The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2014, 12:10
Smyrgu napisał(a):Wyświetl post
dobrze napisane...

o ile jedna i druga strona ma swoje racje i można sie o nie wykłocać o tyle wczoraj sytuacja z racami wpadajacymi na stadion/trybuny/boisko jest absolutnie nieakceptowalne pod zadnymi argumentami...to był czyn podjęty z premedytacją na życia i zdrowie uczestników naprawde fura szczęscią że nikomu się nic nie stało - skąd taki poroniony pomysł , żeby Wiślak Wiślakowi chciał zrobić krzywde...jesli ludzie bez wyobraźni firmują takie działania a z drugiej strony robią wszelakie szczytne akcje to wychodzi na to,że cel uświęca środki a to już jest chore...SKWK samo sobie wczoraj przylepiło łatke bandytów - aż taka głupota ? desperacja ? zawziętość? czy "wojna" totalna ? pokazanie ze to "my" mozemy wszystko i od "nas" wszystko zależy...
Zbyt wiele wymagasz, tam są ludzie za prości na umyśle, by tak zawiły tok rozumowania ogarnąć. Takie towarzystwo wzajemnej adoracji, niedostrzegające swojego debilizmu.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 09.03.2014, 12:30
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Możesz mi powiedzieć ile razy byłeś w operze aby używać takiego porównania? Tak szczerze.
Kilka razy byłem w operze, jednak to nie mój klimat i nie chodzę. Tak samo jak komuś nie podoba się prowadzony doping czy oprawy jakie są prezentowane na stadionie to nie musi chodzić na Reymonta.

Droga wolna, ma wybór, może lepiej poczuje się w operze, teatrze albo oglądając mecz przed telewizorem, nikt po takim "kibicu" płakał nie będzie ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 09.03.2014 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.03.2014, 12:37
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
A mnie śmieszą tacy ludzie jak Wy ...

Nie od dziś wiadomo, że stadion to nie teatr czy opera, ale jak widać po niektórych wypowiedziach to wciąż nie dociera ...

Against Modern Football !
No, to racja - stadion to nie opera. Tyle, że to nie usprawiedliwia głupoty, zagrażania zdrowiu ludzi i rynsztoka na stadionie.
Pomiędzy operą a rynsztokiem jest cały obszar zwyczajnej, codziennej kultury, która może być adekwatna do okoliczności stadionowych, jednocześnie odległa od rynsztokowo - przestępczej "ideologii".
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 09.03.2014 o godz. 12:51.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 09.03.2014, 13:07
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Można spytać tych skuczących o tą złotówkę: A co Ty zrobiłeś dla Wisły ? Jak śmiesz uwalać inicjatywy kibiców Wisły ? Jak ci się nie podoba to kup sobie za tą złotówkę 3 bułki w Awiteksie a nie obrzydzaj innym działąń tych co robią tyle dobrego dla naszego klubu.
Wiekszość odpowie:

Mam canal+ lub neostrade, bywam regularnie na R22, tzn. 2 x w roku na Legii i cracovii.. prawdziwi "Wiślacy" ....a jego mać.

Bednarz podpisał swoją dymisje, tyle że jeszcze tego nie wie... Mecz z Zawiszą będzie "zacny", coś czuję że zarazimy się na nim "wirusem Bydgoskim"...

Rozumiem, miec inne zdanie. Ale tak jawne i prowokacyjne wystąpienia wobec swoich kibiców jest po prostu głupotą. Co więcej grożenie wnioskiem o zamknięcie swojego stadionu to chyba działanie na szkodę spółki. Mam nadzieję, że Cupial pożegna takiego .....

Wojna o nic, jak zwykle jedna i druga strona poszły za daleko. Tyle, ze Bednarz to mały trybik, którego może zastąpić naprawdę wiele osób, a bez kibiców z sektora C to mecze tracą klimat i charakter. Robi się teatr, opera i "Anglia"...

Wczoraj na mecz przyszedłem mimo wielu wątpliwości, w....ie żony, straciłem głos, mobilizowalem. Nic to nie dało, starczyło sił ludzion na 20 minut srednio słabego dopingu...pozniej to porażka. Młoda Wisła zawstydziła wielu patałachów z E i D...wchuj osob, które przyszly z laskami na randkę...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 09.03.2014 o godz. 13:26.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 09.03.2014, 13:20
Kilka razy byłem w operze, jednak to nie mój klimat i nie chodzę.
O widzisz. Szukałem i trafiłem na kogoś kto bywa w operze. Fajnie. Napisałem 'bywa' ponieważ jak byłeś kilka razy to i tak więcej niż ja - na koncie mam jedynie (albo aż) dwie wizyty. Dokładnie tyle razy ile byłem w tym sezonie na meczu na Wiśle. Z resztą jak kilka razy byleś w operze to dobrze wiesz jak jest trudno zdobyć bilet - rozchodzą się dosyć szybko. Także myślę iż dobrze mnie rozumiesz jako piknika - mamy coś wspólnego - wspieramy pewne inicjatywy mimo że nie do końca to nasz klimat. Szacunek za otwartość na rożne formy ekspresji.

Droga wolna, ma wybór, może lepiej poczuje się w operze czy teatrze, nikt po takim "kibicu" płakał nie będzie ...
Może i tak może i nie.
Widzisz, szczerze mówiąc byłem tylko dwa razy w tym sezonie (Legia, derby) ale zrobiłem to z głową, na korzyść klubu. Nie byłem więc sam - w sumie na te dwa spotkania kupiłem 10 biletów. Moja inicjatywa, moja organizacja (łącznie z wyrobieniem kart kibica). Jeśli ja nie idę to nikt z tych 'pikników' nie idzie. Jak sobie policzysz to klub uzyskał przychód w wysokości ok 500 zł - czyli tak jakbym wykupił karnet na C na 4 rundy. Sprytne prawda? W prostej linii - jest kilka powodów dla których sporo osób w klubie 'zapłacze' za tymi co dobrze czują się w operach, jeśli ich nie będzie. Co więcej, SKWK również czule patrzy bo jak widać chętnie złotówkę od nich przygarnąć by chciało (abo i 10x więcej w końcu po coś stoją z puszkami). Finansowa opera. Widzisz już dlaczego wszyscy kibice są ważni nawet dla SKWK i dlaczego warto zapłakać?

P.S.
Bdw. Jest jakaś statystyka ile SKWK zbiera do puszek z poszczególnych sektorów?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 09.03.2014 o godz. 13:23.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 09.03.2014, 13:44
gigant napisał(a):Wyświetl post
Bednarz wypie.rdalaj łysy chu.ju. Jesteś szmatą.
To rzecznik prasowy SKWK? Żałosne towarzystwo, czekam na czasy aż ten plebs zniknie ze stadionów.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 09.03.2014, 13:49
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
To rzecznik prasowy SKWK? Żałosne towarzystwo, czekam na czasy aż ten plebs zniknie ze stadionów.
To moje prywatne stanowisko, a plebsu szukaj przy stole w czasie niedzielnego obiadu.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 09.03.2014, 13:52
Powie mi ktoś w czym Bednarz jest dobry ? Jako prawnik jest zerem, jako prezes jest zerem, jako menadżer jest zerem, jako pierwszy PR`owiec przedsiębiorstwa jest zerem... No k...a mać!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 09.03.2014, 13:54
Lukasz napisał(a):Wyświetl post

Może i tak może i nie.
Widzisz, szczerze mówiąc byłem tylko dwa razy w tym sezonie (Legia, derby) ale zrobiłem to z głową, na korzyść klubu. Nie byłem więc sam - w sumie na te dwa spotkania kupiłem 10 biletów. Moja inicjatywa, moja organizacja (łącznie z wyrobieniem kart kibica). Jeśli ja nie idę to nikt z tych 'pikników' nie idzie. Jak sobie policzysz to klub uzyskał przychód w wysokości ok 500 zł - czyli tak jakbym wykupił karnet na C na 4 rundy. Sprytne prawda? W prostej linii - jest kilka powodów dla których sporo osób w klubie 'zapłacze' za tymi co dobrze czują się w operach, jeśli ich nie będzie.
Może i tak może i nie

Po pierwsze większość ludzi z jakimi ja mam styczność na Reymonta, przychodzi dla dopingu, atmosfery, opraw, bez względu jakie Wisła zajmuje miejsce w lidze. W mniejszym stopniu, interesuje ich gra piłkarzy chociaż każdy by chciał żeby Wisła wygrywała każdy mecz. Oni nie przychodzą dla trenera, piłkarzy, wyników tylko dla Wisły.

Po drugie Ty, przyprowadzając 10 osób na te hitowe mecze pewnie zapewniałeś ich, że będzie doping, oprawa i super atmosfera- myślisz, że gdyby tego brakło ludzie też tak chętni przychodziliby na mecze widząc poziom polskiej ligi i umiejętności naszych piłkarzy ?

Dlatego uważam, że jeżeli klub nie dogada się z kibicami stracą obydwie strony.

Co do zbiórek- kiedyś były podawane wyniki po każdym meczu to najwięcej wrzucał sektor C.

PS: Osobiście nic nie mam do "pikników" tylko nie mogę zrozumieć jak komuś może przeszkadzać ta złotówka od biletu ? Chcemy Wielkiej Wisły- kibicowsko i na boisku czy następnego podziału i bojkotu ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 09.03.2014 o godz. 14:01.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.03.2014, 14:10
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Nooo, race z poza stadionu dodały SKWK powagi, że hej

Oczekiwanie, że stowarzyszenie weźmie odpowiedzialność za swoje działania na stadionie to szantaż nad szantaże . Bo poważni, dorośli ludzie charakteryzują się tym, że nie biorą odpowiedzialności za swoje działania - to przecież wiadomo
Bednarz po prostu nie chce finansować (pośrednio czy bezpośrednio) akcji, za które potem klub płaci kary - takie to dziwne?
Biorąc pod uwagę, że klub, jeśli płaci kary to zawsze (!!!) za to co na C się dzieje (jek się mylę to proszę o przykłady), to zrozumienie stanowiska klubu jest proste i klarowne.
Kto z krytyków Bednarza dałby swoje auto pijanemu kumplowi wiedząc, że jak tamten spowoduje wypadek (co nieraz już zrobił) to właściciel auta za to zapłaci
Ale dlaczego akurat SKWK ma odpowiadać za czyny innych? Może to ty się zgłosisz i weźmiesz odpowiedzialność za czyny innych, Skoro to takie to normalne według ciebie? Pójdziesz do paki za race stanie na schodach i ewentualnie inne rzeczy

pomyśl trochę mózgiem, nie dupą zanim zaczniesz chcieć być śmieszny...
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.03.2014 o godz. 14:12.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 09.03.2014, 14:10
Sam sektor C to zapewnienie właśnie tej atmosfery na stadionie (doping, oprawa) jeżeli zabraknie tego i będzie protest/ bojkot to na stadion nie przyjdzie więcej niż 5-10 tys. ludzi bo niektórzy przychodzą na Reymonta aby przeżyć te emocje z innymi kibicami bo sam mecz (kopaninę) to mogą sobie w ciepełku oglądać przed telewizorem nie ruszając się z domu dlatego wojna z SKWK = pusty stadion ...

Do tego sporo "starych" kibiców z dawnego sektora X którzy teraz zasiadają na "spokojniejszych" trybunach solidaryzuje się z SKWK i czeka na ich decyzję.
Ostatnio edytowane przez heoij : 09.03.2014 o godz. 14:38.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.03.2014, 14:16
Bednarz się zachowuje tak jakby był prezesem klubu w Londynie. Gdzie jak nie przyjdą stali i wierni kibice to zastąpią ich grzeczni turyści z aparatami w ręku, może nawet z turbanami na głowach. I wtedy wyszedłby na swoje, kasa od takich może nawet i wieksza, spokój na stadionie bo wierni i biedni zostali wyparci.

Ale dla niego niestety to nie Londyn, a kibicom Wisły, szczególnie z sektora C bliżej do tych z Belgradu czy Pireusu.

Bednarz przemysl swoje grzechy!
Odpowiedz cytując
Kurkowski
Junior Member

Od: 04.2013

Stary 09.03.2014, 14:16
Ludzie nie da się tego czytac. Mam takie pytanie do kibiców z innych sektorów niż C rozumiem że jesteście starymi Wiślakami co jeździcie za Wisła i wgl.. Wieć powiedzcie mi po co tyle szumu robicie, Rozumiem że macie swoje zdanie ale To sektor C tworzy tą wspaniałą atmosferę którą sie potem połowa jara po jakich Fb i innych ale jak już dzieję sie coś nie po waszej myśli obrywa się całemu sektorowi C. Nikt was nie Wygania ze stadionu tylko nie musicie robić takiej nagonki... Jestem pewny że połowa z was nie wiem jaki jest problem a najwięcej ma do powiedzenia... A pana łysego czas pożegnać z Wisły..
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 09.03.2014, 14:22
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Lykacie ta gadke bednarza jak mlode pelikany....

8 msc gadali, warunki ustalili a w sprawach fundamentalnych nie bylo zgody skwk?

No chyba ze warunki graniczne wymyslono w ostatnim momencie?!

Gra wami ta lysa pala jak na fliperze ale widac ze ciemny narod bajki lubi.

jerry.lii.lewis prowokator pierwszej wody, popatrzcie na jego posty i kiedy sie uaktywnia....
Przecież jak Bednarz działa na szkodę klubu, to według niektórych jest to ok, nikt problemu nie chce zauważyć, bo najważniejsze to są jakieś głupie race, które nic nie znaczą

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.03.2014, 14:26
palikot napisał(a):Wyświetl post
Ale dlaczego akurat SKWK ma odpowiadać za czyny innych? Może to ty się zgłosisz i weźmiesz odpowiedzialność za czyny innych, Skoro to takie to normalne według ciebie? Pójdziesz do paki za race stanie na schodach i ewentualnie inne rzeczy

pomyśl trochę mózgiem, nie dupą zanim zaczniesz chcieć być śmieszny...
Coraz lepiej rozumiem wybrany przez ciebie nick - obaj z oryginałem podobnie od rzeczy pleciecie. Ale do rzeczy.
Nie za czyny innych ma SKWK odpowiadać tylko za to co organizuje i przeprowadza na C w trakcie meczów w sytuacji kiedy będzie robić za pieniądze, które brałoby od klubu z biletów.
Widziałeś kiedyś race na, jak to mówicie, piknikowych sektorach Bijatykę na nich Race rzucane z nich na boisko
Sami twierdzicie, że cały doping i oprawa to SKWK i chyba tylko za to klub chciał was odpowiedzialnością obciążyć.
Pytałem wcześniej - dasz samochód pijanemu kumplowi, który wcześniej po pijaku wypadki powodował niejednokrotnie, jeśli to ty za szkody byś odpowiadał
Widać klub też nie chce ręki przykładać do tego, za co potem jeszcze karę zapłaci i wstydzić się będzie.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 09.03.2014 o godz. 14:31.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 09.03.2014, 14:50
Jak dla mnie tydzień temu w Warszawie i wczoraj u nas zrobiono wielkiego loda z połykiem wszystkim służbom walczącym "kibolstwem". Po dłuższej przerwie kiedy "bojownikom o ciszę i spokój na trybunach" zaczynało brakować argumentów oraz zaczęły pojawiać się głosy, że to faktycznie temat zastępczy nastąpiło wielkie p.......nięcie. Gratuluję...

PS. Wszyscy tzw spece od bezpieczeństwa na trybunach sami by tego lepiej nie wymyślili. Teraz mają to co chcieli - uzasadnienie swoich ( zazwyczaj ) bezpodstawnych działań. Nie tak się walczy o swoje. Żeby osiągnąć cel trzeba trochę rozumu, którego jak widać wielu brakuje.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 09.03.2014 o godz. 14:53.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.03.2014, 14:55
felipe napisał(a):Wyświetl post
Zbyt wiele wymagasz, tam są ludzie za prości na umyśle, by tak zawiły tok rozumowania ogarnąć. Takie towarzystwo wzajemnej adoracji, niedostrzegające swojego debilizmu.
Dzieki Bogu nie ma tam takich jasnych umyslow jak twoj. Taki bystry jestes ze dostrzegasz race na boisku, szkode na rzecz klubu i wszechobecna chuliganke, jak ....a kon w kopalni ktory ciagnie wegiel i nawet nie wie po co.
Jestes w tak ciemnej dupie ze az mi Ciebie zal, widac ze nasz problem poprostu Cie przerasta.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 09.03.2014, 15:04
Coraz lepiej rozumiem wybrany przez ciebie nick , ale do rzeczy.
Nie za czyny innych ma SKWK odpowiadać tylko za to co organizuje i przeprowadza na C w trakcie meczów w sytuacji kiedy będzie robić za pieniądze, które brałoby od klubu z biletów.
Widziałeś kiedyś race na, jak to mówicie, piknikowych sektorach Bijatykę na nich Race rzucane z nich na boisko
Sami twierdzicie, że cały doping i oprawa to SKWK i chyba tylko za to klub chciał was odpowiedzialnością obciążyć.
Pytałem wcześniej - dasz samochód pijanemu kumplowi, który wcześniej po pijaku wypadki powodował niejednokrotnie, jeśli to ty za szkody byś odpowiadał
A ja coraz lepiej zaczynam rozumieć, że jesteś debilem...

Ustawa o imprezah masowych:
Cytat:
Art. 15.
1. (...)
2.(...)
3. Organizator meczu piłki nożnej lub podmiot przez niego uprawniony do dystry-bucji odmawia sprzedaży biletu wstępu lub innego dokumentu uprawniającego do przebywania na nim:
1) osobie, wobec której zostało wydane orzeczenie:
a) zakazujące wstępu na imprezę masową,
b) zobowiązujące do powstrzymania się od przebywania w miejscach przeprowadzania imprez masowych, wydane przez sąd wobec skazane-go w związku z warunkowym zawieszeniem wykonania kary pozba-wienia wolności albo wobec nieletniego na podstawie art. 6 pkt 2 usta-wy z dnia 26 października 1982 r. o postępowaniu w sprawach nielet-nich (Dz. U. z 2010 r. Nr 33, poz. 178, z późn. zm.3));
2) osobie, wobec której zastosowano zakaz klubowy lub zakaz zagraniczny;
3)(...)
1) Nie słyszałem, o tym, aby organizator odmówił członkom SKWK wejścia na stadion zgodnie z art. 15 p.1 pp. a, oraz p.2. a w szczególności zarządu SKWK. Wobec członków SKWK nie zastosowano również przepisów art. 65. Dlatego nie widzę powodu aby mówić o SKWK jako organizacji, której członkowie działają niezgodnie z prawem co próbujesz sugerować. W polskim prawie jak nie jest możliwe udowodnienie komuś zarzutów, działa zasada domniemania niewinności, więc nie widzę powodu żeby zmuszać członków SKWK do odpowiedzialności za czyny swoich członków a także innych kibiców. Fakty wskazują, że SKWK prawa nie łamie, więc twoje przypuszczenia są idiotyczne.

2) Dlatego tu chodzi tu o próbę przerzucenia odpowiedzialności finansowej (bądź karnej?) na SKWK za wydarzenia które organizator nie może zweryfikować na sektorze C, po to aby umyć ręce.

Przypominam zgodnie z art 5.
Cytat:
1. Za bezpieczeństwo imprezy masowej w miejscu i w czasie jej trwania odpowiada jej organizator.
SKWK nie jest organizatorem imprezy masowej, więc prawnie nie może brać odpowiedzialności za wydarzenia, mogą co najwyżej jego członkowie odpowiadać z ramienia odpowiedzialności karnej zgodnie z art. Art. 54., 55, 56,57, 57a, 58,59, 60, 61, 62, 63, 64

3) W razie jakiś zaniechań organizator wykorzysta ten fakt do obarczenia winą organizację SKWK w celu zdyskredytowania organizacji w myśl "pokazania, że kibolami nie warto prowadzić dialogu"

Dla mnie działanie Bednarza to jest wykorzystywanie niewiedzy takich jak ty i wielu innych, którzy pojęcia za bardzo nie mają o czym mówią.
Dlatego nie widzę powodu by mówić o nim jako o kimś kto ma tu rację w tej sprawie.
Zwykły krętacz, należy go rozliczyć na najbliższym otwartym dla publiczności meczu.

Cytat:
Widziałeś kiedyś race na, jak to mówicie, piknikowych sektorach Bijatykę na nich?? Race rzucane z nich na boisko
Widziałem wybieganie na boisko i bijatykę i race też::
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...rka_Gdynia_3:1

Wy "pikniki" też nie święte
Czemu nie weźmiecie odpowiedzialności za "pikników" ?
Przecież to z waszego sektora
Ostatnio edytowane przez palikot : 09.03.2014 o godz. 16:03.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.03.2014, 15:05
Rekinku, masz rację, przerasta mnie
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.03.2014, 15:46
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie tydzień temu w Warszawie i wczoraj u nas zrobiono wielkiego loda z połykiem wszystkim służbom walczącym "kibolstwem". Po dłuższej przerwie kiedy "bojownikom o ciszę i spokój na trybunach" zaczynało brakować argumentów oraz zaczęły pojawiać się głosy, że to faktycznie temat zastępczy nastąpiło wielkie p.......nięcie. Gratuluję...

PS. Wszyscy tzw spece od bezpieczeństwa na trybunach sami by tego lepiej nie wymyślili. Teraz mają to co chcieli - uzasadnienie swoich ( zazwyczaj ) bezpodstawnych działań. Nie tak się walczy o swoje. Żeby osiągnąć cel trzeba trochę rozumu, którego jak widać wielu brakuje.
[ironia]
Nie było Cię tam to się nie wypowiadaj bo gówno wiesz tyle co w wyborczej albo na tvnie.
Przecież wiadomo, że to była prowokacja, np. dlaczego w Warszawie policja nie wchodziła tal długo na stadion ?
Bo komuś na tym zależało.
[/ironia]
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.03.2014, 15:56
Rzucić racę z całym impetem w braci po szalu (sektor E23) i być zdziwionym, że część kibiców nie solidaryzuje się z nimi. Naprawdę nie rozumiem działań SKWK.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 09.03.2014, 16:06
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Rzucić racę z całym impetem w braci po szalu (sektor E23) i być zdziwionym, że część kibiców nie solidaryzuje się z nimi. Naprawdę nie rozumiem działań SKWK.
20cm/s

To prędzej by żółw całe boisko przeszedł zanim by to spadło i komuś krzywdę zrobiło

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.03.2014, 16:14
palikot napisał(a):Wyświetl post
20cm/s

To prędzej by żółw całe boisko przeszedł zanim by to spadło i komuś krzywdę zrobiło

Mowisz chyba o tych spadajacych ze spadochronikami. Nie wierze ze ta ktora wpadla w sektor e23 leciala z ta predkoscia.

Ponadto cytujac slowa najczesciej wypowiadane w takich sytuacjach. "Nie byles na stadionie, nie komentuj". A mam rozumiec ze Ciebie nie było bo jakby to wygladalo.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 09.03.2014 o godz. 16:19.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.03.2014, 16:21
Jesteście cepy i tyle. W ten sposób nie wywalczycie nic. Ale myślcie, że robicie na złość klubowi, Bednarzowi i .... wie jeszcze komu. Wytoczyliście takie działa, że klub na pewno się obsra i ustąpi paruset idiotom myślącym, że mają jakąkolwiek moc sprawczą.
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 09.03.2014, 16:25
Żałosne stworzenia które wrzucały wczoraj race na stadion mam nadzieję,że spotka was odpowiednia kara i następnym razem jeden z drugim debilem zastanowi się czy warto brać race do łapska.Jakim debilem trzeba być aby narażać zdrowie innej osoby dla swojej chorej satysfakcji.Widziałem tych debili gów... sobą reprezentują nawali się jeden z drugim czy nacpa wezmie race do łapy otworzy wulgarnie paszcze i wielki bohater bo ma race.I co teraz papierowy prezes skwk wyjdzie i powie,że nie biorą odpowiedzialności za tych ludzi.Niech nikogo nie dziwi ,że klub nie chce iść na układy z nimi.
Teraz juz nikt normalny nie da nabrać się na puste hasła cała Wisła zawsze razem,pokazali kolejny raz jaki mają szacunek do klubu i innych kibiców.Jeżeli górze skwk pozostało troche honoru to po ostatnich wydarzeniach rozwiążą to stowarzyszenie.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 09.03.2014, 16:25
Ciekawe czy to prawda...

Odpowiedz cytując
kucharz_77
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.03.2014, 16:27
Coraz lepiej rozumiem wybrany przez ciebie nick - obaj z oryginałem podobnie od rzeczy pleciecie. Ale do rzeczy.
Widać klub też nie chce ręki przykładać do tego, za co potem jeszcze karę zapłaci i wstydzić się będzie.
Mam pytanie do Ciebie? Czy w poprzedniej rundzie były jakieś problemy z kibicami na sektorze C? Czy Wisła dostała jakąś kare przez całą ta rundę za mecze u siebie?
Jak sobie na to odpowiesz na te pytania to będziesz wiedział już że nic nie dzieje się bez przyczyny...
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.03.2014, 16:32
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy to prawda...

Zapytaj Pana Franciszka Smudę.

GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Widziałem tych debili gów... sobą reprezentują nawali się jeden z drugim czy nacpa wezmie race do łapy otworzy wulgarnie paszcze i wielki bohater bo ma race.

Widziałeś ale jak zawsze nie podszedłeś do żadnego z nich powiedzieć im co o nich sądzisz, tylko skuliłeś łeb i uciekłeś do domu.
W domu wypchałeś pachy watą i krzyczysz przez kable internetowe, bohaterze..
Ostatnio edytowane przez element : 09.03.2014 o godz. 16:39.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 09.03.2014, 16:41
Franek Smuda zrobi mistrza ale to bedzie kosztowac. 2zł od piknika.
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 09.03.2014, 16:42
element napisał(a):Wyświetl post
Zapytaj Pana Franciszka Smudę.

Widziałeś ale jak zawsze nie podszedłeś do żadnego z nich powiedzieć im co o nich sądzisz, tylko skuliłeś łeb i uciekłeś do domu.
W domu wypchałeś pachy watą i krzyczysz przez kable internetowe.
Nikt normalny nie podejdzie do grupy pijanego bydła aby powiedzieć im co o nich myśli.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów