The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2014, 10:01
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Jak w piątek przyjdzie 18 tysięcy, to Bednarz może odtrąbić sukces. Obawiam się jednak, że w celu poprawienia swojego wizerunku przy frekwencji będzie się posiłkował karnetowcami siedzącymi w domu.
Jak będzie stosował propagandę jak ruskie to przyjdzie 5 tysięcy a faktycznie pomnoży przez dwa i poda 8. W tej wojnie obie strony nie przebierają w środkach. Ważne więc będzie to jakie wnioski wyciągnie z frekwencji, a nie co poda. Czyli ile pikników nie pójdzie/przyjdzie więcej w pewnej perspektywie czasu.

Na jego miejscu kalkulację zrobiłbym w oparciu o mecz z Ruchem. Nie było C, frekwencja była bodajże 10228 sztuk. Gwarancja braku kar. Wiadomo że w tym są karnety ale jest runda rewanżowa, walczymy realnie o mistrza, ktoś jeszcze przyjdzie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 19.03.2014, 10:09
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Na jego miejscu kalkulację zrobiłbym w oparciu o mecz z Ruchem. Nie było C, frekwencja była bodajże 10228 sztuk. Gwarancja braku kar. Wiadomo że w tym są karnety ale jest runda rewanżowa, walczymy realnie o mistrza, ktoś jeszcze przyjdzie.
1. Na meczu z Ruchem było mniej osób.
2. Na mecz z Ruchem przyszlo sporo osób, których już nie będzie od meczu z Zawiszą. W tym ja i wszyscy moi znajomi oraz rodzina.
3. Oglądając mecze w TV będę "podziwiał" tych nowych kibiców na Wiśle.
4. Tej gry o mistrza lub puchary to bym jednak tak nie nakręcał. Może być tak, że po Zawiszy i kolejnych meczach zapał nowej publiki znacząco się osłabi.
5. Realie patrzac to jacek b. Może zwiekszyć frekwencje jedynie poprzez oddanie gościom trybuny G. Ale wtedy na stadionie będzie ciekawie...jacek wtedy też nasłucha się słów o którach sam mówił w Orange Tv...

Ps. Boje się, czy stadion nie jest za mały na tych nowych naszych kibiców...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 19.03.2014 o godz. 10:16.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.03.2014, 10:16
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
łysy pokazał po raz kolejny swoje nikłe przygotowanie do pełnionych obowiązków. Kłamał, migał się od odpowiedzi, pokazał że nie zna się na prawie (a jest mecenasem).
Żadnym mecenasem nie jest. Co najwyżej jest prawnikiem. A jakim to najlepiej świadczą odchodzący za darmo piłkarze, rozwiązujący umowy z winy klubu.

zim zum napisał(a):Wyświetl post
Jak w piątek przyjdzie 18 tysięcy, to Bednarz może odtrąbić sukces. Obawiam się jednak, że w celu poprawienia swojego wizerunku przy frekwencji będzie się posiłkował karnetowcami siedzącymi w domu.
Ciekaw jestem co z akcją szkolną, jak to sobie ogarną. Jak im jeszcze dzieci nie dojadą to jacek sobie brwi powyrywa. Ja na miejscu rodziców bym dziecka nie puszczał na mecz, gdzie prezes w tv używa niecenzuralnych słów np. gówno i rzuca ....ami na lewo i prawo. Co to za przykład? Widać z jakim prostakiem mamy do czynienia.

Ja jestem spokojny, poziom futbolu jaki zapewni prezes wraz z trenerem sądzę w krótkim czasie przekona nieprzekonanych.

Tak że jacku, pracuj wytrwale, rób co robisz, jesteś na dobrej drodze

Dla SKWK mała rada, nie wystawiajcie się na strzał, dajcie jackowi pole do popisu. Chłop dobrze z tych okazji korzysta więc nie "kradnijcie" mu show i nie dajcie taniej wymówki.

I tutaj też rada do piszących. Nie atakujcie kilku literek po lewej stronie posta. Postukać w klawiaturę każdy może, ale żeby wyjść po robocie w piątek na mecz z jakimś zawiszą, to już się mniej chce. A jak przyjedzie potęga z BB to już w ogóle tłumy będą się przy kasach tratować.

Jak będzie stosował propagandę jak ruskie to przyjdzie 5 tysięcy a faktycznie pomnoży przez dwa i poda 8. W tej wojnie obie strony nie przebierają w środkach. Ważne więc będzie to jakie wnioski wyciągnie z frekwencji, a nie co poda. Czyli ile pikników nie pójdzie/przyjdzie więcej w pewnej perspektywie czasu.

Idziesz na zawiszę czy już ponad twój limit wyjazdów do Krakowa to spotkanie? Co planujesz na pbb?
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.03.2014 o godz. 10:19.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.03.2014, 10:16
Pytanie, czy tajniacy będą wliczani do ogólnej frekwencji ?
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 19.03.2014, 10:19
nameless napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam Wściekł Psie, ale nie mogłem się powstrzymać. Odnośnie powyższego cytatu, widzisz, jest taka mała, malutka różnica pomiędzy odpaleniem racy w sylwestra a na stadionie.. Otóż ta pierwsza sytuacja NIE JEST ZABRONIONA wedle istniejącego prawa a ta druga już tak. Jest różnica?
Czyli potwierdzenie ze rzad zabronil tylko dlatego zeby odegrac sie na nielubianej grupie spolecznej. To jest ok, tak?

huberix napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się, że frekwencja na stadionie jakoś mega nie spadnie, więc takie bojkotowanie nie ma sensu.

Czyli co? Bojkot poierasz ale nie bedziesz w nim uczestniczyl bo nie ma sensu To mmoze zbojkotujmy zakup kielbasek na stadionie? Bedzie mialo sens?

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Pytanie, czy tajniacy będą wliczani do ogólnej frekwencji ?
Penie tak, ciekawe tylko czy jak beda zajmowac miejsca nie te ktore maja przypisane to sie spisza i wystawia sobie mandat?
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 19.03.2014 o godz. 10:24.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 19.03.2014, 10:20
Nawet psy psów jacek wliczy, aby lepiej to wyglądało w mediach ...
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.03.2014, 10:28
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Żadnym mecenasem nie jest. Co najwyżej jest prawnikiem. A jakim to najlepiej świadczą odchodzący za darmo piłkarze, rozwiązujący umowy z winy klubu.

szą, to już się mniej chce. A jak przyjedzie potęga z BB to już w ogóle tłumy będą się przy kasach tratować.

...

Idziesz na zawiszę czy już ponad twój limit wyjazdów do Krakowa to spotkanie? Co planujesz na pbb?
owszem idę na Zawiszę, do Wiślaków.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 19.03.2014, 10:32
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Nawet psy psów jacek wliczy, aby lepiej to wyglądało w mediach ...
Ten mecz będzie dla niego decydującym pod względem wiarygodności więc rzucą wszystkie ręce na pokład.

I myślę że trochę osób będzie, bo jeszcze rywal w miarę atrakcyjny.

Ale pbb to będzie prawdziwy papierek lakmusowy na temat tego komu się chce.

Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
owszem idę na Zawiszę, do Wiślaków.
Lukasza pytalem, bo dużo ma tu do powiedzenia a pisał że na stadionie stara się być dwa razy w roku... To chce lysemu dać wskazówkę czy może lukasza doliczyć czy jednak ma inne plany.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.03.2014 o godz. 10:35.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 19.03.2014, 10:33
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
1. Na meczu z Ruchem było mniej osób.
2. Na mecz z Ruchem przyszlo sporo osób, których już nie będzie od meczu z Zawiszą. W tym mnie i wszyscy moi znajomi oraz rodzina.
3. Oglądając mecze w TV będę "podziwiał" tych nowych kibiców na Wiśle.

Ps. Boje się, czy stadion nie jest za mały na tych nowych kibiców...
Łap:
http://ekstraklasa.wp.pl/frekwencja.html
Możesz zweryfikować źródło, opieram się na nim.

A co do 'nowych kibiców na Wiśle' to w trosce o dobro klubu, jak będzie trzeba kupie karnet, mimo że nie będę chodził. Na 170 zł na pól roku mnie stać, szarpnę się i zaoszczędzę, zwłaszcza że głównym kosztem dla mnie są dojazdy a nie sam bilet. Kupię choćby tylko po to by nie solidaryzować się z pewną nieporadną negocjacyjnie grupą która mając kontakty w klubie, i wszelkie środki do tego by zadbać o swoje interesy spaprała dialog i dotychczasowy pozytywny dorobek rundy na własne życzenie. Grupy która nafochała się o kasę a teraz nawołuje do wojny prosząc o wsparcie - mnie w tej grupie wspierającej nie będzie. Jeśli oznaczać będzie to konieczność pójścia na piątkowy mecz - pójdę. Kto nabałaganił ten niech sprząta, w końcu jesteśmy dorośli.

Edit:
Na 90% idę, dzięki Wam, normalnie nie poszedłbym. Akurat będę w Krakowie, także .... A na pbb nie idę - nie ma co popadać ze skrajności w skrajność. W końcu jest dobro nadrzędne - klub. Może ktoś zmądrzeje i się opamięta i wyciągnie wnioski. Wiesz jak jest ... Bogu świeczka, a diabłu ogarek
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 19.03.2014 o godz. 10:48.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 19.03.2014, 10:38
W sprawie kajania sie aby odzyskac prawo do przyjscia na Reymonta.

Panie prawnik o ile dobrze pamiętam mamy w tym kraju domniemanie niewinnosci i wine nalezy najpierw udowodnic, tymczasem Pan czlowiek znajacy prawo, chce aby ludzie udawadniali swoja niewinnosc...

W mojej ocenie sytuacja wyglada tak, ze obecna "wojna" toczy sie miedzy dwoma stronami, ktore dobro Wisly(Klubu) maja w glebokim powazaniu i tak naprawde walcza o swoje wylacznie interesy.

Z jednej strony Bednarz:

Nie trawie tego czlowieka, jego sposobu bycia i wszystkiego co z nim zwiazane, jedyne co mu wychodzi to ciecie kosztow, co pol roku przeklada okres wyjscia z dlugow, nie sadze aby mial jakikolwiek plan na rozwoj.
Ogladajac wczorajszy wywiad ponownie zobaczylem furiata, ktory zagada czlowieka na smierc a nie powie niczego wprost. Swoje wystapienie chcial wzmocnic nazywajac niektorych ludzi gównem, czy cytujac niewybredne przyśpiewki, na mnie to wrazenie nie zrobilo a poczulem tylko niesmak slyszac z ust prezesa Wisły zdanie ze nasz klub to k.. i ubecja. Ktos z drugiej strony Błoń pewnie bardzo się ucieszył. W moim mniemaniu nie ma tu miejsca na takiego czlowieka. Za caloksztalt.

Z drugiej strony: SKWK

Rozkrecili afere o zlotowke do meczu, ale... latami nie bylo żadnego samoopodatkowania i dalo sie bez tego zyc, teraz ta zlotowka urosła do rangi Alamo. Drugi mądry Bednarz na zlotowke sie nie zgodził. To co, trzeba było najpierw wy.......ić race na boisko zeby pokazac, ze ktos tu pozaluje decyzji, a pozniej napierdalac racami gdzie popadnie, rowniez w swoich.

Teraz powiedzcie mi gdzie w tym wszystkim jest Wisła, bo jakoś nie widze?

Teraz SKWK mowi z kibolami nikt nie wygral i nie wygra (brawo macie juz w tym momencie nie tylko bednarza na glowie), a Bednarz wprowadza na stadion policje.
Dalej SKWK mowi bedziemy walczyc frekwencja a Bednarz ze ma to w dupie (i ma bo on wyplate dostanie, po dupie dostanie klub)

Dla mnie wybor miedzy SKWK a Bednarzem jest jak wybor miedzy dzuma a malaria. Nikt nie mysli o klubie.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 19.03.2014, 10:52
Ten mecz będzie dla niego decydującym pod względem wiarygodności więc rzucą wszystkie ręce na pokład.
Ale pbb to będzie prawdziwy papierek lakmusowy na temat tego komu się chce.
Nie sądzę aby mecz z Zawiszą był wiarygodny dla tego jak będzie w następnych meczach wygladać frekwencja. Myślę, ze wiecej ludzi jak na Ruchu nie bedzie, a przypuszczam, ze znacznie mniej. Natomiast trzeba obserwować ilość widzów na trybunach a nie to co poda bednarz w oficjalnym komunikacie, bo zapewne wliczy w to karneciarzy, którzy na mecz nie przyjdą (np. ja i moi koledzy).
Nawet mecz PBB nie będzie jeszcze papierkiem lakmusowym. Takim papierkiem będzie dopiero nowy sezon. część ludzi, która nie popiera tej kreatury a ma wykupiony karnet przyjdzie tylko dlatego, ze wydała na niego pieniądze i wg. swojego myślenia dochodzi na niego do końca.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 19.03.2014, 10:53

Na 90% idę, dzięki Wam, normalnie nie poszedłbym. Akurat będę w Krakowie, także .... A na pbb nie idę - nie ma co popadać ze skrajności w skrajność. W końcu jest dobro nadrzędne - klub. Może ktoś zmądrzeje i się opamięta i wyciągnie wnioski. Wiesz jak jest ... Bogu świeczka, a diabłu ogarek
Uuuu widzę że Ty jak Burliga, idzesz na rekord.

Jestem w Krakowie to na 90% idę o takich właśnie konsumentów jackowi chodzi bardzo mi się to podoba Wesprzyj jacka i kup ten karnet, niech widzi że ludzie go wspierają, że jego działania dają wymierny efekt!

Jak się na Marsie dowiedzą ilu kosmitów w piątek będzie na R22 to mogą statki wysłać po swoich!
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.03.2014 o godz. 10:57.
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 19.03.2014, 10:57
borys napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie wybor miedzy SKWK a Bednarzem jest jak wybor miedzy dzuma a malaria. Nikt nie mysli o klubie.
Tak tylko to taki "catch 22". Jedyne co mozesz to zrobic to pojsc/nie pojsc na mecz. Idac wspierasz bednarza - nie idac SKWK.

Łap:
http://ekstraklasa.wp.pl/frekwencja.html
Możesz zweryfikować źródło, opieram się na nim.
197. Cracovia Cracovia 10. kolejka, Pogoń Szczecin 110
Powód: 110
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 19.03.2014 o godz. 11:10.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 19.03.2014, 10:58
Z tego wynika, ze on idzie tylko Bednarzowie d.pę ratować . Z PBB nie idzie bo to już byłaby skrajność , ha, ha, ha. Ludzie z takimi własnie tutaj dyskutujecie i wyciągacie jakies błędne wnioski o podziale kibiców. To tylko kosmici jak ten co na 90 % są za Bednarzem. Ja czekam jeszcze na wyjazd tych wiernych kosmitów do Lubina.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Stary 19.03.2014, 10:58
Uuuu widzę że jak jak Burliga, idzesz na rekord.

Jestem w Krakowie to na 90% idę o takich właśnie konsumentów jackowi chodzi bardzo mi się to podoba Wesprzyj jacka i kup ten karnet, niech widzi że ludzie go wspierają, że jego działania dają wymierny efekt!
Jeszcze raz bo nie dotarło:

Cytat:
po to by nie solidaryzować się z pewną nieporadną negocjacyjnie grupą która mając kontakty w klubie, i wszelkie środki do tego by zadbać o swoje interesy spaprała dialog i dotychczasowy pozytywny dorobek rundy na własne życzenie. Grupy która nafochała się o kasę a teraz nawołuje do wojny prosząc o wsparcie - mnie w tej grupie wspierającej nie będzie. Jeśli oznaczać będzie to konieczność pójścia na piątkowy mecz - pójdę. Kto nabałaganił ten niech sprząta, w końcu jesteśmy dorośli.
Kolega mojego kolegi nie jest moim kolegą. Potraktuj to tylko jako głos sprzeciwu do postawy stowarzyszenia.
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Stary 19.03.2014, 11:00

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...38436069_n.jpg

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=3667
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 19.03.2014, 11:07
raindog napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że to miało być reductio ad absurdum, problem w tym, że to ograniczanie praw i represje dotykają tylko wąskiej grupy osób - marginesu.
Skończ sie juz tu produkować, bo realnie patrząc to tacy jak ty są marginesem na stadionie, a poharcować to sobie możecie najwyżej w internecie. Dobrze o tym wiesz a tylko ludzi niepotrzebnie wk....sz. Chyba, ze pracujesz na zlecenie trollowanbie w tym temacie (są takie firmy, które przyjmują zgłoszenia płatne na trollowanie w różnych tematach).
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 19.03.2014, 11:11
Papier wszystko przyjmie.

SKWK obiecuje pomnik.
Bednarz obiecuje wyjscie na prosta.

Obie obietnice tak samo zaawansowane.
I sadze ze przeszkoda co do pomniku nie jest zlotowka. Oba przypadki to chciejstwo bez konkretow.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 19.03.2014, 11:15

Kolega mojego kolegi nie jest moim kolegą. Potraktuj to tylko jako głos sprzeciwu do postawy stowarzyszenia.
Dotarło więcej niż sam chciałeś przekazać. Proponuję poszukać jakiś okoliczności w stosunku do których będziesz nastawiony pro a nie tylko anty.
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Stary 19.03.2014, 11:15
Papier wszystko przyjmie.

SKWK obiecuje pomnik.
Bednarz obiecuje wyjscie na prosta.

Obie obietnice tak samo zaawansowane.
I sadze ze przeszkoda co do pomniku nie jest zlotowka. Oba przypadki to chciejstwo bez konkretow.
czy Ty wogóle czytałeś to co piszesz i masz jakieś rozeznanie co się dzieje wokół T.S, SKWK i S.A? z pierwszego linku nie widać narazie realizacji 4 pierwszych pomysłow. ale Ty tego nie chcesz widzieć bo popsuło by to wizerunek SKWK jakiego się trzymasz.
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 19.03.2014 o godz. 11:21.

Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 19.03.2014, 11:22
@Tasio a Ty nie zauwazasz ze w pierwszym linku, zestawienie jest "nieco" jednostronne? Obejmuje calosc dzialan SKWK i wycinek Bednarza
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Stary 19.03.2014, 11:25
@Tasio a Ty nie zauwazasz ze w pierwszym linku, zestawienie jest "nieco" jednostronne? Obejmuje calosc dzialan SKWK i wycinek Bednarza
działania Bednarza masz w drugim linku

ponadto do działań Bednarza zalicz: Jirsaka, Łobodzińskiego, Dudu, Ćwielonga, Matusiaka, Gargułę, Singlara, Frederiksena, Sikorskiego. Sposób rozstań z Kosą, Sobolem, Małym, Wilkiem, Stolarskim, Genkovem itd
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 19.03.2014 o godz. 11:34.

Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.03.2014, 11:31
Teraz powiedzcie mi gdzie w tym wszystkim jest Wisła, bo jakoś nie widze?
Wisła zeszła na drugi plan.Trzymam kciuki za Bednarza. Nie dlatego, że go lubię. Nie dlatego, że ma rację. Nie dlatego, że działa mądrze. W sytuacji, gdy kibice chcą być czymś więcej niż kibicami, chcą czegoś więcej niż kibicowania i stosują najróżniejsze, niezgodne z prawem, formy nacisku, żeby to osiągnąć, ugięcie się będzie pożywką dla tej patologii. Kiedyś trzeba to skończyć. Najlepiej tu i teraz.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.03.2014, 11:32
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Wisła zeszła na drugi plan.Trzymam kciuki za Bednarza. Nie dlatego, że go lubię. Nie dlatego, że ma rację. Nie dlatego, że działa mądrze. W sytuacji, gdy kibice chcą być czymś więcej niż kibicami, chcą czegoś więcej niż kibicowania i stosują najróżniejsze, niezgodne z prawem, formy nacisku, żeby to osiągnąć, ugięcie się będzie pożywką dla tej patologii. Kiedyś trzeba to skończyć. Najlepiej tu i teraz.
Zalatwisz mi to samo co sam bierzesz
Odpowiedz cytując
BigLeb
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.03.2014, 11:32
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Skończ sie juz tu produkować, bo realnie patrząc to tacy jak ty są marginesem na stadionie, a poharcować to sobie możecie najwyżej w internecie. Dobrze o tym wiesz a tylko ludzi niepotrzebnie wk....sz. Chyba, ze pracujesz na zlecenie trollowanbie w tym temacie (są takie firmy, które przyjmują zgłoszenia płatne na trollowanie w różnych tematach).
Jesteś w tym temacie trollem nr 1. Nikt cię nie pobije, powtarzasz bzdury od kilkunastu stron sądząc prawdopodobnie, że głupota powtórzona wielokroć, przestanie być głupotą.

Przy okazji jak się mają do siebie twoje 2 wypowiedzi:
1 o tym, ze SKWK nie jest w stanie zapobiec racom,
2 o tym, ze na stadionie nie ma demokracji, tylko dyscyplina wojskowa podporządkowana osobom decyzyjnym.

To jak było z tymi racami samowolka czy dyscyplina?
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 19.03.2014, 11:34
ok, wezmy drugi link i pierwsze z brzegu 1 PLN - warto bylo dla tego zaczynac wojne? Tak szczerze. Czy ta sytuacja jest tego warta.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.03.2014, 11:34
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Zalatwisz mi to samo co sam bierzesz
Wymyśl jakiś nowy tekst geniuszu, bo ten nie jest już pierwszej świeżości .
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Stary 19.03.2014, 11:46
ok, wezmy drugi link i pierwsze z brzegu 1 PLN - warto bylo dla tego zaczynac wojne? Tak szczerze. Czy ta sytuacja jest tego warta.
warto bo Bednarz zakpił z SKWK zmienił już w zasadzie dogadaną umowę.(przez całą rundę jesienną na trybunach panował spokój z wyjątkiem incydentu podczas meczu z Piastem). To jakim jest człowiekiem niech świadczy to, że wczoraj nazywał SKWK bandytami, a kilka tygodni temu układał się z nimi, w sprawie odpalenia rac na Zawiszy, a nie na Derbach.
Wtedy race niebyły bandytyzmem dla niego?

Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 19.03.2014, 11:46
http://www.youtube.com/watch?v=Ix_Hkh-1lvs ciekawe co ta Lysa Menda na temat rac odpowiedzialaby Dawidkowi ... proponuje ogladnac , jutro to usune ...uczcie sie pikniki na czym polega kibicowanie ..." ZEBY ZYC TRZEBA MI DYMU RAC, TEGO DOPINGU, GLOSOW Z TYSIECY GARDEL NA STADIONIE ..."
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 19.03.2014 o godz. 11:50.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 19.03.2014, 11:48
BigLeb napisał(a):Wyświetl post
Jesteś w tym temacie trollem nr 1. Nikt cię nie pobije, powtarzasz bzdury od kilkunastu stron sądząc prawdopodobnie, że głupota powtórzona wielokroć, przestanie być głupotą.

Przy okazji jak się mają do siebie twoje 2 wypowiedzi:
1 o tym, ze SKWK nie jest w stanie zapobiec racom,
2 o tym, ze na stadionie nie ma demokracji, tylko dyscyplina wojskowa podporządkowana osobom decyzyjnym.

To jak było z tymi racami samowolka czy dyscyplina?
Znajdź mi ten cytat, to pogadamy.

P.S. Nie zamieniłeś jeszcze tej literki w nicku ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów