|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ale to z międzylądowaniem w stolicy czy bezpośrednio?
Fajną fuchę masz, przy okazji zapytam nie potrzebujecie tam rąk do pracy? ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Uważam, że nawet punkt zdobyty w Gdańsku to będzie niezły wynik. Lechia jest bardzo dobrze przygotowana do rundy wiiosennej, co pokazał mecz w Bydgoszczy - a z świetną Pogonią też zagrali nieźle i wynik mógł być równie dobrze 3 : 2 zamiast 2 : 3. Patryk Tuszyński w życiowej formie - 5 bramek w dwóch meczach! Dodatkowo nowi, ciekawi zawodnicy - z Zawiszą bardzo dobrze zagrał lewy obrońca Levković, a w meczu z nami może już zadebiutować 3 krotny reprezentant Bośni i Hercegowiny, ofensywny pomocnik Stojan Vranjes.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Brak napadziora bo Brozio kontuzja. Zakładam, że wyjdziemy bez nominalnego napastnika (nie wejdzie Szewczyk) i zagramy: Misiek-Dudka, Głowa, Buni, Pietia-Ostoja, Chrapek, Guła, Semir, Sarki - Guerrier W tej konfiguracji praktycznie nie mamy wartościowych zmienników, a koło 75 minuty będzie kryzys fizyczny. Kto wejdzie i to pociągnie? Burdeński? Nalepa? Kamiński? Szewczykk? Dlatego trzeba zagrać spokojnie i szanować remis, nie za wszelką cenę się odsłaniać. Lechia musi ten mecz wygrać żeby piąć się w górę. Lechia gra, dobrą, odważną, ale nieco chaotyczną piłkę.Jest w tym sporo fantazji, ale brak konsekwencji. Uważam, że stać Wisełkę na zwycięstwo, trzeba tylko dużo rozwagi i konsekwencji w obronie. Trzeba grać z kontry, bo to naprawdę umiemy.
Co do strony kibicowskiej, mam nadzieję, że niebiesko-biało-czerwony pociąg wyjeżdża do naszych Braci. Życzę im dobrego meczu i zdrowia. ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Fakt faktem,że Paweł to kluczowa postać i zrobią wszystko,żeby go postawić na nogi,włącznie pewnie z blokadą. Ciężki mecz się zapowiada,ale o dziwo spokojny jestem o wynik ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Trochę niepokoi mnie perspektywa wystawienia Dudki na prawej obronie. Gość nie jest zgrany z drużyną, zawsze był troszkę zbyt klocowaty na bok obrony, a w dodatku ma trochę zaległości treningowych. Dużo znaków zapytania przy tym nazwisku, a że na wyjazdach punkty zapewnia nam przede wszystkim defensywa i jakoś nie widzę, żeby miało się to prędko odmienić, to korzystny wynik też stoi pod znakiem zapytania. Znów każde zwycięstwo biorę w ciemno, a i remisem pewnie nie wzgardzę.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Remis nie będzie zły. Byle nie wtopić...
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
bezpośrednio eurolotem, a wkrótce i Ryanairem tym drugim będzie to rewelacyjna opcja, bo na wyjazd będzie można dotrzeć w godzinę za cenę praktycznie taką jak w PKP ![]() ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że nikt nie zaryzykuje zdrowia Pawła i blokady bo to pewne pogłębienie się kontuzji. Bardziej Paweł moim zdaniem wystąpi w roli takiej jak Guła w Derbach jeśli nie uda się go postawić na nogi. Przed nami wiele spotkań więc dajmy sobie spokój z blokadą bólu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W Gdańsku o punkty będzie trudno ,więc nawet z remisu będę się cieszył.
Jednak przydałoby się potwierdzenie ,że zaczynamy coś grać na wyjazdach w postaci zwycięstwa. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mamy najlepszą obronę w lidze, więc jeśli przód da radę (oby z Pawłem) to nie ma wyjścia i wracamy z 3 punktami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mnie interesuje jak zwykle TYLKO zwycięstwo.
Jak mają zremisować to już nawet mogą przerżnąć. TYLKO 3 PUNKTY. JAZDA JAZDA JAZDA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na ławce rezerwowych widzę skład węgla i papy. W ogóle 17 stka meczowa jest jak podane. I jedna niepokojąca informacja. "Daniel Klaric nie może wystąpić bo nie udało się go zarejestrować. I nie wiadomo czy się uda" -> za relacją na żywo naszej stronki.
Naprzód Wisełko! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze Arek zlapie dzis zolta kartke
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kopanina jak s....ysyn póki co,kto strzeli ten wygra.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W pierwszej połowie niestety znowu pokaz siatkonogi i dzidy do przodu. Mam nadzieję, że w drugiej połowie uda im się wymienić kilka szybkich podań po ziemi...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dzicz i tyle moze 2 połowa bedzie lepsza - ale przynajmniej na wyjazdach sa strzały celne co w rundzie jesiennej zdarzało sie nie czesto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Przy takiej nedzy jaka teraz widzimy - to wole eksperyment z jakims Ruchem na R22 niz wyjazd po wpi...ol do Wa-wy bez Arka |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechia zaczyna wygrywać agresją. Na tym kartoflisku nie da się grać piłką więc mecz wygląda jak spotkanie dwóch solidnych ekip VI ligi.My lubimy grać p"po krakowsku" czyli milion podać i solidne budowanie akcji. A tutaj jest przekątna na chorągiewkę, kick and rush. Wisa może to wygrać, ale w 70 minucie stwierdzam, że absolutnie każdy wynik jest możliwy. Dla mnie mecz na 0-0 albo 1-0 w którąkolwiek stronę.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mecz, który zostanie zapamiętany z tego, że się odbył. Obie drużyny zagrały bez ładu i składu, zero pomysłu na grę, bardziej to przypominało zawody w konkurencji "kto dłużej utrzyma piłkę w powietrzu", a to wszystko na nawierzchni sprowadzonej zdaje się z Łeby.
Jedynymi plusami tego spotkania są: punkt przywieziony z wyjazdu i żółta kartka dla Arka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Takie mecze można oglądać aż do znudzenia... Czyli gdzieś tak do 15 minuty, nie dłużej.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
To była nędza straszna, jak kiedys za Liczki czy pozniej za Kulawika. Wygladalo jakby technike pilkarze zostawili w szatni. Te dlugie niecelne podania doprowadzaly mnie do szału.
Na plus jedynie kibice. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Po oglądnięciu tego meczu zacytuję klasyka: jestem zajebany. Zmęczyłem się oglądaniem tej kopaniny jakbym sam biegał 90 min. Pomijając pomysł na grę obu ekip to ciągle nie znam odpowiedzi na jedno pytanie: kto dopuszcza takie pastwisko do rozgrywania meczów? Na tym się nie da grać. No chyba, że jest to pomysł Lechii na gromadzenie punktów na własnym boisku z mocniejszymi zespołami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mecz się odbył
... murawa -Champions League ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mecz niby słaby ale okazje były nie jest zle 7 punktow na 3 mecze w tym 2 wyjazdowe progress wzgledem jesieni jest widoczny tylko co sie do diaska stalo z Pawłem Brozkiem tragedia to juz nie jest ten sam zawodnik co po połowie sezonu to co było widac na turbokozaku w C+ akurat potwierdza na bosku skutecznosc zawodzi. Moze to przez to, ze nadal nie ma konkurenta w składzie i za pewnie sie czuje? nie wiem Franc ma rozkmine nad nim a teraz czekamy na Ruch i kolejne 3 punkty na R22. Tylko ciekawe kto zastapi Głowe Dudka? a wtedy ciekawe kto na prawa obrone czyli kolejny temat to rozstrzasania przez Smude - jeszcze zle wyjdziemy na wypozyczaniu wszystkich obroncow jakich mamy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mecz TRAGEDIA zęby bolą od oglądania,ale chociaż nie przegrywamy, jak na razie na wyjeździe.DG wie co to jest komunikacja ? chyba nie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bieda z nędzą. Słaby mecz z obydwu stron. jednak punkt zdobyty na wyjeździe, w dodatku w takim kartoflisku, musi cieszyć. wróciliśmy do starego, dobrego 0-0
Widać, że nasi w drugiej połowie opadli z sił. Lechia była szybsza, wyprzedzała ich, szybciej zgarniała drugie piłki. Jak z takiego meczu chce się wynieść 3 punkty to trzeba trafić co się nadarzy. Dzisiaj tego zabrakło i mamy remis, który z przebiegu meczu nie jest zły. W zeszłej kolejce odskoczyliśmy goniącym nam drużynom, teraz to pewnie się odwróci bo oni graja ze słabszymi rywalami. Teraz czeka nas arcyważny mecz z ruchem o obronę 2 miejsca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a po co mu wiedzieć co to komunikacja?samochód ma pewnie
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dawno nie ogladałem takiego meczu.... i jeszcze sobie samolotem wracaja do Krakowa ...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|