The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2014, 11:40
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
P.S. teraz czas dla takich jak Ty, szalik w dłoń, nikt Cie nie wystraszy puszką, wbijaj na sektor i działaj.
Przecież będzie wtedy ...... łamistrajkiem itd ...
Sprzeczne wytyczne przekazujesz.

SKWK popełniło błąd ... bo jednak kilka tysięcy kibiców przyjdzie i będzie miało za uszami te inwektywy SKWK (nie szanujesz się ..." ) oni już nigdy nie poprą SKWK .... a przy odpowiednio innym rozegraniu sprawy wszyscy kibice mógliby stanąć za SKWK .... przynajmniej za tymi naprawdę niewinnymi.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
prokurator
Junior Member

Od: 03.2014

Stary 18.03.2014, 11:42
No sorry ,R 22 to nie tylko ferajna z C. I mam ( nie tylko ja) dość tych oświadczeń i "grup decyzyjnych".

W różnych oświadczeniach SkWK nie znalazłem słowa potępienia dla debili rzucających czy strzelających racami.
A n ie sądzę zeby to robiły pasiaste. ani berkut

Szokującą głupotą jest sranie we własne gniazdo w imię "bo tak" i czegośtam.
Co chcecie robić róbcie we własnym gronie na własnym sektorze i we włąsnym imieniu.

Działącie jako Wy ,ponosicie surową karę ale jako Wy.

Ewidentnie nie liczycie się ze zdaniem reszty.

Ciekawi mnie ile do biletu trzeba będzie dorzucić jak Cupiał tym ( nie daj Boże) pieprznie ... Macie Panowie "decyzyjni" jakąś kalkulacje? Jakieś wyjście awaryjne? Co potem będzie? Kolejne moralizowanie? Widać ze większość z Was nie wie co to druga liga i bieda....

Nie pisze nigdzie o tym kto dał debilom do ręki race ,jak małpie granat..i jak to wyeliminować.

Bednarz to ,Łysy tamto ,Ktoś go zatrudnia ,ktoś mu płaci ktoś wydaje dyrektywy. Nie macie komu dokopoać to Łysy winien. Zlewam go ,to tylko urzedas ,nie żaden dywersant. NIe przyjmujecie tego do wiadomości.
Beczycie jak pasiaści na Tabisza. A to tylko trybik.

Obawiam się że jak się sprawa rypnie to transy o "1906% poparcia dla Bogusia" już nie wystarczą..

Ale to Wy się znacie...decyzyjni....
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 18.03.2014, 11:53
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
wojna jest z polityką jaką klub wobec nas prowadzi, niezależnie od tego czyja to decyzja. Bednarz jest jej symbolem, po Jego odejściu i wyprowadzeniu POlicji ze stadionu można myśleć o porozumieniu.
Po wyprowadzeniu pewnych jednostek z C ,też.......
Tak widzi to druga strona.

Chyba jednak się nie zorientowałeś, kto zniszczył. Kto dał zakazy Bogu Ducha winnym kibicom, .
Przestań,bo przypomina mi to propagande komunistyczną......A kto dał przyzwolenie,zeby Ci nie Bogu Ducha winni, wystrzeliwali race....?
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 18.03.2014 o godz. 11:57.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 18.03.2014, 11:56
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Chyba jednak się nie zorientowałeś, kto zniszczył. Kto dał zakazy Bogu Ducha winnym kibicom, .
Przestań,bo przypomina mi to propagande komunistyczną......A kto dał przyzwolenie,zeby Ci nie Bogu Ducha winni, wystrzeliwali race....?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 18.03.2014, 11:57
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
[...] Bo 7 tys. podpisów to jednak nie jest cały stadion. Ja na przykład osobiście bym sobie na przykład nie życzył by 1 zl z mojego biletu szla na oprawy bo bojkotuje te składki od słynnej oprawy i Waszego focha przed meczem z Lechem (maj 2011 zdaje się).
Muzeum Wisły i pomnik Henryka Reymana też masz w d... Ludzie do cholery zastanówcie się co tutaj wypisujecie, bo później pismaki powielają wasze wpisy i wychodzi z tego mniej więcej przekaz, że akcja "złotówka od biletu" to miał być jakiś haracz dla SKWK. Pomijacie całkowicie główne cele na jakie przeznaczone byłyby te fundusze czyli Muzeum Wisły, pomnik Reymana i pomoc marketingowa dla Klubu. Oprawy tutaj były marginesem. A nikt mi nie powie, że te oprawy wraz z dopingiem nie tworzą klimatu i nie przyciągają ludzi na stadion.
Jeżeli rzeczywiście my jesteśmy "bandytami" i jesteśmy tacy źli (bo nie mamy zamiaru godzić się na odpowiedzialność zbiorową), a wy tak ufacie Bednarzowi i stoicie po jego stronie to może zapytajcie go kiedy powstanie Muzeum Wisły, czy też kiedy łysy legionista zamierza postawić pomnik Henryka Reymana
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.03.2014, 11:58
borys napisał(a):Wyświetl post
Do tego wlasnie zmierzam. Wystawili sie na strzal.
Detektywie, nie masz podane kiedy spotkanie w myślenicach się odbyło, mogło to być 3 tygodnie temu, mogło być 3 msc temu, dalej stwierdzenie jest prawdziwe.

Wezwanie do myślenic to w naszej sytuacji raczej oczywistość... gdyż nasze życie klubowe w 95% w Katowicach oraz tam właśnie się rozgrywa.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.03.2014, 12:05
A kto dał przyzwolenie,zeby Ci nie Bogu Ducha winni, wystrzeliwali race....?
nikt, ale łapcie sobie POlicjanci tych co strzelali, a nie tych co nic nie robili...poza piciem piwa i oglądaniem meczu.
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 18.03.2014, 12:10
Prezes Jacek Bednarz będzie gościem dzisiejszego Futbol Raportu w Orange Sport o 18:15. Poprzez twittera można mu zadawać pytania:

https://twitter.com/OrangeSportPL/st...77945408950272
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.03.2014, 12:14
Wiadomo, ze klub/Bednarz przegięli - trudno nie bulwersować sie kiedy karani sa ludzie zupełnie za nic
ale jednak zal za cala sytuacje mam dalej do SKWK. Po prostu zachowali się jak przedszkolaki - coś poszło nie po ich myśli wiec to rozpieprzyli wszystko. W ten sposób Panowie jeśli można tak Was nazwać zniszczyliście bardzo fajnie wyglądający
dla nas sezon i to w najważniejszym dla nas momencie. Dlaczego po prostu kibice nie mogą zająć się po prostu jak sama nazwa wskazuje kibicowaniem tylko ciągle chcą co raz więcej ? Na całym świecie to jednak kibic dopłaca poprzez bilety do funkcjonowania klubu, a nie na odwrót. Po co było wyciągać rękę po kasę z klubu tym bardziej w jego trudnej sytuacji ?
Szkoda, ze w ogóle klub zaczął rozmowy na ten temat. Nie byłoby całej sytuacji. Chcecie robić jakieś akcje to organizujcie zbiorki i tyle. Wtedy cel jest jasny - kto go popiera to wpłaca, a kto nie to nie i tyle.
Bo 7 tys. podpisów to jednak nie jest cały stadion. Ja na przykład osobiście bym sobie na przykład nie życzył by 1 zl z mojego biletu szla na oprawy bo bojkotuje te składki od słynnej oprawy i Waszego focha przed meczem z Lechem (maj 2011 zdaje się).

Ty chyba nie rozumiesz że klub by nic na tym nie stracił bo bilety podrożały by o 1 zł. klub by nic nie stracił bo dalej z biletów miał by tyle samo kasy
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.03.2014, 12:17
Mnie to co mysli druga strona, nie interesuje. Tym bardziej, ze jest to najemnik, nie związany emocjonalnie z Wisłą, b. kopacz Legii.
A co do wystrzeliwania rac. Na forum jest taki temat: "Na zachodzie sobie poradzili - czyli kibolski przeglad wydarzeń w Europie"
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9181

Tylko , żebyś nie zasłabł przy ogladaniu.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.03.2014, 12:26
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
Ty chyba nie rozumiesz że klub by nic na tym nie stracił bo bilety podrożały by o 1 zł. klub by nic nie stracił bo dalej z biletów miał by tyle samo kasy
Jak widać jeszcze nie podrożały, a klub już stracił na tym głupim pomyśle.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 18.03.2014, 12:27
nikt, .
Oczywiście.......

Mnie to co mysli druga strona, nie interesuje.
Tylko , żebyś nie zasłabł przy ogladaniu.
No to widzę własnie inteligentne podejscie do tematu.
To jak klub ma sie z kims takim ukladać?

Spokojnie widzialem gorsze rzeczy.....
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 18.03.2014 o godz. 12:31.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.03.2014, 12:29
Oczywiście.......
no i co dalaej z tymi niewinnymi ? Bo tak naprawdę o to nam wszystkim chodzi.

Pewnie wszystkim niewinnym masz jedno słowo do powiedzenie, które pewnie brzmi: "SPIERDA.LAJCIE" ? Co "mój bracie" Wiślaku ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2014 o godz. 12:37.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 18.03.2014, 12:38
no i co dalaej z tymi niewinnymi ? Bo tak naprawdę o to nam wszystkim chodzi.
No nie do końca,bo mnie chodzi co z tymi winnymi?
Moze powinni przyjsc i powiedziec ,sorry daliscie zakazy niewłasciwym osobom,to ja to zrobiłem...
Ale nie, trzeba najeżdżać na to ,ze zatrzymani sa niewinni,a winni,to w ogóle chyba z psiarni byli
Zreszta mamy zupełnie odmienne pojecie na ten temat.

Pewnie wszystkim niewinnym masz jedno słowo do powiedzenie, które pewnie brzmi: "SPIERDA.LAJCIE" ? Co "mój bracie" Wiślaku ?
No grubo sie mylisz,bo sam wiem jak to jest (nie koniecznie mówie teraz przez pryzmat tej sytuacji)
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 18.03.2014 o godz. 12:40.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 18.03.2014, 12:45

Spokojnie widzialem gorsze rzeczy.....
No widzisz, a tu niektórzy próbują zrobic z kibiców Wisły niespotykanych bandytów, gdy tymczasem się okazuje, ze to co zrobili, to w porównaniu z tym co się dzieje w Europie to pierdnięcie komara przy bączku słonia.
Tylko tutaj reżimowe media robią wodę z mózgu ludziom a tam przechodzą nad tym do porządku dziennego, jako normalne zjawisko.

P.S. Polecam cały filmik Aris - Paok. Przecież u nas po czyms takim Tusk zamknął by całe miasto.
Odpowiedz cytując
prokurator
Junior Member

Stary 18.03.2014, 12:46
Czyli reasumując ,bo ja ciemny i niezorientowany i naiwny.
W proteście przeciwko Łysemu krawaciarzowi z łazienkowskiej ,który podstępnie jak Putin przejął Naszą Wisełkę dokopaliście włąsnemu Ukkochanemu Klubowi..

Hmm. A te 25 tys. kary to pewnie z konta osobistego Bednarza pójdzie?
Ciekawi mnie czy kogokolwiek przekonaliście do swoich racji? i czy akcje w stylu "Kali ukraść krowę " cokolwiek pożytecznego przyniosły....
A może ten sylwester na meczu z Ruchem to był spontan ..

Rzucanie rac na murawe i to u siebie to DEBILIZM ,żadna ideologia i motywacja tego nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez prokurator : 18.03.2014 o godz. 12:49.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.03.2014, 12:52
prokurator napisał(a):Wyświetl post
Czyli reasumując ,bo ja ciemny i niezorientowany i naiwny.
W proteście przeciwko Łysemu krawaciarzowi z łazienkowskiej ,który podstępnie jak Putin przejął Naszą Wisełkę dokopaliście włąsnemu Ukkochanemu Klubowi..

Hmm. A te 25 tys. kary to pewnie z konta osobistego Bednarza pójdzie?
Ciekawi mnie czy kogokolwiek przekonaliście do swoich racji? i czy akcje w stylu "Kali ukraść krowę " cokolwiek pożytecznego przyniosły....
A może ten sylwester na meczu z Ruchem to był spontan ..

Rzucanie rac na murawe i to u siebie to DEBILIZM ,żadna ideologia i motywacja tego nie zmieni.
nie powinieneś pracować o tej godzinie nad ściągnięciem ludzi na stadion albo współpracą ze szkołami? Za coś Ci chyba płaci Bednarz w klubie ? chyba, że WŁAŚNIE TERAZ wykonujesz Jego polecenia...

Taki junior member zarejestrowany teraz, bez historii to trochę śmiesznie wygląda jak poucza będących tutaj od lat...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2014 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.03.2014, 13:06
"Z piątkowych informacji wynika, jakoby boss wezwał swoich współpracowników do Myślenic, by tam zakomunikować o szukaniu kupca na nasz klub za jedyne... 12 milionów złotych."

Ciekawe ile w tym prawdy.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
prokurator
Junior Member

Stary 18.03.2014, 13:09
NIe ,wolne mam , A Ty nie w szkole ? Może race z saletry robisz?

NIe papu odmienne zdanie? Myślisz ze wszyscy Wam klaskają? Mylisz się. Łysy mi u dupy wisi. Jak większości kibiców.
Dzięki takim działąniom rzeczywiście zostanie tylko pomnik albo muzeum,. Pośrednio Klub i drużynę macie w dupie. ..(nie pierwszy raz z resztą
)

Wisła to nie tylko C ,nie tylko ultras , bojówki i SkWk. Zawsze tak było tylko Wam się wydaje że rządzą ci co najgłośniej krzyczą. Dorabiajcie ideologie do tego co robicie.
Nic nie potraficie lub nie chcecie powiedzieć samokrytycznego. Lepiej rzucić race i schować się za decyzyjnymi . albo pod sektorówką. DZIECINADA
Ostatnio edytowane przez prokurator : 18.03.2014 o godz. 13:12.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.03.2014, 13:26
Taki junior member zarejestrowany teraz, bez historii to trochę śmiesznie wygląda jak poucza będących tutaj od lat...
Nie ma żadnego znaczenia kiedy kto się zarejestrował. prokurator (aleś dowalił nickiem) ma bardzo dużo racji w tym co pisze.

Mam jeszcze pytanie odnośnie tych rac, które są bezpośrednim powodem tego całego syfu. Te incydenty to były wybryki kilkunastu osób czy protest SKWK wobec postępowania klubu? Bo już się gubię.
Ostatnio edytowane przez Arked : 18.03.2014 o godz. 13:29.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 18.03.2014, 13:27
Wiadomo, ze klub/Bednarz przegięli - trudno nie bulwersować sie kiedy karani sa ludzie zupełnie za nic
ale jednak zal za cala sytuacje mam dalej do SKWK. Po prostu zachowali się jak przedszkolaki - coś poszło nie po ich myśli wiec to rozpieprzyli wszystko. W ten sposób Panowie jeśli można tak Was nazwać zniszczyliście bardzo fajnie wyglądający
dla nas sezon i to w najważniejszym dla nas momencie. Dlaczego po prostu kibice nie mogą zająć się po prostu jak sama nazwa wskazuje kibicowaniem tylko ciągle chcą co raz więcej ? Na całym świecie to jednak kibic dopłaca poprzez bilety do funkcjonowania klubu, a nie na odwrót. Po co było wyciągać rękę po kasę z klubu tym bardziej w jego trudnej sytuacji ?
Szkoda, ze w ogóle klub zaczął rozmowy na ten temat. Nie byłoby całej sytuacji. Chcecie robić jakieś akcje to organizujcie zbiorki i tyle. Wtedy cel jest jasny - kto go popiera to wpłaca, a kto nie to nie i tyle.
Bo 7 tys. podpisów to jednak nie jest cały stadion. Ja na przykład osobiście bym sobie na przykład nie życzył by 1 zl z mojego biletu szla na oprawy bo bojkotuje te składki od słynnej oprawy i Waszego focha przed meczem z Lechem (maj 2011 zdaje się).
To ty sobie mozesz bojkotowac skladki a jak my chcemy cos bojkotowac to płacz? Prosze Cie...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.03.2014, 13:31
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
To ty sobie mozesz bojkotowac skladki a jak my chcemy cos bojkotowac to płacz? Prosze Cie...
Jest taka zasadnicza różnica, ze ja w ten sposob niczego nie niszcze i nie dzialam w ten sposob na szkode klubu, ktorego jestem kibicem.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.03.2014, 13:37
Arked napisał(a):Wyświetl post
Nie ma żadnego znaczenia kiedy kto się zarejestrował. prokurator (aleś dowalił nickiem) ma bardzo dużo racji w tym co pisze
Też się zgadzam.

Skąd te rewelacje o sprzedaży klubu?
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 18.03.2014, 13:41
piotek napisał(a):Wyświetl post
Też się zgadzam.

Skąd te rewelacje o sprzedaży klubu?
Ze strony Stowarzyszenia. W temacie o bojkocie meczu z Zawisza.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.03.2014, 13:43
Myślisz ze wszyscy Wam klaskają? Mylisz się.
kto nam klaszcze, a kto nie, okaże się podczas najbliższych meczów... wtedy będzie można powiedzieć ilu jest z nami, a ilu za BEDNARZEM i POLICJĄ...Każdy ma prawo do swojego wyboru.

Jeśli komuś przeszkadza sąsiedzwo Policji na stadionie, ryzyko zakazu stadionowego za pierdnięcie oraz traktowanie naszych "braci" jak przestępców bez pokazania dowodów obciążających indywidualnie to wie co zrobić. Jako przykład niesprawiedliwości podaję naszego forumowicza PabloTS, powiedzcie mu, że jest BANDYTĄ. Jest ktoś kto jest na tyle odważny ?

Jeśli się godzicie na traktowanie naszych niewinnych "braci" jak przestępców (mówię o tych co nic nie robili, a dostali zakazy), jeśli nie przeszkadza Wam policjant wpierdalający kiełbaskę obok i słuchający co śpiewasz, patrzący gdzie stoisz oraz warszawska gnida to PROSZĘ BARDZO IDŹCIE NA STADION.

Wybór należy do Was.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2014 o godz. 13:54.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 18.03.2014, 13:46
NIe ,wolne mam , A Ty nie w szkole ? Może race z saletry robisz?

NIe papu odmienne zdanie? Myślisz ze wszyscy Wam klaskają? Mylisz się. Łysy mi u dupy wisi. Jak większości kibiców.
Dzięki takim działąniom rzeczywiście zostanie tylko pomnik albo muzeum,. Pośrednio Klub i drużynę macie w dupie. ..(nie pierwszy raz z resztą
)

Wisła to nie tylko C ,nie tylko ultras , bojówki i SkWk. Zawsze tak było tylko Wam się wydaje że rządzą ci co najgłośniej krzyczą. Dorabiajcie ideologie do tego co robicie.
Nic nie potraficie lub nie chcecie powiedzieć samokrytycznego. Lepiej rzucić race i schować się za decyzyjnymi . albo pod sektorówką. DZIECINADA
Panie prokuratorze, z wislaportal sie Pan tu pojawił ? bo tam pełno takich "wiernych". Do Lubina Pan jedzie oczywiście, dopingować Wisłę ? Bo chętnie bym pełen sektor przyjezdnych zobaczył złozonych z takich jak Pan. Najwierniejszych z wiernych. Już nie mogę się doczekać tego widoku.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 18.03.2014 o godz. 13:48.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.03.2014, 13:55
Zadam jeszcze raz pytanie. Czy SKWK jest odpowiedzialne za odpalenie rac na derbach i/lub na meczu z Ruchem? Czy jest związek między odpaleniem rac, a brakiem porozumienia między klubem, a SKWK odnośnie przekazania dobrowolnej złotówki od biletu na rzecz stowarzyszenia?
Ostatnio edytowane przez Arked : 18.03.2014 o godz. 13:57.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
prokurator
Junior Member

Stary 18.03.2014, 13:57
CHODZIŁEM CAŁE LATA NA STADION JAK dziesiątka była obstawiona dookoła ZOMOWcami !!!! a Wisła sportowo była chłopcem do bicia. Przeżyłęm Na trybunach BYWAŁO w porywach do 5000. ludzi . Barwy to mogłą Wam zrobić mamusia na szydełku. Nie musisz mi moralizować jeden z drugim. Na 99% wielkiego H.. o tym wiecie.

Arked . NIe dowiesz się. Race odpaliły ufoludki ,zupełnie niechcący i przypadkowo. I wogóle nie było i nie ma żadnego problemu z racami.
Ostatnio edytowane przez prokurator : 18.03.2014 o godz. 13:59.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 18.03.2014, 14:02
Ja osobiście SKWK nie posądzam, też nie znam się i nie wiem co w nim się dzieje aktualnie więc nie krytykowałem. Jedno mnie zastanawia, dlaczego Stowarzyszenie w żadnym z do tej pory napisanych oświadczeń nie wspomniało i nie było przeciwne odpaleniu i rzuceniu rac na stadion. Bo każdy racjonalny kibic stwierdzi że odpalenie i wrzucenie rac z poza stadionu było przesadą i więcej dało minusów niż plusów ( plusów żadnych nie dało ). Tak się tylko zastanawiam.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 18.03.2014, 14:06
CHODZIŁEM CAŁE LATA NA STADION JAK dziesiątka była obstawiona dookoła ZOMOWcami !!!! a Wisła sportowo była chłopcem do bicia. Przeżyłęm Na trybunach BYWAŁO w porywach do 5000. ludzi . Barwy to mogłą Wam zrobić mamusia na szydełku. Nie musisz mi moralizować jeden z drugim. Na 99% wielkiego H.. o tym wiecie.
nie tylko Ty tam bywałeś to po pierwsze (jeśli piszesz prawdę). Po drugie pisz trochę bardziej po polsku, będzie łatwiej czytać. A po trzecie o co chodzi w Twoim poście ? SERIO.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów