The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas meczu o obiadowej porze będę się raczył(a)
Rosłem i nożką z kurczaka 48 30,77%
Pomidorową i kotlecikiem. 27 17,31%
Trydycjnie piwkiem. 35 22,44%
Dobrą grą naszych piłkarzy. 46 29,49%
Głosujących: 156. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2014, 09:46
jak tak będą sędziować mecze po podziale na grupy jak wczoraj to o MP 2014 możemy zapomnieć. Wisła zaczynała atakować to czerwona kartka z kapelusza dla najlepszego naszego zawodnika Głowy.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.03.2014 o godz. 09:52.
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.03.2014, 09:50
ociec Ciemka napisał(a):Wyświetl post
Ale ten przeciwnik nie krzyczał tak przeraźliwie i nie zwijał się tak spektakularnie jak Żyro
Bo w naszej Ekstraklapie grają ci...i a nie faceci - o czym wie każdy Polak. Tylko że lata płyną, a tu się nic nie zmienia...
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 17.03.2014, 09:55
Ostatnio któryś z naszych guru sędziowskich się wypowiadał, że FIFA w ostatnich wytycznych zniosła pojęcie "promowania gry ofensywnej". Więc spalony nawet 1 cm to spalony i słuszny gwizdek sędziego.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.03.2014, 10:12
AYALA napisał(a):Wyświetl post
jak tak będą sędziować mecze po podziale na grupy jak wczoraj to o MP 2014 możemy zapomnieć. Wisła zaczynała atakować to czerwona kartka z kapelusza dla najlepszego naszego zawodnika Głowy.
Oczywiście ze będą bo te kaleki ze stolycy inaczej nie mają szans niczego wygrać. Pytanie czy będą kręcić bardziej czy mniej. Co zależy o postawy przeciwników.

BlurgH napisał(a):Wyświetl post
Bo w naszej Ekstraklapie grają ci...i a nie faceci - o czym wie każdy Polak. Tylko że lata płyną, a tu się nic nie zmienia...
Chyba żartujesz. Symulowanie to główny temat treningów, myślisz że oni nie wiedzą ze sędziowie im drukują?

Dlatego potem w pucharach nie potrafią bez pomocy czarnych w pięciu meczach strzelić bramki.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.03.2014 o godz. 10:17.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.03.2014, 10:27
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
0 22 między Wami, a Petrochemią jest jakiś niesmak?
Oni nas nienawidzą, my ich mamy w dupie ze względu na ich rozmiar.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
wikink1
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 17.03.2014, 10:35
Panowie Legia DZIŚ gra bez trenera ,jest źle przygotowana do sezonu,TO AZ BOLI JAK SIĘ ICH OGLĄDA .
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 17.03.2014, 11:34
wikink1 napisał(a):Wyświetl post
Panowie Legia DZIŚ gra bez trenera ,jest źle przygotowana do sezonu,TO AZ BOLI JAK SIĘ ICH OGLĄDA .
Tylko nie mów, że my jesteśmy fantastycznie przygotowani.
Bunoza rusza się w obronie jakby miał nogi ze stali, a Dudka, który nie przepracował okresu wygląda przy nim jak struś pędziwiatr. To samo Brożek, bez przygotowań Smudy w poprzedniej rundzie najlepszy napastnik ligi, teraz cień piłkarza. Dalej Sarki i Donald, przecież też ewidentnie widać, że stracili na szybkości, a to nie może być przypadek.

Ciekawi mnie po co trzymamy Szewczyka, z całą sympatią ale nie jest to poziom, który desygnuje go do gry w Wiśle. Chyba, że w ramach dalszych oszczędności, nie przedłużamy kontraktów z kilkoma zawodnikami, którym te kontrakty się kończą i wtedy gramy takimi Szewczykami.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 17.03.2014, 11:42
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Bunoza rusza się w obronie jakby miał nogi ze stali, a Dudka, który nie przepracował okresu wygląda przy nim jak struś pędziwiatr. To samo Brożek, bez przygotowań Smudy w poprzedniej rundzie najlepszy napastnik ligi, teraz cień piłkarza. Dalej Sarki i Donald, przecież też ewidentnie widać, że stracili na szybkości, a to nie może być przypadek.

Ciekawi mnie po co trzymamy Szewczyka, z całą sympatią ale nie jest to poziom, który desygnuje go do gry w Wiśle. Chyba, że w ramach dalszych oszczędności, nie przedłużamy kontraktów z kilkoma zawodnikami, którym te kontrakty się kończą i wtedy gramy takimi Szewczykami.
Po to trzymamy Szewczyka aby dostawał szansę gry i dopiero potem gdy okaże się czy się nadaje czy dopiero wtedy podejmie się decyzję czy zostaje w Wiśle czy nie. Tak samo było z Chrapkiem, też na początku nie prezentował poziomu do gry w Wiśle. Ale Chrapek miał szczęście że stawiano na niego i dlatego nie oddaliśmy go do Niecieczy jak Fryca. Niech Szewczyk zagra jeszcze trochę meczy i wtedy będzie można go skreślać, ale nie wcześniej!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 17.03.2014, 12:09
Szewczyk :
http://youtu.be/ZO-4UOzmIrc?t=4m36s
I tyle w temacie
.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 17.03.2014, 12:14
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Propaganda nadal trwa = nasi nie biegają, zajechani. Jakiś zawodnik kijowo zagra = zajechani, przeciwnik lepiej taktycznie zagra = zajechani, Sarki przyjmie na pół metra = zajechany, Brozek nie wykorzysta setki = zajechany, Guła wczoraj dał dupy = zajechany. Wszystko do jednego koszyczka wrzucacie. Nie wiem jak po wczorajszym meczu można twierdzić, ze Sarki stracił na szybkości, oglądałeś w ogóle mecz? Dudka struś pędzi wiatr, a mi sie zdaje, że w każdym meczu zdarza mu się przegrać parę pojedynków biegowych, nie wiem, może nie uważnie oglądałem? Kiedy Buno na środku obrony nie poruszał się jakby miał nogi ze stali? I nie mówimy o boku obrony, bo tam akurat popierdziela aż miło. Gdyby nie Smudziarz pewnie powiedziałbyś, że Bunoza zagrał jak zawsze na środku
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 17.03.2014, 12:20
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Po to trzymamy Szewczyka aby dostawał szansę gry i dopiero potem gdy okaże się czy się nadaje czy dopiero wtedy podejmie się decyzję czy zostaje w Wiśle czy nie. Tak samo było z Chrapkiem, też na początku nie prezentował poziomu do gry w Wiśle. Ale Chrapek miał szczęście że stawiano na niego i dlatego nie oddaliśmy go do Niecieczy jak Fryca. Niech Szewczyk zagra jeszcze trochę meczy i wtedy będzie można go skreślać, ale nie wcześniej!
Tylko on ma już 22 lata. Zobacz na jakim etapie kariery jest Chrapek a jakim Michał, po prostu pewnego poziomu nie przeskoczy. Chociaż, życzę mu jak najlepiej, bo miałem okazje z nim parę razy zagrać.

syryls napisał(a):Wyświetl post
Szewczyk :
http://youtu.be/ZO-4UOzmIrc?t=4m36s
I tyle w temacie
Kolego, w takich filmikach z yt to i student z Rumuni może błyszczeć i mieć technikę jak Ronaldinho

silver03 napisał(a):Wyświetl post
Propaganda nadal trwa = nasi nie biegają, zajechani. Jakiś zawodnik kijowo zagra = zajechani, przeciwnik lepiej taktycznie zagra = zajechani, Sarki przyjmie na pół metra = zajechany, Brozek nie wykorzysta setki = zajechany, Guła wczoraj dał dupy = zajechany. Wszystko do jednego koszyczka wrzucacie. Nie wiem jak po wczorajszym meczu można twierdzić, ze Sarki stracił na szybkości, oglądałeś w ogóle mecz? Dudka struś pędzi wiatr, a mi sie zdaje, że w każdym meczu zdarza mu się przegrać parę pojedynków biegowych, nie wiem, może nie uważnie oglądałem? Kiedy Buno na środku obrony nie poruszał się jakby miał nogi ze stali? I nie mówimy o boku obrony, bo tam akurat popierdziela aż miło. Gdyby nie Smudziarz pewnie powiedziałbyś, że Bunoza zagrał jak zawsze na środku
Napisałem to co widać gołym okiem. Poza tym o jakiej propagandzie z mojej strony mówisz? Zobacz sobie co napisałem w temacie o Smudzie , ale pomogę, Ci bo może przeoczyłeś:

Cytat:
Czy to zasługa męskiej rozmowy w szatni, czy po prostu zwykły fart, zdobyte punkty lecą na konto trenera.
Ostatnio edytowane przez JacobCFC : 17.03.2014 o godz. 12:25.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 17.03.2014, 12:51
raindog napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy słyszałeś, że Brożek jest kontuzjowany i gran lekach przeciwbólowych? Jakoś Piotrek po przygotowaniach jest dużo lepszy niż pól roku temu. Na początku meczu rzeczywiście gramy wolniej i brakuje tej mitycznej świeżości, ale tak jak przez ostatnie 30 minut mieliśmy kilka setek z Ruchem, tak było i z Legią... rezerwami, grając praktycznie cały mecz w 10.
Fakt rozmawiałem przed meczem z Ruchem z Pawłem i potwierdził, że cały czas ma uraz mięśniowy jeszcze od Legii, który odnowił się w derbach i gra na środkach przeciwbólowych. Niestety ponieważ nie mamy drugiego napastnika - Paweł musi grać i gra, co nie specjalnie wychodzi mu na zdrowie....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.03.2014, 13:20
thechris napisał(a):Wyświetl post
"Mecze przy pustych trybunach (Legia - Wisła, Zawisza - Piast 6:0) mają wielki feler: odzierają kibiców ze złudzeń, że doping ma znaczenie."
"Piłka nożna bez kibiców nie ma sensu. Chodzi tylko o to, że sam wpływ kibiców na wynik rywalizacji sportowej jest znikomy."
Fakt, że przy pustych trybunach Legioniści odpuścili i frajersko zremisowali (a mogli nawet przegrać, tyle że sędzia czuwał) wygrany mecz grając przez ponad godzinę z przewagą jednego zawodnika świadczy o tym, że doping nie ma wpływu na mecz?

Ktoś mi wyjaśni o co chodzi?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.03.2014, 13:48
A co skłania Cię do przypuszczeń, że przy pełnych trybunach legioniści by strzelili jeszcze jedną czy dwie bramki?
W kontekście licznych w ostatnich dniach przypuszczeń, że piłkę nożna w Polsce da się oglądac tylko przy pelnych, dopingujących trybunach i oprawie przygotowanej przez licznych fanów, kłam temu zadaje fakt, że dla wielu osób wczorajszy mecz Legia-Wisła był całkiem niezłym widowiskiem sportowym.
Jesli więc na stadion zaczną przychodzic rodziny, pikniki i janusze to i tak tylko od piłkarzy zależy jakość widowiska na boisku (nie na trybunach).
Mnie się wczorajszy mecz ogólnie podobał, a przy okazji nie słychać było żadnych zbednych odgłosów typu WTSK, żadnych bluzgów, żadnych przejawów niskich instynktów....
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 17.03.2014, 14:28
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Mnie się wczorajszy mecz ogólnie podobał, a przy okazji nie słychać było żadnych zbednych odgłosów typu WTSK, żadnych bluzgów, żadnych przejawów niskich instynktów....
piłkarsko był naprawdę emocjonujący. Ale czy to wszystko czym powinno być starcie dwóch najważniejszych klubów w Polsce ? Za którymi stoją tysiące kibiców, tradycja oraz rywalizacja dwóch największych miast w Polsce? To powinno być święto na boisku, ale też na trybunach łącznie ze wszystkimi jego konsekwencjami (czyli z naszej LTSK, CWKS, itp.). To niczemu nie zaszkodzi. A dzieci przeklęństw i tak głównie uczą sie w domu...

Gdyby był doping dla Legii, to wielu naszych zawodników mogłoby się w najważniejszych momentach pomylić będąc pod presją trybun. Np. Stilic mógłby kopnąc o kilka centymetrów wyżej i byłaby tylko poprzeczka i jęk zawodu w Krakowie, może Donald kopnąłby w trybune a nie w bramkę, itp...

Może trybuny domagałyby się ataków Legii w II połowie, a nie stania i przyglądania się naszym akcjom.

Chwała naszym piłkarzom! Ja po strzeleniu już 1 bramki byłem zadowolony i gdy zobaczyłem ich walkę uważałem, że spełnili w tym meczu "testament" Reymana. Nawet gdyby przegrali, to wracaliby z honorem i godnością do Krakowa.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 17.03.2014 o godz. 16:39.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 17.03.2014, 15:46
Oczywiście, że doping, oprawa, obecność kibiców z Warszawy i Krakowa uczyniłyby z tego meczu jeszcze większe widowisko. Ale nie mamy żadnej pewności, że wynik byłby z tego powodu inny, że piłkarsko mecz byłby ciekawszy.
Jestem jak najbardziej za tym, że piłka nożna jest dla kibiców, ale i bez kibiców(jeśli do tego dojdzie) piłka sobie poradzi

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.03.2014, 15:53
Cytat:
Jestem jak najbardziej za tym, że piłka nożna jest dla kibiców, ale i bez kibiców(jeśli do tego dojdzie) piłka sobie poradzi
Che!?

Masz jakieś wyliczenia finansowe, że bez wpływu $zmalu do klubowej ka$y z tytułów dni meczowych, reklam, sponsorów to wszystko nie pier*dolnie? Bo mamy chyba diametralnie inne wyniki.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.03.2014, 16:02
Wronki, Grodzisk Wielkopolski, Czermno i pewnie jeszcze takich miejscowości można wymienić wiele gdzie była piłka, bogaty sponsor, tylko ludzi na meczach prawie w ogóle i gdzie są teraz te kluby?

Gdyby nie kibice i atmosfera którą robią na stadionach to tej buraczanej ligi nawet w TV by już nikt nie oglądał. Bo taki poziom, w ciszy, bez żadnych atrakcji to można sobie obejrzeć otwierając okno w bloku i spoglądając na pobliskie podwórko.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 17.03.2014, 16:22
poradzi sobie w 1 lub 2 meczach, ale nie cały czas. Piłka jak i emocją sa dla kibiców. Tak jak napisali koledzy powyżej, brak wpływu z reklam, biletów, sponsorów, itp. to odpływ kasy i powolny upadek. To w końcu odpływ kasy z TV, bo takich "sparingów" nikt za godną kasę nie będzie pokazywal. Wolą pokazać już racowisko bo ładniej wygląda w TV, niż puste trybuny, które nie wyglądaja ładnie nigdzie.

Drugi kolega też ma racje, tam gdzie nie było kibiców nie długo trwała poważna piłka.

Jedynym wyjściem z sytuacji jest wyjście polityki i rządu z szeroko rozumianej piłki, odejście od niekonstytucyjnych przepisów prawa i zachowania władzy. Mamy na tyle dobrą infrastrukturę, aby wyciągać indywidualne konsekwencje, a nie zbiorowe represje. Bez odejścia Tuska i Jemu podobnych nie będzie w naszej piłce dobrze.
Rząd i media, ktore są na Jego smyczy skutecznie obrzydzają Polakom piłkę nożną w wykonaniu naszech drużyn. Nie pomaga poziom sportowy, a władza i media straszą aby mieć temat zastępczy. Gdyby media i rząd były tylko neutralne, to frekwencja na stadionach byłaby inna.

Ps. zgadzam się z tym, że nie ma pewności że w niedzielę wynik z kibicami na trybunach byłby inny, ale jednak jest to wielce prawdopodobne.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 17.03.2014 o godz. 16:31.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 17.03.2014, 19:01
To nieporozumienie.
Ja nie pisałem o calkowitym braku kibiców.
Napisałem przecież wyraźnie:

W kontekście licznych w ostatnich dniach przypuszczeń, że piłkę nożna w Polsce da się oglądac tylko przy pelnych, dopingujących trybunach i oprawie przygotowanej przez licznych fanów, kłam temu zadaje fakt, że dla wielu osób wczorajszy mecz Legia-Wisła był całkiem niezłym widowiskiem sportowym.

Jesli więc na stadion zaczną przychodzic rodziny, pikniki i janusze to i tak tylko od piłkarzy zależy jakość widowiska na boisku

Wpływy z biletów (o co tak WiślakMyślenice i hunter się boją) zapewnic mogą w tak duzym mieście jak Kraków własnie rodziny, pikniki i janusze. Ultrasi i superfani mogą okazać się zbędni.
Może okazać się, że do poziomu sportowego super oprawy nie są aż tak niezbędne, że nie jest niezbędny młyn i gniazdowy. A to już byłaby szkoda. Dlatego klub i SKWK powinny dojść do porozumienia. Inna drogą niż do tej pory (bojkotowanie meczów przez część kibiców). Potrzebne są wzajemne ustępstwa. Dla dobra Wisły.

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.03.2014, 19:37
Jesli więc na stadion zaczną przychodzic rodziny, pikniki i janusze to i tak tylko od piłkarzy zależy jakość widowiska na boisku

Wpływy z biletów (o co tak WiślakMyślenice i hunter się boją) zapewnic mogą w tak duzym mieście jak Kraków własnie rodziny, pikniki i janusze. Ultrasi i superfani mogą okazać się zbędni.
Może okazać się, że do poziomu sportowego super oprawy nie są aż tak niezbędne, że nie jest niezbędny młyn i gniazdowy. A to już byłaby szkoda. Dlatego klub i SKWK powinny dojść do porozumienia. Inna drogą niż do tej pory (bojkotowanie meczów przez część kibiców). Potrzebne są wzajemne ustępstwa. Dla dobra Wisły.
Ale nie będą , o czym Ty piszesz. Przecież to mrzoinki i pobożne życzenia od kilku lat powtarzane przez media. A rzeczywistość jest taka jaka jest.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 17.03.2014, 20:09
No to jak nie będą to klub straci. Jak będą to zyska.
A nie podejmę się w tej chwili wróżenia, czy dadzą radę zapełnić stadion choćby w takim stopniu jak dzieje się to obecnie, czy nie.

Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 17.03.2014, 20:29
Ultrasi i superfani mogą okazać się zbędni.
Klub powinien zainwestować w nagłośnienie i puszczać doping z playbacku. Wtedy ultrasi i superfani będą rzeczywiście zbędni, a widowisko niewiele straci .
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 17.03.2014, 20:33
Framat - stadion zapełni się rodzinami/piknikami/januszami, kiedy Wisła będzie grała efektowny futbol a na to mimo świetnego(punktowo) sezonu się raczej nie zanosi.
Natomiast ciężko stwierdzić jaki będzie spadek widowni.Obawiam się że nie aż tak duży by konflikt dało się w miarę szybko rozwiązać.Wisła to nie Legia gdzie tam protest spowodował praktycznie pusty stadion przez długi czas

Chyba że zaczniemy grać taką kichę jak w zeszłym sezonie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 17.03.2014, 21:10
Narazie spadek nie będzie tragiczny bo sporo ludzi jak już kupiło karnety to uważa, ze trzeba je wykorzystać do końca. Prawdziwy obraz zobaczymy w nowym sezonie.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.03.2014, 00:11
Jak na razie to nie Brożek ciągnie ten wózek (czego się spodziewałem), a Stilić - strzał w dziesiątkę Smudy.
..
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 18.03.2014, 03:50
W tym sezonie złodziej Bednarz może sobie trochę ponaciągać frekwencję o osoby, które mają wykupione karnety , a pomimo tego będą brały udział w proteście (nie tylko z sektora C). Błędem ze strony SKWK był brak relacji z przebiegu rozmów n/t akcji "złotówka", jak również (wobec braku porozumienia w w/w sprawie) nakłanianie do zakupu karnetów. Mimo wszystko z pewnością spadnie atmosfera na stadionie, a z czasem i frekwencja. Raczej nie liczę na krótki protest.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 18.03.2014, 08:06
Ja też nie liczę, na krótkotrwałą kampanię jak niektórzy młodzieżowcy z SKWK. Ta wojna potrwa (jesli oczywiście nie nastapią w międzyczasie jakieś gwałtowne wydarzenia) co najmniej jedną rundę. Mamy przykład z Warszawy, gdzie trwało to trochę dłużej niż się wielu wydaje. Teraz walczy Bydgoszcz. Kibice maksymalnie zredukowali Osuchowi frekwencję na stadionie, pomimo, że Zawisza po kilkunastu latach wrócił do ekstraklasy i gra nadspodziewanie dobrze.
To świadczy o pełnej determinacji kibiców, bardzo dobrym zgraniu co przekłada się na bardzo małą liczbę łamistrajków. Te 1,5 tys. na trybunach mówi wszystko.
Teraz przed nami test wytrwałości. Mam nadzieję, ze pokażemy, ze mamy jaja. Oczywiście nalezy sie spodziwać ataków medialnych, oczerniania nas w prasie, pomówień, kłamstw, różnych prób rozbijania solidarności kibicowskiej, promowania postaw łamistrajkowych.
Ale musimy z tym sobie poradzić. Cała Polska teraz patrzy na nas. Nie możemy ulec presji i dać się zeszmacić.
Skoro powiedziało sie już A trzeba powiedzieć B.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 18.03.2014, 08:38
[I]Jesli więc na stadion zaczną przychodzic rodziny, pikniki i janusze .
Janusze, jakie to popularne słowo.Tylko wiekszosc tych januszy brało kiedyś aktywny udział w ruchu kibicowskim,a obecnie jest ojcami tych gówniiarzy,którzy zatńcza jak im zagrają,nie koniecznie rozumiejąc taniec......
I nie jest to wywód do Ciebie ,tylko takie ogólne stwierdzenie.

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Jedynym wyjściem z sytuacji jest wyjście polityki i rządu z szeroko rozumianej piłki, odejście od niekonstytucyjnych przepisów prawa i zachowania władzy. Mamy na tyle dobrą infrastrukturę, aby wyciągać indywidualne konsekwencje, a nie zbiorowe represje. Bez odejścia Tuska i Jemu podobnych nie będzie w naszej piłce dobrze.
.
Domin,tylko w obecnej sytuacji jaka jest na Wisle ,nie maja nic z tym wspólnego.
Tu powinny sie dogadać dwie inne strony.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 18.03.2014 o godz. 08:49.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.03.2014, 14:04
Dla mnie to był mecz z kategorii - Z piekła do nieba. Remis jak wygrana, owszem więcej szczęścia i nawet można to było wygrać w "10" niesamowite. Taka ta Legia mocna że strach się bać w play off co będzie.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów