The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2014, 21:43
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No to już można ogłosić sukces bojkotu. Kiełbasiarze nie dopisali wbrew napinaniu się na forach.
Każdy widzi to co chce. Ja się raczej spodziewałem ok. 8 koła, a to, że jest jakiś doping już zaskakuje na plus.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 21.03.2014, 21:50
FrankDrebinTSW napisał(a):Wyświetl post
Gdzie sie podziewają ci Ojcowie co tak sie napinali, ze przyprowadza żony i cale rodziny na mecze od keidy zabraknie tych strasznych ludzi z sektora C Jakby tak spisać kazdego co takie rzeczy wygadywał i wypisywal gdzie sie da to powinno byc ok 20k ludzi dzisiaj a nie z 8

Naprawde myslisz ze jest 8 tys teraz na stadionie
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 21.03.2014, 22:07
No panowie, powiedzmy sobie szczerze. Bez nas Wisła, jest tylko cieniem samej siebie.
To naprawde wyglada tragicznie.

Bednarz wypierdalaj!
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.03.2014, 22:16
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
No panowie, powiedzmy sobie szczerze. Bez nas Wisła, jest tylko cieniem samej siebie.
To naprawde wyglada tragicznie.

Bednarz wypierdalaj!

Ja mysle,ze bez Ciebie i czesci Twoich kolegow jest przynajmniej o wiele madrzej - i to niewatpliwie plus tego calego bojkotu... W tym sensie mam nadzieje,ze potrwa jak najdluzej - a trybuny wypelnia sie za jakis czas tak czy siak... Amen.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.03.2014, 22:26
0:1 - oj jak przykro Na następnym meczu pewnie pęknie 2 tysiące, ze wsparciem GW i Gazety Krakowskiej, do tego forumowi kibice i można podbijać Europę
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.03.2014, 22:27
no mi tam jest przykro że wjebaliśmy 0-1
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 21.03.2014, 22:28
Nie ma 8 tys. napisali, że jest 7410 - ale nie wiem czy biletów wraz z karnetami czy faktycznie widzów na trybunach - mimo wszystko bardziej wygląda na to drugie.
Efekt niestety puste C = druga kolejna porażka. Jak nas pojedzie Podbeskidzie, to uwierzę w jakieś fatum
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
toomeq
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 21.03.2014, 22:30
trybuny się nie wypełnią bo nikt kaszany nie będzie oglądał - chyba że w TV
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.03.2014, 22:31
szprotson napisał(a):Wyświetl post
no mi tam jest przykro że wjebaliśmy 0-1
Tzn., że nie jesteś prawdziwym kibicem
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 21.03.2014, 22:32
Ja, Ojciec dwójki dzieci na starość robię drugi kierunek i bronię się w tym roku, zatem uczelnia mnie zatrzymała...Pewnie....Gwiaździsty i inni mają zajebistą satysfakcję bo nie bylo tylu kibiców ile mogłoby być...GRATULUJĘ! Nawet się nie kryjecie k.u.r.w.a z tym,że wali Was że, NASZA WISŁA przegrała...ważne,że nie było ......FREKWENCJI...zatem pytam...O co tu Qrwa chodzi......bardziej Was boli mała frekwencja czy martwi porażka Wisły?Naszej Wisły....eh... ps. to odp na zapytanie FrankDrebinTSW
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 21.03.2014 o godz. 22:38.
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.03.2014, 22:32
Nie wiem skad na tak pustych trybunach uzbierali te 7410 osob
Odpowiedz cytując
MrÓwA_1906
ULTRA WISŁA

Od: 11.2002

Stary 21.03.2014, 22:34
jak to mówi stare przysłowie

BEZ KIBOLI NIE MA GOLI
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.03.2014, 22:36
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Ja, Ojciec dwójki dzieci na starość robię drugi kierunek i bronię się w tym roku, zatem uczelnia mnie zatrzymała...Pewnie....Gwiaździsty i inni mają zajebistą satysfakcję bo nie bylo tylu kibiców ile mogłoby być...GRATULUJĘ! Nawet się nie kryjecie z tym,że .... z tym,że NASZA WISŁA przegrała...ważne,że nie było ......FREKWENCJI...zatem pytam...O co tu Qrwa chodzi......bardziej Was mala frekwencja czy martwi porażka Wisły?Naszej Wisły....eh...
Nie martw sie, zalapiesz siei na Podbeskidzie. Razem z innymi lamistrajkami napewno ucieszysz Bednarza i rezimowych pismakow z Bojkot Bojkotu.
Odpowiedz cytując
Gin
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2014, 22:38
Doping kicha , gra kicha same plusy , tak sie napinali na wislaportal ile to ich nie bedzie a tu puchy, Bednarz moze byc zadowolony
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.03.2014, 22:38
Nie no ....a nie zapominajcie, że Wisła przegrała. Tutaj nie chodzi, by się napiąć, bo ktoś miał rację czy nie. Ten protest to dla klubu dramat.
Tyle że, niestety wg mnie nie może się bez tego dramatu obejść by wy.......ić łysego szybrawcę, któremu się wydaje, że może szachować kibicami najstarszego Polskiego klubu.
Oby te poświęcenie przyniosło jakiś rezultat.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 21.03.2014, 22:40
Ja, Ojciec dwójki dzieci na starość robię drugi kierunek i bronię się w tym roku, zatem uczelnia mnie zatrzymała...Pewnie....Gwiaździsty i inni mają zajebistą satysfakcję bo nie bylo tylu kibiców ile mogłoby być...GRATULUJĘ! Nawet się nie kryjecie z tym,że .... z tym,że NASZA WISŁA przegrała...ważne,że nie było ......FREKWENCJI...zatem pytam...O co tu Qrwa chodzi......bardziej Was mala frekwencja czy martwi porażka Wisły?Naszej Wisły....eh... ps. to odp na zapytanie FrankDrebinTSW
Spadaj na ten swój drugi kierunek - tak Wisłę "łamistrajku" kochasz że dupska nie ruszyłeś na stadion? Niedzielni kibice zawsze mają wymówkę. Teraz w ramach rehabilitacji rozumiem jedziesz do Lubina?

Nikogo nie cieszy porażka Wisły, ale jak już mają przegrywać nasi kopacze to lepiej jak kibice tego nie widzą. Łamistrajki i lamusy co to mają zawsze wymówkę (co nic nie są w stanie poświęcić dla Wisły) nie zasługują na oglądanie zwycięstw Wisły.

Ja tam do końca bojkotu nie pojawię się na R22 i uważam że każdy kibic powinie tak się zachować. Bez względu na to czy jest piknikiem czy ultrasem.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 21.03.2014 o godz. 22:44.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 21.03.2014, 22:43
SkMk napisał(a):Wyświetl post
0:1 - oj jak przykro Na następnym meczu pewnie pęknie 2 tysiące, ze wsparciem GW i Gazety Krakowskiej, do tego forumowi kibice i można podbijać Europę
Bojkot jest oczywisty, ale żeby się cieszyć z porażki z tymi ....ami to trzeba mieć najebane we łbie. Debil.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Stary 21.03.2014, 22:43
Nie martw sie, zalapiesz siei na Podbeskidzie. Razem z innymi lamistrajkami napewno ucieszysz Bednarza i rezimowych pismakow z Bojkot Bojkotu.
Łamistrajkiem? Co Ty k.u.r.w.a. wiesz o łamistrajkach Czytalem Twoje teksty od kilku dni, starałem sie nie komentować....ale c.h.u.j mnie strzela jak widzę "banana" na ryju bo ...nie było tylu KIBICÓW Wisły na stadionie ile powinno, więc jesteś szczęśliwy.......,że Wisła przegrała.....bo w sumie co Cie to obchodzi? Prawda?
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.03.2014, 22:49
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Nikogo nie cieszy porażka Wisły
Mnie cieszy i nie mam zamiaru tego ukrywać. Dla mnie dobro tego klubu, w długofalowej perspektywie jest nierozerwalnie związane z ruchem kibicowskim. To czy na koniec sezonu zajmiemy miejsce 4, czy 8 jest sprawą drugoplanową.
Porażka -> jeszcze mniejsza frekwencja -> gorszy klimat -> mniej pieniedzy -> dymisja Bednarza.

La Furia Dell' Est : nie martw się, Podbeskidzie na pewno zaliczysz, razem z Jaworem z GW, wejdziesz na gniazdo i porwiecie za soba tłumy. Kto wie, może nawet policjanci po cywilu złapią się za bary
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Stary 21.03.2014, 22:50
Mnie cieszy i nie mam zamiaru tego ukrywać. Dla mnie dobro tego klubu, w długofalowej perspektywie jest nierozerwalnie związane z ruchem kibicowskim. To czy na koniec sezonu zajmiemy miejsce 4, czy 8 jest sprawą drugoplanową.
Porażka -> jeszcze mniejsza frekwencja -> gorszy klimat -> mniej pieniedzy -> dymisja Bednarza.

La Furia Dell' Est : nie martw się, Podbeskidzie na pewno zaliczysz, razem z Jaworem z GW, wejdziesz na gniazdo i porwiecie za soba tłumy. Kto wie, może nawet policjanci po cywilu złapią się za bary
Pójdę. I c.h.u,j Ci do tego
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Stary 21.03.2014, 22:55
wypierdalaj na kałużę. chyba Ci się fora po.......iły.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 21.03.2014, 23:04
I po .... napinka? Na trybunach przegrywa Wisła, na boisku przegrywa Wisła - przegrywa CAŁA WISŁA.

Cieszą się chyba tylko żydzi. Możecie się kłócić, ale kur*a zachowajcie resztki szacunku dla drugiej strony.
Ostatnio edytowane przez hunter : 21.03.2014 o godz. 23:15.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 21.03.2014, 23:05
Łamistrajkiem? Co Ty k.u.r.w.a. wiesz o łamistrajkach Czytalem Twoje teksty od kilku dni, starałem sie nie komentować....ale c.h.u.j mnie strzela jak widzę "banana" na ryju bo ...nie było tylu KIBICÓW Wisły na stadionie ile powinno, więc jesteś szczęśliwy.......,że Wisła przegrała.....bo w sumie co Cie to obchodzi? Prawda?
Widzisz na stadionie zabrakło dzisiaj ludzi, którzy w przeciwieństwie do ciebie, potrafią się poświęcić dla Wisły, wziąć wolne w pracy/szkole pojechać na wyjazd, zarwać nockę, dwie, tydzień. A ty jakoś nie dałeś rady.

Nie o tym chciałem... Ludzie, którzy zdecydowali się zbojkotować mecz w większości mają wyjebane na wynik. Rozumiesz to? Oni nie są z Wisłą dla trzech punktów. Wygra, przegra, zremisuje, po tym emocje będą różne, ale ta miłość jest niezagrożona. I teraz o mnie, na meczu nie byłem, byłem pod stadionem bo to jest moje miejsce, niestety stałem się persona non grata dla takiego jednego łysego, to mnie boli. Cieszę się z niskiej liczby widzów, interesowało mnie to bardziej niż wynik.

Niektórzy uwierzyli, że możemy powalczyć o coś więcej niż pierwsza ósemka, szczerze chciałbym, jednak mierz siły na zamiary. Nie będę załamywał się po porażce, wylewał żali w Internecie, bo czeka nas to jeszcze nie raz, natomiast cieszę się, że tylu ludzi podziela mój pogląd i na mecz nie poszli. Im szybciej wszyscy zrozumieją, że doping, flagi, oprawy nadają kolorytu tym beznadziejnym widowiskom, tym lepiej.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 21.03.2014, 23:07

Mógłby Cię Dudka sprzątnąć na jakimś przejściu...

Gardzę każdym kogo cieszy dzisiejsza porażka, a tłumaczenie kibole > klub to demonstracja martwicy mózgu.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Stary 21.03.2014, 23:08
David. napisał(a):Wyświetl post
Widzisz na stadionie zabrakło dzisiaj ludzi, którzy w przeciwieństwie do ciebie, potrafią się poświęcić dla Wisły, wziąć wolne w pracy/szkole pojechać na wyjazd, zarwać nockę, dwie, tydzień. A ty jakoś nie dałeś rady.

Nie o tym chciałem... Ludzie, którzy zdecydowali się zbojkotować mecz w większości mają wyjebane na wynik. Rozumiesz to? Oni nie są z Wisłą dla trzech punktów. Wygra, przegra, zremisuje, po tym emocje będą różne, ale ta miłość jest niezagrożona. I teraz o mnie, na meczu nie byłem, byłem pod stadionem bo to jest moje miejsce, niestety stałem się persona non grata dla takiego jednego łysego, to mnie boli. Cieszę się z niskiej liczby widzów, interesowało mnie to bardziej niż wynik.

Niektórzy uwierzyli, że możemy powalczyć o coś więcej niż pierwsza ósemka, szczerze chciałbym, jednak mierz siły na zamiary. Nie będę załamywał się po porażce, wylewał żali w Internecie, bo czeka nas to jeszcze nie raz, natomiast cieszę się, że tylu ludzi podziela mój pogląd i na mecz nie poszli. Im szybciej wszyscy zrozumieją, że doping, flagi, oprawy nadają kolorytu tym beznadziejnym widowiskom, tym lepiej.
Dobrze...Ty wiesz lepiej. Dobranoc
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 21.03.2014, 23:09
No to już można ogłosić sukces bojkotu. Kiełbasiarze nie dopisali wbrew napinaniu się na forach.
Zmartwię Cię, kiełbasiarzy było tyle co zwykle. Porównując do meczu z Ruchem na E było ze 25% więcej.
Zmartwię niektórych jeszcze bardziej - ci z E21 jak już zrobili sobie te focie i zjedli kiełbasę to jak na pełny spontan dawali sobie momentami całkiem nieźle radę. Ba, w pewnym momencie pierwszy raz od bardzo dawna usłyszałem coś zaśpiewanego a nie wywrzeszczanego.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.03.2014, 23:11
Jestes lamistrajkiem bo wypinasz dupie na kibicow Wisly, ktorym Bednarz bramy stadionu zatrzasnal. Bo swoja obecnoscia wspierasz go propagandowo, tak jak te rezimowe k...z, ktore go medialnie wspieraja w likwidacji ruchu kibicowskiego na Wisle. To jak myslisz kim jestes. Szkoda, ze w obecnej sytuacji kibice Wisly nie pojada na wyjazdz, bo tam moglbys do nich podejsc i podzielic sie ze swoimi frustracjami, bo przeciez nie pojedziesz do Lubina ya tydzien.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.03.2014, 23:19
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Zmartwię Cię, kiełbasiarzy było tyle co zwykle. Porównując do meczu z Ruchem na E było ze 25% więcej.
Zmartwię niektórych jeszcze bardziej - ci z E21 jak już zrobili sobie te focie i zjedli kiełbasę to jak na pełny spontan dawali sobie momentami całkiem nieźle radę. Ba, w pewnym momencie pierwszy raz od bardzo dawna usłyszałem coś zaśpiewanego a nie wywrzeszczanego.
Nie sadze gdy porownam z tym co widzialem podczas tych dwoch meczow. Na Ruchu bylo zdecydowanie wiecej. Przy tej propagandzie medialnej nie spodziewalem sie tak pustego stadionu.I zmartwie Cie bedzie ich coraz mniej.
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 21.03.2014, 23:23
Abstrahując już od samej sytuacji, której dotyczy cała dyskusja:

Mnie mimo wszystko najbardziej rozczula to, jak wielu NAJWIERNIEJSZYCH objawiło nam się tu w ostatnich tygodniach. Gdzie byliście, gdy Wisła grała w Sosnowcu; gdzie byliście, gdy Wisła grała na Suchych Stawach? Pewnie dopiero co kończyliście podstawówkę. Ale mniejsza z tym. Ważne, że dzisiaj Was nie brakuje i tak stanowczo prezentujecie tu swoje twarde opinie. Tak trzymać!

A już w ogóle szczytem wszystkiego jest cieszenie się z dzisiejszej porażki swojej drużyny. Zastanówcie się czasem: komu wy kibicujecie?
Małeckiemu? Bednarzowi? Cupiałowi? Stowarzyszeniu? A może po prostu wybranym piłkarzom? Bez jaj.

TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Stary 21.03.2014, 23:26
Jestes lamistrajkiem bo wypinasz dupie na kibicow Wisly, ktorym Bednarz bramy stadionu zatrzasnal. Bo swoja obecnoscia wspierasz go propagandowo, tak jak te rezimowe k...z, ktore go medialnie wspieraja w likwidacji ruchu kibicowskiego na Wisle. To jak myslisz kim jestes. Szkoda, ze w obecnej sytuacji kibice Wisly nie pojada na wyjazdz, bo tam moglbys do nich podejsc i podzielic sie ze swoimi frustracjami, bo przeciez nie pojedziesz do Lubina ya tydzien.
Wiesz co? Bedziesz sfrustrowany, ale ani Cię nie zaneguję ani nie obrażę. A wiesz dlaczego?......... Cóż, nie ułatwię Ci tego. Pozdrawiam WSZYSTKICH KIBICÓW NASZEJ WISEŁKI którzy JEJ zyczą dobrze. Reszcie zyczę miłego wieczoru...bo przecież sukces.... Poproszę o bana...bo jak kocham Wisłę, to nie wiem czy zdzierżę czytając te populistyczno /debilne wpisy niby FANATYKÓW a jak sie okazuje sterowalnych quasi-Kibców, quasi Wiślaków...ps. cieszy Was mała frekwencja bo to porażka "Łysego".....nie martwi Was porażka WISŁY....ja ........e... Nie odpowiadam więcej,na posty więc się nie podniecajcie "prawdziwi, jedyni kibole Wisły"...
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 21.03.2014 o godz. 23:28.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów