The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2014, 23:15
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
................
Można link kolego?
Bo szukam i nie wiedzę

Czy to nie jest poprzedni protest?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 20.03.2014, 23:23
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Można link kolego?
Bo szukam i nie wiedzę

Czy to nie jest poprzedni protest?
Może i stare, ale chyba nadal aktualne.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 20.03.2014 o godz. 23:26.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 20.03.2014, 23:24
SkMk napisał(a):Wyświetl post
Te klimaty to przemyślana i z premedytacja wprowadzona polityka nienawiści. Nikt nagle nie wyciągnął tego z kapelusza, bo miał takie widzimisię. Ktoś widocznie doszedł do wniosku, że skoro na takim bastionie i ostoi Wisły, jak Azory, pojawiają się przerzuty i tną maczetami ludzi, to coś jest nie tak i trzeba pewne sprawy pozmieniać. Co oznaczała Cracovia na Azorach? Ano to, że jeśli pojawili się tam, to mogą się pojawić wszędzie. Wybacz, ale nikt nie będzie się przejmował Twoim dyskomfortem, kiedy w grę wchodzi być, albo nie być.
A co ma patologia na osiedlach do stadionu? Stadion jest dla kibiców - fanatycznych, bawiących się w ultras, pikników czy klientów. Bajki o miłości klubowej bandytów goniących za sobą po osiedlach z maczetami czy innym sprzętem rolniczym kupują już od dawna nieliczni. Patologie trzeba wyeliminować z normalnego świata. Barwy klubowe w wywołanym przez Ciebie przypadku to tylko zasłona i niewiele znaczący dodatek.
Od dawna mamy do czynienia z pomieszaniem pojęć. Nie wrzucajmy do jednego worka tych, których interesuje Wisła ( czy inny klub) z tymi, którzy wykorzystują naiwność (pozostając przy w miarę neutralnej retoryce) innych i pod zasłoną pseudo-klubowej miłości załatwiają swoje interesy. Należy wprowadzić jasny podział: kibice, kibole, pikniki - bandyci. Właśnie wrzucanie wszystkich do jednego worka robi aktualnie największą krzywdę Skwk. Niestety zaczynają być postrzegani jako reprezentanci tej drugiej strony.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 20.03.2014 o godz. 23:35.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 20.03.2014, 23:28
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej jednak żal mi TS do którego grupa określonych ludzi przylepiła niezbyt medialną łatkę, którą będzie teraz trudno odkleić.
Tak Ci żal TSu a co zrobiłeś żeby poprawić jego sytuacje ?

raindog napisał(a):Wyświetl post
Popatrz na fajsie,
a ty wyjdź może zza monitora
Ostatnio edytowane przez South : 20.03.2014 o godz. 23:31.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 20.03.2014, 23:29
A co ma patologia na osiedlach do stadionu? Stadion jest dla kibiców - fanatycznych, bawiących się w ultras, pikników czy klientów. Bajki o miłości klubowej bandytów goniących za sobą po osiedlach z maczetami czy innym sprzętem rolniczym kupują już od dawna nieliczni. Patologie trzeba wyeliminować z normalnego świata. Barwy klubowe w wywołanym przez Ciebie przypadku to tylko zasłona i niewiele znaczący dodatek.
Masz rację, ale jakby tej "patologii" nie było po Wiślackiej stronie, to Wisły już by nie było w Krakowie... Można się w....iać na rzeczywistość, ale ona taka jest. Niestety :(
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 20.03.2014, 23:33
Popatrz na fajsie, kto wspiera bojkot. Głównie gimnazjum/szkoła średnia i jakieś elementy, które mają problem ze skleceniem zdania pozbawionego przekleństwa. Zdarzają się też jednostki, które trudno nazwać głupimi - albo inaczej - które są inteligentne, ale to promil. Podobnie, zobacz kto bojkotuje bojkot - proporcje są odwrócone; rzadko gimnazjaliści - głównie studenci i ludzie po trzydziestce.
Wiesz co, Twój post jest w stylu "legendy" tego forum niejakiego Pysia. Przypomina Jego argumentacje o młodych, wykształconych, biznesmenach i z wielkich miast...naprawdę ten sam poziom, jak brakuje już argumentów to człowiek (nomen omen) wszystkiego się chwyta...

Ja akurat tutaj widzę bardzo dojrzałe i rzeczowe argumenty za bojkotem, a wręcz infantylne i naiwne za bojkotem bojkotu...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.03.2014 o godz. 23:39.
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 20.03.2014, 23:40
Popatrz na fajsie, kto wspiera bojkot. Głównie gimnazjum/szkoła średnia i jakieś elementy, które mają problem ze skleceniem zdania pozbawionego przekleństwa. Zdarzają się też jednostki, które trudno nazwać głupimi - albo inaczej - które są inteligentne, ale to promil. Podobnie, zobacz kto bojkotuje bojkot - proporcje są odwrócone; rzadko gimnazjaliści - głównie studenci i ludzie po trzydziestce.
I to jest właśnie ta różnica, ogarnięci ludzie wspierający bojkot nie robią tego na "fejsie", bo wiedzą, że wielkie G to da.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.03.2014, 00:10
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Najpierw sobie sprawdz kogo jacek zaprosił to raz. A z tajniakiem psem nie mam przyjemności oglądać mecz i kibicować. Jeśli Ci to nie przeszkadza to coż...
Nawet sobie nie zdajesz sprawy ile razy taki tajniak siedział juz "obok ciebie".
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 21.03.2014, 00:11
Bardzo dobra wiadomość.

Widać że rośnie nam pokolenie ludzi ogarniętych, silnie związanych z ruchem kibicowski. Cieszy fakt, że na pierwszym miejscu młodzież stawia klub i wiślacką brać a nie pieniądze, punkty, medale czy papierowe sukcesy.

Studenci i ludzie po trzydziestce to co najwyżej mogą sobie po.......ić w necie, na trybunach prawdę mówiąc są numerkiem własnego krzesełka.

wierny napisał(a):Wyświetl post
Nawet sobie nie zdajesz sprawy ile razy taki tajniak siedział juz "obok ciebie".
A ty skąd to wiesz?
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 21.03.2014 o godz. 00:16.
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 21.03.2014, 00:14
raindog Naszym gronem odbiorców są tylko i wyłącznie kibice Wisły Kraków, dotarcie do innych i tak nam nic nie da, bo ludzie maja mózgi wyprane hasłami o "kibolach mordercach, którzy niedługo będą razem z CBA wpadać do domów o 6 rano". Osoby nie interesujące się piłka/nie związane z Naszym klubem Nas nie poprą. Na szum medialny i nagłówki w stylu "Kibice moga miec rację, maja pierdyliard fanów na fb" bym nie liczył. Jeżeli jeszcze nie zauważyłeś, to wg mediów i partii rzadzącej kibic=bandyta.
Powód: ziew
Ostatnio edytowane przez cash_X : 21.03.2014 o godz. 00:15.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2014, 00:20
@Domin - dyskutować to mogę z osobą, która potrafi czytać ze zrozumieniem.
Brawo! Rozumiem, że to Twój kolejny argument na poparcie Twojej rzeczowej i dojrzałej argumentacji.

@raindog. Juz Ci pisałem, że nie popieram rzucania racami. Nie potepiam tego rownież jak nic nikomu nie zrobi. Taki klimat kibicowski, który odróżnia nas od zachodu, choc ostatnio na zachodzie jest więcej rac niz u nas.
Policja ma dostęp do monitoringu i tak powinna szukać winnych. Zresztą nie jestem rzecznikiem POlicji, aby się tym martwić, Ty jak widze bardzo się tym przejmujesz, jak te biedne czworonogi złapią i ukarają kibica Wisły Kraków...
Nie odpowiadam, za decyzje wojewodów, czyli wkladów do garniaków Tuska. Jesli mielibysmy robić wszystko to, co sobie wojewodowie wymyślą to nawet pierdnąć byśmy nie mogli. Przypominam również, że odpalenie rac przez Legię kolejkę wcześniej skończyło sie tylko zamknięciem trybuny ultras i przeniesieniem kibiców na inne sektory. To była nowa polityka władz ligi i wojewodów.

Skąd to wiesz ? Zresztą to nie argument, bo kto ich wpuścił ? Ich miejsce powinno być w budzie, a nie na stadionie.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 21.03.2014 o godz. 00:46.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 21.03.2014, 00:38
To po prostu bunt młodzieńczy - burza hormonów.
Myślisz? Powiem szczerze, że ja poglądów z wiekiem nie zmieniłem.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.03.2014, 00:46
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Studenci i ludzie po trzydziestce to co najwyżej mogą sobie po.......ić w necie, na trybunach prawdę mówiąc są numerkiem własnego krzesełka.
To właśnie kwintesencja Wiślickiej jedności, miłości bliźniego i szacunku dla innych... Mam nadzieję, że ty i podobni tobie znikną ze stadionu.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2014, 00:52
Przeczytaj jeszcze raz tamten post (edytowany) i odpowiedz na pytania.
Też sobie przeczytaj edytowany post.

Kurz napisał(a):Wyświetl post
To właśnie kwintesencja Wiślickiej jedności, miłości bliźniego i szacunku dla innych... Mam nadzieję, że ty i podobni tobie znikną ze stadionu.
Mimo, że nie popieram postu Sharksika, to jednak zaznaczam, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 21.03.2014 o godz. 00:58.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 21.03.2014, 01:02
No to masz pecha, bo tak się porostu nie stanie.

A czy ja napisałem że Cię nie szanuję? Oczywiście że Cię szanuję, jednak to nie oznacza że będziesz ciągnąć losy lub uczestniczyć w internetowej ankiecie która określi kierunek trybun. Zapanował by burdel taki jak na forum...

Musi być ktoś kto powie, idziemy panowie w prawo! A nie zachowywać się jak hołota która rozbiega się w wszystkich możliwych kierunkach.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 21.03.2014 o godz. 01:05.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.03.2014, 01:09
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Mimo, że nie popieram postu Sharksika, to jednak zaznaczam, że na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Nie. Trzeba szanować innych. Zawsze. Chyba, że zawiodą twoje zaufanie. Niby niewielka różnica, a jednak. Gdybyśmy żyli w innych czasach, napisałbym, że to nienawiść klasowa, do tych, którzy wywodzą się z innych środowisk, inaczej myślą, inaczej żyją. Tę pogardę, niestety, widuję się tu często. Można ją wyczytać między wierszami. Trudno w takiej sytuacji oczekiwać i jedności i wsparcia ze strony tych, którzy dla dużej części "najwierniejszych" są złem koniecznym na stadionie.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Stary 21.03.2014, 01:10
Co do postow powyżej z pytaniem skąd wiem to po prostu wiem. Na naszym krakowskim podwórku czy to u nas czy u sąsiadki na każdym meczu byli tajniacy. Taka specyfika Krakowa, nie wiem jak w innych miastach ale prawdopodobnie rownież. Zobaczymy jak to jutro z psami bedzie wyglądać.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 21.03.2014, 07:17
Gros moich znajomych (w tym ja) nie ma "fejsa"... Popierają bojkot, no ale niestety nie są ujęci w Twoich "fejsowych" wnioskach. Są to jednak ludzie "po trzydziestce", więc może ich tam w swoich statystykach uwzględnisz? Choć nie, to przecież muszą być debile bez szkoły - jak można w tych czasach nie mieć "fejsa"?

Nie. Trzeba szanować innych. Zawsze. Chyba, że zawiodą twoje zaufanie.
Racja - szanowałem Was do pewnego czasu mimo, że poglądy na wiele spraw (szczególnie "kibicowskich") mam inne. Teraz jednak widząc, jak łasicie się do łysego i jego po.......onych pomysłów szacunek zniknął i nigdy już nie wróci. Nie potraficie w tak oczywistej sprawie zwyczajnie wesprzeć swoich w tym trudnym momencie.

Pozwól, że Cię zacytuję z drobną korektą:

To byłaby właśnie kwintesencja Wiślackiej jedności, miłości bliźniego i szacunku dla innych... Mam nadzieję, że ty i podobni tobie znikną ze stadionu.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.03.2014, 07:32
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Racja - szanowałem Was do pewnego czasu mimo, że poglądy na wiele spraw (szczególnie "kibicowskich") mam inne. Teraz jednak widząc, jak łasicie się do łysego i jego po.......onych pomysłów szacunek zniknął i nigdy już nie wróci. Nie potraficie w tak oczywistej sprawie zwyczajnie wesprzeć swoich w tym trudnym momencie.
Właśnie , łamistrajki, chcą żeby ich szanować. No chyba nigdzie nie ma czegoś takiego. Czy to wtedy jeśli strajk odbywa się w zakładzie pracy, czy to w innym miejscu. Przed firmą gdzie łamistrajki po ochroną policji chcą wjechać do zakładu często sa obrzucani czym popadnie. W Warszawie Legia kilka razy dała im jasno i ręcznie do zrozumienia kim są i na czyją korzyść działają. Mam nadzieję, ze do tego u nas nie dojdzie, ale jak widać logika wzgledem łamistrajków jest jednakowa i to na całym świecie.
Niewykluczone, ze niebawem Bednarz bedzie chciał z tych łamistrajków utworzyć doping na stadionie, tak też było w Warszawie,(gdzie dostali od tow. Waltera nawet bęben) dopóki kibice Legii ich nie sfotografowali i zakończyli ich działalność.
Jaruzel w stanie wojennym tez sobie utworzył miodozwiązki licząc na odciągniecie ludzi od Solidarności.
To sa stale te same ubeckie metody. Trzeba być na to przygotowanym.

P.S. Zresztą te łamistrajki to w większości są ludzie, którzy nie biora udziału w czynnym życiu kibicowskim , o czym za tydzień przekonamy się w Lubinie, chyba że Bednarz wyśle autobus kiełbasiarzy i tajniaków. Wszystko jest możliwe skoro idzie taka potężna propaganda w mediach.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 21.03.2014 o godz. 07:34.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 21.03.2014, 07:41
Oj czuje, że ten post będzie w ścisłej czołówce na ten jeden z najgłupszych w rankingu TWSA
Argumentacja i retoryka żywcem zerżnięta od PR`owców pana Tuska- o tym elektoracie= i bycia "młodym, wykształconym, z większej miejscowości"...

No nic, pozostaje mi znów być tym gorszym, niewykształconym, bezrobotnym, z mniejszej miejscowości. Dobrze, że chociaż Ty jesteś odpowiednio dowartościowany .
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 21.03.2014 o godz. 08:01.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2014, 07:51
Zastanawia mnie z jaką łatwością niektórzy używają tutaj określenia "studenci" z wydźwiękiem czysto pejoratywnym. To jakiś absurd jest. Rozumiem, że porządny samiec kończy zawodówkę i dyma później na magazynie za dwa koła na rękę jak szef da premię. Ewentualnie na budowie z umową na najniższą krajową i resztą w kopercie jak szef docenia i da na koniec miesiąca. Co jest nie tak w przypadku bycia studentem? W latach 95-00 też nim byłem a jeszcze wcześniej w podstawówce kiedy powiedziałem że zamierzam w przyszłości iść na studia to przez 2/3 kolegów z klasy zostałem uznany za kosmitę. Teraz spotykam tych "rozsądnych" w sklepie czy kościele - wyglądają jakby mieli 15 lat więcej, zmęczeni życiem i tyraniem w tych swoich chujowych "robotach", podjeżdżają 15-letnimi furami, połowa ma dzieci niewiele młodsze od mojej żony bo sobie przez swój debilizm porobili w wieku 17 lat.
Ktoś się dziwi, że klub ( każdy klub w naszej lidze) woli tych studentów na swoich trybunach? Ktoś, wybrał taką a ktoś inny inną drogę w życiu, czasami świadomie, czasami tak wyszło. Nie używajcie argumentów na zasadzie "my jedyni kumaci" tamci durni studenci i dziadki po 30 bo są to argumenty, które odstrasza od Was resztki neutralnych. Takimi wypowiedziami, w założeniu mającymi być argumentami za bojkotem czy SKwk, robicie krecią robotę sami sobie i Stowarzyszeniu.
Pamiętacie bojkot przy okazji euro? 90% ludzi udzielających się na tym forum była po stronie Skwk czy jak kto woli "kiboli". Wiele błędów musiało zostać popełnionych skoro teraz przy okazji innego bojkotu nawet na tym forum ( czyli wśród ludzi jakoś tam mniej lub bardziej zainteresowanych Wisłą i kibicowaniem ogólnie) popierających protest jest w porywie połowa. Tak samo będzie na trybunach - wtedy większość tych pikników była po Waszej stronie. Teraz jest inaczej. Tu nie chodzi ani o Bednarza ani o Szymańskiego - tu chodzi o spojrzenie na pewne sprawy z diametralnie innej perspektywy.

Szanujmy tych, którym chce się więcej.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 21.03.2014 o godz. 07:54.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 21.03.2014, 08:12
No jak już pejsbuk zaczyna być wyznacznikiem to chyba czas zakończyć tę dyskusję :/
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 21.03.2014, 08:18
Zastanawia mnie z jaką łatwością niektórzy używają tutaj określenia "studenci" z wydźwiękiem czysto pejoratywnym.
Wiesz, wydaje mi się że bardziej chodziło koledze o takich stereotypowych studentów z innych oddalonych od małopolski województw, dla których mecz Wisły jest kolejną rozrywką w stylu pójścia do baru czy rozpalenia grilla na miasteczku. A po skończeniu studiów w Krakowie, wrócą do swoich miejscowości i będą mieć na Wisłę wywalone. A nie o ludzi którzy studiują czy pokończyli studia i chodzą regularnie na stadion.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 21.03.2014, 08:19
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Właśnie , łamistrajki, chcą żeby ich szanować. No chyba nigdzie nie ma czegoś takiego. Czy to wtedy jeśli strajk odbywa się w zakładzie pracy, czy to w innym miejscu. Przed firmą gdzie łamistrajki po ochroną policji chcą wjechać do zakładu często sa obrzucani czym popadnie. W Warszawie Legia kilka razy dała im jasno i ręcznie do zrozumienia kim są i na czyją korzyść działają. Mam nadzieję, ze do tego u nas nie dojdzie, ale jak widać logika wzgledem łamistrajków jest jednakowa i to na całym świecie.
Niewykluczone, ze niebawem Bednarz bedzie chciał z tych łamistrajków utworzyć doping na stadionie, tak też było w Warszawie,(gdzie dostali od tow. Waltera nawet bęben) dopóki kibice Legii ich nie sfotografowali i zakończyli ich działalność.
Jaruzel w stanie wojennym tez sobie utworzył miodozwiązki licząc na odciągniecie ludzi od Solidarności.
To sa stale te same ubeckie metody. Trzeba być na to przygotowanym.

P.S. Zresztą te łamistrajki to w większości są ludzie, którzy nie biora udziału w czynnym życiu kibicowskim , o czym za tydzień przekonamy się w Lubinie, chyba że Bednarz wyśle autobus kiełbasiarzy i tajniaków. Wszystko jest możliwe skoro idzie taka potężna propaganda w mediach.
Wooooow. Jesteś niestrudzony
Ciągle o Solidarności, ideałach, Jaruzelskim, łamistrajkach. A potem znów o Solidarności. A jak skończysz o Solidarności, to tylko po to, żeby zacząć o...Solidarności.
Kończysz właśnie książkę do historii z gimnazjum czy próbujesz za każdą cenę dodać znaczenia nieroztropnemu (eufemizm!) działaniu kilku typów?
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2014, 08:25
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, wydaje mi się że bardziej chodziło koledze o takich stereotypowych studentów z innych oddalonych od małopolski województw, dla których mecz Wisły jest kolejną rozrywką w stylu pójścia do baru czy rozpalenia grilla na miasteczku. A po skończeniu studiów w Krakowie, wrócą do swoich miejscowości i będą mieć na Wisłę wywalone. A nie o ludzi którzy studiują czy pokończyli studia i chodzą regularnie na stadion.

W 90% nie wrócą do swoich miejscowości. Przyjechali na te studia do Krakowa właśnie po to, żeby się wyrwać do miasta. Sam znam paru takich ze swoich studiów. Zostali, i na stałe wpisali się w to miasto. Oni są zazwyczaj bardziej ambitni pod tym względem od nas mieszkańców miast. My mamy łatwiej to i nam się mniej chce. Tak to zazwyczaj wygląda. Oczywiście część z nich przyjdzie na stadion tylko raz ale na pewno jakiś procent będzie wracał. Albo nie będzie wracał jak po raz 20 usłyszy, że my tu takich nie potrzebujemy.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 21.03.2014 o godz. 08:28.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2014, 08:25
Rafkur to ja widzę u Ciebie jakiś problem, z lat młodości pozostał Ci jakiś uraz ?
Student studentowi nie równy, wśród tych studentów może być żeluś w rurkach o wyglądzie i mentalności cioty z parady pedałów. Może być też taki jak fialo, osoba o wyrobionej świadomości kibicowskiej...
Nie zauważyłem tutaj jakiejś dużej nienawiści do studentów, bardziej do policji i dziwnych wynalazków z różnych urzędów.
Mam też wrażenie, że sporo osób tutaj popierających bojkot to osoby dobrze wykształcone, a nie prostaki i robole.

Rafkur nie stosuj tu zagrywki w stylu mlodzi, piekni, wyksztalceni z dużych miast...to nie działa.
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2014, 08:47
Cytat:
SharksiK napisał :

Wg. mojej wiedzy zarówno 'Szymek", "Wesoły" jak i osoby z h. są grubo po 30--tce.....
Ostatnio edytowane przez siara : 21.03.2014 o godz. 08:53.
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.03.2014, 08:56
Zalecałbym więcej wstrzemięźliwości w tym co piszecie. Już pojawiają się zagrywki w stylu : troglodyci, gimnazjaliści, niewykształcony element... Dodając do tego wsparcie przez Gazetę Wyborczą, ktoś może, nie daj Boże odebrać was jako przeciwników i potraktować w niewłaściwy sposób. Nie dajcie się podzielić na MY-ONI, bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.03.2014, 09:04
Co do postow powyżej z pytaniem skąd wiem to po prostu wiem. Na naszym krakowskim podwórku czy to u nas czy u sąsiadki na każdym meczu byli tajniacy. Taka specyfika Krakowa, nie wiem jak w innych miastach ale prawdopodobnie rownież. Zobaczymy jak to jutro z psami bedzie wyglądać.
prawie na każdym spotkaniu, gdzie jest jakaś "ekipa" nawet 15 osobowa pojawiają się tajniacy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Stary 21.03.2014, 09:42
O tym mówię a tu teraz sami kumaci co nie będą koło policji siedzieć a mogło być tak że papierosa jakiemuś odpalali
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów