|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ja nigdzie nie napisałem co wolę tylko ciągle mówię, że mam w dupie tą Ukrainę a jeżeli już się wypowiadam co do rpzyszłości tego Kraju to nie przez pryzmat bycia Polakiem i interesów Polski tylko interesów tych ludzi i dla mnie jako osoby postronnej to bym doradzał Ukraińcom żeby ten Krym i nawet część wschodu oddali w....u i zaczęli budować od podstaw swoje własne państwo. Państwo zgodne a nie dalej podzielone na prounijne i promoskiewskie. Im nic nie da ta rewolucja jeśli część Ukrainy pozostanie pod wpływem USA a część pod wpływem Moskwy bo te dwa mocarstwa im będa mącić i dalej przeciagać na swoją stronę = destabilizacja Państwa. Tak jak Polskę zniszczyli i niby po 89 roku jesteśmy wolni a dalej komuchy żyją jak u siebie. Niby była rewolucja wygrana a dalej stary układ ma się dobrze i do tego zostaliśmy .....ą USA i UE, które czerpią od nas kasę/interesy a nic nie dają, albo dają ale tak żeby odebrać z nawiązką. Nigdzie też nie napisałem, że popieram Putina. Napisałem, że rozumiem to co on robi. Pisałem jedynie, że nie rozumiem takich łosi jak ty, pożyrecznych euroidiotów, czy jak wolisz prowokatorów brukselskich, którzy mają swoje grzechy na sumieniu ale ty tego wolisz nie widzieć - czyli jestes hipokrytą bo Rosji się czepiasz o wszystko a stoisz z kolegami, któzy działają podobnie tylko sa z Ameryki i Brukseli. Jeśli możesz to bym prosił abyś napisął na kogo głosowałeś w wyborach lub na kogo będziesz głosował. Jakie sa twoje sympatie polityczne. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
|
|