|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W tamtym roku byłem na 10 wyjazdach,Ty byłeś? Bo jesli nie to również odpuść sobie tą zwrotkę, ok? Przecież tez jako wierny swojej drużynie mogłeś "przyjść" na jej mecz... Na takim poziomie chcesz dyskutować?
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 16.03.2014 o godz. 20:22.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zaczniemy się teraz licytować? Jak małe dzieci? Otóż nie. Nie mogłem być w zeszłym roku na 10 wyjazdach. Ale nie dlatego, że się obraziłem na KLUB.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czytam ten temat i twoje w nim wypowiedzi to do napisania mam jedno: skoncz juz .......ic jak potluczony, bo masz klapy na oczach. Nie stac cie na obiektywna ocene?
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Those rare tickets are a common way to reward the Allesfahrer (meaning: fans who travel to every match) and spare them the trouble of sorting out their tickets. In return the Allesfahrer usually guarantees support away from home. Secondly, a new system of entry to the two main home standing areas was introduced. Only fans with specific tickets to the two areas in the Sudkurve are now able to enter them. Mysle ze jezeli cos zrobia w przyszlosci kary beda wieksze. Plus nie wiemy jaki jest nadzor na SUDKURVE. http://espnfc.com/news/story/_/id/15...tinues?cc=5739 Link torche starawy ale na szybkosci nie moglem nic innego znalezc. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A kto to jest prawdziwy kibic?
Róbcie takie podziały jak PiS-uary którzy twierdza ze tylko oni są prawdziwymi Polakami Ja jestem kibicem Wisły Krakow, nie Skwk, i imbecylow w dresach ![]() ,
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Fanatyk mówisz? Tak się składa ze kilku idzie na mecz, już z nimi rozmawiałem. I co, w Twoich oczach tracą ten status? Ale ok, to moj ostatni post, rzeczywiście nie ma sensu dalsza rozmowa. Zresztą co ja piknik mogę wiedzieć. W końcu karnety na C kupuje żeby walić zdjęcia na Facebooka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 16.03.2014 o godz. 21:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to pewnie skoro się tak nazywasz, to za Wisłą masz już kupę wyjazdów przejechanych i dalej z grupą kiełbasiarzy (tym razem) udacie się na najbliższy wyjazd do Lubina aby ją dopingować,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
"Wierny swojej drużynie znów przyjdę na jej mecz i dam się łysemu chujowi robić w balona też..." P.s Nikt się na klub nie obraża. Jak klub traktuje cię jak szmatę, to masz wybór: Bądź szmatą, lub nie bądź. My wybieramy jednak tą drugą opcję ![]() Ci ci dalej dają się oszukiwać panu B i lubią to życzę miłego pobytu na stadionie. "Nawet jeśli przegrywasz, to musi krótko trwać, a łysy ci pokaże jak o kibica "dbać""
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.03.2014 o godz. 21:06.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
nie to ze chodze w dresach ale zycze Ci zeby kiedys Twoje dzieci chodzi w dresach i zebys do nich wolal imbecylu
![]()
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Myślę, że za imbecylów w dresach ktoś mógłby Ci pieprznąć porządnego liścia na ochłodę - siedzisz sobie w Anglii, z tego co czytam nie masz pojęcia ani o SKWK ani o kibicach, którzy dostali zakaz a do pieprzenia głupot jesteś pierwszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Beka, beka, beka : "ci co przyjdą na mecz nie są prawdziwymi kibicami"
Walnij się w czoło. Co następne? Kto nie śpiewa pdw, o człowieku, o małpie albo jeszcze nie lata z maczetą nie jest prawdziwym kibicem? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pytanie: Co lubisz na meczu? Lubisz stać? Zawsze zajmujesz miejsce zgodne z biletem? Lubisz krzyknąć "$%^^"? Dobra mało istotne, powiem tak: Przykład może trywialny i oderwany od rzeczywistości, ale pokazujący pewien mechanizm: proszę potraktować to bardziej metaforycznie: Jeśli zakażą ci oddychać na meczu pod groźbą zakazu, lub po przekroczeniu bramy stadionu na powitanie dostaniesz pałą przez plery, to też będziesz twierdził, że Wisła to nie Bednarz i nigdy tak nie będzie? II zwrotka hymnu ma charakter głębszego przesłania, mówi o wierności i pozytywnej zaciętości. Ktoś kto akurat z różnych powodów(np. poczucia poszanowania własnej godności i honoru i innych ważnych spraw) nie może przyjść na mecz, to nie znaczy że nie jest wiernym kibicem. P.s Wisła to nie stadion piłkarze, mecze, i materialne wartości, tylko raczej to co ma w pewnym miejscu od mostka w lewo, przynajmniej tak mi się wydaje... Widocznie dla ciebie niektóre wartości huja znaczą. Dlatego idziesz. Trudno twój wybór, ja go nie kwestionuje. Jacy kibice taki klub. Pamiętaj tylko, że pan B. to może nie jest Wisła, ale gra tobą i mną, gra nami wszystkimi. Skłóca nas z premedytacją, eskaluje konflikt i sam rzucił nam wszystkim wyzwanie wypowiadając się w wywiadach, że chce się pozbyć tych niewygodnych jemu ze stadionu. Ty jesteś dla niego wygodny. On ciebie chce. Więc idź i pokaż mu, że może na ciebie liczyć...
Ostatnio edytowane przez palikot : 16.03.2014 o godz. 21:24.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Żydy was roz.......ą! a na mecze bedziecie jezdzic taksówkami z szalikami w majtkach. Co z tego że na stadionie bedziecie mieć "bezpiecznie" jak wy nawet na ten stadion nie dojedziecie. Parchy wam na to nie pozwolą, nawet jak wszystkim judaszom wydacie zakazy...to i tak was zmontują.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 16.03.2014 o godz. 21:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak idziecie na stadion to na prawdę uważajcie na to co mówicie, krzyczycie itp. bo milicji piana z gęby leci ze wściekłości co można było zaobserwować choćby przy okazji piątkowej euroligi i mogą ładować mandatami na lewo i prawo. W końcu dostali na to pozwolenie i za rzuconą "kvrwę" po zmarnowaniu setki przez Brożka można się spodziewać konsekwencji, być może nawet zakazu stadionowego. Sam jestem ciekaw jak to wszystko będzie wyglądać na Zawiszy, do czego się posuną ci co mają nas chronić przed złem bo coś czuję,że mogą łajzy znów czymś "mądrym" zaskoczyć. Na pewno będą chcieli się wykazać w swoim pojebanym stylu. Byle było można o ich "sukcesie" napisać w poniedziałkowym wydaniu gazety krakowskiej lub dziennika polskiego
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 16.03.2014 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
glupi on nie jest jak ci się wydaje. ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Zapytaj się lepiej tych kilkuset osób, za co dostały zakazy? Ja na mecz nie przyjdę, bo solidaryzuje się z nimi - wielu z nich to moi znajomi, z niektórymi znam się od wielu lat (i z Reymonta i z wyjazdów). Gdyby Was - "pikników" - potraktowano w podobny sposób również wyraziłbym swój sprzeciw odpuszczając mecze. Bo podobno tworzymy wiślacką rodzinę, o czym tacy jak Ty coraz częściej zapominają. Chcecie - idźcie na ten mecz, nikt Wam przecież nie broni. Nie dziwcie się jednak potem, że podział na trybunach będzie coraz większy. A przez takie zachowania będzie, bo pokazujecie, że innych macie w dupie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 16.03.2014 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jestem ciekawy ilu tych najwierniejszych pikników pojedzie na wyjazd do Lubina? Łysych nie bedzie,bandziorów,sharksów,ultrasów,bojówkarzy,dre sów,faszystów to nic tylko jechać Panowie mobilizować się ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ci najgłośniej szczekający na forum, oburzajacy się , ze nazywa się ich kiełbasiarzami pokaża teraz co potrafią. Najbliższy wyjazd do Lubina. Pokażą swoją kibicowską moc
. Wyjazd to już nie pierd...e na internecie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
Starałem się do tej pory wymieniać poglądy w miarę kulturalnie. Z "jaro1985r" się udało, mimo że jak widać powyżej zdania mamy zupełnie odmienne. Ale w tym momencie nie będę sobie pozwalał na takie obrażanie z Twoje strony. Nie masz pojęcia jakim systemem wartości się kieruję, gówno o mnie wiesz. Jedyne co wiesz to że jestem ułomnym (według Ciebie) kibicem, bo daje się w Twoim mniemaniu mamić bednarzowi. Nie będę się zachowywał inaczej niż do tej pory na stadionie. Jak dostanę pałą, to oddam. A jak dostanę zakaz to trudno. Zdania nie zmienię. Idę dla Klubu, nie dla Bednarza. Nie zgadzam się z tym co robi ten łysy przybłęda. Od początku jego istnienia w tym Klubie uważam, że jego osoba tutaj to jest jakieś nieporozumienie. Jeśli mówisz mi o systemie wartości to najpierw sprawdź, jaki ma Twój idol z nicku. Nie bój się, nie pokaże mu, że może na mnie liczyć. Pokaże Wiśle, że może na mnie liczyć, tak jak pokazywałem to do tej pory. Z konsekwencjami tego też się pogodzę i jestem ich świadomy. Na koniec, polecam się zapisać na przyspieszony kurs ortografii, bo próbując mnie obrazić użyłeś słowa z błędem, którego nie popełniają dzieci z podstawówki. Interpretacja drugiej zwrotki hymnu też jest indywidualna dla każdego kibica, więc nie wciskaj mi na siłę swojej. Pozdrawiam normalnych - zarówno idących na mecz, jak i z wiadomych względów odpuszczających.
Ostatnio edytowane przez wislak2119 : 16.03.2014 o godz. 22:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Najgorsze w tym konflikcie, to właśnie podział kibiców.
Niestety dalej nie dostałem też odpowiedzi, od niektórych tutaj osób o co dalej im chodzi skoro "debile, dresy, chuligani, bandyci itp." nie będą na stadionie ? Wyżej ktoś napisał, że szanuje tych co przyjdą jak i tych co nie mają ochoty. Pojawiają się również głosy co zyskamy tym, że nie przyjdziemy, a ja mam odwrotne pytanie co zyskamy tym iż się pojawimy ? Taka sytuacja będzie prawie oznaczała, to samo co przed konfliktem. Pamiętajcie uj z wynikami i płaczem, że kopacze nie mają wsparcia. Największa tragedia, to wzajemne wyzywanie się i widoczny podział, ale to już chyba taka mentalność Polaków, że nie potrafią trzymać się razem, tylko jeden drugiemu by najchętniej jeszcze dokopał. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A to w jakiś sposób dotyczy pójścia lub odpuszczenia meczu z Zawiszą? Napisałem wyraźnie. Rozumiem tych, którzy nie idą i szanuje ich zdanie. Ale nie będę sobie pozwalał, żeby mnie ktoś tutaj obrażał. A jak mamy rozmawiać w taki sposób to tak, jadę. Razem z Tobą, zgadajmy się wcześniej.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|