|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Jeśli sie mylę to mnie poprawcie ale jak z tej listy to tylko 2 sarki i guerrier a reszta z ue
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Bardziej Dwaliszwili zasługuje na dożywotnią rentę...
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 17.03.2014 o godz. 17:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że to tylko taki denny żart i w rzeczywistości zauważasz wpływ Miśkiewicza na grę zespołu/niewielką ilość bramek straconych.
jesienią Miśkiewicz, Głowa, Garguła i Paweł Brożek wiosną Miśkiewicz, Głowa, Piotrek Brożek i Semir tak to wygląda na razie wg mnie, jeśli chodzi o najjaśniejsze postacie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do tego, co piszesz filemon dodałabym jeszcze jesienią Bunozę i Jovanovicia. W ogóle cała defensywa spisywała się świetnie.
Co do wiosny to jeszcze bym nie przesądzała. Na pewno Stilić na plus, ale tacy zawodnicy jak Garguła czy Paweł Brożek mogą jeszcze zaskoczyć. Najważniejsze, by w playoffach byli w formie i przede wszystkim zdrowi. Nie jest źle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Oceniałem tylko te 5 kolejek, wiadomo że jeszcze wiele może się stać ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W sumie to Bunoza ma obywatelstwo Chorwacji, więc nie obciążałby nas tak bardzo, ale jego w nowym sezonie raczej nie zobaczymy....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Smuda wczoraj w wywiadzie dla Interii wspomniał że w czerwcu możliwe jest ściągnięcie dwóch lub trzech piłkarzy klasy Stilica. No chciał bym w to wierzyć.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jacek Placek za to mówił że będziemy miec kłopoty bogactwa. Oni chyba oboje przed wywiadami glówkują
w cegłówkę a nie Arek. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Taak w zimie miało być 4 nowych graczy na wysokim poziomie. No w sumie to możnaby stwierdzić, że faktycznie tak jest naciągając trochę przyjście Piotrka Brożka + Stilić, Dudka i Klarić... jak w pysk wychodzi 4
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Z pewnością przy pust(aw)ych trybunach stać nas będzie na 3-4 zawodników klasy Stilicia. Te "newsy" wyciągane są z poprzednich wypowiedzi, gdzie między klubem, a nami było jeszcze cacy.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Niebawem Bednarz zapowie, ze od nowego sezonu bedzie rozdawał bilety i karnety za darmo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Te zapowiedzi o klasowych piłkarzach to nawet szkoda analizować. I jak się to ma do tych rewelacji, o których wspomina w oświadczeniu SKWK, że niby Boss sprzedałby chętnemu klub za 12mln zł. Czy można jakoś zweryfikować tego niusa?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Moim zdaniem pogłoski o poszukiwaniu chętnego na kupienie klubu to bajki żeby znaleźć jakąś rewelacje. Nie uwierzę w to że Pan Cupiał chce sprzedać Wisłe za tylko 12 mln zł. Jeśli dobrze pamiętam to dług Wisły wobec Telefoniki jeszcze pół roku temu wynosił 82 mln zł. Znając Bossa i wypowiedzi ludzi z jego otoczenia on nie ma zamiaru dołożyć do interesu i jeśli miałby sprzedać klub to minimalnie za cene taką ile wynosi owy dług a szczerze wątpieabyśmy spłacili 70 mln zł w ciągu pół roku bez gry w Europie i spektakularnych transferów z klubu. Chociaż czas pokaże.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Obie strony są siebie warte, bo dążą do tego, żeby pokazac całemu światu, jakie to są wspaniałe, święte itp... [ a ta druga strona jest be... ]Dlatego wypowiedzi żadnej z nich nie traktowałbym poważnie - bo i jedna i druga działają w tym momencie na szkodę klubu, a czas pokaże, dzięki komu ta szkoda była większa... Powód: takie tam... wqrwiłem się...
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 18.03.2014 o godz. 20:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Po informacjach o przygotowywanym nowym kontrakcie dla Głowackiego, media donoszą o propozycjach umów dla Garguły i Pawła Brożka.
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Można - kapitał zakładowy WK SA wynosi 11.540.000 zł - czyli około 12 mln zł......
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
no i?
wiesz kolego co to jest kapitał zakładowy w ogóle? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
Głowacki z przedłuzonym kontraktem i za to Dziękuje wszystkim którzy sie do tego przyczynili
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wiem kolego co to jest kapitał zakładowy zarówno w ogóle i w szczegółach....
Natomiast mój post dotyczy ceny 12 mln za nabycie akcji, o jakiej mowa była powyżej. Informację tę traktuję jako informację sufitową bądź palcową czyli "wziętą z sufitu" bądź "wyssaną z palca"...... ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ciekawe czy Cupiał byłby skłonny sprzedawać jakieś małe pakiety akcji kibicom chętnym pomóc klubowi i zaangażować sie w jego funkcjonowanie. Szczerze wątpie ale ja chętnie zakupiłbym pare akcji i sie zaangażował ale raczej jest to mało możliwe. Nie mysle tu o zarabianiu bo z moim kapitałem jest to niemożliwe aby kupić znaczący pakiet akcji ale mowie o skrzyknięciu sie kibiców i powołaniu jakiegoś towarzystwa posiadaczy akcji gdzie mielibysmy jednego przedstawiciela w zarządzie. Wiem że ciężkie do zrealizowania ale na pewno wiele ludzi chciałoby swoimi pomysłami pomóc swojemu klubowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
craxą nie jesteśmy i błazenady robić nie będziemy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"@wislakrakowsa napisał(a):
Ale to jak najbardziej zrozumiały ruch klubu. W tym momencie Łukasz jest ważnym zawodnikiem i trzeba mu życzyć, żeby zdrowie dopisywało, to wtedy jeszcze się pocieszymy jego grą. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|