The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2014, 22:30
Nie takich dymisji spodziewałem się w SKWK. Zrezygnowali jedyni ludzie, którzy mieli rozum i własne pieniądze . Strach pomyśleć o przejęciu władzy w SKWK przez zorganizowanych inaczej.

Jest bardzo źle, gdy honorowi ludzie odchodzą a winni tego bagna zostają, w tym pewien prezes zamieszania z innej bajki także.
Ostatnio edytowane przez kot : 11.03.2014 o godz. 22:33.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
TSW83
Banita

Od: 03.2014

Stary 11.03.2014, 22:33
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post

Niezły z ciebie prawdziwek.
Widać, że kibic nie od parady i doświadczony skoro tak autorytatywnie o latach 90-tych się wypowiadasz.

Strach się bać...

P.S. Zawisza nie przyjedzie. Też mają protest.

Zaprzeczam po prostu bredniom... od 94 roku po dziś byłem na 95% meczy i NIGDYnie było podobnej akcji... może RAZ w 95-97 roku autokar Rakowa Częstochowa podjechał pod kasy ale zaraz w popłochu spierniczał.

Opisuję, fakty, zaprzeczam bzdurom, jeśli faktycznie kpisz z tego to sorry ziomek
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.03.2014, 22:34
kot napisał(a):Wyświetl post
Nie takich dymisji spodziewałem się w SKWK. Zrezygnowali jedyni ludzie, którzy mieli rozum i własne pieniądze . Strach pomyśleń o przejęciu władzy w SKWK przez zorganizowanych inaczej.

Jest bardzo źle, gdy honorowi ludzie odchodzą a winni tego bagna zostają, w tym pewien prezes zamieszania z innej bajki także.
Dokładnie. Teraz pewnie większość z nich żałuję, że tak się stało. Jednak jest już za późno...
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 11.03.2014, 22:40
4karol4 napisał(a):Wyświetl post
Mówisz o ostatnim meczu?
Nie o meczu z tamtego sezonu chyba, gdzie Ruch robił co chciał. Nawet pamiętam jak dziś, jak ktoś się żalił że gość z Ruchu go opluł i zwyzywał, a on postanowił nie robić nic, bo jest od niego inteligentniejszy i nie bd reagował na :takie zaczepki". WISŁAZWE Zawisza myślę, że nie pojawi siew takiej liczbie, żeby urządzać harce po Krakowie, ale poczekajmy do momentu podziału tabeli na pół: Legia, Ruch, Lech, Górni. Czyli co najmniej jedna dobra ekipa pojawi się u nas w liczbie co najmniej 1000, więc będzie "ciekawie"

TSW83 Ty sie zarejestrowałeś wczoraj tylko po to, żeby siać tutaj jeszcze większy ferment?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 11.03.2014, 22:43
kot napisał(a):Wyświetl post
Nie takich dymisji spodziewałem się w SKWK. Zrezygnowali jedyni ludzie, którzy mieli rozum i własne pieniądze . Strach pomyśleń o przejęciu władzy w SKWK przez zorganizowanych inaczej.

[ironia]Jeszcze tylko Bogusław C. i Wisła będzie czysta[/ironia]
... oczywiście czysta z kasy.

"My nigdy nie poddamy się!"

element napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze słówko odnośnie komentarzy na wislaportal , które na kilometr śmierdziały farmazonem, a teraz się potwierdziło to co myślałem.

Jedna osoba napierdala te same posty (zmienia jedynie styl, ale charakter, stronniczość, odwołanie w nich jest takie samo dopisując jakieś niestworzone rzeczy) Takiego zamętu nie ma nawet w komentarzach w tak zdziczałych gazetach jak "Fakt" czy "Gazeta Wyborcza".

Adresy tylko jednego gościa:
agev144.neoplus.adsl.tpnet.pl , aghf246.neoplus.adsl.tpnet.pl , acnr193.neoplus.adsl.tpnet.pl , agjt32.neoplus.adsl.tpnet.pl , agen2.neoplus.adsl.tpnet.pl , acns220.neoplus.adsl.tpnet.pl , agff167.neoplus.adsl.tpnet.pl , agdz165.neoplus.adsl.tpnet.pl , bvx143.neoplus.adsl.tpnet.pl, ageh50.neoplus.adsl.tpnet.pl , aghs154.neoplus.adsl.tpnet.pl , aggu153.neoplus.adsl.tpnet.pl , agiq112.neoplus.adsl.tpnet.pl , agfg211.neoplus.adsl.tpnet.pl , aecz209.neoplus.adsl.tpnet.pl , ageb162.neoplus.adsl.tpnet.pl

16 plusów z miejsca Także nawet nie radzę się tam przekrzykiwać bo stoimy na straconej drodze ;-)

A dodać do niego jeszcze kilku pozostałych to mamy wynik
Myślisz, że to Jawor i jego koledzy z redakcji GW?
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.03.2014 o godz. 22:47.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 11.03.2014, 22:44
TSW83 napisał(a):Wyświetl post
Zaprzeczam po prostu bredniom... od 94 roku po dziś byłem na 95% meczy i NIGDYnie było podobnej akcji... może RAZ w 95-97 roku autokar Rakowa Częstochowa podjechał pod kasy ale zaraz w popłochu spierniczał.

Opisuję, fakty, zaprzeczam bzdurom, jeśli faktycznie kpisz z tego to sorry ziomek
To sobie przypomnij pewien mecz w erze "nowożytnej" z Lechem i co się działo pod kasami, a potem się wymądrzaj.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 11.03.2014, 22:45

Faktycznie to ty co najwyżej w dupie byłeś i g...o widziałeś. Jeżeli jesteś z rocznika 83 to zapewne z Ojcem za rączkę chodziłeś na mecz, bądź z samochodu (jeśli Ojciec takowy posiadał) pod samym stadionem wysiadałeś. Z samego okresu drugoligowego mogę ci wymienić co najmniej kilka parchatych akcji w pobliżu naszego stadionu.
Dopiero żywsza reakcja młodych Kibiców i zorganizowanie się zniechęciły ich do tego.
Odpowiedz cytując
TSW83
Banita

Stary 11.03.2014, 22:52
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post

TSW83 Ty sie zarejestrowałeś wczoraj tylko po to, żeby siać tutaj jeszcze większy ferment?
Jaki ferment? Ferment się zrobił zanim zostałem zalogowany, wyrażam swoją opinię i kpię ze znawców, którzy sami sieją ferment pisząc o tym , że inne ekipy będa robiły co zechcą na naszym podwórku...

Najlepsze jest to,że wozicie się tutaj na wierności, bandyterce i kumatości a na meczach typu PODBESKIDZIE jest połowa sektora C..... to gdzie są ci wierni kumaci na takich meczach? tylko pikniki się wypinają? Nie, sektor C tak samo. ->apropos definicja hipokryzji jakby ktoś nie wiedział co oznacza...

Prawda leży po środku a obie strony zachowują skrajne pozycje... Chcieliście syfu to macie.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.03.2014, 22:53
Nie o meczu z tamtego sezonu chyba, gdzie Ruch robił co chciał. Nawet pamiętam jak dziś, jak ktoś się żalił że gość z Ruchu go opluł i zwyzywał, a on postanowił nie robić nic, bo jest od niego inteligentniejszy i nie bd reagował na :takie zaczepki". WISŁAZWE Zawisza myślę, że nie pojawi siew takiej liczbie, żeby urządzać harce po Krakowie, ale poczekajmy do momentu podziału tabeli na pół: Legia, Ruch, Lech, Górni. Czyli co najmniej jedna dobra ekipa pojawi się u nas w liczbie co najmniej 1000, więc będzie "ciekawie"

Prezes zadba o ty byśmy nie przyjmowali gości więc będzie spokoj.
Do czasu...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.03.2014, 22:55
Rezygnacja Prezesa SKWK.

SKWK napisał(a):

W związku z doniesieniami prasowymi z dnia 11 marca 2014 r. oświadczam, że rezygnuję z funkcji Prezesa Zarządu Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków oraz do czasu wyjaśnienia wszelkich spraw prywatnych zawieszam członkostwo w Zarządzie SKWK.

Wszystkich członków Stowarzyszenia informuje, że wszyscy członkowie Zarządu SKWK byli przeze mnie poinformowani o zarzutach wobec mojej osoby z 2011 roku, a fakt ten nigdy nie był przeze mnie ukrywany. Okoliczność ta, nigdy nie wpłynęła negatywnie na działalność Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków czy też TS Wisła Kraków. Informuję, że do chwili obecnej nie został wydany żaden wyrok skazujący mnie za zarzucane czyny.
Podkreślam z całą stanowczością iż moja decyzja nie jest związana z wysuwanymi przez Prezesa Zarządu Wisły Kraków S.A. Jacka Bednarza postulatami, oczekiwaniami, pobożnymi życzeniami, jakoby cały Zarząd Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków miał podać się do dymisji.
Decyzję swoją motywuję jedynie dobrem SKWK oraz TS Wisły Kraków, nie chcąc aby kwestie prywatne rzutowały negatywnie na działalność tych organizacji. Jednocześnie informuję, iż zwróciłem się za pośrednictwem mojego pełnomocnika o sprostowanie informacji zamieszczonych na mój temat.

Robert Szymański

W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 11.03.2014, 22:59
kpię ze znawców, którzy sami sieją ferment pisząc o tym , że inne ekipy będa robiły co zechcą na naszym podwórku...

Najlepsze jest to,że wozicie się tutaj na wierności, bandyterce i kumatości a na meczach typu PODBESKIDZIE jest połowa sektora C..... to gdzie są ci wierni kumaci na takich meczach? tylko pikniki się wypinają? Nie, sektor C tak samo. ->apropos definicja hipokryzji jakby ktoś nie wiedział co oznacza...

Prawda leży po środku a obie strony zachowują skrajne pozycje... Chcieliście syfu to macie.
Człowieku, przecież Ruch robił co chciał rok temu, więc nie wiem czemu chcesz temu zaprzeczyć...

PS: Dla mnie osobiście mało atrakcyjne sportowe mecze są najlepsze, bo zawsze jest masa ludzi których kojarzę i którzy przychodzą niezależnie od wyników. Znajdź wpis kogoś poważnego z tego forum, który twierdzi że na C są sami fanatycy. Czekam
Odpowiedz cytując
TSW83
Banita

Stary 11.03.2014, 23:03
Faktycznie to ty co najwyżej w dupie byłeś i g...o widziałeś. Jeżeli jesteś z rocznika 83 to zapewne z Ojcem za rączkę chodziłeś na mecz, bądź z samochodu (jeśli Ojciec takowy posiadał) pod samym stadionem wysiadałeś. Z samego okresu drugoligowego mogę ci wymienić co najmniej kilka parchatych akcji w pobliżu naszego stadionu.
Dopiero żywsza reakcja młodych Kibiców i zorganizowanie się zniechęciły ich do tego.
No tak, miałem tyle lat co obecnie więkość tutaj piszących i co z tego Piszę gdzieś że uczestniczyłem w zadymach

Sprowadzę Cię na ziemię... w czasach drugoligowych z PBW jeździło się busem w KILKADZIESIĄT osób jadąc przez żydowskie osiedle typu siemaszki... W przypadku mniejszej liczby był pieszy transport na zachód i tam w większej ekipie jechało się na mecz....

Tak więc każda osoba, każde osiedle miało/ma swoje historie piszę o zdarzeniach których bezpośrednio byłem świadkiem i NIGDY oklepu nie dostaliśmy tak więc ochłoń i nie siej złej propagandy....

Parchaci atakowały pojedyncze osoby lub niewielkie dużo młodsze grupy np. na przystanku za agh na alejach.. i co z tego? Przed większą liczbą rówieśników uciekali w popłochu ...

Więc proszę skończcie PIERD.. takie głupoty bo potem parchaci czytają i cytują tutejsze gwiazdy o tym jak panowali a to UJA prawda.. chyba że gdzieś u was na wioskach, bo w moich okolicach czegoś takiego nie było..

Człowieku, przecież Ruch robił co chciał rok temu, więc nie wiem czemu chcesz temu zaprzeczyć...

PS: Dla mnie osobiście mało atrakcyjne sportowe mecze są najlepsze, bo zawsze jest masa ludzi których kojarzę i którzy przychodzą niezależnie od wyników. Znajdź wpis kogoś poważnego z tego forum, który twierdzi że na C są sami fanatycy. Czekam
Byłem na meczu i sory, nie wiem o czym piszesz... nie spotkałem się z taka sytuacją a dotarłem na stadion od strony Błoń ....

EDIT:

to zapewne z Ojcem za rączkę chodziłeś na mecz, bądź z samochodu (jeśli Ojciec takowy posiadał) pod samym stadionem wysiadałeś.
sory nie mogę się oprzeć okazji: rozumiem, że ty przez całe miasto i osiedla żydowskie chodziłeś w barwach w pojedynkę, a na derby w 96 wchodziłeś w pełnym uzbrojeniu od strony hotelu cracovia
Ostatnio edytowane przez TSW83 : 11.03.2014 o godz. 23:15.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.03.2014, 23:04
Koniec. Przejdźcie na PW. Odbiegamy od tematu!
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 11.03.2014 o godz. 23:11.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 11.03.2014, 23:13
Piszę ci chyba wyraźnie o akcjach pod stadionem lub w jego okolicach, a nie o jakichś wioskach. Chcesz konkretów możemy przejść na priv abyś nie płakał, że niby sieję defetyzm.

[...]EDIT:

sory nie mogę się oprzeć okazji: rozumiem, że ty przez całe miasto i osiedla żydowskie chodziłeś w barwach w pojedynkę, a na derby w 96 wchodziłeś w pełnym uzbrojeniu od strony hotelu cracovia
Widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Na rewanż na Kałuży w 96 szliśmy grupą pochodem od Dworca Głównego gdzie była zbiórka.
Z powrotem po meczu, a i owszem przechodziliśmy obok hotelu "Cracovia" idąc na Rynek.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 11.03.2014 o godz. 23:29.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 11.03.2014, 23:15
Pytanie jest jedno: po co to komu wszystko było? Doping był na trybunach, piłkarze osiągali wyniki lepsze niż prognozowano ... to trzeba było spieprzyć... Takie to polskie... :/
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.03.2014, 23:34
Tak mysle ze ten konflikt akurat teraz to najgorsze co moglo byc....,kiedy pilkarze nas potrzebuja

Z drugiej strony nalezy polozyc kres kłamcy Bednarzowi i jego nieudolnosci w byciu prezesem takiego klubu jak Wisla.

jednak moze jak SKWK nie bedzie ,to niektorzy zobacza ile oni dla Wisly robili i jak ich brak bedzie widoczny.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
dwakroki
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 11.03.2014, 23:35
Dokładnie. Wreszcie nam trochę lepiej szło i trybuny były pełniejsze, a jednak trzeba to było spieprzyć...

Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego Bednarz jest "kłamcą"?
Odpowiedz cytując
TSW83
Banita

Stary 11.03.2014, 23:45
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Tak mysle ze ten konflikt akurat teraz to najgorsze co moglo byc....,kiedy pilkarze nas potrzebuja

Z drugiej strony nalezy polozyc kres kłamcy Bednarzowi i jego nieudolnosci w byciu prezesem takiego klubu jak Wisla.

jednak moze jak SKWK nie bedzie ,to niektorzy zobacza ile oni dla Wisly robili i jak ich brak bedzie widoczny.
Nie żebym bronił Bednarza gdyż mam mieszane uczucia (na pewno nie skrajne w jedną stronę), ale uważasz, że np, rządy Basałaja były bardziej udolne od Bednarza?

Ktoś pisał o masach strat spowodowanych przez łysego, przypomnijcie jakie prócz Kokoszki i Wilka były jesli je mozna na jego konto zapisac?
Odpowiedz cytując
Bogdan81
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 11.03.2014, 23:47
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
A po meczu Wisła - Zawisza będzie płacz ''kibiców'' gdzie było SKWK i WS jak Zawisza sobie chodził pod stadionem jak Ruch swego czasu.

No ale..
Nie żebym był wścibski, ale co ma uliczna działalność chuligańska do stadionowego bojkotu SKWK? Ktoś zechce podjąć rękawice to przyjdzie i ją podejmie, kto nie czuje się na siłach ten nie podejmie i po co do tego mieszać SKWK? Jeśli ktoś kto normalnie by chciał i mógł stanąć do walki z rywalami a tego nie czyni tylko z powodu bojkotu na złość Bednarzowi i pikolom, to, może jestem staroświecki ale to jest tak jakby został przerzutem.
Ostatnio edytowane przez Bogdan81 : 11.03.2014 o godz. 23:56.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 12.03.2014, 00:01
Kiedy zrozumiecie jedna podstawowa rzecz "Bednarz nie robi nic bez zgody Cupiała" i tyle w temacie
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 12.03.2014, 00:02
Bogdan81 napisał(a):Wyświetl post
Nie żebym był wścibski, ale co ma uliczna działalność chuligańska do stadionowego bojkotu SKWK? Ktoś zechce podjąć rękawice to przyjdzie i ją podejmie, kto nie czuje się na siłach ten nie podejmie i po co do tego mieszać SKWK? Jeśli ktoś kto normalnie by chciał i mógł stanąć do walki z rywalami a tego nie czyni tylko z powodu bojkotu na złość Bednarzowi i pikolom, to, może jestem staroświecki ale to jest tak jakby został przerzutem.
WISLAZWE raczej ironizuje. Bo wielu z tych krytykantów rok temu jak Ruch pod Muzeum Narodowym kroił szale naszym piknikom, to było wielce oburzenie na stronach typu wislaportal gdzie było SKWK i WSH? Nagle im te organizacje potrzebne były? Teraz są bee

Wiadomo, że piłkarze stracą na atucie własnego boiska
Wiadomo, że klub straci na tym finansowo- zwroty karnetów, brak zakupionych biletów
Wiadomo, że atmosfera na meczu będzie chujowa coś na wzór tego co z Górnikiem sprzed roku

Szkoda że tak się potoczyło. Być może to nas czegoś nauczy wszystkich od właścicieli przez prezesów, po kibiców.

Nie żebym bronił Bednarza gdyż mam mieszane uczucia (na pewno nie skrajne w jedną stronę), ale uważasz, że np, rządy Basałaja były bardziej udolne od Bednarza?

Ktoś pisał o masach strat spowodowanych przez łysego, przypomnijcie jakie prócz Kokoszki i Wilka były jesli je mozna na jego konto zapisac?
Jeden gorszy od drugiego. Ciężko powiedzieć który, bo inne możliwości finansowe mają.

Bednarz oprócz tego, że przegrał chyba wszystkie sądowe sprawy jakie miał(a ponoć był pewien wygranych) ma dużo za uszami obiecanek transferowych, kłopotów bogactwa, złotówek od biletów... Nie szanuje kibiców. Jak jak rok temu i pół roku temu byłem zwolennikiem tego jak mówił o pracy u podstaw, wszedł z inicjatywą powrotu BG na koszulki, wyniki go broniły, to jeszcze jako tako dało się przeżyć. Ale ostatnio same wtopy i kłamstwa wychodzą na jaw. Tego tolerować się nie da.
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.03.2014 o godz. 00:11.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.03.2014, 00:06
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli tutaj czegoś zabrakło, to koordynacji. SKWK nie powiedziało "nie róbcie tego", pytanie czy to w ogóle było jakoś uzgadniane. SKWK twierdzi, że nie. Rozumiem, że masz dowody temu przeczące..
Keczup po frytkach ale odpowiem.

Podsumuję: Bednarz, ze znanych sobie powodów, postawił w ostatnim momencie nie współpracować z SKWK i postawił zaporowe warunki umowy. Wywołało to ostrą reakcję SKWK jednak grupy decyzyjne zadeklarowały iż zamierzają chodzić na mecze i wspierać klub. Natomiast w ramach protestu/planowo cześć kibiców odpaliła i rzuciła race na murawę. SKWK nie odniosło się do rac na boisku. Aby ograniczyć straty Bednarz dogadał się z komisją i wywalił cały sektor C poza stadion. To zaowocowało 'pokazem siły/głupoty' czyli racami na spadochronach. Znów SKWK nie zajęło stanowiska w kwestii rac. Pod naciskiem kibiców i wersji zdarzeń Bednarza pojawia się spóźnione oświadczenie ale niestety konsekwencją wydarzeń, artykułów w prasie czy rozłamu w środowisku kibicowskim jest zawieszenie działalności SKWK i rezygnacja dwóch wiceprezesów TS w tym prezes SKWK.

Generalnie, przykro to mówić, ale rozmontowane zostało SKWK w dużej mierze przez tych którzy rzucali race, przy współudziale naturalnych oponentów stowarzyszenia.

Ad rem. Niestety, ale jeśli SKWK nie jest w stanie zapanować nad tymi osobami które rzucają racami, jednocześnie dystansuje się od oceny tych czynów oraz w pewnym sensie kryje osoby rzucające, to niestety ale nie jest to problem 'koordynacji'. To jest jawna akceptacja, zwłaszcza że temat rac w oprawie pojawia się często-gęsto w kontekście opisu opraw na ich stronie - wszystko w tonie dość naturalnym. Żadne oświadczenie tego nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 12.03.2014 o godz. 00:11.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Bogdan81
Senior Member

Stary 12.03.2014, 00:11
palikot napisał(a):Wyświetl post
WISLAZWE raczej ironizuje. Bo wielu z tych krytykantów rok temu jak Ruch pod Muzeum Narodowym kroił szale naszym piknikom, to było wielce oburzenie na stronach typu wislaportal gdzie było SKWK i WSH? Nagle im te organizacje potrzebne były? Teraz są bee
Powoływanie się na jakieś durne wpisy to nie jest jakikolwiek argument w jakiejkolwiek dyskusji. Może dla jaj sobie to ktoś pisał? Po co w ogóle zajmować się takimi wpisami? Naprawdę to dowartościowanie jest komuś aż tak potrzebne?
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2014, 00:17
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Kiedy zrozumiecie jedna podstawowa rzecz "Bednarz nie robi nic bez zgody Cupiała" i tyle w temacie
Info prosto z klubu, jak o transferach... Cóż, Cupiał też pewne rzeczy musi zrozumieć.
Odpowiedz cytując
TSW83
Banita

Stary 12.03.2014, 00:18
palikot napisał(a):Wyświetl post
Zaraz, zaraz, skoro takie akcje miały miejsce za czasów SKWK (w zasadzie nie wiem co oni maja do tego ale niech będzie) to jaka różnica skro bez nich też tak będzie (według proroków).

Czy SKWK czy nie to jak mają być takie akcje to po co w ogóle pisać o tym, że teraz zobaczycie jak po ryju dostaniecie na stadionie? masakra, nie piszcie w ten sposób bo kompromitujecie nas, gadajcie sobie tam na wioskach, ale przenigdy publicznie takich rzeczy nie piszcie bo to wstyd i kompromitacja.

A to że nikt w klubie nie pierdnie bez zgody Cupiała wiadomo do lat, tym bardziej ten fakt stawia w złym świetle ludzi którzy wieszają psy na Bednarzu i obwiniają za wszystko.

Poza tym żaden klub na świecie nie zgodzilby się na opodatkowanie złotówkowe pod groźbą szantażu.

Szkoda, że tak się stało bo pierwszy efekt mieliśmy w sobotę, ale jak jest dobrze to oczywiście trzeba coś zyejbać w imię chorych racji.

Prędzej Putin dogada się z zachodem niż SKWK z Bednarzem...
Odpowiedz cytując
Bogdan81
Senior Member

Stary 12.03.2014, 00:22
Zaraz, zaraz, skoro takie akcje miały miejsce za czasów SKWK (w zasadzie nie wiem co oni maja do tego ale niech będzie) to jaka różnica skro bez nich też tak będzie (według proroków).

Czy SKWK czy nie to jak mają być takie akcje to po co w ogóle pisać o tym, że teraz zobaczycie jak po ryju dostaniecie na stadionie? masakra, nie piszcie w ten sposób bo kompromitujecie nas, gadajcie sobie tam na wioskach, ale przenigdy publicznie takich rzeczy nie piszcie bo to wstyd i kompromitacja.
Nic dodac, nic ując.

O Tempora, o mores!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 12.03.2014, 00:22
Naprawdę to dowartościowanie jest komuś aż tak potrzebne?
Zdziwiłbyś się jak wiele jednostek dowartościowuje się tutaj swoimi durnymi wpisami.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2014, 00:23
Zastanawiam się czy Bednarz obiecał zapłacić za nadgodziny pracownikom klubu za siedzenie na forach i pisanie durnych postów, które mają odwrócić uwagę od sedna sprawy...

gadajcie sobie tam na wioskach.
Rejestruje się taki kosmita wczoraj. Dziś się wymądrza, poucza nas a teraz jeszcze obraża w stylu parcha... ....a co się dzieje.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 12.03.2014 o godz. 00:36.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 12.03.2014, 00:29
Powoływanie się na jakieś durne wpisy to nie jest jakikolwiek argument w jakiejkolwiek dyskusji. Może dla jaj sobie to ktoś pisał? Po co w ogóle zajmować się takimi wpisami? Naprawdę to dowartościowanie jest komuś aż tak potrzebne?
Dlatego mówię, że ironizował
Raczej ogólnie twierdzę, że wpisy internetowe ludzi, gdzie nie ma imienia i nazwiska oraz liczby meczów z ostatnich 3 sezonów na których byli, nie mają żadnego sensu jeśli chcą brać się za krytykowanie czegokolwiek tym bardziej jak nie mają dowodów (grzegorzS)

TSW83 - No nic nie mają do tego, tylko według niektórych mózgów oni są związani z całym złem tego świata. Winni byli też, bo niby mieli ochronić wszystkich przed muzeum narodowym. III wojnę światową to pewnie też będzie ich sprawka, spokojnie znajdą się tacy, którzy to potwierdzą
Spokojnie te teksty są z przymrużeniem oka. Bez nerwów

P.s Dostałeś bana, że dopiero wczoraj się zalogowałeś?
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.03.2014 o godz. 00:34.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
TSW83
Banita

Stary 12.03.2014, 00:35
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Zastanawiam się czy Bednarz obiecał zapłacić za nadgodziny pracownikom klubu za siedzenie na forach i pisanie durnych postów, które mają odwrócić uwagę od sedna sprawy...
Racja wróćmy do sedna sprawy i tematu aktualni pracownicy, czyli SMUDA, który zawetował akcję marszu piłkarzy i min. za to ma być banitą.

Pomijam fakt jego legijnej zdrady i czasów jak śpiewano "Smuda p., Wisłę sprzedał", sam nie byłem zwolennikiem zatrudnienia indora, ale powiedzcie mi, dlaczego jest krytykowany za to, że nie chciał narażać zdrowia piłkarzy w takim przemarszu, wolał dmuchać na zimne i działać zapobiegawczo, przecież to tak racjonalne że nie wiem.

Proponuję odnieść się do tego zarzutu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów