The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2014, 10:23
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Komunikat Bednarza taki jak oświadczenia Urbana w stanie wojennym o podziemnej Solidarności.
Piękna analogia.
W sumie to stan wojenny mamy.
Aby wyrobić sobie zdanie o tym oświadczeniu czekam na oświadczenie SKWK ze skanem zapisów parafowanych przez przedstawiciela klubu.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.03.2014, 10:24
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli klub mówi prawdę to powinni pozwać SKWK o zniesławienie i straty które poniosła Wisła.. w innym wypadku SKWK powinno pozwać klub i udowodnić że było tak jak oni to przedstawiali a nie tak jak w oświadczeniu przedstawia Wisła... tak czy siak ktoś tutaj kłamie !
Po pierwsze może lepiej już nie dolewać oliwy do ognia, wystarczająco się "pali", a po drugie myśle, że większość to były ustalenia słowne, więc ciężko byłoby cokolwiek komukolwiek udowodnić.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 20.03.2014, 10:31
Może i masz racje.. jednak nie chce mi się wierzyć że w dzisiejszych czasach jest coś robione bez podkładki w postaci umów. No nic, pozostaje nam czekać na stanowisko SKWK w którym być może odniosą się do tego jak wyglądały rozmowy w tej sprawie.
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 20.03.2014, 10:35
Dla mnie treść tego oświadczenia nie wnosi nic nowego. Przecież SKWK na swojej stronie opublikowało fragmenty przedmiotowej umowy i z tego co pamiętam to najpierw było tak, że wysokość ewentualnych strat / kar każdorazowo po zaistnieniu zjawiska miała ustalana pomiędzy stronami. Później Bednarz zmienił owy zapis na to, że SKWK miało brać odpowiedzialność za cały stadion, na co SKWK nie przystało. Określiło się, że może w takim razie ostatecznie odpowiadać za C + E ( chyba). Bednarz widząc postawę SKWK, że jednak da się z nimi negocjować dorzucił do tego C+E jeszcze parę innych trybun czego SKWK już nie było w stanie zaakceptować.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.03.2014, 10:36
Może i masz racje.. jednak nie chce mi się wierzyć że w dzisiejszych czasach jest coś robione bez podkładki w postaci umów. No nic, pozostaje nam czekać na stanowisko SKWK w którym być może odniosą się do tego jak wyglądały rozmowy w tej sprawie.
Ty jesteś jakiś ograniczony? Czytałeś oświadczenie SKWK? Widzisz słowo ostatecznie w oświadczeniu S.A? Poczytaj trochę bo siejesz farmazon za farmazonem, podkręcasz a nie masz ani pół grama racji.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 20.03.2014, 10:41
Słabo się muszą bilety sprzedawać, że cała machina propagandy została rozruszana. Paszkwile pojawiły się na Gównie Wybiórczym, mają pojawić się w Dzienniku Polskim, Gazecie Krakowskiej i podobno w Radiu Kraków.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 20.03.2014, 10:45
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Słabo się muszą bilety sprzedawać, że cała machina propagandy została rozruszana. Paszkwile pojawiły się na Gównie Wybiórczym, mają pojawić się w Dzienniku Polskim, Gazecie Krakowskiej i podobno w Radiu Kraków.
To są te "wolne" media w "demokratycznym państwie prawa", gdzie obie strony mają równorzędny dostęp do informacji

Zresztą Bednarz w ostatnim programie w OS wezwał media do pomocy, oprócz policji i wojewody.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 20.03.2014 o godz. 10:47.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 20.03.2014, 10:48
To są te "wolne" media w "demokratycznym państwie prawa", gdzie obie strony mają równorzędny dostęp do informacji

Zresztą Bednarz w ostatnim programie w OS wezwał media do pomocy, oprócz policji i wojewody.
Mylisz słowo wolne z niezależnym i rzetelnym.

Właśnie media są w dużym stopniu wolne, dlatego mogą pisać co im się podoba (nawet nieprawdę). Skutkiem są właśnie te artykuły zachęcające do przyjścia na stadion. Jednocześnie mogą olewać drugą stronę konfliktu bo... dokładnie, bo są wolne.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 20.03.2014, 10:54

Tylko że PR to trzeba sobie wypraować, a jak na razie to SKWK wypracowała sobie ten czarny.
I proszę przestań truć o tych "wolnych" mediach, prześladowaniach i stanie wojennym. Gdzie Rzym a gdzie Krym?
Bo ta martyrologia ruchu kibicowskiego mnie śmieszy. Trzeba się odnaleźć w rzeczywistości, a nie ubierać w szaty Don Kichota i walczyć z wiatrakami.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.03.2014, 11:02
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Mylisz słowo wolne z niezależnym i rzetelnym.

Właśnie media są w dużym stopniu wolne, dlatego mogą pisać co im się podoba (nawet nieprawdę). Skutkiem są właśnie te artykuły zachęcające do przyjścia na stadion. Jednocześnie mogą olewać drugą stronę konfliktu bo... dokładnie, bo są wolne.
Tylko są "wolne" w jedną stronę. Nie wyobrażasz sobie chyba, że mogą nawoływać do bojkotu meczu i wywalenia Bednarza?

Media to pała, którą wali się po łbie tych, co trzeba.
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 20.03.2014, 11:07
lazy napisał(a):Wyświetl post
Tylko że PR to trzeba sobie wypraować, a jak na razie to SKWK wypracowała sobie ten czarny.
I proszę przestań truć o tych "wolnych" mediach, prześladowaniach i stanie wojennym. Gdzie Rzym a gdzie Krym?
Bo ta martyrologia ruchu kibicowskiego mnie śmieszy. Trzeba się odnaleźć w rzeczywistości, a nie ubierać w szaty Don Kichota i walczyć z wiatrakami.
Nie każdy godzi się na to co proponuje "wolne" i "niezależne" Gówno Wybiórcze.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.03.2014, 11:28
ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
Tylko są "wolne" w jedną stronę. Nie wyobrażasz sobie chyba, że mogą nawoływać do bojkotu meczu i wywalenia Bednarza?

Media to pała, którą wali się po łbie tych, co trzeba.
Gdyby to Bednarz rzucił race w czasie meczu z Cracovią i ostrzelał stadion podczas spotkania z Ruchem, zapewne nawoływałyby. Niezależnie od okoliczności i powodów są to metody nieakceptowalne, najwyraźniej jednak nie do wszystkich to dotarło. Z podobnych powodów media stają zwykle po stronie pobitej żony, a nie męża, który stłukł ją na kwaśne jabłko i rzucił o ścianę dzieckiem. Sry, ale w tej bajce ci, którzy tego dokonali nie są Janosikami, ale czarnymi charakterami.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 20.03.2014, 11:50
SKWK to nie Bednarz i mają w dupie jakiś PR . Oni trzymają się wartości i zasad których lemingowy szaraczek poprostu nie pojmuje , natomiast Bednarz uczepił się bezpieczenstwa na stadionie, co najmniej jak by ....a Hasel przy naszym wypadku to był pikuś.

Dla kilku rac robić taki kabaret, szukać poparcia frajerskich pomysłów wprowadzenia tajniaków? Ktoś kto bywa na Wiśle powie wprost - bzdura! Na stadionie jest tak samo bezpiecznie jak np. dworcu gównym czy galerii więc żadne specjane środki bezpieczenstwa nie są potrzebne. Wszystkie zabiegi łysego biją tylko i wyłącznie bezpośrednio w kibiców naszego klubu.

W historii naszego klubu juz raz resort w.......ił się z butami a kibice mimo że nigdy się z tym nie pogodzili z uwagi na ustrój mieli gówno do gadania. To niechlubna karta naszego klubu...lecz cóż można było zrobić? Obecnie ktoś ponownie wprowadza policję do klubu, mało tego, daje przyzwolenie na inwigilację ludzi których jedynym grzechem jest to, że bezgranicznie kochają Wisełkę.

Psiaarnia na stadionie jest ....a poniżająca dla nas kibiców. Mało to człowiek się przez te prowokacyjne białe kaski po komendach włóczył? Ile dołków zaliczył? ....y jak bydło ludzi znakowali i kamerowali, z broni gładkolufowej oczy ludziom wybijali, pałowali dzieci? .......one ścieżki zdrowia?
Mamy z wrogiem nr.1 siedzieć na stadionie? Po naszym ....a trupie!
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 20.03.2014, 12:37
^^Tak a kibice przez ten czas to zawsze zachowywali się niczym miłujące pokój gołąbki pokoju.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.03.2014, 13:00
Jeśli klub mówi prawdę to powinni pozwać SKWK o zniesławienie i straty które poniosła Wisła.. w innym wypadku SKWK powinno pozwać klub i udowodnić że było tak jak oni to przedstawiali a nie tak jak w oświadczeniu przedstawia Wisła... tak czy siak ktoś tutaj kłamie !
Na to trzeba mieć dowody.
Bednarz kłamie odkąd tu przyszedł. To fakt. Kłamie począwszy gadek o kłopotach bogactwa pół roku temu i sprawy Sobola, przez ostatnie okienko kiedy mówił jedno a Smuda drugie. Wobec tego wnioski można sobie wyciągnąć samemu. Wydaje mi się, że to efekt tonącej brzytwy. Chce za wszelką cenę dalej dzielić kibiców i wprowadzać ferment wśród szeregi wroga, bo sprzedaż biletów słabo idzie, dzięki czemu Bednarz musiał rozdać 3/4 biletów na E15. Do tego dochodzi "przypadkowe" wspraie GK GW w dzisiejszych artykułach, co się ładnie składa na tą tezę.
Zobaczycie jak nabiją frekwencje w piątek. Będą wliczone dzieci, karnety z C zaproszeni goście Bednarza, rodziny redaktorów GW GK, zakłady pracy mobilizacja jak na derby

Tu się przyznałeś, że jesteś głupi lubisz być okłamywany i lubisz gdy ktoś stwarza ci pozory rzeczywistości.
Sorry ale tak działa PR. SKWK nie jest organizacją stawiającą na PR, bo nie ma w niczym interesów, żeby kogoś okłamywać
Ktoś kto tego nie kuma raczej niech się nie ośmiesza. Idź do marketu, lub włącz TV, tam mają dobry PR
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.03.2014 o godz. 13:17.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 20.03.2014, 13:09
Viper napisał(a):Wyświetl post
^^Tak a kibice przez ten czas to zawsze zachowywali się niczym miłujące pokój gołąbki pokoju.
nie. Bo kibic się tak nie zachowuje. Sory ale jakoś będąc na meczu nie potrafie opanowac emocji.
Co innego gdybym miał wyjebane na wynik, to może i bym siedział jak w operze...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 20.03.2014, 13:55
Od małego chodziłem na mecze. Najpierw na kosza kiedy jeszcze Kassyk trenował mistrzowskie Wiślaczki, potem zbierałem do puszki jako jeden z należących do IFC Wiśl@cy pieniądze na sektorze A. Wspierałem SKWK pomagając im w zmianach Statutu TS Wisła Kraków. Od kilku lat pisze o rankingach. Staż na Wisłe mam niemal trzydziestoletni.

Jutro będę na meczu. Będę tam z moją Kobietą i nikt nie ma prawa mi mówić, że nie jestem Wiślakiem albo że robie coś nie tak.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 20.03.2014, 14:12
szprotson napisał(a):Wyświetl post
nie. Bo kibic się tak nie zachowuje. Sory ale jakoś będąc na meczu nie potrafie opanowac emocji.
Kibice zachowują się bardzo różnie. Jedni głośno dopingują, inni analizują i kontemplują. Ich prawo. Sposób prowadzenia dopingu nie czyni nikogo lepszym kibicem. Nie ma równych i równiejszych, chociaż oczywiście nie wszyscy podzielają ten pogląd, co wyraźnie widać na forum. Warto może też zwrócić uwagę na to, że wielu tak zwanych pikników, płaci za bilety więcej niż "elita" z C i nie zapracowuje na kary dla Wisły. To oni, być może, zasługują na najwyższy szacunek, a nie pogardę.

Nie wiem w jaki sposób wyładowujesz emocje, ale nikt ci niczego nie zabrania, o ile nie łamiesz stadionowego regulaminu i obowiązującego prawa. Problem zaczyna się wtedy, gdy twoje emocje sprawiają, że konsekwencje ponosi klub. To niedopuszczalne. W każdym razie, jeśli przychodzisz na stadion, mając w dupie zasady, lepiej nie pojawiaj się na meczach. Masz do tego pełne prawo.

Jest jeszcze alternatywne rozwiązanie. Bądź sobą. Reaguj, jak chcesz, ale rób to tak, żebyś to ty płacił kary, a nie klub. Wtedy i wilk będzie syty i owca cała. W tym celu wystarczy nie zasłaniać twarzy, nie przebierać się pod sektorówkami i nie zmieniać miejsc.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 20.03.2014, 14:13
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
Jutro będę na meczu. Będę tam z moją Kobietą i nikt nie ma prawa mi mówić, że nie jestem Wiślakiem albo że robie coś nie tak.
Kwestia świadomości i smaku. Zapewne poszedłbyś też na Bal Noworoczny organizowany przez Putina w Kijowie, argumentując w ten samo sposób.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.03.2014, 14:27
Kwestia świadomości i smaku. Zapewne poszedłbyś też na Bal Noworoczny organizowany przez Putina w Kijowie, argumentując w ten samo sposób.
Przecież to Ty i Tobie podobni krzyczą, że na stadionie nie ma demokracji, że są "grupy decyzyjne", więc to Ty jesteś za Putiniadą na stadionie, zatem nie wiem o co sapiesz do, zapewne starszego, "brata po szalu".
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 20.03.2014, 14:31
No widzisz Gwiaździsty... Dla Ciebie to co robiłem kiedyś dla środowiska Kibiców, moja kilkuletnia pomoc w zbieraniu pieniędzy, moja pomoc w zrganizowaniu wszystkich muzyków i spisaniu wszystkich piosenek dla Wacka i Mariusza P. w nagraniu płyty "Jazda, Jazda BiałaGwiazda", moja pomoc dla SKWK w zmianie Statutu, który na przykład wprowadzał Armię Białej Gwiazdy jako pewne grono Członków do TSu nie znaczy nic i rzucasz mi bluzgi o Balu Noworocznym...

Szanuj Braci Po Szalu nawet jak nie myślą jak Ty.
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 20.03.2014 o godz. 14:35.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 20.03.2014, 14:46
Świetne słowa! Niestety jak widać po tym temacie, mało osób bierze je sobie do serca. Większość tutaj nie potrafi normalnie prowadzić dyskusji, przedstawić swojej racji lub pogodzić się z odmiennym zdaniem. Lepiej szydzić z innych, znak rozpoznawczy niektórych "Wiślaków". Później dziwią się wszyscy, że panuje podział wśród nas...
Ostatnio edytowane przez silver03 : 20.03.2014 o godz. 14:49.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.03.2014, 14:47
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Kibice zachowują się bardzo różnie. Jedni głośno dopingują, inni analizują i kontemplują. Ich prawo. Sposób prowadzenia dopingu nie czyni nikogo lepszym kibicem. Nie ma równych i równiejszych, chociaż oczywiście nie wszyscy podzielają ten pogląd, co wyraźnie widać na forum. Warto może też zwrócić uwagę na to, że wielu tak zwanych pikników, płaci za bilety więcej niż "elita" z C i nie zapracowuje na kary dla Wisły. To oni, być może, zasługują na najwyższy szacunek, a nie pogardę.

Nie wiem w jaki sposób wyładowujesz emocje, ale nikt ci niczego nie zabrania, o ile nie łamiesz stadionowego regulaminu i obowiązującego prawa. Problem zaczyna się wtedy, gdy twoje emocje .
Prawda? Tylko, że prawa nie zmieniamy my jako obywatele lub kibice a politycy, którzy nie kierują się w swoich działaniach logiką czy zdrowym rozsądkiem tylko bardzo często sztucznie pompowanymi problemami i walką z nimi oraz populizmem.
Skoro powołuje się pan na literę prawa, to proszę mi powiedzieć jakim to prawem Bednarz wobec tych wszystkich kibiców stosuję odpowiedzialność zbiorową- co my k** jesteśmy państwem totalitarnym gdzie "na każdego znajdzie się paragraf" To jest wkońcu te domniemanie niewinności, skoro kibice którzy zostali zakazy, mogą się odwoływać i sami udowadniać że są niewinni? Jak rozumiem w tym kraju stosuje się prawo wybiórczo w imię wyższych celów? Proszę nie byc hipokrytą.
Czyli my- bo takie jest prawo- mamy godzić się na wszystko i nie robić sobie nic z coraz to krótszego łańcucha na szyi?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 20.03.2014 o godz. 15:17.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 20.03.2014, 14:48
Cytat:
No widzisz Gwiaździsty... Dla Ciebie to co robiłem kiedyś dla środowiska Kibiców, moja kilkuletnia pomoc w zbieraniu pieniędzy, moja pomoc w zrganizowaniu wszystkich muzyków i spisaniu wszystkich piosenek dla Wacka i Mariusza P. w nagraniu płyty "Jazda, Jazda BiałaGwiazda", moja pomoc dla SKWK w zmianie Statutu, który na przykład wprowadzał Armię Białej Gwiazdy jako pewne grono Członków do TSu nie znaczy nic i rzucasz mi bluzgi o Balu Noworocznym...

Nie rzucam Ci żadnych bluzgów tylko dałem powód do myślenia. Zasług nie kwestionuję, nawet jestem w pełni uznania, ale kibicem jest się cały czas. Nie można się bawić dobrze na stadionie po tym jak setkami karani są niewinni kibice Wisły. Nie można się bawić na przyjęciu, którym organizuje taki satrapa klubowy jak Bednarz, który próbuje zabić ruch kibicowski na Wiśle. Będzie Ci fajnie siedzieć na stadionie wiedząc, ze to bydle zatrzasnęło bramy dla wiernych kibiców Wisły ?
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 20.03.2014 o godz. 14:50.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 20.03.2014, 14:56
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Świetne słowa! Niestety jak widać po tym temacie, mało osób bierze je sobie do serca. Większość tutaj nie potrafi normalnie prowadzić dyskusji, przedstawić swojej racji lub pogodzić się z odmiennym zdaniem. Lepiej szydzić z innych, znak rozpoznawczy niektórych "Wiślaków". Później dziwią się wszyscy, że panuje podział wśród nas...
niektórych czyli oczywiście SKWK
Zwolennicy Bednarza za to szanują i respektują zdanie tych co nie idą... właśnie widać po wpisach tych, co tak nagle objawiają światu, jak to oni jutro bilet na mecz kupią...
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.03.2014 o godz. 15:01.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 20.03.2014, 14:58

myślę, że każdy forumowicz szanuje Cię za to co robisz. Jednak zastanów się czy warto wspierac jacka b., który robi dla Wisły tyle złego ? Czy nie lepiej zacisnąć zęby i postarać się w ciągu dwóch najbliższych meczów zrezygnować z udziału w cyrku jacka b. ...Krótkofalowo klub na tym straci, ale długofalowo zyska.
Pozbędziemy się prezesa, który kłamie (w sprawach sportowych i kibicowskich), karze setki niewinnych kibiców, wprowadza psy na stadion, obraża Wisłę na wizji, cieszy się gdy Legia wygrywa z Wisłą 2-0, jest rzecznikiem wojewodów i POlicji, itp...

Tylko nad tym się zastanów zanim pójdziesz jutro na mecz.

Bednarz ratując swoją dupę rozdaje bilety na lewo i prawo.. Przekazał darmowe bilety do szpitali, izby lekarskiej, czy krakowskich uczelni takich jak AGH. Ja ze swej strony wiem, że za darmo wchodzi też ZIKiT...wcześniej oznajmił, że POlicję też za darmo wpuszcza... Ciekawe jaki będzie % osób na stadionie, ktore same kupią bilet za własne pieniądze ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 20.03.2014 o godz. 15:10.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 20.03.2014, 14:59

Jezu dobrze, to idź nie musisz się tak z tym obnosić, cały świat nie musi wiedzieć, że Witek idzie na mecz... matko.
Ci co respektują pewne wartości nie idą bo czują taką potrzebę serca i już. Kłócić się będziecie o to co jest dla was ważne? To dziecinne

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.03.2014, 15:16
myślę, że każdy forumowicz szanuje Cię za to co robisz. Jednak zastanów się czy warto wspierac jacka b., który robi dla Wisły tyle złego ? Czy nie lepiej zacisnąć zęby i postarać się w ciągu dwóch najbliższych meczów zrezygnować z udziału w cyrku jacka b. ...Krótkofalowo klub na tym straci, ale długofalowo zyska.
Pozbędziemy się prezesa, który kłamie (w sprawach sportowych i kibicowskich), karze setki niewinnych kibiców, wprowadza psy na stadion, obraża Wisłę na wizji, cieszy się gdy Legia wygrywa z Wisłą 2-0, jest rzecznikiem wojewodów i POlicji, itp...

Bednarz ratując swoją dupę rozdaje bilety na lewo i prawo.. Przekazał darmowe bilety do szpitali, izby lekarskiej, czy krakowskich uczelni takich jak AGH. Ja ze swej strony wiem, że za darmo wchodzi też ZIKiT...wcześniej oznajmił, że POlicję też za darmo wpuszcza... Ciekawe jaki będzie % osób na stadionie, ktore same kupią bilet za własne pieniądze ?
Kiełbasa wyborcza? Na Boga, tyle demagogii... Poważnie myślisz, że nawet dwumeczowy spadek frekwencji sprawi, że Jacek wyleci? Poważnie uważasz, że cieszył się z porażki Wisły z Legią? To takie wciskanie w jego usta rzeczy, których nie powiedział...

Bilety, które szły na AGH... masz na myśli te, które rozdaje fundacja Academica w konkursach?

Obawiam się, że im bardziej będziecie "pracować" żeby obrzydzić Bednarza innym kibicom, wypuszczając wpisy agresywne i bezsensowne, to tym bardziej ci kibice będą mieli w dupach to, co piszecie... mimo, że czasem pewnie macie rację. Ale to nie mój problem...
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 20.03.2014 o godz. 15:19.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 20.03.2014, 15:20
Nie wszystkie decyzje Bednarza są dobre. Nie powinno się stosować odpowiedzialności zbiorowej. I być może jest to kwestia dla prawnika. W każdym razie można prowadzić działania prawne w tej sprawie, bez jednoczesnego eskalowania sytuacji na i wokół stadionu.

Same działania w tej sprawie (wprowadzenie policji, zakazy) są spowodowane strachem przed kolejnymi ekscesami i bezradnością. Klub nie jest w stanie namierzyć osób rzeczywiście szkodzących Wiśle bez wsparcia innych kibiców. Tego wsparcia nie będzie, bo panuje solidarność środowiskowa, zresztą przecież nie tylko pośród kibiców, ale każdej grupy zawodowej, co widać wyraźnie na przykładzie lekarzy, prawników, policjantów, księży itd. Więc tonący brzytwy się chwyta. Nie jest to fajne, ale ogólnie z tej sytuacji trudno znaleźć dobre wyjście. Między innymi dlatego, że kibice są różni i niektórzy bardzo nieprzewidywalni. Powoływałem się już na przykład Legii, bo dobrze ilustruje ten problem. Okazało się, że mimo wzorcowych stosunków na linii klub-kibice i tak doszło do czegoś, co nie powinno mieć miejsca. SKWK twierdzi, że nie jest w stanie zapewnić bezpieczeństwa na stadionie. To prawda. W wielu sytuacjach, jednak, wtajemniczeni wiedzą, kto miesza w tym kotle. Trudno widzieć partnera w kimś, kto wie, co w trawie piszczy, ale ci tego nie zdradzi.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.03.2014, 15:20

No to jesteś kolejną osobą, od której słyszałem coś podobnego... To co robi Bednarz jest żenujące
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 20.03.2014 o godz. 15:23.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów