znalazła się grupa ludzi chcąca tam wejść i organizować doping to by źle skończyli.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Napisałem Ci - brak zorganizowanego wyjazdu nie powinien być przeszkoda dla największego fanatyka.
Czyli jednak dalej nie rozumiesz o co chodzi
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 26.03.2014, 11:23
Nie mniej, żeby było Grisza...
Jednak różnica przy takiej zmianie tych dwóch nick-ów jest znacząca.....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 26.03.2014, 11:27
No to teraz dowaliłeś...

Klub (czy tam Bednarz) nie kładzie nacisku na wyjazd, bo to mu nie po drodze.
Tłumaczenie, że brak chętnych (jaki brak chętnych, skoro nawet nikt tego nie sprawdził, bo nie ogłosił zapisów) ma na celu doprowadzenie do sytuacji, że klub, czy tam Bednarz, nie będzie musiał martwić sie o zachowanie "kibiców" na wyjeździe.
Boże, jakie my mamy szczęście że u nas jest Bednarz. Co byśmy bez niego poczęli, kto by się o nas tak martwił, jak by (odpukać) wujek Jacek nas zostawił?

Ps:

Za ekscesy na wyjazdach to co najwyżej mozna dostać "bana" na zorganizowane wycieczki, stadionu bidulki wam nie zamkną.
Czyż łysemu wężowi dokładnie nie o to chodzi?

Jednak różnica przy takiej zmianie tych dwóch nick-ów jest znacząca.....
Dla mnie żadna.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 26.03.2014 o godz. 11:31.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 26.03.2014, 11:37
No to dowaliłeś, zaraz Gówno Wybiórcze lub inny szmatławiec napisze, że kibole Wisły groża "prawdziwym" kibicom maczetami...;-)

A Viberowi doradzam umiar w swych ocenach. Nie widziałem, ani nie słyszałem by komuś z C stała się krzywda... Nawet tym chojrakom, co gniazdo zechcieli z bliska oglądać...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.03.2014 o godz. 11:39.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 26.03.2014, 11:48
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
No to dowaliłeś, zaraz Gówno Wybiórcze lub inny szmatławiec napisze, że kibole Wisły groża "prawdziwym" kibicom maczetami...;-)
Gorzej być nie może...
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 26.03.2014, 12:26
Dobrze się Was wszystkich czyta chłopcy. Brakuje Olejnik prowadzącej ten program.

Wszyscy mamy po 18 lat chyba, nie? Rozumiemy, że _każda_ decyzja ma swoje konsekwencje, prawda? To o co ten płacz z jednej i z drugiej strony, że jakieś są (wyłączywszy oczywiście ten zakaz zbiorowy)?

Z jednej strony Bednarz jest zły. Nawet gdyby nas było milion na stadionie co mecz ten klub by najwyżej fatalnie funkcjonował.
Z drugiej - pomnik, muzeum. Do czego Wam w tym wszystkim jest potrzebny Bednarz i w ogóle SA? Tak szczerze - nie da się bez nich? Trzeba tylko chcieć.

I najważniejsze - jest rok 2014, a tutaj co i rusz ktoś mówi komu i czego nie powinien jako kibic.
Chcę przyjść na stadion i zjeść kiełbasę? Idę i wara od tego. Mój wybór, znam konsekwencje.
Chcę przeprowadzić protest i nie przyjść. No to protestuję i nie przychodzę. Od tego też wara bo to moje święte prawo.

Każdy ma swój rozum chyba, nie? Od Was zależy czy sami się ograniczycie tylko do jednej strony - czy to poglądów głoszonych w mediach i przez "porządnych obywateli", czy to prawd objawionych głoszonych przez "kumatego kolegę z osiedla" - czy też spojrzycie na sprawę szerzej i wyciągniecie własne wnioski.

A potem jak będziecie mieli odwagę to je zaprezentujecie we własnych środowiskach.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 26.03.2014, 12:29
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Czyli jednak dalej nie rozumiesz o co chodzi
To mnie uświadom. Nie znalazlem nic na temat, ze protest/bojkot obejmuje mecze wyjazdowe. Nie mam czasu na szukanie,
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 26.03.2014 o godz. 12:34.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 26.03.2014, 12:33
Ciąg dalszy akcji:

http://wiadomosci.onet.pl/krakow/obr...krajowej/r6lt8
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.03.2014, 12:46
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
przykre jest to, jacy "kibice" przedstawiają się za prawdziwych kibiców Wisły, którzy podobno ponad wszystko stawiają wspieranie drużyny piłkarskiej.
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Wg Ciebie nie jechać na wyjazd bo ma się zakaz, a nie jechać bo się nie chce to to samo?
Nie, mówię tylko jaki jest efekt. Statystycznie co pewien czas, z tych czy innych powodów, dopingu na wyjeździe nie ma. Czy to ważne komu się nie chce i dlaczego skoro efekt ten sam?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 26.03.2014, 14:16
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Ciąg dalszy akcji:

http://wiadomosci.onet.pl/krakow/obr...krajowej/r6lt8
I komentarze pod spodem....U nas są podziały,a co dopiero jak widza to inni
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 26.03.2014 o godz. 14:20.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 26.03.2014, 14:20
I komentarze pod spodem....U nas są podziały,a co dopiero jak widza to inni
.
policyjne konfitury...

Lemingi i marsjanie . Zamiast iść się położyć do grobu to zabierają głos na tematy o których nie mają pojęcia. Ot cała prasa i tłuszcza...

Cytat:
dawniej na Błoniach pod Płachtą browar sączyłem wsród kumpli z Kałuży

Boże chroń przede tymi plugawymi czasami!
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 26.03.2014 o godz. 14:28.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.03.2014, 14:42

Cytat:
Radni miejscy mają w środę przegłosować rezolucję do wojewody, aby ten wprowadził zakaz używania środków pirotechnicznych w newralgicznych rejonach Krakowa. To reakcja na ostrzelanie petardami przez kibiców stadionu Wisły Kraków miesiąc temu.

Prośbę o rezolucje zgłosiła małopolska policja. Sęk w tym, że w projekcie uchwały zapisano okolice stadionu Wisły Kraków, ale już obiektu Cracovii przy ul. Kałuży już nie.

Milicyjny Klub Sportowy pod ochroną
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 26.03.2014, 14:55
policyjne konfitury...

Lemingi i marsjanie . Zamiast iść się położyć do grobu to zabierają głos na tematy o których nie mają pojęcia. Ot cała prasa i tłuszcza...

!
No tak najlepiej jest tak powidzieć,a tu sie okazuje ,ze tak naprawde nawet na sekrtorze C maja odmienne zdanie.....
Zobaczymy jak to sie skończy,ale obojetnie jakby nie było ,Wisła na tym teraz ucierpi.

. Zamiast iść się położyć do grobu !
Wypowiedź na poziomie ,tylko ośmieszasz tych protestujacych....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 26.03.2014, 16:35
Załóżmy hipotetycznie (choć ja akurat myślę że wpierw była to spontaniczna twórczość prezesa o scedowaniu odpowiedzialności za bezpieczeństwo na stadionie na SKWK, a że nie wyszło, to teraz sprzedaje mediom i zwłaszcza nad-prezesowi-bossowi, że oto jako szeryf, walczy ze stadionową bandą złoczyńców..), tak więc załóżmy hipotetycznie, że Cupiał dał się przekonać, iż bez SKWK będzie spokój na trybunach R22, oraz podobnież w meczach wyjazdowych, że nie będzie kar nakładanych na klub, oraz, a to najważniejsze, że długofalowo to będzie dobre rozwiązanie .., załóżmy że tak jest i boss w to uwierzył z pełnego przekonania. To tu pojawia się pytanie o rzeczywistą ocenę sytuacji, frekwencja spadnie do poziomu kilku tysięcy, pytanie czy trwale (!?), ale załóżmy że tak będzie, to jedno pytanie co ze stadionem.. , a ściślej z opłacalnością korzystanie z niego .., bo w tym układzie może J.B. zaproponuje mecze na mniejszym obiekcie, jakieś propozycje !? A na poważnie, ..konflikt szkodzi Wiśle to jasne, sam J.B. go nie rozwiąże, bo nie chce/nie umie, ale SKWK też propozycji rozejmu nie daje.., no i tu pytanie o bossa, czego on oczekuje od Wisły, jaki to ma być klub, poza tym aby nie przynosił strat.. , bo ja wizji bossa nie znam.., jedynie o poszukiwaniu sponsora słychać, ale w jakim celu , w imię jakiego klubu, pojęcia nie mam. Wisła dziś, to konflikt, a co do przyszłości, duża zagadka.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 26.03.2014, 18:12
Przeciez to oczywiste. Zawsze zajmowało sie tym SKWK. Powstała pewnego rodzaju pustka i nikt z marszu nie zastąpi SKWK. To chyba oczywiste.Może za jakiś czas jak ludzie się zorganizują, albo SKWK wróci (wygra albo ulegnie) i będą wyjazdy.
Chcesz powiedzieć, że w klubie nikt nie ogarnia tematu organizacji wyjazdów dla swoich nowych, najwierniejszych z wiernych?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.03.2014, 18:14

Więcej, więcej rozrywki!

Ave Bednarz, morituri te salutant.

edit by: FraMat
Ostatnio edytowane przez FraMat : 26.03.2014 o godz. 20:11.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 26.03.2014, 18:20
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Chcesz powiedzieć, że w klubie nikt nie ogarnia tematu organizacji wyjazdów dla swoich nowych, najwierniejszych z wiernych?

Obstawiam, że dla 90% zarządów klubów w tym kraju wyjazdy to zło konieczne. Nikt tego wprost nie powie ale tak jest. Dochodów zero a jeszcze ewentualne kłopoty.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 26.03.2014 o godz. 18:25.
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 26.03.2014, 19:33
sandbender napisał(a):Wyświetl post
Dobrze się Was wszystkich czyta chłopcy. Brakuje Olejnik prowadzącej ten program.

Wszyscy mamy po 18 lat chyba, nie? Rozumiemy, że _każda_ decyzja ma swoje konsekwencje, prawda? To o co ten płacz z jednej i z drugiej strony, że jakieś są (wyłączywszy oczywiście ten zakaz zbiorowy)?

Z jednej strony Bednarz jest zły. Nawet gdyby nas było milion na stadionie co mecz ten klub by najwyżej fatalnie funkcjonował.
Z drugiej - pomnik, muzeum. Do czego Wam w tym wszystkim jest potrzebny Bednarz i w ogóle SA? Tak szczerze - nie da się bez nich? Trzeba tylko chcieć.

I najważniejsze - jest rok 2014, a tutaj co i rusz ktoś mówi komu i czego nie powinien jako kibic.
Chcę przyjść na stadion i zjeść kiełbasę? Idę i wara od tego. Mój wybór, znam konsekwencje.
Chcę przeprowadzić protest i nie przyjść. No to protestuję i nie przychodzę. Od tego też wara bo to moje święte prawo.

Każdy ma swój rozum chyba, nie? Od Was zależy czy sami się ograniczycie tylko do jednej strony - czy to poglądów głoszonych w mediach i przez "porządnych obywateli", czy to prawd objawionych głoszonych przez "kumatego kolegę z osiedla" - czy też spojrzycie na sprawę szerzej i wyciągniecie własne wnioski.

A potem jak będziecie mieli odwagę to je zaprezentujecie we własnych środowiskach.

Pozdrawiam
Wiesz jakie są koszty tych dwóch inwestycji ? Myślisz, że 5 tysięcy ludzi z sektora C podoła temu zadaniu ? Nie powiesz mi, że klub by na tym nie zyskał (pomijając kwestie odnośnie muzeum, gdzie klub miał zrobić krok w tym kierunku). Nikt nie każe tej kwoty dawać SKWK można zrobić, to w kontrolowany sposób gdzie byłoby zadowolenie po obu stronach.
Do reszty wypowiedzi się zgodzę, też mnie denerwuje ten podział na kibiców lepszych, czy gorszych (tych prawdziwych kibiców nie osób co przyszły dla lansu itp)
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.03.2014, 20:41
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Obstawiam, że dla 90% zarządów klubów w tym kraju wyjazdy to zło konieczne. Nikt tego wprost nie powie ale tak jest. Dochodów zero a jeszcze ewentualne kłopoty.
Ale skasować pieniadze za 2 tys. biletów kibiców przyjezdnych na R22 to już nie jest zło konieczne. Jakby tak wszyscy myśleli jak Bednarz to ten nie zacierałby swoich brudnych łap z radości, gdy "bandyci" z innych klubów powiększają mu frekwencję i podwyższają słupki zysku, któr tak lubi.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 26.03.2014, 21:17
Na stronie SKWK ukazał się właśnie nowy tekst odnośnie bojkotu- polecam przeczytać:

http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...-bojkotem.html
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów