|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ci co byli na piwie u Wiślaków, sprawdźcie czy możecie kupić bilet na Zawiszę ![]() Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.03.2014 o godz. 16:56.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Raczej spadek i bankructwo Wiśle jako S.A nie grozi. Wystarczy, że pokażemy iż nie chcemy tu Bednarza( ale w cywilizowany sposób). Wystarczy, że spadnie znacząco frekwencja itd. a Cupiał od razu wypie** łysego. Najlepiej, gdyby takie SKWK samo spotkało się z Cupiałem i wszystko mu wytłumaczyli. To wszystko śmierdzi jakimś sabotażem bednarza. Klub kiedy nagle wychodzi na prostą, mamy spore szanse na mistrzostwo lub lige europejską to nagle takie cyrki od zarządu, brak kontraktów dla chociażby Miśkiewicza, kłamstwa łysego itd.
Jedynie co mnie martwi to jeżeli ten cyrk nie zostanie zażegnany i zdobędziemy majstra to co będzie na rynku ? cisza ? Kibice muszą w tej chwili pokazać, że Bendarz musi spier***. Cupiał głupi nie jest, rozumie ludzi tylko bednarz mu naopowiadał. Teraz, gdy mu już kompletnie odwaliło doping pikników będzie nadzorowała policja, by nie padły bluzgi zagrażające życiu. Jeśli race na derbach i ruchu były tylko i wyłącznie ''protestem'' za to że łysy w jakikolwiek sposób nas faktycznie oszukał to bardzo dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Online |
|
widocznie za duzo ludzi chodzi na mecze...i dla innych nie ma miejsca.... ![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Słuchajcie najważniejsze teraz przekonać znajomych żeby nie iśc na najbliższy mecz i kolejne
niech się łysy jebie i udławi ta moją stówą to jest czyste s....ysyństwo ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Na Legii zwracają pieniądze za karnety jak ktoś chce, a tutaj łysy złodziej szczęsliwy że ma nasze pieniądze pokazuje nam figę z makiem i jeszcze wydaje bezczelne oświadczenia strzelając paragrafami.
Na Zawiszę nie idę, chętnie oddałbym karnet. Napewno następnego już nie kupię. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
wiesz co to jest zakaz stadionowy ? Kto go wydaje i na jakiej podstawie ? Tryb odwoławczy w tym rejonie świata też jest standardem ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogladnij sobie czasami "Państwo w państwie", to się dowiesz co w Tuskolandzie jest standardem. Robienie ludzi w wuja aaArcyzłodziejom ułatwianie procederu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nieprawdopodobne co czytam. Udowadnianie, że "raca jest bezpieczna", "odbije się zadymi i nic nie zrobi" Niesamowite. Wygląda to identycznie jak badanie granicy przez 7latka, a potem bunt, gdy mama/tato daje klapsa. Zamiast dać spokój sygnałom ratunkowym i robić oprawy bez jednej racy - "nasi najzagorzalsi" udowadniają jak bardzo mają zakute pały. Wieczne szukanie winnych - a to Bednarz, a to Cupiał, Smuda(!), gazeta wybiórcza, żydzi i cykliści - zamiast się wziąć solidnie za to czym powinni się zajmować kibice. Stadion to nie miejsce na wygłaszanie politycznych haseł, ideologiczne trutututu, walkę z wiatrakami tylko kibicowanie własnej drużynie. Przecież to cholernie proste - ale jak zwykle trzeba do czegoś w naszym kraju dorobić ideologię - a co. Wisła trwała gdy na mecze przychodziło 3 tyś osób - i dalej będzie tak samo. Jeśli koledzy z SKWK sądzą inaczej to za 3-4 miesiące będą zakładali nowe stowarzyszenie. Naprawdę nie wiecie kiedy skończyć. Nikt nie odpuści - ani Cupiał, ani Osuch, ani leśnodorski. Zrozumcie w końcu, że może i krzyczycie najgłośniej - ale to trochę jak z krowami - te co najgłośniej ryczą najmniej mleka dają. Lepiej wpuścić 5-8 tyś kibiców, którzy zapłacą więcej za bilet, nie dostać kar i mieć dobrą prasę niż bandę pseudo fanatyków, których bardziej od ustawienia drużyny i formy naszych skrzydłowych interesuje kolor racy. Nikt tych opraw nie ogląda, ani nikogo nie interesują poza wami samymi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wysyp przymulonych junior memeberów. Bednarz to ty ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
P.s Ty nie będziesz mówił ludziom do czego służy stadion... ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
wychodzenie z domu też nie jest bezpieczne, możesz zostać napadnięty, pobity, potrącony przez samochód, możesz potknąć się o krzywy krawężnik i za.jebać głową o beton, w lecie chodząc w sandałach gdzieś w krzakach możesz nadepnąć na brudną strzykawkę dostać hifa.obawiam się że materiały konstrukcyjne na stadionie też nie są bezpieczne, mogłyby by zrobić krzywdę.twoja paranoja na temat rac obawiam się też nie jest bezpieczna.ogólnie podejście wielu osób też nie jest zdrowe, czy to już jest bezpieczne?
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 14.03.2014 o godz. 18:29.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
szkoda sie denerwować.......nie ma sensu....dla niego liczy sie krzesełko,kiełbaska,spokój...i najlepiej mp3 w uszach
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odpowiedzialność zbiorowa nie podoba mi się i żal mi tych którzy poszli do "Wiślaków" oglądać mecz w fajnej atmosferze. Niestety na swoje nieszczęście znaleźli się w towarzystwie idiotów. W sumie nie trudno było to przewidzieć w tym konkretnym przypadku ale tak czy srak szkoda. Sam nie raz oglądałem tam mecze wyjazdowe. Powstaje pytanie czy aby Skwk nie przysłużyła się również temu chwaląc się na swojej stronie "efektowną oprawą"? Pomijając moją ocenę wypierd... rac na murawę to tak sobie myślę, że można było potępić, można było przemilczeć ale nie - lepiej było zadrwić.
Zastanawia mnie ten ślepy pęd w stronę kłopotów. Jak ćmy do żarówki.Najbardziej żal ultrasów. Dla większości to było prawie wszystko. To oni a nie "pikniki" wbrew wielu opiniom najbardziej odczują brak dopingu. Powiedzmy sobie szczerze - pikniki (jakieś 60% frekwencji) mają w dupie oprawy i wali ich to czy inna ekipa będzie głośniejsza. To głównie "klientów" którzy przychodzą dla atmosfery i ultrasów będzie w takiej sytuacji krew zalewała.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 14.03.2014 o godz. 18:49.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jasne, jasne bo są tylko 2 rodzaje kibiców - Wy i kiełbasiarze. To takie normalne - kto nie z nami ten przeciw nam. Żałosne. Miłego oglądania w knajpie..
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Pa Pa .......prawdziwy kibicu Wisły Kraków
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
https://www.youtube.com/watch?v=WWwuSyt9Pn4 ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Do Grantar
W Wiśle nic nie zaczęło się poprawiać dzięki Bednarzowi, przestań walić farmazony. Wyniki sportowe są dzięki Smudzie, który jest w klubie wbrew, a nie poprzez Bednarza. Sytuacja finansowa zaś jest taka iż nadal nie ma nowych inwestorów, przychody w kontekście działań J.B. nie rosną, facet tylko tnie finanse i systematycznie psuje markę klubu. Reszta to Twoje urojenia. Co do wątku kibicowskiego, tu nie chodzi o race (te są pretekstem), tylko o współprace z SKWK, ogólnie z kibicami, mylisz przyczynę i skutek. Wpierw były warunki zaporowe w negocjacjach, a później race, nie odwrotnie.
_________ Wisła potrzebuje innego prezesa klubu, tu tylko wola bossa się liczy, choć można mu podczas meczów kolejnych Wisły rzecz łagodnie zasygnalizować.. Dodatkowo, nawet powierzchowna analiza działań i kondycji SKWK pokazuje że i tam zmiany są potrzebne, i to liczne zmiany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
I co? teraz nagle poszedł kolega X albo Y na mecz do baru bo jest to nowo odrestaurowana knajpa żeby napić się piwa i przychodzi policjant i spisuje kogoś i dostaje zakaz stadionowy za współudział w odpalaniu rac
Przecież tak to nawet na Białorusi nie ma. ![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
własnie tak było.....
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Uuuuuuu ale Jacek zrobił ruch .... albo kieruje nim rozpacz albo ma tak silną pozycję u Cupiała że się o stanowisko nie boi. Albo zwyczajnie ma dość i zostawia 'prezent' dla 400-stu na swoje odejście - zakazy do końca sezonu.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Czy to będzie "rozbrat" czy pożegnanie czas pokaże ale w świetle tego jak to zaczyna wyglądać sadzę, że raczej to drugie. Wcale mnie to nie cieszy ale wydaje mi się, że kończy się pewna era i faktycznie będziemy mieli (tylko na trybunach) drugą Anglię. Jak już kiedyś napisałem - można było zostać w sensownym środku ale my Polacy najbardziej lubimy niszczyć w myśl zasady "niech zostaną zgliszcza".
Ostatnio edytowane przez rafkur : 14.03.2014 o godz. 19:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie ... oczywiście lepiej niech haracz zbiera Bednarz ... od tych co chcą i nie chcą .... A potem racami wymusza się "złotówkę" na własną działalność to jest OK ? ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Powiedz - ile razy w roku jesteś na Wiśle?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie udzielam się często... ale Bednarz już dawno powinien z Wisły wylecieć. Najpierw jaja z piłkarzami mającymi Wisłę w sercu; potem gadanie głupot o wzmocnieniach i pie...nie gdzie się da, a teraz to już szczyt ... ten człowiek chyba ma na zadanie zniszczenie wiele lat tradycji w ciągu jednej kadencji. Czytam to wszystko co się ostatnio dzieje i mi szczeka opada.
...i mowie to wszystko jako tzw. piknik który chodzi na mecze z żoną. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Rozumiem ze oświadczenia Wisły Kraków SA jest tez oświadczeniem w imieniu Jacka B.
To teraz krotko i zwiezle Jacku B. co ty(specjalnie z malej litery) kur... możesz wiedzieć o Wiśle ,jest tradycjach,chwale i sławie... Weź od....... sie od tego klubu łysy chuju... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |