The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2014, 13:34
Cytat:
Wisła bez Bednarza, bez Cupiała... Przecież bez Cupiała to ona już by nie istniała. Nie byłoby sukcesów, gry w pucharach. Ja dzięki niemu oglądałem Ronaldo, Ronaldinho, widziałem na żywo Beckhama. Zidane, jak przyjeżdżał
Ale widział Ronaldinho w meczu z nami? Musiało mi coś umknąć. Pan F. fantazjuje.
Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 21.03.2014, 13:42
wierny napisał(a):Wyświetl post
O tym mówię a tu teraz sami kumaci co nie będą koło policji siedzieć a mogło być tak że papierosa jakiemuś odpalali

O tym mowisz, ze nieswiadomie zjesz jablko z robakiem ale jak o robaku wiesz to go ominiesz, wyplujesz czy wogole zarobaczonego jablka nie tkniesz?

Jakby ktos sobie tego nie tlumaczyl, i czy tego sobie zyczy czy nie, pojscie dzis na stadion bedzie oznaczalo wsparcie dla Bednarza. Bez zaglebiana sie w jego ocene, to przypadkowy przechodzien, ktory teraz jest a za chwile go nie bedzie. Dla niego Wisla poza swoja posada nic nie znaczy, a pozwala sobie pomiatac Wislakami niejednokrotnie od kilku pokolen (i z nadzieja na przyszle, jak Bog da).
Przykre bedzie jesli wybierzecie te opcje.
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
Porter
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 21.03.2014, 13:44
...nie prześladował bo wśród 6000 kibiców na C mogło być paru w cywilu wywiadowców, a teraz będą operacyjni i nikt palcem nie kiwnie w sytuacji opisanej lub innej sprowokowanej...

a co do rac... race były swoistą odpowiedzią samego życia, na fakt że SKWK umyło ręcę przed derbami bo klub chciał by to Stowarzyszenie było porządkowym, zatrzymującym, doprowadzającym a na koniec musiałoby jeszcze płacić karę za wybryk czy to zorganizowany czy pojedyńczy...

a tak swoją drogą jeszce 15 lat temu gdy ktoś wrzucił racę z dawnej XI do wozu strażackiego to była wielka beka, nawet kumple biednego kierowcy strażaka mieli uśmiech na gębie bo trzeba mieć farta/niefarta by z góry trybumy wstrzelić się uchylone do połowy okno stara, a dziś pewnie stadion by zamknęli...

...i jeszcze jedna dygresja ten sam łysy na stadionie Wisły (jakieś 15 lat temu) przeszmuglował race w trzpieniu flagi podczas prezentacji przed meczem (każdy zawodnik ległej miał wówczas flagę z ukrytą pirotechniką) i legioniści zrobili efektowne racowisko, które dogasało na murawie...
Porter
Odpowiedz cytując
Porter
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 21.03.2014, 13:55
i jeszcze o odpowiedzialności zbiorowej..
na Parmie stałem jakieś 10 rzędów za Miśkiem o nożu dowiedziałem po meczu w tramwaju wg. bednarzowego pseudoprawnika powinienem końcówkę lat 90-tych spędzić w więzieniu...

a niedudolność prawa, państwa i policji można łatwo zdiagnozować... po zbiorowym karaniu...

ps. nie popieram rzucania rac a swoim w telefonie sam mam paru mundurowych kumpli i wódkę z nimi piję (ale o przywilejach służb mundurowych nie rozmawiamy bo mnie krew zalewa, a oni nie mają argumentów)
Porter
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.03.2014, 14:12
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Z twojego punktu punktu widzenia, na pewno tak. Ale są różne punkty widzenia, świat na szczęście nie jest jednorodny. Inne podejście wymaga innego światopoglądu. Od razu zaznaczam. Nie wymagam, żebyś swój zmieniał.
O czym Ty bredzisz. Powiedz mi od kiedy to osoba kupująca bilet na mecz, do kina, do cyrku, do zoo, na koncert itp. ma pełnić funkcję ochroniarza i porządkowego, bo w przeciwnym razie dostanie zakaz wstępu na ta imprezę ? Po co są te tabuny stewardes, ochroniarzy i Bóg wie czego ? Rozumiem, ze jak idziesz do Tesco i ktoś coś ukradnie, nie uda im się go złapać, to jesteś współwinnym, bo przejeżdżałeś koło niego z wózkiem i nie zainterweniowałeś. Taka jest Twoja drewniana logika.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 21.03.2014, 14:14
Fuks napisał(a):Wyświetl post
nie zgadzam się z niektorymi działaniami bednarza
dlatego nie idę na mecz

Fuks napisał(a):Wyświetl post
a pytanie "kto ich wpuscil" odnoszące sie do tajniakow na wczesniejszych meczach to naprawde pytanie roku. Mysle, ze ten sam, kto wpuscil pytającego.
wybacz, ale nie porównuj Kibica do psa tajniaka...miejsce psów jest w budzie, a nie na stadionie.

Nie jestem zwolennikiem karania w sytuacjach o jakich wspominasz. Wolałbym, żeby nikt nie bluzgał, szczególnie w sposób zorganizowany, ale ok. Stadion, to stadion. Pewien element folkloru.
dzięki za pozwolenie ... naprawdę bardzo kompromisowe podejście. A własnie dlatego jesteśmy przeciwnikami POlicji na stadionie, bo dla jednych jest to jest norma stadionowa, dla innych jest to ledwo dozwolony folklor, a dla POlicji jest to wykroczenie, lub czasem przestępstwo...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 21.03.2014 o godz. 14:17.
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 21.03.2014, 14:20
Porter napisał(a):Wyświetl post

...i jeszcze jedna dygresja ten sam łysy na stadionie Wisły (jakieś 15 lat temu) przeszmuglował race w trzpieniu flagi podczas prezentacji przed meczem (każdy zawodnik ległej miał wówczas flagę z ukrytą pirotechniką) i legioniści zrobili efektowne racowisko, które dogasało na murawie...
Dokładnie pamiętam ten mecz (4:1) gdzie łysy k..tas jako drugi za karwanem leciał z flagą.
TYLE W TEMACIE RAC.
Dziękuję i dobranoc prezesikowi i tym od łubu dubu.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez mtk : 21.03.2014 o godz. 14:30.
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2014, 14:27
jak widać jacek ostro walczy na każdym froncie o każdego kibica..., na tym forum lepiej niech sobie odpuści i rzuci siły na inne miejsca w internecie... może tam będzie miał większą skuteczność.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.03.2014, 14:32
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Ależ ty nic nie rozumiesz...

Kużniar z"Wstajesz i wiesz" wygląda na bardziej oblatanego w sprawach kibicowskich niż ty, który stara sie dyskutować na jakieś argumenty z "Biedronki".

Jeśli dla ciebie student to student to kim jest Piknik?

Zakochanym pantoflem, siedzącym z wiklinowym koszyczkiem na czerwonym kocu w kratę, wcinającego kanapkę popijaną sokiem z gumijagód, bo akurat teściowa patrzy?

Też znam kilku takich co się wpisali w to miasto, najcześciej w siodle na krakowskich plantach, tylko konia brakuje...

To po huju inteligenci jeśli trzeba walić jak do pniaka 20 razy...A jeśli mają taki nadmiar ambicji to niech idą na żydownie, tam zazwyczaj mają bardzo ambitne plany.

- Mózgu, a co będziemy robić jutro?
- To samo co robiliśmy dzisiaj, będziemy opanowywać Kraków!
- NARW!
Sharksik, a kim według Ciebie mam być !?
Skoro na przykład jestem studentem, to jestem studentem i na .... drążysz ten temat. Przed studiami chodziłem na Wisłę i po studiach też będę chodził na Wisłę. Zaczynasz szufladkować ludzi, jak najgorsze ścierwa z TVN czy GW. Nie idź tą drogą. Wisła to MY. JA, powtarzam, STUDENT również nie zgadzam się z polityką Bednarza i zostaję dzisiaj przed telewizorem podobnie, jak kilku moich znajomych pomimo tego, że karnety mamy wykupione.

I teraz najważniejsze pytanie, bo chyba czegoś nie rozumiem... Kim według Ciebie powinien być kumaty koleś z sektora C ?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.03.2014, 14:49
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Sharksik, a kim według Ciebie mam być !?
Skoro na przykład jestem studentem, to jestem studentem i na .... drążysz ten temat. Przed studiami chodziłem na Wisłę i po studiach też będę chodził na Wisłę. Zaczynasz szufladkować ludzi, jak najgorsze ścierwa z TVN czy GW. Nie idź tą drogą. Wisła to MY. JA, powtarzam, STUDENT również nie zgadzam się z polityką Bednarza i zostaję dzisiaj przed telewizorem podobnie, jak kilku moich znajomych pomimo tego, że karnety mamy wykupione.
I teraz najważniejsze pytanie, bo chyba czegoś nie rozumiem... Kim według Ciebie powinien być kumaty koleś z sektora C ?
Jemu chodziło raczej o zjawisko zauważalne pewnie w niejednym ośrodku akademickim, gdzie przyjezdna studenciarnia, traktuje swoje nowe miejsce pobytu jako jedną wielką imprezownię, gdzie za darmochę można się świetnie zabawić, nie zważając na to czy robi się wiochę czy nie i mając w dupie jego mieszkańców. Dla takich przypadkowe pójście na mecz (bo akurat dostało się bilet za darmo) jest kolejnym powodem żeby wycyckać do dna, zesrać się w miejscu publicznym i pójść dalej. O takich to studentów chodzi, nie związanych z klubem, czy miastem.
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.03.2014, 14:51
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Zdajesz sobie, że piszesz takie bzdury, że się w głowie nie mieści ?
Dlaczego bzdury? Jak ktoś na C nie śpiewa tak jak decyzyjni chcą to dyscyplinującego "liścia" potraficie wypłacić. A debile z racami są bezkarni to o czym to świadczy? Moim zdaniem jest to ewidentne poparcie dla takich zachowań.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2014, 14:55
BigLeb napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego bzdury? Jak ktoś na C nie śpiewa tak jak decyzyjni chcą to dyscyplinującego "liścia" potraficie wypłacić. A debile z racami są bezkarni to o czym to świadczy? Moim zdaniem jest to ewidentne poparcie dla takich zachowań.
jeśli idziesz na C akceptujesz pewne zasady, np. odnośnie dopingu. Jeśli nie chcesz dopingowac idziesz gdzie indziej, na inne sektory, a nie na C.
A nie jeden ultras z racą jest mniejszym debilem niż ten, który tak o nim mówi.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.03.2014, 15:00
BigLeb napisał(a):Wyświetl post
Kolejna brednia. Ochrzan dostają ludzie na C3 i powtarzam ochrzan z gniazda, a nie bicie. Na c1, c5 mało kto śpiewa i nie ma problemu. Jak się ten cały burdel skończy, to wybierzcie się kiedyś i bedziecie mieli szerszy obraz.

Po drugie chyba nie każdy na C się tym zajmuje tylko jakiś promil obecnych, ogarniajacych doping.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.03.2014, 15:06
Framat błagam, skończ pier*dolić.

Cytat:
Byc może, coś mu sie nie powiedzie i wtedy Cupiał go zwolni. Jednak po to, by następny prezes szedł po pewnym czasie dalej tą samą drogą.
I znowu zostać wyje*banym na zbity pysk? Gdzie masz logike?

Nie "coś" mu się nie powiedzie, tylko jak słupki wpływów zaczną spadać. A do tego potrzebna jest jak największa skala bojkotu.

Cała akcja przemyślana? NIE. Nie ma całej akcji przemyślanej. Ani SKWK. Obi strony wiedzą, że gra idzie o FREKWENCJĘ, co później przeradza się na wpływy z meczów. Tylko na to będzie patrzył Cupiał. Nie, czy będzie fanatyczny doping, oprawy, race, kary, zakazy.

Polecą słupki w dół przez czas konfliktu- poleci Bednarz. Utrzymają się lub wzrosną- "poleci" SKWK.

SKWK naraża się na wyeliminowanie?

Grają na zasadzie wszystko, albo nic. Wchodząc w układy z Bednarzem i pokornie mu ulegając, nie ugrają nic. Nic nie tracą, mogą tylko ZYSKAĆ.

NIKT nie wygra stosując odpowiedzialność zbiorową. Zwłaszcza w przypadku, gdzie 99% jest karany za nic. A z marginesem nie potrafią sobie poradzić. BO NIE CHCĄ!

Bo temat zastępczy, bo nikt nie debatuje o tym, że Brożek w katastrofalnej formie, że Klarić wyrasta na nowego Fabianka, bo skoro Pablo w takiej dyspozycji ma niezagrożone miejsce w 1 składzie, to coś tutaj jest nie tak.

Bo tak łatwo pokazać, że cokolwiek się "robi".

Dopier*dolić kibicowi, kibolowi- jeden ch*uj.

Podzielić kibiców.

To już nawet nie chodzi o złotówkę z biletów na cele prowiślackie. SKWK zbierałoby i zebrałoby podczas meczów do puchy na to, czy tamto.

Wrzucającym na SKWK przypominam jedno- tych rac nie wystrzeliwało 400 osób. Prawie (wyłączając sprawców) 400 osobom BEZPRAWNIE zostało odebrane prawo do obejrzenia meczu swojego ukochanego klubu. Wcześniej takie prawo zostało odebrane prawie 6 TYSIĄCOM kibiców/fanatyków/ultrasów. Walczymy o nasze prawa.

Ani komisja ligi, ani wojewoda nie wydawali zakazów stadionowych dla całej trybuny.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 21.03.2014, 15:25
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Federowicz aka ludzie dobrej woli są z Bednarzem...

... co to telewizor ma na korbkę.

taki tok myślenia

te wypowiedzi ludzi "dobrej woli, chodzącej na Wisłę" w ogóle są jakieś dupy wzięte:

Cytat:
Marek Motyka - Nie przejmuję się żadnym bojkotem SKWK. Jak zwykle idę na mecz. W Wiśle grałem 12 lat i stadion przy ul. Reymonta to mój drugi dom. Bardzo martwi mnie ta sytuacja, bo jako były piłkarz wiem, jak to jest grać przy pełnych trybunach i zorganizowanym dopingu. Nie wiem, o co do końca chodzi w tym konflikcie. Nie chcę się w to mieszać. Mam nadzieję, że klub dojdzie z kibicami do porozumienia. Dla dobra Wisły.

Czyli nie przejmuje się, ale bardzo go martwi, tyle że nie wie o co chodzi . No wypisz wymaluj retoryka Gówna. Mam podejrzenie graniczące z pewnością, że ww. osoby w ogóle nie wypowiadały się tak w tej kwestii albo ich wypowiedzi są wyrwane z kontekstu. Ot front walki z " wstrętymi" kibolami level pro.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.03.2014, 16:25
Z twojego punktu punktu widzenia, na pewno tak. Ale są różne punkty widzenia, świat na szczęście nie jest jednorodny. Inne podejście wymaga innego światopoglądu. Od razu zaznaczam. Nie wymagam, żebyś swój zmieniał.

To nie jest kwestia światopoglądów, tylko Twojej ułomności intelektualnej. Jeżeli to co mówisz jest sprzeczne z polskim prawem (domniemanie niewinności, nie ma prawnego przymusu denuncjacji - jest moralny obowiązek, tylko niekaralny w sprawach karnych, z wyłączenie najbliższej rodziny etc.*) i zdrowym rozsądkiem, to trudno zasłaniać się poglądami.

Ujmę to jeszcze prościej - bredzisz. Od dbania o bezpieczeństwo na trybunach jest ochrona, są stewardzi, jest monitoring, jest policja. Oni mają odpowiednie uprawnienia, zwykły kibic na trybunie - nie. To, że uroiłeś sobie inaczej oznacza tylko, że jesteś zwykłym internetowym ludzikiem, który nie ma zielonego pojęcia o życiu.

Podobają Ci się działania Łysego? Ok. Ale nie dorabiaj do nich jakichś dzikich teorii, które wywołują u normalnych ludzi zgrzytanie zębów.

Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.03.2014 o godz. 16:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.03.2014, 17:59
Dzisiejszy mecz z Zawiszą i tak się odbędzie.
Choćby dwie strony (zwolennicy bojkotu i przeciwnicy bojkotu, zwolennicy Bednarza i jego poczynań i przeciwnicy Bednarza i jego poczynań) przekrzykiwali sie jeszcze przez setki stron tematu.

Frekwencja... bedzie.
Pewnie mniejsza, bo trudno naraz zastąpić tyle osób majacych z Bednarzem na pienku, ale jacyś kibice (nie klienci) na meczu będą.

SKWK skorzysta zaraz, żeby napisać, że bez nich mecz to już nie to samo. I będzie miało rację.
Klub w osobie Bednarza napisze, że bez SKWK jest inaczej, kto wie, może nawet lepiej. I też będzie miał rację.

Jutro (gdzie tam... dziś wieczorem) powstaną nowe strony tego tematu, na których jedni będą szydzili z drugich i ... wzajemnie.

Bednarz nie ustąpi. SKWK nie ustąpi.

Czy wy naprawde sądzicie, że w sytuacji takiego napięcia ktoś będzie patrzył na słupki frekwencji?
Że dla Cupiała to najważniejsze?
Bednarz powiedział (między wierszami) w wywiadzie w Orange, że jest to walką z częścią kibiców robiących kosztem Wisły interesy. Myslicie, że powiedział tak bez poparcia Cupiała?

Oznacza to, że najprawdopodobniej sytuacja nie rozejdzie się po kościach.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 21.03.2014, 18:14
Cytat:
Myslicie, że powiedział tak bez poparcia Cupiała?
Straci, jeżeli te lekceważone przez Ciebie słupki będą pikować w dół. Po Ruchu wielu kibiców się nie spodziewam.

Nawet jeśli rozdaje bilety za free, to i tak z takich kibiców przychodów wielkich nie będzie.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.03.2014, 18:21
W dzisiejszym DP jest jasno napisane że Bednarz ma poparcie Cupiała w tym co robi.
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 21.03.2014, 18:24
moze Bednarz wykiwal SKWK, moze zachował sie jaka buc, moze tak, moze nie...toi SKWK bedac na wygranej pozycji obrocilo wszystko przeciw sobie w imie czego ? w imie kasy na szczytne cele ? chyba SKWK ma problem z ludzmi, z kadrą z odpowiednim ukierunkowaniem działań, na własną prośbe zostało wyrzucone ze swojego domu (stadion)...pieprze wszystko i wszystkich ide na mecz bo gar moja druzyna lepiej lub gorzej ale zawsze tj. druzyna Wisły Kraków a SKWK to tylko stowarzyszenie jej kibiców...ja nie potrzebuje zeby klub sie ze mna układał w zaden sposob, reguły sa czytelne i nie czuje sie w zaden sposob szykanowany ani ograniczany...zreszta kazdy z was ma telefon komorkowy - wiec jesli tylko chcą wiedzą o Was wszsytko - i po co sie frustrowac nie lepiej ogladnąć mecz Wisly ? i jest taka zasada od wiekow sprawdzalna - swiat nie znosi próżni - SKWK powinno to sobie wziasc do serca
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 21.03.2014, 18:25
Sevi napisał(a):Wyświetl post
W dzisiejszym DP jest jasno napisane że Bednarz ma poparcie Cupiała w tym co robi.
Nawet w Orange powiedział, że 'to zbyt poważne sprawy, żebym decydował o nich sam'.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.03.2014, 18:46
Ja jestem pewien, że dziś oprócz wzajemnego opluwania, obie strony odbębnią sukces.
Bednarz - no bo przecież ileś tych ludzi (w tym ja) na ten stadion idzie, no i SKWK, bo uda się pewnie zejść poniżej tych 10 tys., a tak to, razem ze wspaniałym C, byłoby zapewne koło 12-13... ;]

WISŁA!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.03.2014, 18:53
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Ja jestem pewien, że dziś oprócz wzajemnego opluwania, obie strony odbębnią sukces.
Bednarz - no bo przecież ileś tych ludzi (w tym ja) na ten stadion idzie, no i SKWK, bo uda się pewnie zejść poniżej tych 10 tys., a tak to, razem ze wspaniałym C, byłoby zapewne koło 12-13... ;]

WISŁA!
Faktycznie zajebisty sukces...
Każdy ma się z czego cieszyć... naprawdę... Cieszmy się wszyscy, bo ta wojna jest dla dobra Wisły.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Dzisiejszy mecz z Zawiszą i tak się odbędzie.
Choćby dwie strony (zwolennicy bojkotu i przeciwnicy bojkotu, zwolennicy Bednarza i jego poczynań i przeciwnicy Bednarza i jego poczynań) przekrzykiwali sie jeszcze przez setki stron tematu.

Frekwencja... bedzie.
Pewnie mniejsza, bo trudno naraz zastąpić tyle osób majacych z Bednarzem na pienku, ale jacyś kibice (nie klienci) na meczu będą.

SKWK skorzysta zaraz, żeby napisać, że bez nich mecz to już nie to samo. I będzie miało rację.
Klub w osobie Bednarza napisze, że bez SKWK jest inaczej, kto wie, może nawet lepiej. I też będzie miał rację.

Jutro (gdzie tam... dziś wieczorem) powstaną nowe strony tego tematu, na których jedni będą szydzili z drugich i ... wzajemnie.

Bednarz nie ustąpi. SKWK nie ustąpi.

Czy wy naprawde sądzicie, że w sytuacji takiego napięcia ktoś będzie patrzył na słupki frekwencji?
Że dla Cupiała to najważniejsze?

Bednarz powiedział (między wierszami) w wywiadzie w Orange, że jest to walką z częścią kibiców robiących kosztem Wisły interesy. Myslicie, że powiedział tak bez poparcia Cupiała?

Oznacza to, że najprawdopodobniej sytuacja nie rozejdzie się po kościach.
Nie prawda Dla polityków słupki są ważne. Czyli dla Bednarza, bo on się bawi w politykę sieje propagandę i specjalnie próbował napompować frekwencję rozdajac bilety wliczając ludzi którzy na mecz nie przyszli a mają karnety. Dla Cupiała liczy się wynik finansowy netto. Tutaj Bednarz nic nie ukryje, chyba, że sam zasponsoruje.
Bez kibiców wielkiego klubu nikt nie zbuduje. Bez SKWK i kibców zza bramki to nie będzie to samo i Bednarz jest tego świadom i mimo, że pare bitewek wygrał, wojny nie ma żadnych szans wygrać.
Sorry wystarczy, że dzisiaj Wisła zagra słabo(odpukać)

Sevi napisał(a):Wyświetl post
A we wczorajszych wiadomościach powiedzieli, że 400 osób odpaliło 20 rac...
A co mają powiedzieć? Że nie ma?
Ostatnio edytowane przez palikot : 21.03.2014 o godz. 19:06.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 21.03.2014, 18:56
Tylko że dokładnie tak będzie...
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 21.03.2014, 20:17
NA trybunach tylko milicja....
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 21.03.2014, 20:27
21-03-2014 godz. 20:30.

Piękne Waterloo łysego.

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.03.2014, 20:34
No to już można ogłosić sukces bojkotu. Kiełbasiarze nie dopisali wbrew napinaniu się na forach.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 21.03.2014, 20:37
Serce pęka jak się patrzy na trybuny. Smutne to wszystko ale mam nadzieję na szybkie zmiany w tej materi
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
maxim
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 21.03.2014, 21:29
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
No to już można ogłosić sukces bojkotu. Kiełbasiarze nie dopisali wbrew napinaniu się na forach.
..po mojemu ani sukces ani porażka. Takie byle co może wystarczyć na długie miesiące.
Odpowiedz cytując
FrankDrebinTSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.03.2014, 21:33
Gdzie sie podziewają ci Ojcowie co tak sie napinali, ze przyprowadza żony i cale rodziny na mecze od keidy zabraknie tych strasznych ludzi z sektora C Jakby tak spisać kazdego co takie rzeczy wygadywał i wypisywal gdzie sie da to powinno byc ok 20k ludzi dzisiaj a nie z 8
Tylko Wisła...

San Antonio Spurs ) 99,03,05,07

Madrid cabron....

Detroit Red Wings!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów