|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Na jego miejscu kalkulację zrobiłbym w oparciu o mecz z Ruchem. Nie było C, frekwencja była bodajże 10228 sztuk. Gwarancja braku kar. Wiadomo że w tym są karnety ale jest runda rewanżowa, walczymy realnie o mistrza, ktoś jeszcze przyjdzie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
2. Na mecz z Ruchem przyszlo sporo osób, których już nie będzie od meczu z Zawiszą. W tym ja i wszyscy moi znajomi oraz rodzina. 3. Oglądając mecze w TV będę "podziwiał" tych nowych kibiców na Wiśle. 4. Tej gry o mistrza lub puchary to bym jednak tak nie nakręcał. Może być tak, że po Zawiszy i kolejnych meczach zapał nowej publiki znacząco się osłabi. 5. Realie patrzac to jacek b. Może zwiekszyć frekwencje jedynie poprzez oddanie gościom trybuny G. Ale wtedy na stadionie będzie ciekawie...jacek wtedy też nasłucha się słów o którach sam mówił w Orange Tv... Ps. Boje się, czy stadion nie jest za mały na tych nowych naszych kibiców...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 19.03.2014 o godz. 10:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
||
Ja jestem spokojny, poziom futbolu jaki zapewni prezes wraz z trenerem sądzę w krótkim czasie przekona nieprzekonanych. Tak że jacku, pracuj wytrwale, rób co robisz, jesteś na dobrej drodze ![]() Dla SKWK mała rada, nie wystawiajcie się na strzał, dajcie jackowi pole do popisu. Chłop dobrze z tych okazji korzysta więc nie "kradnijcie" mu show i nie dajcie taniej wymówki. I tutaj też rada do piszących. Nie atakujcie kilku literek po lewej stronie posta. Postukać w klawiaturę każdy może, ale żeby wyjść po robocie w piątek na mecz z jakimś zawiszą, to już się mniej chce. A jak przyjedzie potęga z BB to już w ogóle tłumy będą się przy kasach tratować.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.03.2014 o godz. 10:19.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pytanie, czy tajniacy będą wliczani do ogólnej frekwencji ?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czyli co? Bojkot poierasz ale nie bedziesz w nim uczestniczyl bo nie ma sensu Penie tak, ciekawe tylko czy jak beda zajmowac miejsca nie te ktore maja przypisane to sie spisza i wystawia sobie mandat?
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 19.03.2014 o godz. 10:24.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nawet psy psów jacek wliczy, aby lepiej to wyglądało w mediach ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten mecz będzie dla niego decydującym pod względem wiarygodności więc rzucą wszystkie ręce na pokład.
I myślę że trochę osób będzie, bo jeszcze rywal w miarę atrakcyjny. Ale pbb to będzie prawdziwy papierek lakmusowy na temat tego komu się chce. Lukasza pytalem, bo dużo ma tu do powiedzenia a pisał że na stadionie stara się być dwa razy w roku... To chce lysemu dać wskazówkę czy może lukasza doliczyć czy jednak ma inne plany.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.03.2014 o godz. 10:35.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/frekwencja.html Możesz zweryfikować źródło, opieram się na nim. A co do 'nowych kibiców na Wiśle' to w trosce o dobro klubu, jak będzie trzeba kupie karnet, mimo że nie będę chodził. Na 170 zł na pól roku mnie stać, szarpnę się i zaoszczędzę, zwłaszcza że głównym kosztem dla mnie są dojazdy a nie sam bilet. Kupię choćby tylko po to by nie solidaryzować się z pewną nieporadną negocjacyjnie grupą która mając kontakty w klubie, i wszelkie środki do tego by zadbać o swoje interesy spaprała dialog i dotychczasowy pozytywny dorobek rundy na własne życzenie. Grupy która nafochała się o kasę a teraz nawołuje do wojny prosząc o wsparcie - mnie w tej grupie wspierającej nie będzie. Jeśli oznaczać będzie to konieczność pójścia na piątkowy mecz - pójdę. Kto nabałaganił ten niech sprząta, w końcu jesteśmy dorośli. Edit:
![]()
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 19.03.2014 o godz. 10:48.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W sprawie kajania sie aby odzyskac prawo do przyjscia na Reymonta.
Panie prawnik o ile dobrze pamiętam mamy w tym kraju domniemanie niewinnosci i wine nalezy najpierw udowodnic, tymczasem Pan czlowiek znajacy prawo, chce aby ludzie udawadniali swoja niewinnosc... W mojej ocenie sytuacja wyglada tak, ze obecna "wojna" toczy sie miedzy dwoma stronami, ktore dobro Wisly(Klubu) maja w glebokim powazaniu i tak naprawde walcza o swoje wylacznie interesy. Z jednej strony Bednarz: Nie trawie tego czlowieka, jego sposobu bycia i wszystkiego co z nim zwiazane, jedyne co mu wychodzi to ciecie kosztow, co pol roku przeklada okres wyjscia z dlugow, nie sadze aby mial jakikolwiek plan na rozwoj. Ogladajac wczorajszy wywiad ponownie zobaczylem furiata, ktory zagada czlowieka na smierc a nie powie niczego wprost. Swoje wystapienie chcial wzmocnic nazywajac niektorych ludzi gównem, czy cytujac niewybredne przyśpiewki, na mnie to wrazenie nie zrobilo a poczulem tylko niesmak slyszac z ust prezesa Wisły zdanie ze nasz klub to k.. i ubecja. Ktos z drugiej strony Błoń pewnie bardzo się ucieszył. W moim mniemaniu nie ma tu miejsca na takiego czlowieka. Za caloksztalt. Z drugiej strony: SKWK Rozkrecili afere o zlotowke do meczu, ale... latami nie bylo żadnego samoopodatkowania i dalo sie bez tego zyc, teraz ta zlotowka urosła do rangi Alamo. Drugi mądry Bednarz na zlotowke sie nie zgodził. To co, trzeba było najpierw wy.......ić race na boisko zeby pokazac, ze ktos tu pozaluje decyzji, a pozniej napierdalac racami gdzie popadnie, rowniez w swoich. Teraz powiedzcie mi gdzie w tym wszystkim jest Wisła, bo jakoś nie widze? Teraz SKWK mowi z kibolami nikt nie wygral i nie wygra (brawo macie juz w tym momencie nie tylko bednarza na glowie), a Bednarz wprowadza na stadion policje. Dalej SKWK mowi bedziemy walczyc frekwencja a Bednarz ze ma to w dupie (i ma bo on wyplate dostanie, po dupie dostanie klub) Dla mnie wybor miedzy SKWK a Bednarzem jest jak wybor miedzy dzuma a malaria. Nikt nie mysli o klubie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nawet mecz PBB nie będzie jeszcze papierkiem lakmusowym. Takim papierkiem będzie dopiero nowy sezon. część ludzi, która nie popiera tej kreatury a ma wykupiony karnet przyjdzie tylko dlatego, ze wydała na niego pieniądze i wg. swojego myślenia dochodzi na niego do końca. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jestem w Krakowie to na 90% idę bardzo mi się to podoba Wesprzyj jacka i kup ten karnet, niech widzi że ludzie go wspierają, że jego działania dają wymierny efekt!Jak się na Marsie dowiedzą ilu kosmitów w piątek będzie na R22 to mogą statki wysłać po swoich!
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.03.2014 o godz. 10:57.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
![]() Powód: 110
Ostatnio edytowane przez sanderuss : 19.03.2014 o godz. 11:10.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego wynika, ze on idzie tylko Bednarzowie d.pę ratować
. Z PBB nie idzie bo to już byłaby skrajność , ha, ha, ha. Ludzie z takimi własnie tutaj dyskutujecie i wyciągacie jakies błędne wnioski o podziale kibiców. To tylko kosmici jak ten co na 90 % są za Bednarzem. Ja czekam jeszcze na wyjazd tych wiernych kosmitów do Lubina. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=3667 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skończ sie juz tu produkować, bo realnie patrząc to tacy jak ty są marginesem na stadionie, a poharcować to sobie możecie najwyżej w internecie. Dobrze o tym wiesz a tylko ludzi niepotrzebnie wk....sz. Chyba, ze pracujesz na zlecenie trollowanbie w tym temacie (są takie firmy, które przyjmują zgłoszenia płatne na trollowanie w różnych tematach).
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
SKWK obiecuje pomnik. Bednarz obiecuje wyjscie na prosta. Obie obietnice tak samo zaawansowane. I sadze ze przeszkoda co do pomniku nie jest zlotowka. Oba przypadki to chciejstwo bez konkretow. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dotarło więcej niż sam chciałeś przekazać. Proponuję poszukać jakiś okoliczności w stosunku do których będziesz nastawiony pro a nie tylko anty.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy Ty wogóle czytałeś to co piszesz i masz jakieś rozeznanie co się dzieje wokół T.S, SKWK i S.A? z pierwszego linku nie widać narazie realizacji 4 pierwszych pomysłow. ale Ty tego nie chcesz widzieć bo popsuło by to wizerunek SKWK jakiego się trzymasz.
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 19.03.2014 o godz. 11:21.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
@Tasio a Ty nie zauwazasz ze w pierwszym linku, zestawienie jest "nieco" jednostronne? Obejmuje calosc dzialan SKWK i wycinek Bednarza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ponadto do działań Bednarza zalicz: Jirsaka, Łobodzińskiego, Dudu, Ćwielonga, Matusiaka, Gargułę, Singlara, Frederiksena, Sikorskiego. Sposób rozstań z Kosą, Sobolem, Małym, Wilkiem, Stolarskim, Genkovem itd
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 19.03.2014 o godz. 11:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wisła zeszła na drugi plan.Trzymam kciuki za Bednarza. Nie dlatego, że go lubię. Nie dlatego, że ma rację. Nie dlatego, że działa mądrze. W sytuacji, gdy kibice chcą być czymś więcej niż kibicami, chcą czegoś więcej niż kibicowania i stosują najróżniejsze, niezgodne z prawem, formy nacisku, żeby to osiągnąć, ugięcie się będzie pożywką dla tej patologii. Kiedyś trzeba to skończyć. Najlepiej tu i teraz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Przy okazji jak się mają do siebie twoje 2 wypowiedzi: 1 o tym, ze SKWK nie jest w stanie zapobiec racom, 2 o tym, ze na stadionie nie ma demokracji, tylko dyscyplina wojskowa podporządkowana osobom decyzyjnym. To jak było z tymi racami samowolka czy dyscyplina? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ok, wezmy drugi link i pierwsze z brzegu 1 PLN - warto bylo dla tego zaczynac wojne? Tak szczerze. Czy ta sytuacja jest tego warta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wtedy race niebyły bandytyzmem dla niego? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Ix_Hkh-1lvs ciekawe co ta Lysa Menda na temat rac odpowiedzialaby Dawidkowi ... proponuje ogladnac , jutro to usune ...uczcie sie pikniki na czym polega kibicowanie ..." ZEBY ZYC TRZEBA MI DYMU RAC, TEGO DOPINGU, GLOSOW Z TYSIECY GARDEL NA STADIONIE ..."
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 19.03.2014 o godz. 11:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Nie zamieniłeś jeszcze tej literki w nicku ? |
|
|

|